Best price

Pasti Menjimatkan Dengan Power Factor Saver!

Sekiranya anda seperti orang lain yang sangat berjimat pada hari ini, anda cuba untuk mendapatkan cara untuk mengurangkan bil elektrik anda dirumah bukan? Dan walaupun terdapat beberapa kawasan yang tertakluk kepada musim sejuk yang sedikit lebih hangat atau keadaan musim panas yang lebih sejuk, kebiasaan untuk mencari jalan memanipulasi benda-benda di dalam rumah kita untuk mencapai bil elektrik yang minima selalu dicuba. Tetapi jangan tunduk kepada godaan yang salah itu! Apa yang perlu anda lakukan untuk menurunkan bil elektrik anda pada sepanjang tahun adalah dengan menggunakan Power Factor Saver.

Adakah anda tercari-cari produk yang sesuai untuk mencari jalan memanipulasi benda-benda di dalam rumah supaya mencapai bil elektrik yang minima dengan berkesan? Cubalah Power Factor Saver yang mampu menyelesaikan masalah anda dan memberikan penjimatan maksima setiap bulan. Sila baca lanjut disini.

Power Saver Menjimatkan Perbelanjaan Dengan Berkesan

Kita setiap hari menggunakan elektrik apabila kita memerlukan perkakasan elektrik seperti penghawa dingin, pemanas air, televisyen, komputer dan lain-lain lagi didalam rumah. Menggunakan terlalu banyak tenaga adalah buruk bagi persekitaran kita, pembakaran bahan api fosil ini menjadikan banyak C02 di atmosfera yang membawa kepada Pemanasan Global. Apabila anda menjimatkan tenaga, anda bukan sahaja menyimpan banyak wang juga, tetapi supaya anda boleh membelanjakannya kepada perkara penting lain dimasa depan.

back to menu ↑

Mengapa perlu menjimatkan elektrik? Sila baca selanjutnya disini:

1) Penjimatan Tenaga Membantu Alam Sekitar

Jimat tenaga, kita boleh memelihara alam sekitar. Walaupun ia mungkin tidak jelas pada kita, terdapat perhubungan yang ketara antara penggunaan tenaga anda dan alam sekitar. Apabila anda menggunakan menggunakan tenaga elektrik, anda mengurangkan jumlah asap toksik yang dikeluarkan oleh loji janakuasa. Memelihara sumber semula jadi bumi dan melindungi ekosistem daripada kemusnahan adalah amat penting untuk kita semua. Dengan mengambil langkah-langkah untuk mengurangkan pengambilan tenaga elektrik di rumah anda, anda akan menyumbang kepada alam sekitar yang lebih sihat dan lebih bahagia sepanjang masa.

Power Factor Saver

2) Melindungi udara dan mencegah perubahan iklim yang melampau

Mungkin cara yang paling penting yang boleh mengurangkan tenaga elektrik ialah membantu alam sekitar mengurangkan pelepasan loji kuasa. Untuk menjana elektrik, kebanyakan loji kuasa membakar arang batu, minyak mentah atau bahan api fosil lain menggunakan kaedah teknologi tinggi. Walaupun kaedah penjanaan tenaga ini agak murah, planet kita yang terpaksa menerima bahayanya — karbon dioksida, sulfur dioksida dan oksida nitrogen hanya beberapa produk sampingan yang berasal dari kaedah tradisional penjanaan kuasa yang boleh membahayakan manusia.

Karbon dioksida, yang menyumbang sebahagian besar daripada semua pencemaran udara, adalah gas rumah hijau. Apabila karbon dioksida dilepaskan ke udara, ia menyerap kehangatan matahari dan terus memanas di atmosfera kita. Inilah “kesan rumah hijau” adalah fenomena semula jadi, dan ia perlu untuk hidup di bumi. Bagaimanapun, apabila kilang-kilang janakuasa membakar lebih banyak bahan bakar untuk menghasilkan lebih banyak tenaga, perangkap sisa karbon tambahan di atmosfera semakin banyak berlaku dan iklim akan jadi terlalu panas. Ini boleh membawa kesan buruk ke atas tanah dan kehidupan kita.

3) Mengekalkan sumber semula jadi yang semakin terhad

Apabila anda memilih untuk memotong semula penggunaan tenaga elektrik dirumah, anda juga membantu memulihara sumber semula jadi terhad yang akan digunakan untuk memulihkan loji kuasa. Permintaan yang kurang untuk tenaga mewujudkan kurang permintaan untuk menuai bahan bakar fosil. Mematikan lampu pada waktu malam atau mencuci pakaian menggunakan cucian tangan dapat menyelamatkan pokok, arang batu, gas asli dan banyak lagi. Dari segi ekonomi, penting untuk memelihara sumber terhingga maksima semampunya. Sebagai bahan api fosil menjadi semakin jarang, bahan-bahan ini akan menjadi sangat mahal untuk digunakan nanti.

4) Melindungi ekosistem dan haiwan

Selain memberi kesan buruk kepada corak iklim dan mengurangkan bekalan sumber semula jadi, penggunaan tenaga yang berlebihan boleh merosakkan habitat semulakadi haiwan dan ekosistem. Perlombongan, pembalakan dan pengekstrakan bahan yang berkaitan dengan penyediaan bahan api fosil memusnahkan habitat di darat dan di lautan. Pencemaran udara yang disebabkan oleh manusia adalah salah satu sebab utama biodiversiti di dunia hilang pada 1,000 kali kadar kepupusan biasa.

Tumpahan minyak, yang sering terjadi semasa pengangkutan bahan api fosil, menimbulkan pencemaran pada spesies bawah lautan dan kilang-kilang yang tidak bertanggungjawab membuang baki kimia di lautan kita, menjadikannya berbahaya bagi manusia untuk berenang dan menyelam.

Walaupun EPA telah menetapkan peraturan untuk mengurangkan lambakan kimia di alam sekitar, sisa toksik yang dihasilkan oleh loji kuasa tetap tidak hilang. Kilang janakuasa arang batu dilaporkan merupakan sumber pencemaran air terbesar di A.S. Setiap tahun, tumbuh-tumbuhan tenaga ini mengeluarkan berbilion tan sisa beracun, yang sering mengandungi arsenik, merkuri dan plumbum.

5) Meningkatkan lagi kesan Rumah Hijau yang merbahaya

Kesan pelepasan gas rumah hijau termasuklah seperti berikut:

 • Meningkat suhu persekitaran, gelombang panas dan musim kemarau
 • Paras laut meningkat lebih tinggi
 • Corak cuaca yang tidak normal di dunia
 • Peningkatan intensiti bencana alam
 • Hujan lebat dan hujan asid yang berterusan

Pengurangan penggunaan tenaga boleh mengurangkan jumlah tenaga elektrik yang perlu dibuat oleh loji janakuasa, seterusnya mengurangkan jumlah bahan api fosil yang dibakar setiap hari. Walaupun perubahan kecil boleh membuat perbezaan yang besar — jika setiap isi rumah Amerika menggunakan dengan hanya satu mentol lampu pijar untuk CFL yang cekap, pengurangan pencemaran akan berlaku dengan ketara seperti dengan mengurangkan 1.3 juta daripada jumlah kereta di luar jalan raya.

Itulah sebabnya anda perlu menyumbang kepada alam sekitar dan bertanggungjawab untuk mengurangkan penggunaan elektrik. Power Factor Saver akan membantu anda untuk berjimat dan mengurangkan tenaga elektrik dengan lebih berkesan.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan produk yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Produk palsu bukan sahaja membazir wang anda tetapi ia juga tidak menunjukkan sebarang kesan. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan Power Factor Saver ini dengan harga 50% murah dari harga sebenar. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat rumah anda.

Power Factor Saver
back to menu ↑

Lihat Bagaimana Power Factor Saver Membantu Anda

Power Factor Saver ini mengurangkan penggunaan kuasa elektrik bagi perkakas di dalam rumah anda. Berikutan itu, meter elektrik menunjukkan penggunaan tenaga yang kurang dari bulan sebelumnya, justeru mengurangkan bil elektrik bulanan anda disamping memberikan anda lebih banyak wang untuk berbelanja! Dengan Power Factor Saver, anda akan membayar 30-50% kurang untuk elektrik, bergantung kepada jenis peralatan yang anda gunakan.

Lihat, betapa banyak penjimatan boleh dilakukan!

50% penjimatan untuk penghawa dingin, mesin basuh, pengering rambut dan komputer

45% penjimatan untuk periuk nasi elektrik, seterika, ketuhar gelombang mikro, set tv, pemanas air

40% Peti Sejuk

35% Cerek elektrik, lampu rumah, microwave

30% Gerudi, pembersih vakum, gergaji elektrik

back to menu ↑

Power Factor Saver Yang Dinanti-nantikan

NeoEyes ialah sejenis krim yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi untuk mengurangkan masalah mata panda dan menyingkirkan sel-sel mati. Ia mempunyai kelebihan daripada produk yang lain kerana ia boleh menjadi krim untuk menghaluskan semula kulit dan menjadikan mata lebih muda dan cerah. Ia juga membantu kepada sesiapa yang ingin mencari penyelesaian terbaik untuk masalah mata panda dan sembap tanpa perlu mengeluarkan perbelanjaan yang tinggi.

Mengurangkan penggunaan elektrik di rumah anda — atau mencuba sesuatu yang menjimatkan dengan tenaga solar — cara ini boleh memberi manfaat kepada alam sekitar, memelihara sumber dan menyelamatkan dunia kita. Walaupun penyesuaian penjimatan tenaga anda sendiri mungkin kelihatan tidak mudah pada mulanya, langkah kecil menjadi lompatan besar apabila didarabkan sebanyak 7 bilion manusia yang mengamalkannya.

back to menu ↑

Manfaat Power Factor Saver Kepada Kita Semua

Mengapa perlu segera mendapatkan produk ini?

 • Jangan risau! Ia mudah untuk mula menggunakannya. Malah sesiapa sahaja yang mengenali anda juga akan faham! Ia sama seperti plug and play!
 • Amat Menjimatkan! Ia tidak menipu meter kuasa anda dirumah. Penjimatan ini dicapai sepenuhnya melalui penggunaan tenaga yang lebih cekap.
 • Keberkesanan telah disahkan oleh banyak kajian juruelektronik dan boleh diterangkan secara saintifik.
 • Bukan sahaja ia membantu menjimatkan elektrik, tetapi juga memanjangkan hayat peralatan anda dirumah dan tidak mudah rosak akibat sambaran kilat.
 • Mengurangkan ahli keluarga daripada terdedah dengan sinaran elektromagnet berbahaya yang dikeluarkan oleh wayar dan peralatan elektrik dalam rumah.
 • Menunjukkan kesannya dalam tempoh 1-2 bulan, yang sepatutnya akan memuaskan hati semua orang kerana wang dijimatkan!
Power Factor Saver
back to menu ↑

Power Factor Saver Sesuai Untuk Semua Premis!

Power Factor Saver sangat popular di Malaysia dan negara-negara jiran yang lain. Kajian statistik telah menunjukkan bahawa Power Factor Saver boleh didapati di setiap isi rumah di Malaysia. Alat unik ini tersedia untuk dibeli daripada kami secara terus! Tahukah anda? Alat ini sesuai digunakan dimana-mana sahaja!

 • Pejabat
 • Pangsapuri dan rumah persendirian
 • Kedai-kedai
 • Pusat kesihatan dan salun kecantikan
 • Garaj
 • Kafe dan restoran

Inilah kenapa produk ini begitu hebat! Ianya amat berguna dan bukan sahaja suri rumah boleh berjimat, malah jabatan kerajaan dan swasta juga boleh menikmatinya. Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Cara Menggunakan Power Saver

Alat ini mempunyai konsep plug and play. Amat mudah untuk menggunakannya. Sila ikut cara yang dikongsikan dibawah ini.

Palamkan atau sambungkan alat ini ke soket elektrik. Oleh itu, sudah bermula untuk menjimatkan bil elektrik sekarang, dengan menggunakan produk hebat, Power Factor Saver.

back to menu ↑

Persekitaran anda dilindungi daripada kuasa reaktif

Dalam bidang fizik, diketahui bahawa kuasa elektrik boleh menjadi aktif atau reaktif yang boleh memberi kesan kepada manusia. Kuasa aktif adalah kuasa yang berguna kerana ia digunakan oleh peralatan elektrik yang diperlukan setiap hari. Manakala kuasa reaktif dianggap sebagai “produk sampingan dan tidak perlu.” Ia tetap mengalir di dalam wayar dan menempatkan beban tambahan pada rangkaian kuasa. Akibatnya, ia meningkatkan penggunaan semasa dan menghasilkan medan elektromagnet yang berbahaya untuk peralatan mahupun diri kita.

back to menu ↑

Cara Termudah Untuk Menjimatkan Tenaga Elektrik dan Wang!

Sungguh mudah dan selamat! Dengan Power Factor Saver, bayaran bil elektrik bulanan anda akan berkurangan sebanyak 30-50% dengan cepat.

Power Factor Saver menyingkirkan komponen reaktif daripada penggunaan elektrik dirumah, menyebabkan beban kuasa pada peralatan elektrik dan pendawaian elektrik dikurangkan dan, justeru itu mengurangkan penggunaan tenaga elektrik setiap hari. Peralatan elektrik dirumah akan kurang menggunakan tenaga elektrik, dan ini akan menjimatkan kos bayaran bil bulanan anda.

back to menu ↑

Pendapat Jurutera Mengenai Penggunaan Power Factor Saver

Encik Durahman (nama pena), yang memiliki syarikat pendawaian elektrik di ibu negara produk ini untuk penjimatan maksima. Anda mungkin telah mendengar kempen dan promosi mengenai memulihara alam dengan mengembalikan kehijauan bumi dan menjimatkan tenaga. Pergerakan menghijaukan bumi nampaknya telah mengambil alih dunia, memberi kuasa kepada orang-orang yang mesra alam setiap hari. Sekiranya anda belum mengetahui kempen tersebut, sekurang-kurangnya kita sudah mengetahui mengapa anda perlu menjimatkan tenaga.

Terdapat beberapa sebab mengapa anda harus mempertimbangkan untuk menggunakan Power Factor Saver dalam usaha mengurangkan penggunaan tenaga elektrik. Pertama sekali, alat ini mengurangkan penggunaan tenaga mengehadkan kesan reaktif negative didalam pendawaian elektrik dan perkakas elektrik. Selain itu, ia tidak meningkatkan pengeluaran karbon ke udara dan persekitaran. Pengeluaran karbon memainkan peranan penting dalam perubahan iklim dunia kita, yang telah lama dibuktikan penyebab bencana alam yang berlaku pada tahun-tahun kebelakangan ini. Dengan memikirkan berbilion-bilion pelepasan bahan berbahaya yang bakal berada di atmosfera, mengurangkan penggunaan tenaga elektrik dengan menggunakan Power Factor Saver ialah pilihan yang tepat.

Power Factor Saver
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Power Factor Saver

Rasman, 25, Saya menyokong pemuliharaan bumi hijau. Oleh itu, pemuliharaan tenaga menghasilkan kualiti kehidupan yang bermakna. Pengurangan tenaga elektrik akan meningkatkan kualiti udara bersih. Di samping itu, ia membantu mewujudkan planet yang lebih sihat, atau sekurang-kurangnya dapat membantu mengekalkan keindahan alam sekitar yang kita ada. Menjadi konservatif dengan tenaga boleh memastikan bahawa tasik, pokok dan haiwan berada di sekitar untuk generasi akan datang patut diamalkan dengan Power Factor Saver.
Putri, 39, Di samping alam sekitar, mengapa menjimatkan tenaga baik untuk kita? Jawapannya mudah: Anda boleh menyimpan wang untuk kegunaan yang lain!
Qaila, 24, Mengurangkan jumlah penggunaan tenaga elektrik yang anda gunakan boleh mengurangkan bil elektrik anda dengan ketara. Belum cuba belum tahu!
Naha, 38, Saya menggunakan Power Factor Saver dan amat berpuashati dengan hasilnya yang baik. Anda perlu mencubanya.
Zakri, 29, Jangan bertangguh lagi! Cuba dulu baru tahu. Kita boleh menjimatkan ribuan ringgit untuk bil elektrik rumah kita! Juga sesuai untuk digunakan dikedai, bengkel, pejabat, atau rumah rehat!
Summary
Review Date
Reviewed Item
Power Factor Saver
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan produk hebat ini dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk memiliki produk ini untuk menjimatkan bil bulanan anda. Jangan malu-malu hubungi kami.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score