Best price

MoneyAmulet akan membantu anda untuk keluar dari kesusahan ini dan capai kesenangan yang diimpikan

Dapatkan Diskaun 50% Segera Sebelum Masa Tamat

 •  Gaji kerja lumayan
 •  Perniagaan semakin maji
 •  Peluang sentiasa terbuka

Masalah Kewangan Membuatkan Anda Tak Senang Duduk?

 •  Pendapatan tak pernah cukup?
 •  Hutang semakin melambung naik?
 •  Selalu ditimpa nasib malang?
 •  Sering letih dan kerap gagal membuat keputusan?

Sejarah MoneyAmulet

Tangkal kekayaan bukanlah sesuatu yang baru, di rantau asia tenggara, catatan rekod menunjukkan ia telah digunapakai sejak tahun 1518. Ia bermula apabila pemimpin hebat kerajaan Maharlika, nama lama bagi negara Filipina, Lapu-Lapu menerima satu tangkal daripada salah seorang ketua pulau Matan. Semasa memberi tangkal tersebut, ketua itu berkata, „Mulai saat ini, kamu akan menjadi orang yang kebal. Tuah akan senantiasa bersama dengan kamu dan kemakmuran akan kekal berpanjangan!”. Seperti mana yang diketahui, Lapu-Lapu adalah pemerintah Maharlika yang terbilang sebelum era penjajahan bermula. Beliau diceritakan telah terbukti tidak dapat dikalahkan dan berjaya menyatukan kepulauan Filipina di bawah naungannya serta beroleh kemakmuran yang berpanjangan.

Money Amulet

Walaupun kisah Lapu-Lapu telahpun berlalu sejak ratusan tahun yang lalu, tangkal kekayaan masih lagi menjadi keperluan sehingga ke hari ini untuk membawa tuah kepada jutaan pemakainya. MoneyAmulet dibuat mengikut upacara tradisi yang digunakan ke atas Lapu-Lapu, ia telah dikekalkan sejak zaman berzaman demi memastikan tuah dan kekayaan kekal melimpah ruah kepada pemakainya. Selesai saja upacara dan pemiliknya memakai tangkal tersebut, ia akan berkhidmat pada tuannya sebaik mungkin supaya pemakainya mendapat kekayaan dan kesenangan yang diimpikan.

Tangkal ini akan memastikan pemakainya memperolehi kekayaan dan kejayaan yang boleh membuatkan si pemakai hidup senang lenang di masa akan datang. Anda tak perlu risau kerana tangkal ini tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan yang boleh membawa malapetaka kerana ia telah dijamin selamat semasa upacara dilakukan. Anda juga tidak perlu menghafal apa-apa mentera atau ayat jampi, cukup sekadar bawa tangkal ini sebagai loket tuah dan ia akan berjalan dengan sendirinya.

back to menu ↑

Ubah Nasib Anda Dengan MoneyAmulet

 •  Anda akan dilindungi daripada malang dan nahas, jika ingin membuat keputusan, ia akan membantu anda untuk cenderung membuat keputusan yang betul.
 •  Anda akan bertemu dengan pelbagai orang yang sudi berkongsi rahsia kejayaan mereka dalam pelbagai cabang dan bentuk, anda cuma perlu ikut yang mana dirasakan sesuai.
 •  Anda akan sentiasa diberi peluang untuk menjana pendapatan dalam bentuk duit dengan mudah, jika tuah anda tinggi, anda mungkin boleh jadi jutawan dalam satu hari sahaja.
 •  Anda akan menerima wang tanpa disangka-sangka dalam pelbagai bentuk: ia boleh jadi hutang lapuk, tiket loteri ataupun cabutan bertuah.

Apabila anda memakai AmuletMoney, anda akan mencapai satu tahap yang anda tidak lagi takut dengan kemiskinan mahupun kegagalan kerana anda akan terus kaya dan berjaya dalam apa jua keadaan sekalipun.

[Pesan di Sini]

Hanya bawa syiling ini bersama anda, ke mana saja anda pergi dan tuah akan terus mendampingi anda setiap masa.

back to menu ↑

Pandangan Pengamal Berkenaan MoneyAmulet

Michael Zubir, Pakar Alam Mistik, 67

Selaku pengamal amalan mistik yang telahpun berkecimpung dalam bidang ini selama lebih 20 tahun, saya berani katakan bahwa MoneyAmulet bukanlah sekadar tangkal kosong yang tidak mempunyai apa-apa azimat. Tangkal pada asalnya wujud untuk melindungi pemakainya daripada bala dan malapetaka yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar manusia. Ia bertujuan untuk memastikan aura kita sentiasa berada dalam keadaan bersih dan tidak terpengaruh dengan anasir-anasir jahat.

Untuk mendapatkan kesan yang tinggi, beberapa upacara telah diadakan sebagai pengikat kepada tangkal yang dihasilkan kerana ia direka untuk melindungi manusia tak kira sesiapapun. Tangkal bukan seperti bumi yang cuma satu sahaja, ia boleh dihasilkan dengan banyak kerana setiap orang perlu memakainya untuk perlindungan diri. Hari ini, ramai menggunakan tangkal sebagai pembawa tuah dan pemberi kekayaan. Saya lihat ini bukan sebagai satu masalah tetapi salah satu cara yang efisien untuk mengeluarkan kuasa keramat tangkal tersebut.

Setiap tangkal yang dihasilkan mempunyai kuasa keramat mereka sendiri, ini bergantung pada upacara yang dilakukan. Setelah meneliti MoneyAmulet, selamat untuk saya katakan bahwa tangkal ini memang direka khas untuk membantu pemakainya memperolehi kesenangan dan kekayaan yang melimpah ruah.

Money Amulet
back to menu ↑

Beribu-ribu pemakai telahpun berkongsi kisah kejayaan mereka, dan ini adalah kisah sebahagian daripada mereka yang telahpun berjaya!

Anna Farah, 29

Saya terjumpa laman web ni secara tak sengaja pada asalnya, masa saya ternampak tangkal ni saya dah buat keputusan: saya perlukan tangkal ni untuk berjaya. Saya gunakan duit simpanan terakhir saya untuk beli tangkal ni.

Bila saya dapat je tangkal ni, saya perasan yang saya dah tak risau pasal duit lagi dah. Saya mula berjimat secara tak langsung, semua barang yang saya beli semuanya saya dapat pada harga diskaun. Kebetulan pula, saya mula berjumpa dengan ramai orang yang berjaya tetapi tak lokek ilmu nak berkongsi kisah kejayaan mereka, mereka banyak bagi nasihat pada saya. Dalam masa sebulan sahaja lepas saya pakai tangkal ni, saya dapat kerja impian saya: pakar pemasaran iklan, kerja dari rumah. Walaupun kerja dari rumah, gaji yang diterima cukup lumayan dan prospek yang saya dapat semuanya bagus-bagus belaka. Tak lama lepastu, saya pun mula buka agensi pengiklanan sendiri.

Bercakap pasal diri saya, saya boleh katakan yang saya adalah ahli perniagaan wanita yang berjaya. Tangkal ni memang ajaib sebab ia mengubah cara saya berfikir dan sentiasa membawa saya ke arah kehidupan yang penuh ketenangan dan bebas masalah wang. Sehingga ke hari ini, saya masih membawanya bersama saya sebagai peringatan perjalanan kejayaan saya dan juga sebagai perlindungan untuk kestabilan kewangan saya.

Mushir Malkit, 35

Sejujurnya, saya ni jenis yang mudah ragu-ragu, sejak dari muda lagi tapi saya tahu yang saya tak boleh teruskan hidup dengan cara ni, saya kena ubah cara saya berfikir. Semua ni bermula bila saya hilang segala-galanya dalam sekelip mata: perniagaan, kereta, bahkan isteri kesayangan saya pun sama. Bila fikir balik, rasa macam dalam cerita dongeng pun ada, saya tinggal sehelai sepinggang padahal masa tu dah berumur 30 tahun.

Saya mula buat keputusan untuk baca buku-buku ilmiah mengenai cara untuk mengubah gaya berfikir dan mengawal diri daripada melakukan perkara yang tak sepatutnya. Salah satu bahan bacaan saya memberitahu tentang tangkal yang dipakai oleh Lapu-Lapu. Selepas fikir masak-masak, saya ambil keputusan untuk beli tangkal ini.

Dalam masa lebih kurang setengah tahun lepas saya beli tangkal ini, saya berjaya naikkan balik perniagaan saya daripada kosong dan ia terus berkembang lebih maju dari sebelum ni! Saya tak pasti macam mana rezeki saya sangat murah masa tu padahal saya teruskan hidup macam biasa. Saya tak dapat nak jelaskan macam mana, tapi saya rasa tangkal ni memang betul-betul membantu saya untuk buat keputusan betul yang membawa saya kepada kejayaan. Saya suka dengan cara hidup begini sebab saya tak perlu takut dan risau dengan masalah kewangan dah. Sebagai orang yang pernah susah, saya cadangkan anda untuk beli satu tangkal ni sebab ia betul-betul membantu.

Money Amulet
Amirah Izzati, 41

Saya selalu berimpian ingin menjadi wanita yang kuat dan berdikari tapi bila saya semakin berusaha ingin mencapai impian saya, saya rasa semakin sukar saya nak kejar impian saya. Sehinggalah satu hari ni, ada seorang teman nasihatkan saya untuk beli MoneyAmulet supaya dapat bersihkan aura saya dan tarik tuah.

Mula-mula saya tak percaya, tapi saya beli juga sebab nak jaga hati dia. Jujur saya cakap, saya tak ada menang apa-apa, tapi hidup saya berubah dengan pantas sekali. Tak lama lepas saya dapat AmuletMoney ni, saya dinaikkan pangkat dekat tempat kerja sebagai ketua bahagian dan gaji saya menjadi berlipat kali ganda. Saya mempunyai cukup duit untuk pergi bercuti dengan anak perempuan saya dan sekarang ni saya merancang untuk pindah ke rumah baru, rumah idaman saya. Agak sukar sebenarnya nak buat pinjaman bank pada usia saya sekarang ni tapi entah macam mana, proses permohonan pinjaman bank berjalan dengan lancar dan saya akhirnya dapat beli rumah idaman saya tanpa perlu memikirkan masalah kewangan langsung.

Saya juga perasan yang saya mula bebas dari sebarang fikiran negatif, kalau tak dulu saya selalu berprasangka buruk terhadap orang di sekeliling saya. Tapi sekarang, saya rasakan saya boleh beramah mesra dengan sesiapa sahaja di luar sana, tak ada apa yang perlu saya risaukan langsung. Terus terang saya cakap bahwa saya sangat bersyukur kerana mengikut gerak hati saya untuk membeli tangkal ini dan segala tuah, kesenangan dan kemakmuran yang saya kecapi takkan sesekali saya lepaskannya!

 

back to menu ↑

Pesan MoneyAmulet Dengan Tiga Langkah Mudah

1. Isi borang di laman web kami

2. Buat pembayaran semasa penghantaran

3. Pengiriman penghantaran adalah Percuma!

100% Jaminan Pulangan Wang

Jika anda tidak dapat memperolehi hasil yang diinginkan, anda boleh kembalikan produk kepada kami dan kami akan melakukan bayaran balik penuh. Kami sangat pasti yang anda akan suka dengan produk ini dan kami akan bertanggungjawab sepenuhnya jika anda tidak suka produk ini tak kira apa sebab sekalipun.

Money Amulet

Penghantaran Percuma

Kami akan melakukan penghantaran percuma untuk mengurangkan kos perbelanjaan anda! Produk ini akan dihantar dalam masa 2-4 hari bekerja selepas pesanan diterima, ia juga bergantung pada tempat dan waktu penghantaran. Untuk kemudahan, kami akan hantar mengikut waktu bekerja pejabat. Jadi, sila pastikan anda atau wakil anda berada di alamat yang diberi untuk menerima bungkusan tersebut.

Kaedah Pembayaran

Pembayaran adalah mengikut kaedah bayar waktu terima (COD). Kami tidak melakukan sebarang pembayaran melalui kaedah transaksi kewangan berisiko atau pembayaran awal (deposit).

Summary
Review Date
Reviewed Item
Money Amulet
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score