Best price

MaxEnginePro Menggandakan Kuasa Enjin Anda!

Keseimbangan tekanan dalam silinder adalah satu matlamat penting untuk memperbaiki keadaan enjin, seterusnya membolehkan pembakaran yang lebih efisien. Peningkatan kecekapan enjin membawa kepada pengurangan penggunaan bahan api dan enjin pembersih dengan deposit karbon kurang dalam silinder dan turbocharger, dengan itu juga mengurangkan kos penyelenggaraan yang ditanggung setiap masa.

Semakin banyak anda menukar minyak enjin anda, semakin lama enjin anda akan bertahan, namun perdebatan tentang berapakah kekerapan yang anda harus buat untuk menyervis kenderaan? Rata-rata anual pemilik boleh memberitahu anda setiap 6,000 — 10,000 kilometer. Bagi pemandu kereta klasik boleh memberitahu anda setiap 3,000 — 5,000 kilometer.

Memperkenalkan MaxEnginePro

Kereta anda perlu mempunyai lebih banyak pembakaran dalam ruang bahan api untuk bergerak lebih cepat dan prestasi di jalanraya yang lebih baik. Anda tidak boleh melakukannya dengan menambah lebih banyak minyak kerana kapasiti terhad pada enjin yang telah ditetapkan. Kuncinya ialah mengubah suainya supaya ia mampu bekerja dengan lebih banyak udara dan bahan bakar. Anda boleh menggunakan MaxEnginePro untuk meningkatkan kuasa enjin dan membuat kenderaan anda bergerak dengan lebih cepat dari sebelumnya. Inilah kelebihan pada MaxEnginePro:

Mengurangkan geseran antara komponen logam enjin: Anda tidak akan pernah dapat melindungi enjin daripada kemalangan jika hanya menggunakan minyak motor biasa di pasaran. Selepas anda menghidupkan kereta, anda akan merasa enjin akan berfungsi dengan lebih baik. Fikirkan jika enjin tidak dilindungi, enjin akhirnya akan menjadi haus tanpa penjagaan yang rapi. Bahan tambahan dalam MaxEnginePro akan mengurangkan kebimbangan anda mengenai kerosakan enjin. Anda tidak lagi kerap servis kenderaan anda. Permukaan logam enjin akan diperbaharui dan liang logam akan dilindungi dengan baik. Disebabkan itu, geseran pada enjin dapat dikurangkan dengan berkesan.

MaxEnginePro

Meningkatkan keupayaan enjin: Beberapa hari selepas penggunaan, keupayaan enjin anda akan mula meningkat, dan prestasi kerja lebih memuncak sehingga 3 minggu kemudian. Ia akan menjadi stabil selepas melepasi 100 km, dan enjin akan hampir 80 peratus lebih kuat berbanding sekarang. Pada masa yang sama, kos penyelenggaraan kereta akan dikurangkan kerana sistem penyalaan akan menggunakan lebih kurang kuantiti gasolin dan minyak motor sahaja.

Memperbaharui komponen enjin secara automatik: Dari saat anda menambah tablet MaxEnginePro ke dalam tangki bahan api, enjin anda akan mula memperbaharui semula secara automatik. Ketahanan bahagian logamnya akan meningkat sehingga 5 kali ganda. Anda tidak perlu terus berfikir tentang cara untuk melindungi enjin. Anda tidak akan mendengar sebarang bunyi atau gegaran dan akan terus lupa yang enjin anda berada dalam keadaan menyedihkan baru-baru ini.

back to menu ↑

Masalah Yang Sering Dihadapi Jika Tidak Menjaga Enjin

Penyelesaian enjin yang mudah adalah dengan menjaga pertasi pemanasan enjin. Tahap penyejuk rendah adalah penyebab masalah pemanasan didalam enjin. Radiator terbakar, hos tersumbat, termostat enjin patah, palam longgar atau patah, dan sistem penyejukan yang bocor, gasket kepala yang pecah atau retak boleh menyebabkan masalah terlalu panas ataupun kenderaan overheated.

Apa yang boleh menyebabkan masalah enjin? Masalah enjin yang biasa dialami oleh pengguna ialah:

  1. Penutup gas yang longgar. Menggantikan atau mengetatkan penutup gas akan menjadi pembaikan yang paling murah dan paling mudah untuk kereta anda seumur hidupnya.
  2. Plug Spark yang dipakai. Ia mungkin kecil tetapi penting.
  3. Radiator tersumbat.
  4. Kehilangan penyejuk.
  5. Mampatan yang lemah.
  6. Sensor oksigen yang rosak atau pecah.
  7. Ketukan percikan.
  8. Minyak kotor.

Kereta ini boleh kehilangan kuasa enjinnya kerana banyak sebab, daripada kehabisan gas untuk mempunyai pam bahan api yang rosak, alternator, atau kegagalan lain. Jika enjin tidak akan dapat dihidupkan semula atau gagal berfungis kerana beberapa sebab lain secara tiba-tiba diperjalanan, anda hendaklah memasang lampu kecemasan terlebih dahulu untuk memberi makluman kepada pengguna kenderaan lain disekitar. Anda perlu menggunakan brek dan menjauhkan kereta anda secara beransur-ansur ke tepi jalan supaya tidak menyebabkan kesesakan lalulintas.

Dengan menggunakan MaxEnginePro, sudah pasti perkara seperti ini dapat dielakkan. Ini kerana, anda telah menghindarkan masalah pada enjin. Oleh itu, enjin yang berfungsi dengan baik mustahil akan membawa masalah kepada kenderaan anda.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan MaxEnginePro yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan tablet MaxEnginePro dengan harga diskaun yang heabt. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat konfirmasi pesanan dan seterusnya akan memproses penghantaran ke alamat anda yang sudah disahkan.

MaxEnginePro
back to menu ↑

Mengelakkan Kerosakan Enjin dan Meningkatkan Prestasi Kenderaan Anda

Adakah sesiapa yang tidak mahu memandu kereta dengan kelajuan yang lebih cepat? Semua motor akan suka meningkatkan kuasa enjin untuk menjadikan kenderaan mereka lebih kuat dan cekap. Sekalipun anda bersetuju untuk menjadi pemandu berhemah, anda mesti suka mempunyai sedikit kuasa dalam kebuk pembakaran dan memandu laju di tempat yang sesuai, bukankah anda? Sebenarnya, siapa yang tidak akan mengambil kesempatan memandu laju kalau jalan raya terbentang luas tanpa pemandu yang lain?

Adakah tablet prestasi seperti MaxEnginePro merosakkan enjin dalam jangka masa panjang. Sudah tentu tidak. MaxEnginePro tidak menyebabkan kerosakan pada enjin atau semasa digunakan kerana ia meningkatkan daya kuda dan keluaran tork. Kuasa ini dijana dengan berkesan terutamanya dengan tidak menyesuaikan nisbah udara / bahan api anda dan masa penyalaan untuk tetapan optimum. Malah, tablet prestasi juga boleh melindungi enjin anda dari kerosakan.

Tentu ramai yang tahu bahawa minyak lama dalam enjin adalah resipi untuk mengembangkan enapcemar minyak. Jadi jawapan asas kepada soalan apakah perubahan minyak didalam enjin berpotensi untuk menjejaskan prestasi kenderaan adalah sangat mudah. Minyak lama akan mengurangkan prestasi enjin, mengurangkan kuasa kuda, mengurangkan kemampuan perbatuan dan akhirnya memendekkan jangka hayat kenderaan.

Penyelenggaraan tetap juga boleh menjimatkan wang pemandu di pam petrol/minyak. Penapis minyak dan udara baru membuat enjin berjalan lebih lancar dan kereta yang lebih cekap membakar bahan api, manakala menangani isu-isu seperti di masalah tayar yang meningkat akan mengurangkan rintangan bergulir dan meningkatkan penggunaan bahan api secara berlebihan.

Oleh itu, MaxEnginePro dicipta untuk memelihara enjin dan sebagai bahan tambahan pada bahan api untuk meningkatkan prestasi enjin. Kelebihannya ialah anda dapat mendapatkan prestasi yang baik untuk kenderaan pada kos yang minima. Ia dikenali sebagai performance chip di negara lain yang bertujuan untuk meningkatkan lagi prestasi kereta anda.

Dalam masa sebulan sahaja anda dapat merasakan perbezaan prestasi kenderaan anda. MaxEnginePro akan menjadikan kenderaan anda masih berfungsi seperti baru. Dengan cara ini, anda akan dapat meningkatkan prestasi kenderaan dengan lebih mudah dan dengan cara yang paling menjimatkan. Cubalah hari ini!

back to menu ↑

MaxEnginePro Menjimatkan Dan Berkesan!

Anda pasti telah memiliki kenderaan lebih daripada beberapa tahun. Jika anda rasa prestasi kenderaan anda berkurangan, anda boleh menggunakan MaxEnginePro untuk meningkatkan semula prestasi kereta anda. Ia akan terasa seperti keadaannya semasa baru dibeli. Setelah menggunakan kenderaan ini sehingga 70 ribu kilometer anda tetap merasa kenderaan ini seperti baru.

MaxEnginePro

MaxEnginePro berpotensi meningkatkan prestasi kereta anda seperti berikut:

1) Meningkatkan kuasa enjin semasa kereta sedang digunakan

2) Mengurangkan geseran pada enjin. Menjadikan enjin berfungsi lebih cekap dan lancar.

3) Menjaga permukaan logam enjin supaya sentiasa bersih sehingga 99.89%

4) Mengurangkan penggunaan bahan api/petrol/diesel sehingga 17%

5) Perjalanan kenderaan anda akan menjadi lebih lancar

6) Anda dapat mengurangkan kos minyak sehingga 19.2%

7) Enjin berfungsi dengan lebih lancar dan bunyi bising dapat dikurangkan dengan lebih berkesan.

8) Keupayaan enjin ditingkatkan dengan berkesan dan anda boleh memandu dengan lebih jauh.

Dengan cara ini, anda dapat mengawal perbelanjaan minyak kereta dan berjimat pada masa yang sama. Inilah kelebihan MaxEnginePro dalam meningkatkan prestasi kereta anda! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai MaxEnginePro

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan MaxEnginePro. Satu temubual secara terbuka diadakan kepada sukarelawan dan mendapati kesemua mereka berpendapat cara utama untuk menjaga enjin kereta ialah dengan memeriksa minyak enjin secara kerap.

Mereka diberikan MaxEnginePro dan diberi masa 1 bulan untuk mencuba keberkesanan tablet ini. Mereka perlu menguji kadar prestasi kereta dan juga kos penggunaan minyak. Selepas satu bulan, mereka semua dipanggil untuk mengumpulkan hasil pemerhatian.

Selepas menggunakan MaxEngine Pro selama sebulan, pemerhatian sukarelawan adalah seperti berikut.

1) Mereka mendapati penggunaan minyak lebih efisien dan menjimatkan.

2) Dengan jumlah kos yang diperuntukkan seminggu, kereta dapat dipandu dengan lebih jauh dari biasa.

3) Pemanduan menjadi lebih lancar dan kereta yang telah dipakai setelah 5 tahun seolah-olah menjadi kereta baru semula.

MaxEnginePro

4) Pembakaran didalam enjin menjadi lebih baik dan enjin sentiasa dalam keadaan bersih.

5) Anda tidak menyangka kebersihan enjin menjadi lebih terjaga dan penyelenggaraan enjin menjadi lebih mudah.

Bayangkan sekiranya kenderaan anda sentiasa dalam keadaan yang baik. Penggunaan minyak juga dapat dijimatkan. Sebagai contoh, sekiranya kos pembelian minyak anda dalam seminggu ialah RM100, dengan menggunakan MaxEnginePro, anda dapat menjimatkan RM76 dalam sebulan.

Oleh itu, MaxEnginePro memberikan banyak kemudahan untuk penggunanya. Disamping menjaga kenderaan supaya memiliki prestasi yang baik, ia juga menjimatkan perbelanjaan dalam membeli minyak setiap minggu atau bulan.

back to menu ↑

Pendapat Jurutera Mengenai MaxEnginePro

Encik Amri, yang memiliki bengkel kenderaan di Malaysia mengesyorkan sesiapa yang ingin meningkatkan prestasi enjin supaya menggunakan performance chip MaxEnginePro. Ia membantu dalam menjaga kebersihan enjin supaya proses pembakaran berlaku dengan lebih pantas dan prestasi kenderaan sentiasa memuaskan.

Diagnostik enjin adalah satu proses pemeriksaan masalah gabungan pelbagai sensor yang biasa dilakukan dibengkel saya. Ia melibatkan penggunaan maklumat pelbagai sensor seperti getaran, bunyi, tekanan dan suhu, untuk mengesan dan mengenal pasti kerosakan enjin. Oleh itu, amat mudah untuk memberi cadangan terbaik masalah enjin setelah mengetahui puncanya.

Masalah pada tayar anda adalah sebab yang paling biasa kenderaan anda tidak berjalan lancar. Meningkatkan atau menurunkan tekanan tayar biasanya tetap mudah, tetapi jika terlalu banyak masa telah berlalu, tekanan udara yang rendah boleh menyebabkan memakai tayar tambahan dan terlalu banyak tekanan udara boleh menyebabkan tayar untuk meledingkan atau haus dengan lebih cepat. Namun enjin memerlukan pendekatan yang berbeza supaya ia sentiasa dalam keadaan yang memuaskan. Salah satu produk yang boleh membantu dengan berkesan ialah MaxEnginePro.

Bagaimanakah anda mengekalkan enjin supaya dapat berfungsi baik dengan lebih jauh? Anda perlu melakukan ini pada setiap tahun iaitu memeriksa brek, memeriksa hos dan pengapit, membersihkan sambunghan bateri, menyemak tahap bendalir brek, menyemak cecair penghantaran manual, memeriksa kekuatan penyejuk enjin, dan memeriksa radiator secara berjadual.

Untuk kebersihan dan kelancaran enjin, bukan sahaja minyak enjin perlu diperiksa. Anda boleh membantu mengekalkan prestasinya dengan menggunakan MaxEnginePro. Dengan menggunakannya, anda boleh memanjangkan jangka hayat kenderaan anda.

back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna MaxEnginePro

Jon, 25, Sesetengah pengeluar mendakwa sebanyak 5 hingga 20 tenaga kuda meningkat untuk sistem mereka. Tetapi jika anda menggabungkan pengambilan udara sejuk dengan pengubahsuaian enjin lain, seperti ekzos baru, anda akan mewujudkan sistem yang lebih cekap. Oleh itu, fikirkan ia sebagai sebahagian daripada banyak untuk meningkatkan prestasi enjin anda. Dengan menggunakan MaxEngine Pro, kenderaan berfungsi lebih lancar dan kuat kerana enjin ternyata lebih bersih.
Jeffery, 32, Memandangkan enjin pada dasarnya adalah pam udara, maka pada bila-bila masa anda boleh mendapatkan lebih banyak udara ke dalam enjin (serta bahan api) ia akan membuat lebih banyak jam, sehingga membuat kereta “lebih cepat”. Bergantung pada enjin, VTEC bergerak di mana saja dari ~ 4500-5500rpm pada ekus stok. Bergantung pada bagaimana enjin anda diciptakan. Untuk menjaga prestasi enjin, saya menggunakan MaxEnginePro. Oleh itu, penggunaan kereta sentiasa dalam keadaan yang baik.
Moizin, 20, Saya tidak mahu mengeluarkan belanja yang besar untuk penyelenggaraan kereta. Lebih baik mencegah kerosakan daripada memperbaiki kerosakan. Saya suka prestasi kerja saya sekarang kerana MaxEngine Pro memastikan keadaan enjin berada di kebersihan dan kelancaran yang optimum.
Rasman, 25, Fungsi enjin tidak berubah kerana jumlah bahan bakar dalam tangki gas, kecuali ketika tidak ada gas dalam tangki gas. Satu-satunya perbezaan ialah berat setengah tangki minyak. Berat kenderaan ringan adalah penentu untuk meningkatkan jarak hayat penggunaan bahan api kereta. Oleh itu, Max Engine Pro boleh menjimatkan kos anda dalam membeli minyak kereta kerana ia melancarkan proses pembakaran didalam enjin menyebabkan lebih banyak kuasa dihasilkan dalam kuantiti minyak yang lebih sedikit.
Azlan, 30, Beberapa pembuat tablet prestasi kereta mengatakan produk mereka akan meningkatkan kuasa enjin petrol dengan sehingga 35 kuasa kuda dan seterusnya, dan lebih banyak lagi dalam enjin turbocharged atau diesel. Enjin-enjin ini sering dikekang oleh jumlah rangsangan turbos yang dibenarkan untuk menghasilkan, atau berapa bahan bakar disuntik. Tetapi dengan MaxEnginePro, saya yakin dengan keberkesanannya.
Summary
Review Date
Reviewed Item
MaxEnginePro
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan Max Engine Pro dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk memandu dengan lebih jauh dan lancar!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score