Best price

Krim Anti-Kedut INNO GIALURON: Harga Krim Anti-Kedut INNO GIALURON, di mana boleh dapatkan produk yang original di Amazon Malaysia atau farmasi – testimoni baik dan buruk daripada pelanggan dan doktor – cara penggunaan.

Pengenalan

Kulit yang semakin berumur meninggalkan kesan kedutan dan garis halus pada kulit dan perkara ini merupakan masalah yang sering merisaukan kaum wanita. Laporan baru-baru ini menyatakan wanita yang berada di peringkat pertengahan umur mereka sering mengalami masalah wajah yang berkedut awal dari usia mereka yang sebenar. Tanda kedutan dan garis halus yang terdapat pada wajah menunjukkan kurangnya sel-sel kolagen aktif pada kulit mereka dalam menghasilkan sel regenerasi kulit yang baru. Di samping kekurangan vitamin pada kulit, kekurangan kolagen dalam kulit, pendedahan pada panas yang berpanjangan serta sinaran UV membahayakan kulit kita. Semakin berusia umur kita, semakin perlahan sel dalam badan kita berfungsi. Hal ini kerana kurangnya penggantian sel-sel baru untuk menggantikan sel-sel yang lama. Kulit akan semakin hilang kelembapan dan menjadi semakin kering dan nipis.

Beli Krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Pada awal umur 30-an, kebanyakan wanita mengalami kesan kulit kusam dan kering dan tidak memperoleh jumlah sel yang mencukup di bawah lapisan kulit. Untuk mengatasi kekurangan yang ada pada permasalahan kulit, INNO GIALURON, Krim Anti-Kedut wajah muncul dengan formulasi yang dapat menyelesaikan masalah kulit berkedut, kusam dan berupaya menghilangkan garis halus pada wajah. INNO GIALURON adalah rawatan dank rim wajah yang dapat mengekalkan kelembapan dan mengatasi garis halus dan kedutan di sekitar mata dan mulut. Ia dapat menghentikan semua tanda kedutan dan penuaan yang ada pada kulit, dengan keberkesanan bahan ramuan semula jadi yang sempurna.

Inno Gialuron
back to menu ↑

Cara untuk menempah Krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Bagaimana Krim Anti-Kedut INNO GIALURON berfungsi?

Krim INNO GIALURON adalah krim anti-kedut yang diformulasikan dengan asid hyaluronik menjadikan kulit anda semakin anjal dan lembut. Dengan penghasilan inovatif, di samping tidak membahayakan pada kulit ia adalah krim anti-kedut wajah yang paling efektif untuk mengembalikan keremajaan kulit anda. Antara fungsi-fungsi utama krim adalah ia berupaya meningkatkan tahap keanjalan kulit, menguatkan struktur kulit secara dalaman dan luaran yang bertindak menghapuskan kedutan dan kekusaman kulit. Ia juga bertindak sebagai krim agen anti-kedut yang dapat melembapkan lapisan epidermis kulit dan menyerap pelbagai vitamin dan mineral dalam menghasilkan penghasilan kolagen pada kulit. Inno Gialuron berfungsi sepenuhnya dalam meremajakan kulit dan mengembalikan kesegaran serta mengatasi keadaan wajah yang tidak bermaya.

back to menu ↑

Berapa harga Krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Harga Krim Anti-Kedut INNO GIALURON dan di mana boleh didapati? [Produk Krim Anti-Kedut INNO GIALURON hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Krim keremajaan INNO GIALURON iaitu krim anti kedut yang original hanya boleh di dapati di laman web pengilang, dan tidak dijual di mana-mana farmasi kesihatan. Elakkan dari membeli dari laman web jual beli online seperti di ebay, lazada atau di Amazon bagi para pengguna tertipu dan membeli produk yang tiruan. Sekiranya anda terus membeli di laman web rasmi, sebarang penggunaan produk tiruan dapat dielakkan. Melalui laman web rasmi Inno Gialuron, produk krim anti-kedut boleh dibeli dengan harga 50% diskaun, tertakluk pada tempoh promosi yang terhad.

Harga sebenar Krim Anti-kedut INNO GIALURON adalah RM358.00. Selepas harga diskaun 50%, anda Cuma hanya perlu membeli pada harga RM179.00, tertakluk pada tempoh promosi.

Inno Gialuron
back to menu ↑

Komposisi kandungan Produk Krim Anti-kedut INNO GIALURON

Krim Anti-kedut INNO GIALURON mengandungi empat bahan komposisi utama yang menjadikan krim ini sangat berkesan. Antara bahan-bahan yang terkandung di dalam krim Anti-kedut Inno Gialuron adalah:

Asid Hyaluronik – Asid hyaluronic adalah sejenis komposisi bahan kuat yang mengikat kelembapan. Asid hyaluronic adalah sejenis polisakarida semula jadi (karbohidrat) yang menakjubkan yang berupaya mengekalkan kelembapan. Ia dapat memberikan kulit anda kelembapan, keanjalan dan melembutkan kulit. Asid Hyaluronik menyediakan kulit anda dengan perlindungan antioksidan terhadap kerosakan oksida, radikal negative bebab dan mengurangkan keradangan kulit.

Camellia Sinesis – Camellia sinensis adalah sejenis teh china yang mempunyai kandungan antioksida yang tinggi, bertindak menghapuskan kedutan diwajah, melindungi sel kulit daripada kerosakan dan memperlahankan tanda-tanda penuaan.

Ekstrak Fucus – Ekstrak fucus adalah sejenis rumpai laut yang mengandungi kandungan mineral, asid amino, beta karotein dan protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit. Melalui ekstrak fucus ia berfungsi bertindak sebagai agen anti-penuaan untuk menambah paras kolagen pada kulit kita. Kolagen dari ekstrak fucus dapat menambah keserian wajah, di samping menganjalkan dan memuluskan kulit agar tampak lebih muda.

Ekstrak Laminaria Digitata – Laminaria Digitata berasal daripada alga tumbuhan berwarna coklat. Ia mengandungi komposisi kalium, iodin, mannitol, lemak, protein, karbohidrat dan vitamin B12, E, C, B6, B, A dan Zn. Laminaria Digitata digunakan secara efektif dalam merawat selulit, obesiti yang digabungkan bersama pati ekstrak lain untuk meningkatkan produktiviti fungsinya untuk melawan tanda-tanda penuaan.

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Krim Anti-Kedut INNO GIALURON?

Ikuti beberapa langkah berikut untuk cara penggunaan Krim Anti-Kedut INNO GIALURON yang efektif:

  • Pertama sekali bersihkan wajah anda daripada sebarang mekap atau kotoran dengan menggunakan pencuci muka.
  • Sapukan Krim Anti-Kedut INNO GIALURON pada kulit anda secara lembut sambil mengurut wajah selama 3-4 minit.
  • Amalkan langkah-langkah di atas sekurang-kurangnya dua kali sehari pada waktu pagi dan petang secara berterusan dalam tempoh 30 hari, untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.
Inno Gialuron
back to menu ↑

Krim Anti-Kedut INNO GIALURON Sebenar

Kajian Klinikal Krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Menurut kajian klinikal yang telah dijalankan krim Anti-Kedut INNO GIALURON sememangnya selamat selamat digunakan kerana dihasilkan daripada formula 100% bahan semula jadi. Hampir 90% wanita yang menggunakan krim Inno Gialuron berpuas hati dengan hasil selepas penggunaan selama sebulan. Kulit mereka tampak lebih muda dan kedutan di wajah mula perlahan-lahan pudar. Malah, krim Inno Gialuron berkesan untuk semua jenis kulit sama ada kulit normal, kering, berminyak mahupun sensitif. Krim ini merupakan pilihan krim yang terbaik untuk wanita dalam menjaga kulit yang komprehensif, ia dapat merangkumi pada penjagaan untuk kulit muka dan garis leher yang dapat memberikan penampilan kulit lebih sihat dan berseri.

Adakah Krim Anti-Kedut INNO GIALURON merupakan produk tiruan?

Krim penjagaan dan kecantikan kulit Inno Gialuron tidak dihasilkan daripada barang-barang tiruan. Ia dihasilkan 100% daripada bahan semula jadi yang dapat mencantikkan dan mengembalikan keremajaan kulit. Bagi mengelakkan pengguna daripada menggunakan produk yang tiruan, adalah dinasihatkan pengguna untuk membeli krim Anti-Kedut Inno Gialuron hanya di laman web rasmi sahaja. Sebarang penjualan produk yang tiruan diharap dapat dilaporkan kepada pihak berkuasa.

back to menu ↑

Krim Anti-Kedut INNO GIALURON Tiruan

Hasil Penggunaan Krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Produk krim Anti-Kedut Inno Gialuron mengandungi bahan-bahan seperti mineral dan vitamin kompleks yang mengambil kira perubahan dan keberkesanannya dalam melawan tanda-tanda penuaan dan kerosakan kulit. Hasil selepas penggunaan krim ini dapat dilihat melalui transformasi kulit pengguna dalam beberapa cara yang membentuk lapisan yang dapat melindungi kulit, menyingkirkan elemen-elemen toksik daripada kulit dan membuang kesemua radikal negative bebas daripada kulit agar tampak lebih muda dan remaja. Selain dari itu, krim ini dapat menanggalkan sel kulit yang telah rosak tanpa menggunakan skrub dan menyingkirkannya tanpa meninggalkan sebarang kesan pada kulit seperti kesan kemerah-merahan pada kulit yang menyebabkan keradangan.

back to menu ↑

Ulasan doktor tentang krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Ulasan Doktor

Sebagai Ahli Dermatologi yang bertauliah dan bertahun-tahun dalam merawat tanda-tanda penuaan kulit. Krim Inno Gialuron adalah krim yang terbaik dalam melawan tanda-tanda penuaan tanpa mengakibatkan kesan sampingan kepada pengguna. Ramai pesakit saya yang telah mencuba krim ini dan ia berupaya menghilangkan garis halus pada wajah dan memudarkan tanda penuaan pada kulit. Ia haruslah digunakan secara berterusan untuk mendapatkan hasil penggunaan yang terbaik. Tiada apa yang harus saya katakana melainkan wajah gembira pesakit saya yang merasakan pembaharuan pada kulit wajah mereka semakin anjal dan lembut.

Saya mencadangkan kepada semua Krim Anti-kedut Inno Gialuron untuk mengatasi masalah penuaan pada kulit.

Dr. Rafik Azlan

Pakar Rawatan Kulit/Ahli Dermatologi (18 Tahun Pengalaman)

Inno Gialuron
back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna Krim Anti-Kedut INNO GIALURON

Ulasan Pengguna Serum Penjagaan Kulit Inno GIALURON

Saya dah cuba Krim Inno Gialuron! Saya memang suka produk-produk yang boleh mencantikkan kulit dan wajah saya. Pertama kali saya ternampak iklan krim ni di Internet memang dah agak saya akan beli produk ini. Bukan apa, walaupun saya tidaklah kelihatan tua, tapi saya memang nak mengekalkan kulit wajah saya kelihatan remaja lebih dari usia dan sentiasa nak jaga muka supaya kelihatan awet muda. Saya cuba Inno Gialuron dengan beli sebotol untuk pastikan sama ada produk ini sesuai dengan kulit saya! Tiga hari lepas saya beli secara online di laman web rasmi, barang pun sampai di rumah. Saya pakai Inno Gialuron mengikut cara-cara penggunaannya, pakai pada waktu pagi dan sebelum tidur. Hasilnya selepas saya guna sebulan memang terbaik! Kulit saya lebih anjal dan nampak lebih muda ☺ Ramai kawan-kawan saya yang tegur perubahan saya.

Adriana Azman, Selangor

Selepas penggunaan pertama lagi saya dah jatuh cinta dengan krim Anti-kedut Inno Gialuron sebab hasilnya sangat memuaskan pada kulit saya. Bau krimnya harum bila disapu pada kulit saya dan meresap hingga ke dalam kulit selepas saya melakukan urutan dengan krim Inno Gialuron pada wajah. Selepas sebulan saya pakai, perubahan ketara yang dapat saya lihat garis halus di sekitar mata dan tepi mulut dah berkurangan! Saya gembira dengan hasil pada kulit saya! Tanpa membuang masa saya terus membeli di laman web rasmi Inno Gialuron dan beli lima botol sekali gus! Saya sangat berpuas hati dengan Inno Gialuron! Terima kasih ☺

Nadia Fahrin, Perak

Pada usia saya yang dah nak masuk 50-an, saya memang dah nampak tua dan berumur. Tapi teringin juga nak nampak muda dan muka kelihatan bermaya seperti orang lain. Anak saya perkenalkan saya dengan Inno Gialuron. Hadiah sebagai hari jadi saya yang ke-50. Saya cuba pakai anti-kedut Inno Gialuron dan sapu diseluruh wajah dan leher, lepas pakai terasa sejuk dan segar sekali!. Rasa seronok dan teruja dengan pemakaian krim ini buat kali pertama, saya pakai lebih dari 2 kali sehari dan amalkannya tanpa terlepas sehari pun! Tak sangka wajah tua saya yang sebelum ni memang nampak tua, nampak lebih bermaya dan berseri! Anak saya pun perasan dengan perubahan saya selepas memakai krim Anti-Kedut Inno Gialuron, Terima kasih Inno Gialuron! ☺

Faridah Md Ali

Summary
Review Date
Reviewed Item
Inno Gialuron
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Hasil dari testimoni dan ulasan doktor ramai wanita di luar sana telah berjaya menyelesaikan masalah kulit mereka utuk memelihara kulit mereka agar kelihatan cantik dan sihat. Krim Anti-Kedut Inno Gialuron merupakan penghasilan formula inovatif dalam menyingkirkan tanda-tanda penuaan kulit. Ia terbukti bahawa Inno Gialuron adalah penyelesaian yang berkesan untuk masalah ini.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score