Best price

Spray antifungal untuk kuku Fresh Fingers

Semburan Fresh Fingers adalah ubat anti fungus kaki, kuku dan jari yang berkesan. Masalah jangkitan kulat fungus pada kaki dikenali sebagai Onychomycosis dari segi terma perubatan. Ia adalah jangkitan parasit yang masuk ke dalam sel kulit kaki sehingga boleh menyebabkan keadaan kaki, kulit dan kuku menjadi rosak. Jika dibiarkan tanpa sebarang tindakan atau ubat pencegah menyebabkan kuku jari kehitaman, pecah dan tertanggal. Terdapat pelbagai punca yang menyebabkan pertumbuhan jangkitan kulat pada kaki semakin teruk. Antaranya faktor penuaan, genetik, kebersihan serta keadaan kesihatan dan persekitaran tempat bekerja atau yang tidak bersih. Persekitaran yang lembap akan menggalakkan pengumpulan jangkitan kulat ini berlaku.

Dapatkan semburan Fresh Fingers

Antara tanda-tanda utama yang menunjukkan masalah jangkitan kulat pada kaki ialah:

  • Kulit kasar dan gatal
  • Bau pada kulit kaki menjadi berbau dan pertumbuhan ruam boleh berlaku.
  • Kuku menjadi rosak, kehitaman, tebal dan rapuh sehingga boleh pecah dengan sendirinya
  • Semakin sukar untuk memakai kasut bertutup kerana gatal-gatal yang berlaku sekitar kaki
  • Kuku pada jari retak sehingga menyebabkan pendarahan.
Fresh Fingers

Oleh itu, produk semburan Fresh Fingers adalah penyelesaian yang efektif dalam menghapuskan jangkitan kulat pada kaki di samping dapat menjadikan kuku kaki anda sihat dan cantik tanpa sebarang masalah kulit. Jangkitan kulat kuku pada kaki adalah sukar untuk dipulihkan, oleh itu cara dan penggunaan yang betul harus dilakukan untuk mendapatkan hasil kuku yang cantik. Anda perlu amalkannya sekerap yang mungkin. Hanya dengan semburan Fresh Fingers kaki anda akan berasa segar, kegatalan dan kemerahan pada kulit dapat diatasi. Gunakan semburan Fresh Fingers sekarang dan hapuskan jangkitan kulat dari pelbagai peringkat lapisan kulit anda, ia dapat menyerap sehingga ke dalam kulit dan mengelakkan penyebaran jangkitan ke tempat lain. Dapatkan semburan Fresh Fingers sekarang untuk selesaikan masalah bakteria fungus pada kaki anda! Fresh Fingers mengandungi bahan semula jadi yang sangat bermanfaat untuk menyingkirkan kulat dari akar dalam seawall beberapa hari sahaja dan anda akan nampak perbezaannya!

back to menu ↑

Cara untuk mendapatkan semburan Fresh Fingers

Bagaimana semburan Fresh Fingers berfungsi?

Semburan jari kaki Fresh Fingers yang adalah produk yang dapat menghapuskan fungus kulat pada kuku kaki dan jari. Melalui semburan Fresh Fingers jangkitan kulat pada kaki dapat disembuhkan dengan cepat. Permukaan kuku dan kulit yang rosak akan diregenerasasi sepenuhnya dengan bahan-bahan berkhasiat dalam melawan jangkitan kulat. Semburan Fresh Fingers melembutkan kulit dan menyihatkan struktur dengan kandungan vitamin dan mineral, bersifat antiseptik dalam meredakan kerengsaan dan kemerahan pada kulit. Di samping itu, Fresh Fingers juga dapat menghalang jangkitan kulat dari berulang kerana ia adalah sejenis bakteria yang mudah untuk dijangkiti dan Fresh Fingers dapat bertindak sebagai agen pencegahan bakteria kulat fungus. Fresh Fingers juga berfungsi meredakan masalah bengkak kaki dan mengembalikan peredaran darah untuk mendapatkan kulit dan kuku yang cantik dan sihat. Antioksidan semula jadi yang terkandung di dalam ramuan Fresh Fingers dapat melambatkan proses penuaan kulit dari menjadi rosak.

back to menu ↑

Berapa harga semburan Fresh Fingers

Harga Semburan Fresh Fingers dan di mana ia boleh didapati? [Produk Semburan Untuk Jangkitan Kulat Pada Kaki Fresh Fingers hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Anda boleh dapatkan Semburan Fresh Fingers daripada laman web rasmi produk. Semburan cecair untuk jangkitan kulat kaki tidak terdapat di mana-mana farmasi kesihatan atau mana-mana laman web jual beli online seperti di Lazada, ebay atau Amazon. Pastikan anda dapatkannya daripada laman web rasmi. Sekarang ini Fresh Fingers menawarkan diskaun 50% separuh harga tertakluk pada tempoh yang terhad dan masa tamatnya promosi produk ini.

Fresh Fingers

Harga semburan cecair Fresh Fingers sebelum promosi adalah RM358.00. Selepas diskaun promosi anda boleh dapatkan Fresh Fingers hanya dengan harga RM179.00, cepat dapatkannya hari ini juga!

back to menu ↑

Komposisi kandungan Produk Semburan Fresh Fingers

Fresh Fingers adalah semburan cecair yang mengandungi komponen semula jadi dan ia selamat dan mudah digunakam. Bahan-bahan yang terkandung di dalam Fresh Fingers bertindak membantu menghilangkan gejala jangkitan kulat yang merosakkan kulit kuku dan kaki, di samping mengelakkan jangkitan kulat kaki tersebut daripada berulang. Komposisi kandungan Fresh Fingers terdiri daripada 4 bahan utama iaitu Climbazole, Farnesol, Vitamin E dan Minyak Pati.

Climbazole – Climbazole adalah sejenis ubat anti-fungus yang digunakan untuk merawat jangkitan fungus pada kulit manusia seperti kulit yang mengelupas dan ekzema. Ramuan Climbazole berperanan sebagai menghalang pertumbuhan mikrobakteria dan kulat yis, agar dapat dibebaskan dari simptom kegatalan. Climbazole bertindak merosakkan mikrobakteria yang sedia ada dan menghalang pertumbuhan jangkitan koloni iaitu kulat yang baru.

Farnesol – Farnesol adalah bahan semula jadi yang terkandung di dalam beberapa jenis minyak pati seperti bunga mawar, oren dan herba lili. Farnesol berkesan dapat memperbaiki struktur kulit dan meningkatkan keanjalan kulit. Ia dapat memperlahankan proses penuaan kulit dengan merangsang regenerasi sel dan pengaktifan molekul sintesis seperti kolagen yang amat diperlukan untuk mendapatkan kulit yang sihat. Farnesol juga dapat menghalang kelenjar peluh dari terbebasnya bau-bau yang tidak menyenangkan. Di samping itu, farnesol bertindak sebagai antiseptic dan melembutkan kulit dengan bauan harum yang terhasil dari pati bunga.

Vitamin E – Vitamin E adalah vitamin yang memainkan peranan penting dalam penghasilan antioksidan yang tinggi. Ia dapat menghalang dari kerosakan teruk di sesuatu bahagian pada kulit. Vitamin E juga dapat melembutkan kulit dan menghilangkan masalah kulit yang mengelupas dan bertindak sebagai agen yang melembapkan kulit.

Minyak Pati Asli pudina – Minyak pati asli atau di dalam bahasa Inggeris dikenali sebagai Essential Oil. Merupakan minyal pati asli daripada tumbuhan pudina, ia bertindak menyejukkan kaki, memberikan kesegaran yang menenangkan selepas semburan fresh fingers di samping memberikan bau yang menyenangkan pada si pemakai.

Fresh Fingers
back to menu ↑

Bagaimana menggunakan Semburan Fresh Fingers

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Semburan Fresh Fingers?

Terdapat beberapa cara penggunaan yang betul Spray Fresh Fingers untuk mendapatkan hasil selepas penggunaan yang terbaik. Antara langkah-langkahnya adalah seperi berikut:

  • Cuci kaki dengan bersih dan lapkan dengan tuala sehingga kering.
  • Kemudian semburkan cecair Fresh Fingers pada kaki dan sapukan sama rata. Gosokkan cecair pada kaki dengan pergerakan secara mengurut sehingga menyerap sepenuhnya.
  • Amalkan semburan Fresh Fingers sekurang-kurangnya dua kali sehari.
back to menu ↑

Semburan Anti-Fungus Fresh Fingers Sebenar

Kajian Klinikal Produk Semburan Fresh Fingers

Kajian klinikal produk semburan cecair Fresh Fingers menunjukkan bahawa dengan kombinasi aktif bahan-bahan semula jadi, antioksidan yang tinggi serta ekstrak semula jadi herba dan minyak di dalam Fresh Fingers adalah berkesan terhadap beberapa fasa jangkitan kulat fungus. Hasil kajian klinikal mendapati produk Fresh Fingers dapat menghentikan pertumbuhan jangkitan kulat, mengeluarkan peluh dan kuman yang merosakkan kulit, menghilangkan keradangan dan gatal-gatal kulit di samping membantu memudahkan penangalan kulit yang telah rosak untuk memperbaharui sel kulit yang baru.

Adakah Semburan Fresh Fingers merupakan produk tiruan?

Semburan Fresh Fingers dihasilkan daripada formulasi 4 bahan semula jadi aktif yang dapat menghapuskan jangkitan pada kulit dan jangkitan kuku kaki. Dengan adanya bahan semula jadi terkandung di dalam Fresh Fingers terbukti kesan dan hasil selepas pengunaan ia adalah produk yang asli, malah ia selamat digunakan tanpa mempunyai sebarang kesan sampingan. Sila dapatkan produk semburan Fresh Fingers yang asli melalui laman web rasmi Fresh Fingers untuk mengelakkan dari membeli produk yang tiruan. Sebarang peniruan produk kami akan dikenakan tindakan oleh pihak yang berkuat kuasa. Jika terdapat pengesanan produk yang tiruan sila laporkan kepada laman web rasmi untuk pengesahan.

back to menu ↑

Semburan Anti-Kulat Fresh Fingers Tiruan

Hasil Penggunaan Produk Spray Fresh Fingers

Hasil selepas penggunaan menunjukkan semburan Fresh Fingers dapat memberikan kesegaran pada kaki yang mengalami masalah jangkitan fungus kaki. Selepas dalam penggunaan sekurang-kurangnya 7-9 hari, jangkitan kulat akan ditanggalkan. Kulit dan permukaan kuku yang rosak secara perlahan-lahan akan diperbaharui sepenuhnya. Semburan Fresh Fingers akan melembutkan kulit dan menyihatkannya dengan mineral dan vitamin. Rasa kerengsaan akibat jangkitan kulat serta kemerahan pada kulit juga dapat diatasi. Fresh Fingers juga dapat mengembalikan peredaran darah di samping memulihkan keanjalan dan penampilan kulit yang telah rosak.

back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Semburan Cecair Anti-Kulat Fresh Fingers

Ulasan Doktor

Hampir 50% daripada pesakit yang mendapatkan rawatan daripada saya adalah berkenaan masalah bakteria pada kulit dan kuku jari mereka. Dan saya mengesyorkan Fresh Fingers sebagai ubat alternative terbaik bagi mereka yang menghadapi masalah ini. Jangkitan kulat atau fungus pada kulit tidak boleh dibiarkan tanpa sebarang langkah pencegahan dilakukan. Ia boleh merosakkan kulit dan mampu merebak ke tempat lain yang mungkin menyebabkan orang lain juga dijangkiti. Penggunaan semburan Fresh Fingers secara berterusan amatlah digalakkan.

Kebanyakan daripada semua pesakit saya dirawat menggunakan Fresh Fingers dan mereka berpuas hati dengan kesan dan hasil selepas penggunaan.

Dr. Firas Wahid

Pakar Rawatan Kulit & Ahli Dermatologi (17 Tahun Pengalaman)

Fresh Fingers
back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna Semburan Fresh Fingers

Ulasan pengguna Semburan Fresh Fingers

Saya dah menggunakan Fresh Fingers selama dua bulan dan hasilnya sangat menakjubkan! Kuku kaki saya yang telah rosak dan berwarna hitam akibat jangkitan kulat kini dah pulih. Hanya tinggal dibahagian tepi sahaja. Saya akan kerap menggunakan semburan Fresh Fingers untuk dapatkan kulit saya pulih sepenuhnya! Bahagian yang paling seronok sekali saya dah tak rasa gatal-gatal dan kemerahan pada kulit kaki saya. Fresh Fingers memang terbukti berkesan!

Aida Rosli, Pahang

Kaki ayah saya juga mengalami masalah yang sama, kerana dia kerap menggunakan stokin yang tidak bersih bermain bola. Itu yang menyebabkan kaki dan kuku ayah saya terkena jangkitan bakteria. Kukunya merekah dan pecah. Paling tak tahan, ayah rasa gatal-gatal dan garu sampai kulit jadi merah. Kemudian saya bawa ayah jumpa doktor untuk dapatkan ubat. Doktor cadangkan untuk jaga kebersihan di rumah dan jangan memakai stokin yang telah dipakai lama kerana ia boleh menggalakkan pembiakan bakteria pada kaki. Doktor juga menyuruh saya cari ubat semburan yang bernama Fresh Fingers melalui laman web rasmi untuk disapu pada bahagian kaki yang luka dan rosak. Saya pun membelinya di laman web rasmi Fresh Fingers. Ayah menggunakan semburan Fresh Fingers selama seminggu, gatal-gatal serta kemerahan kulit dah hilang. Rasa lega sangat, sekurangnya dapat melegakan rasa gatal pada kaki ayah saya. Tetapi selepas sebulan, kuku ayah saya yang rosak dah pulih! Saya tak sangka dengan hasilnya boleh rawat kaki ayah saya! Terima kasih Fresh Fingers!

Azad Emraan, Selangor.

Saya mula dapat jangkitan pada kulat kaki sejak balik dari berkhemah tempoh hari. Tanda-tanda awal saya mula rasa gatal-gatal. Saya ingatkan gatal-gatal kulit yang biasa. Lepas sapu losyen yang biasa saya pakai ingatkan dah elok. Tapi kulit saya jadi makin teruk pula, saya biarkan sampai berminggu-minggu. Sampai satu tahap kuku saya retak dan pecah. Nasib tak tertanggal kulit kuku saya. Kemudian saya balik rumah dan tunjuk pada ibu kulit kuku saya yang pecah. Ibu cakap saya terkena jangkitan kulat kaki mesti lepas balik dari aktiviti perkhemahan. Ibu pergi ke dapur dan bawa sebotol ubat semburan tertera Fresh Fingers dan sapukan pada kaki saya yang pecah tu, gatal-gatal pun hilang serta-merta. Rasa sejuk selepas ibu sembur Fresh Fingers pada kaki. Ibu suruh saya konsisten guna dua kali setiap hari kalau nak cepat baik. Selepas saya guna Fresh Fingers hampir sebulan, kuku saya semakin cantik dan tak pecah. Gembira dan berpuas hati dengan kesannya!

Syafatul Azlin, Terengganu.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fresh Fingers
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Pencegahan bakteria atau kulat fungus adalah lebih baik daripada membiarkan kulit dan kuku anda tidak sihat dan menjadi rosak. Pencegahan kulat atau bakteria kulit adalah lebih baik dengan Fresh Fingers untuk hasil yang lebih berkesan. Nikmati persekitaran hidup yang lebih sihat dengan menghapuskan kulat bakteria yang memberi kesan jangka panjang atau menggalakkan ia dari merebak ke tempat lain. Ramai pengguna yang telah menggunakan produk ini dan kagum dengan hasil selepas penggunaan yang luar biasa. Mereka yakin semburan Fresh Fingers dapat mengembalikan kuku yang sihat dan cantik tanpa sebarang jangkitan. Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan semburan Fresh Fingers sementara promosi diskaun masih berlangsung!.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score