Best price

Kulit Berkedut? Atasinya Dengan Visage Max!

Sindrom penuaan pramatang, yang juga dikenali sebagai progeria, termasuk dua keadaan yang sangat jarang diwarisi, dikenali juga sindrom Hutchinson-Gilford dan sindrom Werner. Dalam kedua-dua keadaan, perubahan kulit yang menunjukkan penuaan pramatang termasuk: Atrophy (penipisan kulit dan kehilangan keanjalan) kerana kehilangan lemak dan kolagen. Keadaan ini menyebabkan kulit berkedut.

Tiada masalah dengan Visage Max. Ia sejenis supplemen untuk penjagaan kulit kita. Ia boleh memberikan khasiat yang diperlukan oleh kulit supaya kekal anjal, muda, dan tidak berkedut walaupun sudah berusia. Sila baca selanjutnya di sini.

Muda Remaja Bersama Visage Max!

Kulit kita menjadi rosak akibat banyak faktor, adakah anda mengetahuinya? Berikut ialah faktor yang dimaksudkan.

Sinaran UV: Sinar matahari yang berlebihan boleh menyebabkan kulit berkedut. Terlalu banyak sinar matahari menyebabkan kulit terdedah dengan sinar UV yang menyebabkan tanda-tanda penuaan lain, termasuk kanser kulit. Kerosakan dari sinaran ultraviolet (UV) matahari boleh menyebabkan kulit menjadi rosak dan berkedut. Ia menambah garis-garis halus yang menyebabkan kulit kelihatan tua.

Kekeringan: Kulit yang kering ialah kulit yang kehilangan lembapan. Lembapan ini penting kerana ia merupakan penyokong bentuk sel yang sihat. Tanpa kelembapan, sel-sel menjadi kering dan kedutan mudah terbentuk.

Kekurangan Kolagen: Kulit menghasilkan kolagen setiap hari; Walau bagaimanapun, pengeluaran mula perlahan apabila semakin berusia, menyebabkan kulit kehilangan keanjalan dan keseimbangan secara beransur-ansur. Walaupun sukar untuk menghentikan kehilangan kolagen, beberapa kajian baru menunjukkan bahawa tabiat gaya hidup tertentu boleh menyebabkan kehilangan kolagen dengan cepat dan penuaan lebih cepat berlaku.

Minum Alkohol: Garis halus dan kedut muncul yang terus tumbuh lebih banyak boleh disebabkan oleh meminum alkohol. Alkohol mampu merosakkan vitamin A, yang memainkan peranan penting dalam menjaga kulit kita semasa muda. Alkohol boleh menyebabkan penuaan pramatang dan amat kelihatan pada mata kita. Mata berkedut dengan ketara jika seseorang itu gemar meminum alkohol.

Oleh itu, Visage Max boleh membantu anda untuk menghindarkan masalah ini!

Visage Max
back to menu ↑

Laman Web Rasmi Dari Pembekal Utama

Ingin memesan Visage Max? Silalah ke laman web rasminya (klik disini). Untuk mengelakkan pembelian produk palsu, anda hendaklah mendapatkannya dari pengedar yang sah dan silalah membeli produk yang asli dilaman web disediakan sahaja. Selain itu, anda boleh menikmati diskaun!

Mengapa perlu risau sekiranya Visage Max boleh merawat masalah kulit anda? Jka tidak ada masa untuk ke spa kecantikan ataupun tidak mahu pilihan rawatan yang mahal, Visage Max ialah pilihan terbaik.

back to menu ↑

Kandungan Penting Didalam Visage Max

Apakah bahan-bahan utama di dalam produk ini? Sila baca lanjut disini:

Minyak Jojoba: Minyak Jojoba mempunyai ciri-ciri anti-inflammatory (anti-radang) yang membantu menyihatkan kulit, mengurangkan kemerahan yang disebabkan oleh pengeringan, mengurangkan kesan ekzema dan rosacea, dan menjaga kulit supaya tenang dan selesa. Vitamin E dan vitamin B-kompleks dalam minyak Jojoba membantu dalam pembaikan sel-sel kulit dan kawalan kerosakan akibat kehilangan lembapan.

Ekstrak Yis: Dengan membantu mengurangkan jumlah tekanan oksidatif yang berlaku pada kulit, manfaat ekstrak yis boleh menyebabkan kesan menenangkan yang dapat membantu menyihatkan dan mengurangkan masalah kulit termasuk penuaan dan kedutan. Selain itu, ekstrak yis telah menunjukkan kebolehan dalam berfungsi sebagai biosurfaktan yang melembapkan kulit dengan baik.

Argireline: Argireline membantu dalam merangsang penghasilan kolagen: Dengan meningkatkan pengeluaran kolagen, protein yang bertanggungjawab untuk firma, kulit yang sihat, ia juga membantu mengekalkan garis halus dan kedutan dari membentuk pada mata, dahi, dan kulit.

back to menu ↑

Amat Mudah Untuk Menggunakan Visage Max

Visage Max ialah sejenis krim muka untuk merawat kulit. Anda boleh mengambilnya seperti cara berikut:

1. Cuci muka.

2. Buat urutan ringkas untuk muka dan sapukan dengan seketul kiub ais.

3. Ambil krim Visage Max dan sapu pada muka dan leher.

4. Sapu krim pada pagi dan petang.

Visage Max
back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Keberkesanan Visage Max

Bahan-bahan yang digunakan dalam produk ini ialah bahan-bahan yang mempunyai ciri-ciri berikut:

1. Melembapkan kulit dan menghindarkan kulit kasar dan kering

2. Mengurangkan kedutan secara keseluruhan

3. Meningkatkan kolagen yang mengekalkan keremajaan kulit

4. Meningkatkan keanjalan kulit

Dengan menggabungkan bahan-bahan ini, anda boleh mendapatkan manfaat sepenuhnya yang diperlukan oleh kulit yang bermasalah penuaan. Ia menjadikan kulit kelihatan lebih muda dalam masa beberapa minggu sahaja. Selepas penggunaan selama 15 minit, anda boleh merasakan kulit menjadi lebih licin dan halus.

back to menu ↑

Menggunakan Visage Max Untuk Keremajaan Kulit

Visage max ialah krim untuk mengatasi masalah kulit kering yang menyebabkan penuaan. Kulit kering berlaku apabila kulit tidak mengekalkan kelembapan yang mencukupi. Ini boleh berlaku akibat mandi kerap, penggunaan sabun kasar, penuaan, atau keadaan perubatan tertentu. Dan bagi mereka yang berada dalam iklim yang lebih sejuk, ia boleh berpunca dari udara musim sejuk yang sejuk dan kering.

Dalam kebanyakan kes, ia disebabkan oleh faktor seperti cuaca panas atau sejuk, kelembapan yang rendah di udara, dan juga amalan mandi dengan berendam dalam air panas. Anda boleh melakukan banyak rawatan dirumah sendiri untuk memperbaiki kulit anda, termasuk menggunakan pelembap dan menghindari sabun atau pencuci muka yang tidak sesuai. Ini kerana, terdapat sabun dan pencuci muka yang mengandungi kandungan alkohol yang tinggi dan mengeringkan kulit.

Mengapakan Visage Max perlu menjadi pilihan anda?

  • Ia meningkatkan kelembapan kulit. Anda boleh merasakan sendiri kulit kekal lembap selama 24 jam.
  • Kulit bertambah anjal dan halus. Ia membantu dalam mengurangkan kedutan.
  • Menjaga kulit dari sinaran UV yang merbahaya. Sinar UV ialah punca kulit berjeragat, kusam, kering, dan berkedut.
Visage Max
back to menu ↑

Tips Penjagaan Kulit Bersama Visage Max

Selain mengamalkan penggunaan krim Visage Max setiap pagi, anda juga boleh menggunakan cara ini untuk mengekalkan keremajaan kulit.

  • Minum air secukupnya :Air amat penting untuk sel kulit kerana ia merupakan punca utama untuk kulit yang lembut dan lembap. Kekurangan air dalam tubuh bukan sahaja merosakkan sel-sel kulit, tetapi menyebabkan kita merasa kurang sihat dan berasa panas.
  • Amalkan makanan seimbang: Pemakanan seimbang amat penting untuk kesihatan kulit. Elakkan makanan yang bergoreng dan tinggi kandungan minyak untuk kecantikan kulit.
  • Gunakan pencuci muka yang berformula lembut: Terdapat bahan kimia yang tidak baik untuk kesihatan kulit. Pencuci muka hendaklah yang mempunyai formula semulajadi tanpa sebarang bahan kimia merbahaya.
  • Gunakan krim pelindung UV: Penggunaan harian pelindung matahari spektrum luas (UVA / UVB) dengan SPF sebanyak 15 atau lebih tinggi dapat membantu mengurangkan penuaan kulit yang disebabkan oleh sinar UV daripada matahari. Sinar Ultraviolet (UV) dari matahari menyebabkan lebih daripada 90 peratus tanda-tanda penuaan pada kulit wanita, termasuk kerutan, kulit kasar, kendur, hilang kolagen dan perubahan warna kulit.
  • Hindarkan alkohol dan sulfat: Minum terlalu banyak alkohol boleh menyebabkan kulit berkerut, kemerahan, dan kering. Jika anda ingin terus melihat dan berasa muda, jauhkan minuman beralkohol serta merta. Model ternama juga tidak mengambil alkohol kerana ia akan menyebabkan kulit mereka merah dan berkedut-kedut.
  • Tidur dan rehat: Tidur dan rehat yang cukup memainkan peranan penting dalam kecantikan kerana ia akan menstabilkan emosi serta merawat kesihatan diri sekaligus.Ia akan mengurangkan keletihan, keresahan, dan kebimbangan diri. Semasa tidur, kulit akan diperbaharui dan tidur yang cukup membantu dalam mencantikkan kulit.
  • Pemakanan yang sihat:Terdapat makanan yang amat baik untuk kesihatan kulit anda. Buah-buahan amat penting untuk kesihatan kulit seperti tembikai, avokado, buah beri, dan buah-buahan yang tinggi antioksidan dan vitamin C. Ia menyokong penghasilan kolagen yang seterusnya menggantikan sel yang rosak dengan sel yang baru.

back to menu ↑

Pendapat Pakar Kesihatan Mengenai Visage Max

Doktor Junie, yang memiliki klinik kecantikan di ibu negara mengesyorkan supaya sesiapa yang ingin memiliki kulit muda dan cantik supaya mementingkan kesihatan dan kelembapan kulit. Cara yang paling terbukti untuk kelihatan lebih muda adalah untuk mengelakkan matahari. Matahari bukan kawan yang baik pada kulit anda sekiranya anda berjemur berlebihan. Pendedahan kepada sinaran UV matahari adalah sebab utama penuaan kulit. Sinar UV boleh menyebabkan kedutan dan penuaan awal, bintik gelap, dan juga kanser kulit sebagai sinaran UV mempercepatkan proses penuaan walaupun usia masih muda.

Visage Max menggabungkan khasiat yang diperlukan kulit untuk kekal muda remaja. Yang menjadikan krim ini unik ialah ia mementingkan keperluan kelembapan kulit. Kulit yang kering dapat diatasi dengan menggunakan krim ini selepas mencuci muka setiap pagi. Ia memberikan kesan lembap selama 24 jam untuk kesihatan kulit.

Disamping itu, sentiasa pastikan tubuh badan kita mengandungi air yang mencukupi. Sekurang-kurangnya kita perlu meminum air dalam 2L sehari. Ini untuk memastikan sel-sel kita tidak mengalami kekeringan dan kulit sentiasa dalam keanjalan yang semulajadi.

Selain daripada itu, anda juga hendaklah mengamalkan pemakanan sihat dan amalan kebersihan diri yang baik untuk mengekalkan kulit yang bersih dan sihat. Tanpa amalan ini, anda boleh menyebabkan masalah kedutan muka semakin sukar untuk diatasi. Makanan berkhasiat seperti buah-buahan dan sayuran akan membekalkan antioksidan pada kulit untuk mengekalkan keremajaan. Vitamin D adalah salah satu vitamin terbaik untuk kulit anda, bersama-sama dengan vitamin C, E, dan K. Ia memastikan anda mendapat vitamin yang cukup untuk menjaga kulit anda kekal kelihatan sihat dan muda.

Visage Max
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Visage Max

Riri, 21, Visage Max mudah digunakan dan melembapkan kulit.
Mariah, 31, harganya mampu milik dan menjimatkan masa berbanding ke salon rawatan kulit.
Backey, 21, Saya merasakan kulit lebih anjal dan tidak mudah kering. Krim ini tidak berminyak dan cepat meresap.
Shania, 41, Mudah untuk mengekalkan kulit yang bersih lembap dan mampu milik.
Dewi, 28, Tidak memberi kesan sampingan dan penghantaran cepat ke alamt rumah anda.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Visage Max
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan Visage Max yang asli dilaman web rasminya untuk menikmati penjimatan hebat. Profolan yang asli hanya dijual secara dalam talian sahaja. Kepada mereka yang inginkan kulit muda dari usia, inilah masanya untuk menggunakannya!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score