Best price

FreshDepill Krim: Selamat Tinggal Badan Berbulu!

Kenapa ada orang yang obses jika terlihat badan yang berbulu? Bulu badan pada lelaki dianggap seksi tetapi jika bulu terdapat pada kaki dan tangan wanita ia dianggap tidak sesuai. Sehingga ada yang sampai hati menggelar orang lain sebagai Chewbacca kerana badannya yang berbulu. Terus terang, wanita tidak selesa jika badan berbulu lebat.

Kalau berbulu halus, tiada yang kisah. Untuk mereka yang berbulu lebat, inilah yang mereka perlukan. FreshDepill ialah krim yang menghilangkan bulu pada badan dan tangan dengan selamat. Anda juga tidak perlukan pencukur yang tajam lagi bahaya.

FreshDepill Menghilangkan Bulu Secara Selamat

Amat senang untuk menggunakan krim ini. Anda boleh menghilangkan bulu dengan senang dan cepat. Berbeza dengan menggunakan pencukur, ia tidak mencederakan kulit dengan benda tajam. Ia juga mempunyai bahan yang mampu melembapkan kulit.

Mencukur menggunakan pisau cukur memang merbahaya. Anda perlu pelbagai persediaan jika ingin bercukur menggunakan pisau. Kaki dan tangan juga perlu dilembapkan terlebih dahulu supaya cukuran lebih lancar.

[

Fresh DepilPlus

Anda juga perlu mencukur ikut arah bulu tumbuh. Kalau melawan arah, mungkin kulit akan tercedera. Banyak lagi pantang kalau menggunakan pisau. Macamana hendak mencukur dengan aman kalau begini?

Penyelamat anda ialah FreshDepill! Anda boleh mencukur dengan selamat dan cepat. Bagaimana untuk menggunakannya? Sila teruskan membaca.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan krim FreshDepill dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk FreshDepill yang palsu dipasaran. Dengan membuat pesanan di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan. Apa tunggu lagi, sila buat pesanan hari ini.

back to menu ↑

Bahan-Bahan Utama Didalam Krim FreshDepill

Memperkenalkan bahan utama didalam krim yang hebat ini. Ia terdiri daripada bahan-bahan yang berkualiti dan dari alam semulajadi seperti berikut.

Pati Lavender: Pati lavender mempunyai sifat anti-radang, antiseptik, antibakteria, astringen, membersihkan kulit danmelembapkan kulit sekaligus. Pati lavender ialah salah satu minyak penting terbaik untuk menghalang kulit tercedera apabila membuang bulu. Anda boleh menggunakan minyak pati lavender dikulit anda dan didalam krim ini, ia sudah mempunyai pati lavender yang penting.

Fresh DepilPlus

Minyak Argan: Minyak argan merupakan salah satu minyak yang paling mahal didunia kerana khasiatnya untuk kecantikan amat mengagumkan. Minyak ini mengelakkan daripada kaki melecur apabila membuang bulu. Untuk kaki dan tangan yang berbulu, kulit akanmnjadi kering selepas bercukur. Dengan menggunakan krim FreshDepill yang mengandungi minyak argan, anda boleh memastikan kulit sentiasa lembut dan sihat selepas bercukur.

Glycerin: Glycerin mampu melembapkan kulit dan banyak digunakan didalam kosmetik. Ia juga melancarkan proses penanggalan bulu apabila dibuang. Glycerin dapat mengambil air daripada udara untuk melembapkan kulit kita. Oleh itu, bahan ini amat memberi manfaat kepada kulit selepas bercukur.

back to menu ↑

Amat Mudah Menggunakan Krim FreshDepill

Bagaimanakah caranya untuk menggunakan krim ini? Sila baca panduan berikut:

  • Pam krim FreshDepill ke spatula khas yang disediakan.
  • Anda boleh juga menggunakan tangan dan sapukan dengan sama rata.
  • Pastikan semua bulu dilapis dengan krim dan elakkan menggosok krim.
  • Basuh mana-mana krim dari tangan anda selepas sapuan.
  • Biarkan krim pada kulit anda selama 5 minit, dan kemudian gunakan spatula untuk mengikis bulu perlahan-lahan.
  • Apabila bulu tertanggal, maknanya anda boleh menggunakan spatula untuk mengikis semua bulu pada kaki dan tangan.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Krim FreshDepill.

Wanita moden gemar menggunakan rawatan lazer untuk menghilangkan bulu badan. Lazer merosakkan folikel rambut. Apabila folikel telah rosak, ia tidak boleh menumbuhkan rambut baru lagi. Harganya juga sangat mahal. Anda perlu menghadiri beberapa sesi untuk melengkapkan rawatan ini dan menghilangkan rambut yang tidak dikehendaki diseluruh badan.

Badan yang berbulu pada perempuan ialah isu sensitive kerana mereka dianggap hodoh jika berbulu lebat. Mengikut hasil kajian, 90% wanita tidak bersetuju jika badan mereka berbulu lebat. Untuk mencukur, bulu akan kelihatan lebih lebat sekiranya cukuran tidak sempurna. Selain daripada itu, pisau cukur akan menyebabkan kulit menjadi kering dan tidak selesa selepas bercukur.

Fresh DepilPlus

Oleh itu, wanita perlu memilih cara yang tidak melibatkan cukur, lilin (wax) atau lazer kerana kesan sampingannya yang tidak menyenangkan. Anda juga perlu berhadapan dengan staf-staf pada salon apabila memerlukan perkhidmatan mereka. Dengan mempunyai cara untuk membuang bulu dengan sendiri, anda tidak perlu ke sana sini untuk mencantikkan diri. Anda boleh buat sendiri dirumah.

Krim FreshDepill amat diperlukan ia akan mencegah kulit kita daripada menjadi kering dan tercedera semasa membuang bulu. Mengikut hasil kajian, kebanyakan sukarelawan menggunakan krim ini dengan baik tanpa sebarang masalah seperti kulit kering.

Kulit mereka selepas menggunakan krim ini untuk membuang bulu terasa lebih lembut dan tidak kering yang kasar apabila disentuh. Oleh itu, krim ini amat menjaga kulit dan selamat untuk digunakan. Ia juga mempunyai wangian yang menyegarkan.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Krim FreshDepill

Mencukur bulu menggunakan pisay adalah satu bentuk pengelupasan fizikal yang boleh memberi kesan kepada kecantikan kulit. Pisau cukur yang tidak tajam, tidak bersih, dan bulu yang tebal akan mempengaruhi kualiti pencukuran anda.

Kulit boleh menjadi merah dengan mudah seperti mengalami radang. Mencukur bulu pada bahagian muka, lengan, dan kaki setiap hari boleh menyebabkan sebarang kesan sampingan, yang penting anda menggunakan pisau cukur yang baik dan krim pencukur yang baik.

Pisau cukur pakai buang adalah pilihan yang baik kerana ia lebih bersih dan lebih tajam tetapi boleh mencederakan kulit. Oleh itu, krim yang baik boleh digunakan. Anda tidak perlu risau kerana krim FreshDepill adalah krim yang berkualiti.

Anda boleh menghilangkan bulu tebal yang hodoh dengan selamat. Itulah kebaikan utama krim ini kerana ia menjaga kulit anda.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Krim FreshDepill

Doktor Mazlan, yang memiliki klinik swasta dan pakar kesihatan mencadangkan krim ini untuk menyelesaikan masalah bulu tebal dikalangan wanita. Bukana sahaja wanita, lelaki juga boleh menggunakan krim ini.

Hirsutisme adalah fenomena pada badan seseorang apabila seorang wanita mempunyai pertumbuhan rambut yang luar biasa.

Rambut biasanya tebal dan gelap. Rambut biasanya tumbuh pada:

  • muka — contohnya, bibir atas dan dagu
  • dada
  • belakang belakang
  • punggung

Fernomena Hirsutisme disebabkan oleh hormone androgens yang sebenarnya lebih tinggi didalam badan lelaki berbanding wanita. Hirsutisme juga boleh berlaku kerana dia sendiri sensitif kepada peningkatan hormon androgen. Dalam kebanyakan kes yang dijumpai, Hirsutisme disebabkan oleh sindrom ovarium polikistik. Wanita selalunya mempunyai keyakinan diri yang rendah kerana mereka malu dengan badan yang berbulu secara luar biasa kerana mengalami Hirsutisme.

Selain krim ini memelihara kulit, ia mengelakkan masalah jerawat pada kulit. Apabila mencukur pada kulit yang berjerawat, jangkitan bakteria boleh berlaku dan menyebabkan kulit akan menjadi lebih teruk. Selain daripada itu, kulit yang kering akibat bercukur akan menyebabkan jangkitan jerawat boleh berlaku.

Untuk mengelakkan keadaan seperti ini berlaku, krim seperti FreshDepill banyak membantu. Ia tidak mengeringkan kulit dan kult yang sensitif dapat menjaga kulit sensitif dengan baik. Jika dibandingkan dengan wax (lilin), krim lebih selamat digunakan kerana ia tidak melibatkan pemanasan. Kulit anda juga tidak akan berisiko untuk melecur akibat wax tersebut.

Pre-menopausal bermakna anda semakin hampir menjadi menopause. (apabila tempoh wanita datang haid telah berhenti). Ini juga salah satu penyebab seseorang boleh berbulu dengan luar biasa kerana Hirsutisme.

Wanita yang kurang berkeyakinan akan mengalami stress. Mereka tidak dapat pergi bekerja dengan selesa kerana risau diperhatikan. Wanita tidak suka badan yang berbulu oleh itu krim ini amat berguna untuk mereka. Selain daripada itu, ia mengelakkan daripada berlaku kecuaian diri semasa bercukur atau menggunakan wax. Terdapat juga rawatan lain untuk menghilangkan bulu tetapi ianya sangat mahal iaitu rawatan laser.

Saya mengesyorkan anda untuk menggunakan krim ini kerana ia berkesan untuk menanggalkan bulu dengan selamat. Ia juga tidak mengandungi bahan kimia merbahaya. Ia juga mampu dimiliki kerana harganya tidak begitu mahal.

Fresh DepilPlus
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Kri FreshDepill

Siti, 25, Saya amat berpuashati kerana tidak perlu menggunakan pisau pencukur lagi.
Maria, 21, Krim ini sungguh hebat. Saya dapat hasil yang licin dan kulit saya tidak melecur.
Alinda, 23, Ianya seperti rawatan laser. Anda patut cuba.
Rahmanani, 24, Saya akan terus menggunakna produk ini.
Vincci, 26, Saya amat berpuashati kerana hasilnya amat menakjubkan. Rambut juga tumbuh lebih lambat.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Fresh Depil
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan krim FreshDepill yang original dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Inilah masanya untuk menjadi lebih sihat disamping mendapatkan badan yang tidak berbulu lebat.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score