Best price

BellaSkinPlus Membuatkan Kulit Berseri Dan Menyerlah

Inilah produk yang amat dinanti-nantikan oleh para wanita diluar sana. Musuh kulit yang paling utama ialah jeragat, bintik-bintik hitam, dan kulit kusam. Bagaimana untuk mencerahkan kulit secara semulajadi dan menjadikannya lebih menyerlah? BellaSkinPlus amat berkesan untuk menyihatkan kulit anda supaya lebih berseri dan lebih muda.

BellaSkinPlus Amat Berkesan

Bagaimanakah BellaSkinPlus ini berfungsi? Untuk kulit yang kekal muda, cerah, dan berseri, kulit perlu sentiasa lembap, dilindungi daripada pencemaran, dan dibekalkan dengan pelbagai nutrient penting. Inilah fungsi utama BellaSkinPlus. Ia menyihatkan kulit dari dalam dan memberikan segala keperluan penting untuk kegunaan kulit anda.

Ia merupakan krim yang mudah digunakan setiap hari. Dengan penggunaan harian, kulit akan menyerap khasiat dari krim ini untuk membekalkan nutrien yang diperlukan oleh kulit supaya semakin sihat dan berseri. Krim ini boleh digunakan setiap hari selepas mencuci muka untuk hasil terbaik.

Krim BellaSkinPlus juga boleh digunakan sebagai masker yang melembapkan kulit secara serta merta. Kulit perlu dilembapkan setiap hari kerana kulit yang kering akan menyebabkan kulit semakin berkedut dan hilang keanjalan.

Krim BellaSkinPlus juga dapat melindungi kulit daripaa sinaran UV yang merbahaya dengan membekalkan antiosidan penting kepada kulit. Antioksidan akan menjaga kulit daripada kerosakan yang berpunca daripada sinar UV. Ia juga membantu sel-sel kulit yang baru dihasilkan dengan lebih cepat.

Selain itu, kulit akan menjadi lebih cerah dan berseri kerana ia menerima nutrien atau khasiat yang mencukupi dari krim BellaSkinPlus setiap hari. Oleh itu, kulit akan menjadi semakin muda, cerah, anjal, dan berseri-seri dari dalam.

BellaSkin Plus
back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Disinilah laman web rasmi untuk anda mendapatkan krim BellaSkinPlus anda. Dapatkan yang asli supaya mengelakkan produk palsu dipasaran. Produk palsu dijual dalam harga yang mahal dan tidak memberikan kesan yang sepatutnya. Sila rujuk pada bungkusan asli BellaSkinPlus dan dapatkannya hanya dilaman web rasmi.

back to menu ↑

Kandungan Penting Didalam BellaSkinPlus

Curcumin:

Ternyata curcumin terdiri daripada lebih daripada satu bahan kimia. Salah satu bahan kimia yang berada didalam curkumin (yang diekstrak dari kunyit) ialah tetrahydrocurcumin. Tetrahydrocurcumin tidak berwarna.

Ia juga merupakan antioksidan yang lebih kuat daripada dua produk semulajadi lain yang digunakan untuk meringankan kulit, asid kojik dan vitamin C. Ia mencerahkan kulit dan merawat pigmentasi.

Aloe Vera: Terdapat banyak manfaat Aloe Vera untuk kesihatan kulit, diantaranya ialah:

1. Merawat Kerosakan Kulit Akibat UV.

Aloe vera tinggi dengan kandungan antioksidan yang boleh mempercepatkan penggantian sel-sel baru pada kulit. Kulit yang rosak akibat terdedah dengan sinaran UV berlebihan dapat diperbaiki dengan cepat.

2. Ia berfungsi sebagai pelembap.

Aloe melembapkan kulit tanpa memberikan rasa yang berminyak, jadi ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang mempunyai kulit yang berminyak. Bagi wanita yang menggunakan solekan berasaskan mineral, lidah buaya atau aloe vera bertindak sebagai pelembap dan sangat baik untuk wajah sebelum aplikasi itu menghalang pengeringan kulit. Bagi lelaki: Aloe vera gel boleh digunakan sebagai rawatan bercukur ( aftershave) kerana sifat penyembuhannya boleh merawat luka kecil yang disebabkan oleh pencukuran.

BellaSkin Plus

3. Ia Menghalang Pertumbuhan Jerawat.

Kulit akan mudah berjerawat sekiranya kering dan pori-pori tersumbat. Dengan menggunakan aloe vera, kulit dapat dilembapkan secara semulajadi. Ia menghalang daripada kulit menjadi kering dan merekah yang menyebabkan pori-pori tersumbat dengan sel-sel mati dan kotoran lain.

Aloe vera tinggi dengan kandungan antioksidan yang boleh menghaluskan kulit secara semulajadi. Selain daripada itu, apabila kelembapan kulit dapat dikekalkan, kulit akan sentiasa kelihatan anjal, muda, dan berseri.

4. Ia melawan penuaan.

Seperti yang kita berumur, semua orang mula bimbang tentang rupa garis halus dan kehilangan keanjalan pada kulit mereka. Daun lidah buaya mengandungi banyak antioksidan termasuk beta karoten, vitamin C dan E yang boleh membantu meningkatkan keanjalan semula jadi kulit dan mengekalkan kulit yang lembap.

5. Ia menghalang psoriasis

Aloe vera berkesan melembapkan kulit untuk mengelakkan masalah seperti eczema dan psoriasis yang boleh timbut akibat daripada kulit yang terlalu kering. Disamping itu, ia boleh menghalang daripada psoriasis dan eczema berulang kembali dengan penggunaan yang kerap.

back to menu ↑

Bellaskinplus Boleh Digunakan Dimana Sahaja Dengan Mudah

Gunakan BellaSkinPLus selepas mencuci muka dan sebelum tidur. Ia boleh digunakan sebagai krim malam untuk merawat kulit supaya lebih berseri pada keesokkan pagi. Sebelum menggunakan krim, sila cuci muka dengan bersih terlebih dahulu untuk mengelakkan kotoran melekat pada krim dan menyebabkan pori-pori tersumbat.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai BellaSkinPlus

Salah satu kebenaran dan fakta dalam penjagaan kulit yang sering diabaikan adalah bahawa kulit yang lebih cerah cenderung menjadi lebih gelap apabila ia cedera, dijangkiti, meradang, atau alahan. Orang yang mempunyai tona kulit yang cerah sangat terdedah kepada fenomena yang disebut hyperpigmentation, yang meninggalkan bintik hitam selepas jerawat atau selaran matahari.

BellaSkin Plus

Jerawat sangat bermasalah untuk orang yang mempunyai pigmen kulit yang cerah tetapi bukan hanya kerana jerawat. Kulit orang Asia, Afrika, Hispanik, atau Timur Tengah sebenarnya mendapati “bintik-bintik” yang ditinggalkan selepas jerawat menyembuhkan lebih banyak masalah kosmetik daripada jerawat itu sendiri. Mujurlah, curcumin dapat membantu mencegah bintik-bintik dan meringankan mereka selepas ia berlaku-tanpa risiko hidroquinon yang lebih kerap disyorkan. Orang yang menggunakan hidroquinone kadang-kadang mendapati bahawa hasil kosmetik menggunakan produk yang salah boleh menjadi bencana kerana mengandungi bahan kimia yang merbahaya.

BellaSkinPlus tidak mempunyai bahan kimia merbahaya kerana ia terdiri daripada bahan-bahan semulajadi untuk merawat kulit. Oleh itu, ia sesuai digunakan setiap hari untuk mengatasi masalah kedutan, pigmentasi, dan kulit yang kendur.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan BellaSkinPlus Selama 7 Hari

Setelah membuat kajian makmal bersama sukarelawan, BellaSkinPlus digunakan sebanyak 2 kali sehari selama 7 hari. Perbezaan yang dikenalpasti ialah:

1) Kulit menjadi lebih lembap

2) Kulit bertambah anjal dan tegang

3) Kulit bertambah cerah

4)Bintik-bintik hitam pada kulit berkurangan

5)Kedut pada kulit semakin berkurangan

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai BellaSkinPlus

Pakar produk semulajadi, Doktor Salmah, menceritakan produk kosmetik diMalaysia yang menggunakan bahan kimia terlarang hidroquinon dan mercury secara berleluasa. Bahan kimia tersebut merbahaya kepada kulit dan melanggar undang-undang didalam negara.

Bukan hanya satu atau dua tetapi beberapa dozen pelanggan kosmetologi ini telah menggunakan produk untuk merawat kulit. Pada mulanya produk itu telah berfungsi dengan baik. Kulit hiperpigmentasi yang dipenuhi dengan bintik-bintik umur dan tanda jerawat berkurangan tetapi apabila telah mencapai dos yang dihadkan oleh kulit setiap individu, kesan sampingan yang buruk akan muncul.

Kulit yang menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia terlaran akan mula berubah menjadi hitam dan biru secara kekal. Masalah ini berlaku kerana pigmen boleh berubah apabila kulit menggunakannya untuk melawan keradangan. Inilah masalahnya sekiranya kita salah membeli kosmetik.

BellaSkinPlus mengandungi bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit untuk menjadi lembap, muda, dan cerah secara semulajadi. Anda tidak perlu khuatir dengan bahan kimia kerana BellaSkinPlus bebas dari bahan kimia merbahaya. Anda boleh menggunakan krim ini setiap malam dan lihat perbezaannya pada waktu pagi.

Tiada kosmetik yang boleh merubah kulit hanya 24 jam. Oleh itu, penggunaan yang berterusan adalah cara untuk merawat kulit supaya menjadi lebih muda dan berseri. Krim BellaSkinPlus boleh digunakan sebagai krim harian atau krim malam. Disamping menjauhkan diri dengan bahan kimia merbahaya, anda juga dapat mengelakkan masalah kegagalan organ sekiranya terdedah dengan bahan kimia merbahaya didalam kosmetik.

BellaSkin Plus
back to menu ↑

Testimoni Dari Penguna BellaSkinPlus

Arni, 19, Saya sering bersukan dan kulit saya menjadi gelap. Semasa bercuti saya menggunakan BellaSkinPlus. Apabila kembali ke sekolah, rakan-rakan perasan kulit saya lebih cerah dan berseri dari sebelumya.
Rosnah, 21, Saya telah tertipu dengan produk yang menggunakan higroquinon. Kulit saya menjadi gelap dan tidak sekata. Saya ingin menggunakan krim semulajadi sahaja untuk mengelakkan bahan kimia. Saya amat berpuas hati dengan Krim BellaSkinPlus
Farah, 24, Saya amat menggemari krim BellaSkinPlus dan menggunakannya sebagai masker harian saya. Setelah mencuci muka, saya menggunakan krim ini dan kesannya amat memuaskan. Kulit saya sentiasa lembap dan berseri.
Hawa, 27, Krim ini lembut dan tidak berminyak. Ia melembapkan kulit saya dengan berkesan. Saya gunakannya setiap hari. Dengan kulit yang lembap, saya dapati mekap lebih senang digunakan.
Jojo, 24, Sebagai seorang model, saya perlukan kulit yang cantik untuk bekerja. Saya perlu sentiasa bersedia supaya kulit saya dapat menonjolkan hasil yang baik didalam penggambaran. Saya gembira kerana krim BellaSkinPlus membantu saya untuk memelihara kulit supaya sentiasa lembap, muda, dan cerah.
Summary
Review Date
Reviewed Item
BellaSkin Plus
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan yang asli dilaman web rasmi hari ini. Untuk kulit yang cerah, tanpa kedut, dan berseri, gunakanlah BellaSkinPlus.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score