Best price

Bellinda Untuk Payudara Menggiurkan Tanpa Pembedahan

Adakah anda sering diejek kerana payudara anda semakin kendur dan kecil? Anda telah jumpa penyelesaiannya disini. Bellinda adalah krim untuk membesarkan payudara dan menjadikannya lebih menggiurkan dalam masa 7 hari sahaja.

Bellinda Amat Berkesan

Bagaimanakah Bellinda ini berfungsi? Untuk perubahan seperti yang didiamkan oleh setiap wanita, anda boleh boleh menggunakan krim ini untuk memberikan bentuk yang lebih menarik. Inilah fungsi utama Bellinda. Hasilnya boleh dilihat seawal 7 hari sahaja. Mengapa krim ini berhasil begitu cepat?

Ia merupakan krim yang mudah digunakan setiap hari. Dengan penggunaan harian, kulit akan menyerap khasiat dari krim ini untuk membekalkan nutrien yang diperlukan oleh payudara supaya semakin sihat dan bertambah dari segi saiz. Krim ini boleh digunakan setiap hari selepas mandi untuk hasil terbaik.

Krim Bellinda memberikan anda kesan seperti anda membuat rawatan penegangan payudara secara pembedahan. Ia menggunakan bahan-bahan semulajadi yang membantu dalam menyihatkan payudara dan menunjukkan empat hasil strukturlipo.

  • Dalam masa 7 hari sahaja, boleh melihat kesan seperti berikut:
  • Payudara semakin tegang
  • Payudara bertambah dari saiz kecil kepada saiz yang lebih besar
  • Kulit disekitar payudara tidak kering dan ia menjadi lebih lembut dan muda.

Krim Bellinda ini boleh digunakan oleh semua wanita termasuk wanita yang berumur 20an. Untuk menambahkan keyakinan diri, anda boleh menggunakan krim Bellinda.

BELLINDA
back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Disinilah laman web rasmi untuk anda mendapatkan krim Bellinda anda. Dapatkan yang asli supaya mengelakkan produk palsu dipasaran. Produk palsu dijual dalam harga yang mahal dan tidak memberikan kesan yang sepatutnya. Sila rujuk pada bungkusan asli Bellinda dan dapatkannya hanya dilaman web rasmi.

Dengan membuat pesanan dilaman web rasmi, anda boleh memperolehi 50% diskaun. Krim Bellinda dijual dengan harga RM278 pada harga yang biasa. Apabila anda menjadi pengunjung bertuah, ia berharga 50% lebih murah iaitu RM129 sahaja.

back to menu ↑

Kandungan Penting Didalam Bellinda

Bahan-bahan utama krim ini adalah ekstrak daripada bahan semulajadi. Berikut ialah pengenalan bahan-bahan ini.

Esktrak (Akar) Anemarrhena Asphodeloides: Bahan ini merangsang transformasi payudara. Ia akan menunjukkan pengembangan cepat tisu adiposit serta penembusan lipid. Dengan menambahkan kandungan lemak sihat, payudara akan bertambah dari segi saiz.

Minyak Biji Macademia Integriolia (Macademia): Ia juga dikenali sebgai kacang macademia. Bahan ini menjadikan payudara lebih tegang dan kulit disekitarnya menjadi lebih lembut. Ia juga mencegah kulit payudara menjadi kendur.

BELLINDA

Minyak Simmondsia Chinensis (Jojoba): Melindungi kulit daripada kekurangan air kerana ia  mempunyai ciri-ciri pelembap yang unik. Selain daripada itu, ia merangsang metabolisma di dalam semua lapisan epidermis kulit payudara  dan mengaktifkan pembaharuan sel untuk memberikan saiz payudara yang lebih besar.

Mentega (Sayur) Butyrospermum Parkii: Bahan ini juga dipanggil Shea Butter. Ia mengandungi bahan antioksidan yang menghalang penuaan kulit. Melindungi, menjana semula, melembapkan dan melegakan kulit disekitar payudara. Oleh itu, payudara lebih muda, tegang, dan tidak kelihatan kendur.

back to menu ↑

Bellinda Boleh Digunakan Dimana Sahaja Dengan Mudah

Gunakan krim Bellinda selepas mencuci muka dan sebelum tidur. Amat mudah untuk menggnakan krim ini kerana anda boleh menggunakannya bila-bila masa dan dimana-mana sahaja. Ia seperti supplemen makanan yang boleh menggemukkan payudara.

Cara menggunakan krim Bellinda:

  • Krim ini boleh digunakan 2 kali sehari.
  • Urutkan secara lembut sehingga krim meresap, 5-10minit.
  • Urut dalam gerakan membulat supaya lebih mudah diserap.

Dalam masa 7 hari, hasilnya sudah boleh dilihat. Krim ini berbeza dengan krim yang lain kerana ia menunjukkan kesan dengan cepat. Ia tiada bahan-bahan kimia merbahaya dan ia mudah meresap kedalam kulit.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Bellinda

Wanita ingin kelihatan menarik termasuklah memiliki badan yang langsing dan sihat. Payudara adalah bahagian yang paling penting dalam tubuh wanita. Jika payudara itu kendur, ia tidak menarik bagi wanita. Walau bagaimanapun, masalah payudara kecil juga biasa dan ia membuatkan wanita tida selesa mengenainya.

Krim Bellinda dirumus khas supaya masalah ini dapat diselesaikan. Ia menggunakan bahan-bahan semulajadi supaya wanita tidak perlu merasa malu pada diri sendiri. Ia juga dapat menjimatkan wang kerana anda tidak perlu menjalani pembedahan yang menelan belanja yang banyak.

BELLINDA

Dalam masa 7 hari sahaja, saiz payudara semakin bertambah kerana bahan-bahan ini memberi jisim untuk payudara membesar. Krim ini seperti supplemen semulajadi dan menunjukkan hasil yang cepat kepada pengguna. Ia mempunyai semua bahan semulajadi yang membantu anda mendapatkan payudara yang lebih besar tanpa memerlukan pembedahan.

Bahan-bahan yang terdapat didalam krim ini merangsang aliran darah dikawasan payudara supaya nutrient dapat dibawa dengan sempurna. Peningkatan dalam aliran darah membantu anda mendapatkan payudara yang lebih besar dengan cepat dan semulajadi.

Shea butter membantu melembapkan payudara anda dan membekalkan antioksidan. Ia memberikan khasiat yang diperlukan untuk payudara anda yang mereka perlukan dan membantu payudara kelihatan lebih besar. Oleh itu, anda tidak perlu lagi membuat temujanji dengan doktor dan membuat pembedahan payudara. Krim Bellinda sudah terbukti berkesan untuk anda.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Bellinda Selama 7 Hari

Setelah membuat kajian makmal bersama sukarelawan, krim Belinda digunakan sebanyak 2 kali sehari selama 7 hari. Perbezaan yang dikenalpasti ialah:

1) Kulit menjadi lebih lembap

2) Kulit bertambah anjal dan tegang

3) Payudara kelihatan muda

4)Ia tidak kelihatan kendur

5)Kedut pada kulit disekitar payudara berkurangan

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai BellaSkinPlus

Pakar produk semulajadi, Doktor Surayah, menceritakan produk kosmetik diMalaysia yang menggunakan bahan kimia terlarang secara berleluasa. Bahan kimia tersebut merbahaya kepada kulit dan melanggar undang-undang didalam negara.

Untuk mendapatkan saiz payudara yang anda perlukan, anda mesti mengamalkan senaman yang sesuai untuk pertumbuhan otot payu dara. Di samping itu, pemakanan yang seimbang juga diperlukan supaya tubuh kita mendapat manfaat dan sihat termasuk juga payudara. Makan makanan yang betul dan berkhasiat dan jaga diri anda secara fizikal kerana anda perlu bekerja dan bersenam.

Wanita tidak mahu kelihatan gemuk dan tidak mempunyai potongan badan yang sempurna lebih-lebih lagi wanita yang bergelar ibu. Mereka amat mementingkan bentuk tubuh badan kerana mereka ingin kelihatan muda dan sihat.

Mempunyai payudara yang lebih besar adalah impian setiap wanita. Jangan dedahkan payudara anda secara langsung ke matahari kerana ia membuatkan kulit anda kering. Cahaya matahari boleh mengakibatkan kehilangan keanjalan kulit pada masa yang sama. Krim Bellinda melindungi kulit anda dari kekeringan oleh itu anda perlu gunakan setiap hari.

Berhenti merokok untuk meningkatkan kesihatan keseluruhan dan melindungi kulit rapuh payudara. Dan semasa bersenam, anda perlu menggunakan pakaian yang sesuai. Sentiasa memakai coli yang sesuai untuk memberikan sokongan yang cukup untuk payudara anda walaupun anda telah menggunakna krim Bellinda. Jika perlu, pakai bra yang khas untuk bersenam untuk memberikan sokongan yang betul kepada payu dara anda. Pakai bra sukan semasa melakukan latihan aerobik, berjogging, zumba,  atau melakukan apa-apa jenis senaman yang menyebabkan payudara melantun atau bergoyang secara berlebihan.

Krim Bellinda boleh digunakan sebagai krim harian atau krim malam. Disamping menjauhkan diri dengan bahan kimia merbahaya, anda juga dapat mengelakkan masalah kegagalan organ sekiranya terdedah dengan bahan kimia merbahaya didalam krim, suplemen, atau kosmetik.

BELLINDA
back to menu ↑

Testimoni Dari Penguna Bellinda

Diana, 19, Saya sering bersukan dan berada dibawah sinaran matahari. Mungkin ia menyebabkan kulit saya kering termasuklah dibahagian payudara. Saya menggunakan Bellinda supaya payudara saya tidak kering dan pada masa yang sama, ia menjadi lebih besar.
Liza, 21, Saya telah tertipu dengan produk yang boleh membesarkan payudara. Ia tidak berkesan sehingga saya menjumpai krim Bellinda. Ia berkesan dengan cepat tanpa sebarang kesan sampingan.
Zatul, 24, Saya amat menggemari krim Bellainda dan menggunakannya sebagai setiap hari. Setelah mandi, saya menggunakan krim ini dan kesannya amat memuaskan. Payudara saya sentiasa lembap dan semakin terbentuk.
Coy, 27, Krim ini lembut dan tidak berminyak. Ia melembapkan kulit saya dengan berkesan. Saya gunakannya setiap hari. Dengan kulit yang lembap, saya dapati saya dapat bersukan dengan lebih baik dan menjaga bentuk payudara saya supaya lebih anjal dan mempunyai bentuk yang menarilk.
LingLing, 24, Sebagai seorang model, saya perlukan payudara yang cantik untuk bekerja. Saya perlu sentiasa bersedia supaya bentuk bdan saya menonjolkan hasil yang baik didalam penggambaran. Saya gembira kerana krim Belllinda membantu saya untuk memelihara payudara dan bentuk tubuh yang saya perlukan.
Summary
Review Date
Reviewed Item
BELLINDA
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan yang asli dilaman web rasmi hari ini. Payudara yang indah tanpa pembedahan. Krim ini berkesan dengan cepat dan hasilnya dapat dilihat seawal 7 hari.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score