Best price

Hapuskan Vena Varikos Menggunakan EasyTone

Pihak berkuasa kesihatan awam menganggarkan bahawa sebanyak 60% orang dewasa menderita akibat vena varikos. Ia bukan sahaja menghodohkan kaki tetapi ia memberi rasa sakit. Vena varikos menyebabkan saluran darah yang bengkak, dan boleh menyebabkan pendarahan. Pada masa ini, bukan sahaja vena varikos menjadi masalah kaum wanita tetapi pada masa ini satu per empat daripada pesakit vena varikos ialah lelaki. EasyTone mengandungi bahan-bahan semulajadi yang berkesan untuk mengatasi masalah vena varikos. Adakah anda ingin tahu lebih lanjut? Pastikan anda terus membaca disini.

EasyTone Amat Berkesan Merawat Masalah Vena Varikos

Masalah vena varikos menyebabkan orang yang menghidapinya berasa tidak selesa. Saluran darah juga kelihatan timbul dan menghodohkan. Apakah simptom yang menunjukkan anda mempunyai masalah vena varikos.

 • Anda merasa sakit dibahagian tertentu.
 • Anda rasa seperti melecur.
 • Merasa panas dibahagian tertentu.
 • Vena varikos juga merasa gatal.
 • Kawasan yang mempunyai vena varikos terasa bengkak.
 • Anda merasa kaki menjadi kejang
 • Anda merasa kaki menjadi kebas lebih-lebih lagi pada waktu malam.
EasyTone

Bagaimanakah anda boleh menghidapi vena varikos pada kaki, betis, atau tangan? Ia mungkin disebabkan oleh beberapa faktor seperti berikut:

 • Anda tidak aktif bersenam
 • Anda bekerja dihadapan komputer sehingga 12 jam sehari
 • Anda mempunyai berat badan yang berlebihan iaitu obesity
 • Anda tidak mengamalkan makanan yang seimbang dan penuh fiber
 • Anda sedang mengambil ubat tertentu seperti ubat hormon, pil perancang, atau mengambil ubat yang berjadual secara harian.
back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Untuk penjimatan 50%, sila dapatkan Easytone anda dilaman web utama produk ini. Produk ini berharga RM278/kotak namun kepada pengunjung yang bertuah, anda boleh memiliki EasyTone dengan harga RM139 sahaja.

Selain daripada itu, anda juga boleh memastikan krim EasyTone yang anda beli itu asli. Jika produk yang dibeli tidak asli, tidak mungkin anda boleh menerima hasil yang memuaskan apabila menggunakan produk palsu. Kami tidak mempunyai jaminan wang dikembalikan sekiranya produk yang anda gunakan bukan dari laman web kami yang rasmi.

Untuk pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi pegawai khidmat pelanggan kami.

back to menu ↑

Kandungan Penting Didalam EasyTone

Mari kita lihat apakah kandungan utama didalam krim EasyTone. Seperti yang kita tahu, krim ini terdiri daripada beberapa bahan semulajadi untuk merawat masalah vena varikos. Yang paling penting, krim ini tidak mengandungi bahan kimia merbahaya ataupun pengawet tiruan yang memberi kesan sampingan kepada pengguna. Bahan utama didalam EasyTone memberikan kesan positif yang amat diperlukan oleh kulit dan juga menghilangkan vena varikos.

Troxerutin: Bahan aktif ini meredakan bengkak yang disebabkan oleh vena varikos. Ia melancarkan peredaran darah dan melegakan kawasan yang bengkak.

Horse Chestnut: Horse Chestnut ialah sejenis kacang yang mempunyai khasiat yang pelbagai. Untuk merawat vena varicose, kacang ini mengurangkan keradangan kaki dan edema (bengkak), dan melancarkan peredaran darah. Kacang ini mengandungi Aescin yang berkhasiat untuk menyembuhkan vena varikose. Aescin mengelakkan darak menjadi beku didalam salur darah dan meningkatkan kekuatan elastik pada urat. Kacang ini juga mengelakkan kaki daripada membengkak.

EasyTone

Minyak Kelapa, Lemon, dan Soya: Gabungan daripada minyak kelapa, minyak kacang soya dan pati lemon membantu dalam mengekalkan aliran darah yang normal didalam salur darah. Ia menghalang daripada darah membeku didalam urat. Jika digunakan setiap hari, ia dapat menguatkan dinding kapilari darah dan mengelakkan daripada pecah. Ia mengandungi Astrigen dan antioksidan yang mengekalkan kesihatan salur darah dan mengelakkannya daripada tersumbat. Selain daripada itu, ia menghalang daripada kaki menjadi bengkak dan sakit.

Secara keseluruhannya, semua bahan-bahan didalam EasyTone bertindak untuk:

 • Melancarkan peredaran darah
 • Mengurangkan tekanan darah didalam salur darah
 • Menguatkan pembuluh darah dan dinding kapilari darah
 • Mengurangkan bengkak pada kaki
 • Menghilangkan darah beku
 • Mengekalkan urat dan dalur darah yang sihat

back to menu ↑

EasyTone Boleh Digunakan Dimana Sahaja Dengan Mudah

Terdapat cara yang amat mudah untuk menggunakan EasyTone setiap hari dirumah. Anda cuma perlu melakukan langkah-langkah seperti berikut:

1. Sebelum menggunakan EasyTone, sila bersihkan kaki untuk penyerapan yang lebih baik.

2. Selepas mencuci kaki dan betis, lapkan dengan tuala yang lembut.

3. Ambil krim EasyTone dengan amaun yang cukup. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat. Sapu sehingga semua krim meresap.

4. Krim akan meresap kedalam kulit dan melancarkan peredaran darah.

5. Gunakan setiap hari untuk hasil yang baik, menghilangkan bengkak, dan mengekalkan aliran darah yang lancar.

EasyTone
back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai EasyTone

EasyTone terdiri daripada bahan-bahan aktif yang diperolehi dari bahan semulajadi. EasyTone sangat ideal untuk merawat masalah vena varikose. Secara klinikal, sukarelawan yang menggunakan EasyTone dalam masa seminggu mengalami perubahan seperti berikut:

 • Kaki akan terasa lebih lembut.
 • Tiada ketegangan dan rasa sakit pada kaki.
 • Salur darah yang tersumbat dapat dipulihkan.
 • Urat menjadi lebih kuat.
 • Vena varicose dapat dipudarkan.
 • Kaki tidak lagi selalu bengkak.
 • Kapilari darah menjadi lebih kuat.
back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan EasyTone Selama 7 Hari

Kepada sesiapa yang mempunyai masalah vena varikos, inilah krim yang amat penting untuk anda. Anda perlu tahu bahawa hampir 25% orang dewasa mempunyai masalah vena varikos, urat yang membengkak dan kaki yang kelihatan ungu akibat salur darah tersumbat? Krim EasyTone dapat membantu anda mendapatkan kaki yang sihat dan mengelakkannya daripada bengkak.

Anda boleh merawat masalah ini secara semulajadi kerana krim Easytone mengandungi bahan-bahan semulajadi yang diperlukan. Dalam masa tujuh hari sahaja, tiada lagi rasa sakit apabila berjalan, bengkak semakin surut dikaki, kita tidak lagi merasa ketegangan pada kaki, dan krim ini seolah-olah mengurut kaki dengan lembut dan memperbaiki urat dan salur darah.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai EasyTone

Doktor Mohani dari Institut Perubatan Awam memberi pendapatnya mengenai EasyTone. Amat penting untuk kita menjaga kulit daripada vena varikos kerana ia menyakitkan kaki dan membuatkan kita tidak selesa. Apabila mengalami vena varikos, kaki akan rasa seperti kejang, sakit kerana bengkak, kelihatan hodoh kerana berwarna ungu dibeberapa tempat, dan ia juga merasa gatal.

Apabila wanita hamil, mereka amat mudah mengalami vena varikos kerana tekanan pada kaki yang amat kuat. Wanita lebih cenderung mendapat vena varikos dari lelaki kerana faktor-faktor ini. Orang yang mengalami vena varikos akan mudah merasa letih, bengkak, gatal-gatal, dan terasa tidak selesa dengan penampilan diri sendiri.

Dengan menggunakan Easytone, anda boleh dapati tekstur urat dan saluran darah akan menjadi anjal, kuat, dan tidak tersumbat. Ia adalah kerana EasyTone mengandungi khasiat-khasiat penting yang amat diperlukan oleh untuk merawat vena varicose. EasyTone boleh digunakan oleh wanita dan lelaki untuk merawat masalah vena varikose secara semulajadi.

Easytone dapat memperbaiki urat, menguatkan urat dan salur darah, dan juga ia membantu bengkak pada kaki semakin surut secara semulajadi. Dengan cara ini, kaki anda akan terpelihara dengan selamat dari masalah vena varicose. Saya mengesyorkan supaya anda menggunakan EasyTone kerana ia juga mengandungi bahan-bahan semulajadi yang amat penting untuk merawat masalah ini.

Saya mencadangkan supaya semua pengguna mempertimbangkan krim yang diperbuat daripada bahan semulajadi supaya tidak memudaratkan organ dalaman. Krim yang berasaskan dari bahan semulajadi lebih bermanfaat kepada pengguna kerana kurang risiko bahan kimia merbahaya.

EasyTone
back to menu ↑

Testimoni Dari Penguna EasyTone

Basriah, 25, Saya ingin menggunakan krim vena varikos yang bebas bahan kimia. Oleh itu, saya menggunakan EasyTone. Saya tidak mahu menjejaskan organ dalaman saya dengan mendedahkannya kepada bahan kimia didalam merawat urat.
Suziana, 37, Saya kelihatan jauh lebih sihat seperti yang dikatakan oleh kawan-kawan saya. Rahsia saya ialah EasyTone untuk kaki yang bebas vena varikos. Saya menggunakan EasyTone setiap hari dan ia memberikan saya khasiat yang penting.
Zurani, 29, Saya suka menggunakan EasyTone kerana saya ia membantu kaki saya menjadi sentiasa lembut dan garisan vena varikos semakin hilang. Saya mengalami masalah vena varikos oleh itu produk seperti EasyTone amat penting buat saya.
Aidah, 34, Tidak penting menjadi cantik kerana yang paling penting ialah mempunyai kulit yang sihat. Oleh itu, menggunakan EasyTone setiap hari sudah menjadi amalan saya kerana ia membekalkan khasiat yang penting supaya kulit saya sentiasa muda dan berseri.
Lia, 30, Saya perlu menjaga kesihatan dan menghilangkan tanda-tanda vena varikos kerana saya sudah berada di umur 30an dan berat badan semakin meningkat. Saya memilih EasyTone kerana krim ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang penting untuk kesihatan kulit.
Summary
Review Date
Reviewed Item
EasyTone
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Untuk mendapatkan yang asli, sila lawati laman web EasyTone hari ini.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score