Best price

Xtraman — Meningkatkan kemahuan seksual.Rahsia kegilaan wanita kini dalam satu tablet

Gunakan Xtraman dengan mudah dan efektif untuk mencapai:

 •  rangsangan nafsu kuda
 •  baik pulih ketahanan ereksi
 •  lebih sensitif sewaktu berlayar, lebih puas dan semestinya lebih lama dan padu!

Panjangkan zakar dalam sekelip mata

Kepuasan seks yang tidak terhingga

Zakar semakin padu dan kuat

Tingkatkan jumlah sperma

Aktiviti seksual lebih lama

Tablet fizzy yang dirembeskan dengan khasiat alam semulajadi kini menjadi pilihan utama untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan bertenaga.

Kadar kegagalan fungsi ereksi

Laporan World Health Organization (WHO) pada tarikh Mac 2012 mendapati bilangan pesakit yang mengalami masalah kegagalan fungsi ereksi telah meningkat dengan mendadak pada tahun 2011. Kajian ini mendapati kebanyakan pesakit terdiri daripada golongan muda yang bergantung penuh pada ubat-ubatan untuk meneruskan kehidupan seksual. Lanjutan kajian mendapati bilangan pesakit yang mengalami kes mati pucuk juga semakin meningkat terutamanya sejak kebelakangan ini.

Kaedah yang digunakan untuk merawat kegagalan fungsi ereksi dan peratus keberkesanan

Pakar-pakar Urologi daripada insititut perubatan pakar telah melakukan kajian dan mendapati bahwa lebih 70% lelaki lebih rela merawat kes mati pucuk dengan menggunakan ubat-ubatan farmaseutikal tanpa melakukan kajian terlebih dahulu. Statistik kajian ke atas produk farmaseutikal pula mendapati kebanyakan ubat-ubatan dari farmaseutikal kurang berkesan dan mempunyai kesan sampingan yang boleh menjejaskan hubungan seksual dalam jangka masa panjang.

Rangsangkan Ereksi Anda Setinggi Nafsu Kuda

Xtraman bertindak pantas dan berkesan!

1. Menggunakan rembesan semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan.

2. Bebas bahan kimia yang mendorong ketagihan — satu dos sudah mencukupi

3. Boleh berhenti menggunakannya pada bila-bila masa — zakar kekal panjang

Tingkatkan nafsu seks tanpa mengira usia dan gaya hidup

Xtraman
back to menu ↑

Menambah kejantanan menggunakan Xtraman adalah mudah dan berkesan

1. Kandungan bahan kimia yang belum melalui ujian klinikal boleh memberikan kesan negarif pada tubuh badan anda terutamanya kepada jantung dan salur darah.

2. Dikhuatiri mengandungi bahan yang menyebabkan ketagihan seperti nikotin untuk mendorong anda mengambilnya dalam dos berlebihan secara berperingkat.

3. Menjejaskan kesihatan anda sekaligus memaksa anda untuk berhenti menggunakannya, tiada manfaat melainkan kesihatan yang semakin merosot.

Kesan sampingan dari produk yang tidak diketahui boleh menjejaskan tubuh badan pengguna sehingga menyebabkan kesukaran melalui proses terapi.

Dengan produk yang tidak melalui ujian klinikal, tablet fizzy yang paling efektif pun tidak akan mampu memberikan kesan berterusan.

back to menu ↑

Tingkatkan Rangsangan Seksual

Hanya satu peket sahaja diperlukan untuk mendapatkan hasil yang signifikan dan luar biasa.

Mantapkan ereksi zakar dengan suplemen tambahan Xtraman

Pandangan Pakar Urologi Terkenal Dunia (Pakar Tenaga Batin Lelaki) Mengenai Produk Xtraman:

Suplemen tambahan Xtraman telah melalui ujian klinikal yang telah terbukti efektif dalam meningkatkan keghairahan seksual dalam kalangan lelaki tidak kira peringkat umur mahupun corak hidup. Ia merupakan produk semulajadi yang mengandungi kandungan organik, bebas dari segala jenis bahan kimia yang merbahaya pada tubuh badan manusia. Produk Xtraman menyediakan segala jenis vitamin dan nutrien yang diperlukan untuk mengaktifkan hormon semulajadi lelaki yang dikenali sebagai testosteron. Xtraman dijamin mampu mengembalikan kegagalan fungsi ereksi dengan mudah, cepat dan berkekalan untuk tempoh waktu yang lama.

[ TEMPAH SEKARANG ]

Sebelum

Keadaan Badan: Badan lesu dan kurang bertenaga

Nafsu Seks: Rendah atau tiada

Ejakulasi: Tiada atau tidak mencapai kepuasan yang diinginkan

Selepas

Keadaan Badan: Keadaan fizikal dan kecergasan kembali bertenaga

Nafsu Seks: Melonjak naik dua hingga tiga kali lebih kuat

Ejakulasi: Lebih kuat dan mencapai tahap orgasma

Perhatian!

Kes-kes pemalsuan produk Xtraman semakin kerap dilaporkan. Produk original Xtraman hanya boleh didapati di laman web rasmi sahaja. Sebarang penggunaan produk palsu boleh menyebabkan alahan yang teruk kerana ia diperbuat daripada rembesan bahan yang tidak berkualiti.

Punca utama Kejantanan Lelaki Merosot

Umur

Usia memainkan peranan yang penting dalam menentukan kejantanan lelaki kerana ia berkait rapat dengan kadar testosteron yang dihasilkan oleh tubuh badan. Apabila umur semakin meningkat tua, kadar testosteron yang dihasilkan semakin berkurangan. Malah, faktor usia juga mempengaruhi sistem kardioveskular yang menyebabkan ia menjadi lemah sekaligus mempengaruhi tempoh ereksi secara tidak langsung.

Stress

Masyarakat hari ini dipenuhi dengan tekanan hidup yang melampau dalam pelbagai bentuk dan cara, cukup untuk menjejaskan kesihatan tubuh badan dalam jangka masa panjang. Tekanan mental yang berterusan boleh menyebabkan gangguan terhadap keupayaan tenaga fizikal dan kadar ketahanan ereksi.

Pemakanan Yang Tidak Seimbang

Diet pemakanan yang tidak sihat biasanya mengandungi jumlah lemak yang banyak diikuti dengan bahan pengawet dan kandungan karsinogen yang boleh menyebabkan kesihatan tubuh badan merosot. Ia juga akan menyumbang kepada risiko serangan jantung, obesiti dan gangguan saluran darah yang akan memberi kesan secara langsung terhadap ketahanan ereksi. Kebanyakkan kes mendapati amalan seperti meminum minuman beralkohol dan menghisap rokok akan menyebabkan situasi menjadi semakin parah.

Xtraman

Penyakit

Tubuh badan yang lemah akan lebih terdedah dengan serangan penyakit-penyakit berbahaya, lazimnya penyakit kronik yang didapati boleh mempengaruhi kadar ereksi. Sesetengah penyakit kronik seperti penyakit kelamin akan mempengaruhi organ-organ pembiakan sekaligus mengganggu ketahanan zakar dari segi fizikal dan juga fizikal.

Suplemen Tambahan Xtraman

Resepi Mujarab Untuk Memperbaiki Tahap Kesihatan dan Keghairahan Nafsu Seks Sesuai Pada Semua Peringkat Usia

Hasil Ketara Dalam Masa 3 Hari!

1. Mengandungi Nutrien dan Vitamin yang Diperlukan

Produk Suplemen Tambahan Xtraman kaya dengan Vitamin E yang bukan sahaja mempercepatkan proses pertumbuhan sel dan anti penuaan, tetapi juga mengandungi elemen semulajadi yang meningkatkan nafsu seks dan menambah kuantiti sperma. Nutrien yang dirembes bersama juga mengandungi khasiat untuk menguatkan kadar imuniti tubuh badan dan dapat mengurangkan stress.

2. Melancarkan peredaran dan tekanan darah

Kompilasi vitamin dan nutrien yang telah dirembes dengan formula Xtraman mampu menguatkan dan memperbaiki sistem kardiovaskular untuk memberi rangsangan berterusan kepada tempoh ereksi. Tubuh badan akan menjadi lebih cergas dan cerdas kerana saluran darah dapat mencapai nutrien yang diperlukan oleh tubuh badan tanpa halangan.

3. Meningkatkan Ghairah Nafsu Seks

Elemen zink di dalam nutrien adalah penting untuk meningkatkan keghairahan terhadap hubungan seksual. Rumusan fomula Xtraman mengandungi kuantiti zink yang mencukupi untuk golongan lelaki menjalani kehidupan dengan sihat setiap hari.

4. Memperbanyakkan Hormon Pembiakan Lelaki

Fungsi testosteron bukanlah untuk membuatkan ketahanan ereksi menjadi lebih lama dan lebih bertenaga di ranjang tetapi ia juga menjadikan anda kelihatan lebih menawan di kaca mata wanita untuk mendorong mereka melakukan hubungan seks dengan anda. Secara tidak langsung ia akan membentuk fizikal tubuh badan anda untuk jadi lebih menarik dan tegap.

back to menu ↑

4 Komponen Unik Utama Xtraman

1. Ekstrak Akar Maca Peru

Akar Maca Peru merupakan tanaman herba yang yang telah diperkenalkan sejak ribuan tahun dahulu, khususnya untuk meningkatkan tenaga batin lelaki dan wanita. Akar ini mengandungi larutan glutathione dan superoksida dismutase yang boleh meningkatkan kadar antioksidan dalam tubuh badan. Kadar antioksidan yang tinggi boleh membantu mencegah faktor penuaan dengan sel-sel anti penuaan.

2. Ekstrak Kulit Kayu Yohimbe

Yohimbe adalah nama pokok yang ditemui di Afrika tengah dan negara barat. Kulit Yohimbe mengandungi bahan kimia yang dinamakan Yohimbine, merupakan herba tradisional masyarakat tempatan untuk membuat ubat-ubatan. Ekstrak Yohimbe Bark boleh memperbaiki kegagalan fungsi ereksi zakar khususnya yang berkait rapat dengan mati pucuk dan lemah nafsu seks.

3. Ekstrak Kulit Ptychopetalum

Ekstrak kulit ptychopetalum mengandungi Vitamin C dan serat yang membantu menguatkan sistem imunisasi tubuh badan. Peranan serat adalah untuk memastikan pencernaan di samping memastikan sel-sel imunisasi berada pada dalam keadaan terbaik untuk melawan penyakit. Selain itu, ia juga membantu menyuburkan kulit zakar supaya kekal segar dan anjal sekaligus meningkatkan tahap ketegangan zakar.

4. Ekstrak Akar Ginseng

Akar ginseng merupakan herba tradisional masyarakat cina untuk menguatkan tubuh badan sejak berkurun lamanya. Ekstrak yang diperolehi daripada akar ginseng mengandungi zat-zat nutrien yang mencukupi untuk memberikan tenaga pada tubuh badan supaya menjadi lebih cerdas dan cergas terutamanya sewaktu beraksi di ranjang.

Tingkatkan Tenaga Seksual Dengan Xtraman

Hasilnya Sungguh Menakjubkan!

Sebelum & Selepas:

Saiz zakar bertambah besar, ereksi lebih kuat dan tempoh beraksi yang lebih lama di ranjang

Jangka masa ereksi: 10 — 15 minit

Panjang zakar: 6 inci

Lilitian zakar: 4.3 inci

Jangka masa ereksi: 45 — 65 minit

Panjang zakar: 7.8 inci

Lilitan zakar: 5 inci

Xtraman
back to menu ↑

Kenapa Produk Lain Tidak Dapat Menghasilkan Hasil Yang Sama Seperti Xtraman?

 •  Hasil yang tidak berkekalan dan singkat — ereksi zakar hanya boleh bertahan untuk satu pusingan sahaja
 •  Risiko ketagihan dan dos berlebihan — mengandungi kandungan nikotin dan lain-lain bahan berbahaya yang berisiko tinggi
 •  Kesan sampingan ke atas tubuh badan — boleh menjejaskan fungsi jantung dan saluran darah dalam jangka masa panjang
 •  Tidak melalui ujian klinikal yang disahkan selamat — mempunyai keraguan dari segi kandungan bahan dan keberkesanan produk
 • Xtraman Produk Luar Biasa yang Belum Dirasai — Kelebihan Xtraman:
 •  Hasil bertahan sehingga 3-6 bulan
 •  Bebas bahan kimia dan simptom keracunan
 •  Baik pulih jantung dan saluran pembuluh darah
 •  Tiada istilah terlebih dos

back to menu ↑

Kami Memberi Jaminan Keselamatan & Perlindungan 100% Dalam Setiap Pesanan

Perlindungan Privasi

Maklumat anda adalah rahsia kami — kami tidak akan mendedahkan mana-mana maklumat pelanggan dalam apa jua bentuk sekalipun

Penghantaran Perlindungan Penuh

Barang anda akan dihantar dalam bungkusan coklat yang ringkas dengan FLI, diselitkan juga kertas SL jika penghantaran gagal sampai ke tangan anda

Kandungan Dirahsiakan

Pesanan anda hanya akan tertera pada kertas FLI dan SL sahaja, selain itu, tiada siapa yang tahu atau mempunyai akses untuk mengetahui isi kandungan barang anda

[Pesan Sekarang]

Suplemen Tambahan Xtraman

Meningkatkan Keghairahan Seksual

Teknik mudah dan efektif untuk meningkatkan nafsu seksual dalam sekelip mata

Ereksi bertenaga sesuai untuk semua peringkat usia!

[Tempah Sekarang]

Xtraman — Tingkatkan Nafsu Seks Anda

Teknik mudah dan efektif untuk meningkatkan nafsu seksual dalam sekelip mata

Nama: Xtraman

Keterangan: Meningkatkan ketahanan ereksi zakar untuk beraksi lebih lama di ranjang dan membesarkan zakar dalam tempoh 3 ke 6 bulan untuk menggalakkan pencapaian orgasma bersama pasangan.

Bahan-bahan: Ekstrak akar maca peru, ekstrak kulit kayu yohimbe, ekstrak kulit ptychopetalum dan ekstrak akar ginseng asia.

Arahan: Dalam tempoh 5-15 hari, anda perlu mengambil tablet fizzy setiap hari. Kemudian, anda perlu menghentikan pengambilan tablet fizzy dalam lingkungan masa yang sama dengan masa yang anda telah ambil sebelum ini. Jika perlu, rawatan boleh dilakukan secara berulang.

Perhatian: Memandangkan komposisi produk ini berasaskan bahan-bahan semulajadi, ia boleh digunakan oleh golongan lelaki dari pelbagai peringkat umur untuk menaikkan kadar ereksi. Xtraman telah dicadangkan oleh Pakar Urologi terbaik di dunia. Ianya secara efektif berkesan memperbaiki kegagalan fungsi ereksi, meningkatkan kadar testosteron dalam badan, memanjangkan tempoh hubungan dan mencapai klimaks berterusan. Tablet fizzy ini mempunyai impak yang sangat bermanfaat terhadap sistem kardiovaskular dan tidak akan pernah menyebabkan ketagihan.

back to menu ↑

Dengar Kata Pakar

“Ramai sebenarnya lelaki yang mengalami masalah mati pucuk dan ini dipengaruhi oleh pelbagai faktor seperti umur, tekanan, pemakanan yang tidak seimbang, kurang rehat, alkohol, nikotin dan lain-lain faktor berkait. Kesemuanya memberikan kesan yang sama; kualiti menurun dalam kehidupan seks. Sepanjang 20 tahun saya bekerja dalam bidang ini, saya lihat semakin ramai lelaki dalam pelbagai peringkat usia mengalami masalah untuk kekal aktif dalam gaya hidup seks di samping mempunyai masalah tenaga batin yang kritikal. Disebabkan itu, kami telah berganding bahu dan berusaha mencari penawar yang bebas kesan sampingan untuk membantu mereka kembali bertenaga yang kini dipanggil Xtraman! Selepas menjalani ujian klinikal, ia telah terbukti berkesan untuk merawat masalah berkait mati pucuk termasuklah masalah kronik dan kritikal. Kini, saya pasti akan syorkan Xtraman kepada pesakit saya kerana ia merupakan solusi yang terbaik untuk masalah mati pucuk. Mereka yang telah memilih untuk menggunakan Xtraman sangat berterima kasih pada saya kerana mencadangkan mereka produk ini!”

Penghantaran Anda Adalah Rahsia

Xtraman
back to menu ↑

Pendapat Mereka Setelah Menggunakan Xtraman

Tidur saya kini lengkap! Hasilnya sungguh menakjubkan!

Jamil, 43 tahun

Saya sentiasa bekerja keras untuk menjadikan kehidupan keluarga saya lebih baik. Kesannya, saya tidak mempunyai tenaga langsung untuk menggembirakan isteri saya dari segi batin. Kami hanya melakukan hubungan seks pada hujung minggu dan ia lebih kepada tanggungjawab berbanding keseronokan, saya sumpah ia sangat bosan. Tapi, semuanya berubah apabila suatu hari kawan saya cadangakan pada saya untuk mencuba Xtraman. Saya pada asalnya tak percaya tapi setelah mencuba Xtraman dalam beberapa hari, saya amat terkejut dengan hasilnya. Dalam masa 5 hari sahaja, saya rasa 20 tahun lebih muda dengan zakar yang sangat bertenaga! Kini, tidur saya lebih lena kerana kami semakin kerap melakukan hubungan seks, kadangkala kami langsung tak tidur sepanjang malam kerana terlalu asyik bersenggama. Keghairahan melakukan seks dan saya rasa dia semakin aktif dan kelihatan lebih muda dari sebelum ini. Terima kasih Xraman!

Xtraman Menyelamatkan Perkahwinan Kami!

Anisah, 35 tahun

Saya memiliki tubuh badan yang langsing dan sihat hasil dari senaman dan pemakanan yang seimbang. Tapi, saya perasan suami saya makin kurang bernafsu terhadap saya. Mula-mula, saya ingatkan masalah ini berpunca dari saya tapi rupa-rupanya semua ni berpunca daripada nafsu seks suami saya yang makin merosot. Saya risau akan kesihatan suami saya dan atas nasihat kawan saya, saya beli Xtraman untuk digunakan oleh suami saya. Dalam sekelip mata, dia terus berubah! Zakar dia kembali bertenaga dan penuh dengan nafsu seksual. Makin hari, saya lihat zakarnya semakin besar dari sebelum ini dan cukup untuk saya katakan saya sangat puas dengan aktiviti seks kami sejak menggunakan Xtraman. Terima kasih Xtraman kerana memastikan rumah tangga kami kekal kukuh!

Kesan Menakjubkan Untuk Semua Situasi!

Bakar, 28 tahun

Saya merupakan ahli bina badan dan banyak masa saya dihabiskan di gim untuk mengekalkan gaya hidup yang sihat. Saya tak pernah rasa yang saya mempunyai masalah mati pucuk sebelum ini tetapi rupa-rupanya saya salah! Saya mengalami masalah ‘lambat pancut’ dengan awek saya setiap kali kami melakukan hubungan seks. Semuanya berubah selepas awek saya memperkenalkan Xtraman, saya kini tidak lagi mempunyai masalah tersebut dan kami seringkali mencapai klimaks sama-sama. Xtraman memang sesuai untuk semua situasi!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Xtraman
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Mendorong Keinginan Seks Tablet Fizzy Xtraman Adalah Yang Terbaik! Jadikan Wanita Tergilakan Anda Dengan Xtraman 96% Lelaki Telah Mengesahkan Xtraman Sangat Mujarab dan Efektif

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score