Best price

Maxi Strong: Gel Untuk Lelaki, Dapatkan Pada Harga Promosi Segera! Testimoni Dari Pengguna Sebelum Ini dan Dapatkan Langkah Penggunaan Yang Betul

Pelincir nafsu kuda lelaki

Nikmati kenikmatan asmara cinta berahi!

Lakukan seks bersama pasangan, bukan bersama tanganmu!

Tingkatkan kejantanan anda dengan penuh perkasa!

Maksimakan Keghairahanmu, Maksimakan Keasyikan si dia!

Tingkatkan keghairahan hingga ke puncak klimaks!

Sesuai untuk semua jenis lelaki tulen yang ingin mendominaso pasangannya!

Tempah Maxi Strong Sekarang dan dapatkan diskaun sebanyak 50% serta merta!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, ayuh dapatkannya segera!

Harga selepas potongan diskaun RM179

Harga sebenar RM358

Cubalah Maxi Strong Hari Ini! Ia Bebas kandungan gluten!

Kenapa Anda Harus Memilih Maxi Strong?

Gel Maxi Strong adalah gel pelincir semula jadi yang digunakan di dalam hubungan seks secara sihat dengan rekaan khusus untuk meningkatkan tahap orgasma anda ke tahap luar biasa. Anda akan merasai tiga kelebihan utama apabila anda menggunakan produk ini yang tidak terdapat pada mana-mana produk gel pelincir yang lain. Alatan seks lain seperti air liur (paling asas), Vaseline dan sapuan minyak atau krim tidak mampu menandingi Maxi Strong kerana mereka mempunyai kekangan-kekangan yang sangat ketara.

Sebagai contoh, air liur merupakan bahan yang paling mudah didapati, tetapi ia jenis cepat meresap ke dalam kulit dan kesannya tidak berpanjangan. Jika dibiarkan berpanjangan, ia boleh mengakibatkan kulit melecet di samping menyebabkan kawasan kulit menjadi kering sewaktu melakukan hubungan seks untuk jangka masa yang Panjang. Dalam erti kata lain, ia pembunuh nafsu seks untuk jangka waktu panjang dan tidak begitu selesa digunakan walaupun senang diperolehi. Bukan itu saja, baunya juga bergantung kepada nafas mulut pemilik air liur tersebut yang biasanya tidak enak untuk dihidu lagi-lagi sewaktu dalam gelora nafsu berahi.

MAXI STRONG

Vaseline pula akan memberikan kesan yang berpanjangan kepada alat kemaluan untuk jangka masa yang panjang kerana bahan asasnya bukan berasal daripada tumbuh-tumbuhan semula jadi. Jika digunakan bersama kondom, ia akan menjadi penghakis yang akan menghilangkan bendalir pada kondom sekaligus menjadikan aktiviti seks semakin kesat dalam setiap hayunan. Jika dijadikan amalan, ia mungkin akan memberikan kesan-kesan lain pada alat sulit yang tidak boleh mendatangkan kebaikan melainkan malu terhadap pasangan anda.

Sapuan minyak atau krim pula merupakan pilihan yang paling popular tetapi disebabkan ia terlampau cair, ia mengandungi terlampau banyak cecair pelincir yang perlu digunakan untuk aktiviti seks sehinggakan menyebabkan seseorang itu mungkin sedang bermandi lebih dari melakukan aktiviti seks. Ditambah pula, tak semua sapuan minyak dan krim boleh diterima kerana ada sesetengah produk, sebahagian besar darinya yang boleh membuatkan anda alergi dengan penggunaannya sekaligus mematikan nafsu anda untuk terus melakukan hubungan seks.

Tetapi usah risau, semua itu boleh diatasi dengan adanya Maxi Strong, ia bukan sahaja cukup untuk kegunaan anda dari segi kelembapan, bendalir dan juga kuantiti, ia juga pilihan yang sangat sesuai bagi anda yang inginkan kepuasan berganda hingga mencapai kemuncak klimakas. Maxi Strong akan membuatkan pancutan air mani anda terhasil dalam kuantiti yang sangat banyak, ereksi zakar menjadi semakin tegang dan meningkatkan nafsu berahi untuk melakukan hubungan seks. Hasilnya akan mendorong kualiti hidup seks yang lebih baik, menambahkan keyakinan secara berganda dan keberkesanan hasil produk yang dijamin akan memuaskan anda dan pasangan anda di dalam kelambu.

back to menu ↑

Capai Klimaks Dengan Maxi Strong: Pelengkap Aktiviti Seks Anda!

Anda rasa malu ketika melakukan hubungan seks bersama pasangan?

Adakah anda nak ubah cara anda bermesra dengan pasangan anda?

Adakah anda sedang mencari gel pelincir yang sesuai dengan nafsu seks anda?

Adakah pasangan anda sering mengalami ejakulasi pramatang dan cepat penat?

Adakah anda bosan dan inginkan lebih kenikmatan dengan sedikit pelincir?

Anda kurang selesa dengan krim dan minyak yang berbekas di atas katil setiap kali selepas seks?

Kami ada jawapannya!

Ramai lelaki menghadapi masalah kejantanan apabila mereka beraksi di atas katil bersama pasangan walaupun telah bertahun-tahun melakukan hubungan seks dengan pasangan hidup mereka. Ini kerana kebanyakan lelaki berasa sangat tidak selesa apabila memiliki zakar kecil walaupun dalam keadaan ereksi sekaligus menghilangkan keyakinan mereka untuk melakukan hubungan seks dengan kerap. Padahal apa yang mereka perlukan hanyalah sedikit keseronokan sahaja untuk merangsang permainan mereka di atas katil.

Maxi Strong merupakan produk gel pelincir yang diyakini mampu mengembalikan kejantanan lelaki dalam setiap henjutan yang dilakukan. Tidak kira sekecil mana zakar anda yang membuatkan anda malu, produk gel pelincir Maxi Strong akan melancarkan zakar anda supaya dapat memastikan anda beraksi dengan penuh ghairah dan bernafsu setiap kali melakukan hubungan seks walaupun anda sudahpun berumur.

Jika ditanya pada isteri anda, adakah anda yakin mampu membuatkan isteri anda puas hanya dengan menggunakan zakar sedia ada yang langsung tidak mempunyai apa-apa faktor ‘Wow’ dari segi permainan yang menarik? Cuba anda bayangkan kalau isteri anda menceritakan perihal seks peribadi anda kepada rakan-rakannya, adakah mereka akan berasa kagum atau mentertawakan anda?

MAXI STRONG

Zakar yang sudah lama bermain di ruang yang sama tidak akan dapat memuaskan nafsu sang isteri, apatah lagi merancakkan hubungan seks sehingga sang isteri menjerit kepuasan setiap kali anda melakukannya. Tetapi dengan hanya menggunakan produk gel pelincir Maxi Strong, ia akan memastikan jeritan sang isteri bukan sekadar ‘jeritan’ olok-olok tetapi menjadikan ia jeritan penuh nafsu yang ingin dirodok oleh zakar anda sepanjang di ranjang kerana faktor pelincir yang benar-benar mengasyikkan!

back to menu ↑

Gel Pelincir Khas Untuk Lelaki: Maxi Strong!

Kombinasi Terbaik Untuk Tingkatkan Kualiti Hubungan Intim Di Ranjang

Tubuh badan anda terdiri daripada struktur organisma yang sangat kompleks dan bersifat organik. Tetapi, seperti rekaan model lain, tubuh badan manusia juga boleh diubahsuai, ditingkatkan dan diperbaharui, ia cuma perlu bahan yang sesuai dengan komposisi tubuh badan manusia. Apa yang anda makan, minum atau sebarang aktiviti yang memberikan kesan pada tubuh badan anda akan melakukan apa yang perlu untuk memastikan ia dilaksanakan dengan jayanya. Sebagai contoh, kalau anda nak jadi kuat, anda harus pergi ke gymnasium, kalau anda nak lebih tenaga anda kena rehat secukupnya. Dan kalau anda nak tingkatkan prestasi seksual anda di ranjang dengan tubuh yang sedia ada, anda wajib ambil produk gel pelincir Maxi Strong dengan untuk dapatkan kesan yang sebegini hebat:

Lancar Menyusur: Apabila zakar anda tidak lagi kesat dan kasar, sangat mudah untuk anda menaikkan nafsu berahi si dia sambil berdayung seolah-olah dunia ini milik anda dan pasangan anda.

Kesan Lembap Berpanjangan: Siapa tak mahu hubungan seks kekal lama? Semua mahu! Gel pelincir yang disapu akan menjadikan anda tidak mempunyai sebarang halangan langsung untuk beraksi seberapa lama yang anda mahukan tanpa perlu memikirkan kulit melecet atau kulit menjadi kering.

Vagina, Oral dan Anal: Apa jua minat anda dalam posisi seks, gel pelincir Maxi Strong akan menjadikannya serba boleh, cukup anda dayung sahaja. Walaupun ia kali pertama anda lakukannya, ia tidak menjadi masalah langsung!

Tingkatkan ghairah dan capai klimaks orgasma: Dengan kelembapan dan kemudahan untuk melakukan apa-apa posisi seks tanpa halangan, tidak mustahil untuk anda mencapai keghairahan dan klimaks bersama-sama dengan pasangan anda sepuas hati.

Tingkatkan nafsu berahi lelaki: Tak semua lelaki boleh bertahan lama sewaktu melakukan hubungan seks, tetapi semuanya boleh dengan gel pelincir Maxi Strong yang memberikan kekuatan untuk anda kekal bernafsu dalam jangka masa yang panjang!

“Maxi Strong, Tiada lagi stress dan janggal! Kecapi kenikmatan seks anda semaksima mungkin!”

MAXI STRONG
back to menu ↑

Kenapa Maxi Strong adalah pilihan yang terbaik?

Sesuai untuk seks

Maxi Strong memberikan kepuasan dan keselesaan untuk melancarkan laluan kondom sewaktu memasuki ruang vagina dan anal sewaktu melakukan dayungan seks. Ia juga sangat sesuai dalam seks yang berkaitan oral.

Serbaguna pada semua keadaan

Ia sangat sesuai digunakan semasa melakukan hubungan seks dan juga digunakan pada pam vakum ataupun alat pemanjang zakar yang biasa digunakan untuk membesarkan zakar dalam produk-produk tertentu. Selain itu, produk ini juga sesuai untuk membantu senaman membesarkan zakar yang dilakukan dengan aktiviti tradisional.

Tiada lagi rasa tidak selesa dan rasa sakit

Ia mengurangkan geseran, melembapkan alat sulit secara menyeluruh sewaktu digunakan. Produk Maxi Strong akan memastikan tiada sebarang rasa tidak selesa terjadi mahupun rasa sakit yang disebabkan oleh ruam dan lecetan pada alat sulit.

Tidak menyebabkan kemerahan

Produk ini adalah 100% semula jadi, langsung tidak mengalami sebarang bahan merbahaya yang boleh merosakkan anggota tubuh badan. Hasilnya kita boleh lihat di mana ia tidak mempunyai halangan untuk menggunakan seberapa banyak yang diperlukan dalam aktiviti seks.

Tiada pewarna tiruan

Ia tidak mengandungi paraben, iaitu bahan kimia berbahaya yang digunakan sebagai pewarna dan boleh mendatangkan kesan buruk. Gunakan sebanyak mana yang diperlukan dan anda akan kekal bebas daripada belenggu kerisauan kesan sampingan.

Bau yang menyenangkan

Ia mengandungi bau aroma yang sangat menyenangkan untuk menjadikan hubungan seksual anda lebih romantik dan bernafsu dengan sedikit kesan tambahan iaitu menaikkan kadar nafsu seks lebih cepat dari kebiaasan seks.Provides incredible glide for condom during vaginal and anal sex. It is also ideal for oral sex.

Bagaimana Cara Hendak Gunakan Maxi Strong?

Mari tingkatkan kualiti hubungan seks anda setinggi langit di angkasa!

· Sapukan gel pelincir Maxi Strong pada alat sulit ataupun kondom sebelum melakukan hubungan seks.

Dalam setiap penggunaan pam vakum dan alat pemanjang zakar!

· Sapukan gel pelincir pada alat yang hendak digunakan mengikut panduan manual atau pada zakar sekiranya ia melibatkan senaman

*Simpan gel pelincir Maxi Strong di kawasan lembap yang gelap dalam suhu sekitar 25 darjah Celsius. Ia mempunyai jangka hayat penggunaan sehingga 36 bulan.

back to menu ↑

Kandungan Semula Jadi Maxi Strong

Ekstrak Eurycoma Longifolia

Ia mengandungi kompone afrodisiak yang akan merangsang penghasilan testosteron sekaligus meningkatkan nafsu untuk melakukan aktiviti seksual di samping meningkatkan daya tahan untuk kegunaan di ranjang.

Ekstrak Gambir Unkaria

Disebabkan ia mempunyai sisi komponen yang boleh merangsang keradangan pada sensitivity alat sulit, ia mampu memberikan kehangatan untuk meningkatkan keghairahan sewaktu digunakan.

Minyak Kastor Terhidrogenasi

Minyak yang digunakan dengan penuh kekemasan untuk merawat kelembapan dengan rawatan semula jadi yang sekaligus melembutkan permukaan kulit dan menjadikan zarah-zarah epidermis semakin sihat dan kelihatan muda.

Berasaskan Air

Ia mudah untuk dibilas dengan air biasa, tidak meninggalkan kesan melekit atau sukar untuk ditanggalkan. Produk ini sangat disyorkan pada mereka yang menggunakan kondom sewaktu melakukan hubungan seks ataupun pengilang barangan seksual seperti vibrator.

back to menu ↑

Maxi Strong Memberikan Kesan Yang Sangat Mendalam dan Bermakna Pada Pengguna: Dengarkan Kisah Mereka

Hairi Imran, 28, Kulim

“Saya sangat suka dengan produk ini, ia bukan sebarang produk yang boleh dibeli dengan murah tapi efek langsung tak kekal lama. Produk Gel Maxi Strong ini bukan sebarang produk, itu yang boleh saya katakan berkenaan produk ini!”

Rizzuan Hamdan, 48 tahun, Selangor

“Aku pesan produk gel pelincir ni sebab aku kagum dengan hasil yang mereka cakap dekat laman web ni. Aku ingatkan biasa-biasa je tapi hasil di memang giler-giler luar biasa tau. Aku sekarang ni bukan je rasa kuat macam kuda gila, tapi batang aku pun rasa macam makin tebal. Bini aku? Tak payah cakap lah. Dia punya seronok tu sampai senak tak boleh bernafas! Hahaha. Tapi sumpah produk ni memang PALING top dan hebat untuk batang aku punya efek!”

Emir Ishak, 34 tahun, Kuala Lumpur

“Kawan aku ada cadang produk ni lepas aku putus dengan awek aku haritu, dia cakap guna sikit je lepas tu boleh nampak hasil terus. Aku asalnya susah juga nak percaya sebab aku ni muda lagi, biasanya orang yang pakai ni orang tua. Tapi aku cuba juga lah, tengok-tengok memang ‘Wow’ gitu sebab ia berkesan giler! Sekarang ni aku tak perlu nak guna produk lain sebab produk ni boleh buat batang aku tegang berjam-jam tau waktu kongkek dengan pasangan aku!”

MAXI STRONG
back to menu ↑

Doktor Juga Menyarankan Anda Menggunakannya!

“Pada asalnya saya agak ragu-ragu juga untuk menawarkan produk gel pelincir Maxi Strong ni kepada pesakit-pesakit saya kerana risau kesannya yang sementara seperti produk-produk untuk hubungan seksual yang lain. Jadi, saya hantar sampel ini ke makmal kajian yang mempunyai teknologi dan kemudahan untuk menguji produk ini tanpa sebarang kegagalan. Tanpa saya duga, hasil yang diperolehi cukup memberangsangkan.

Tapi saya bukanlah seorang pakar yang melihat keputusan hanya bersandarkan pada kajian semata-mata, saya melakukan kajian ke atas beberapa orang sukarelawan yang tidak semangat untuk melakukan seks seolah-oleh mereka sudah tiada harapan, hilang kejantanan sepenuhnya dan kecewa dengan sikap kelelakian yang tipis hari demi hari dengan aktiviti seks yang sama. Hasilnya, saya benar-benar tidak sangka, sungguh saya terkejut dengan hasil yang diperolehi kerana ia bukan sahaja mengembalikan kejantanan mereka dari angka sifar kepada seratus peratus, bahkan menjadikan zakarnya sangat besar dan tegap untuk orang yang mempunyai saiz badan sepertinya.

Jadi, jika anda tanya saya selaku pakar perubatan dalam bidang seksologis bahagian kemanusiaan, saya amat mengesyorkan untuk anda menggunakan produk gel Maxi Strong kerana keberkesanannya mengembalikan kejantanan anda dalam hubungan seks hanya dengan tindak balasnya sebagai gel pelincir. Tidak kira pada bila-bila masa, di mana jua anda menggunakannya, ia akan mengejutkan anda dengan hasil yang boleh memukau mana-mana gadis untuk melakukan hubungan seks dengan anda.”

Dr Michael Steven, 54 tahun, Pakar perubatan seksologi.

back to menu ↑

Pelincir nafsu kuda lelaki

Nikmati kenikmatan asmara cinta berahi!

Lakukan seks bersama pasangan, bukan bersama tanganmu!

Tingkatkan kejantanan anda dengan penuh perkasa!

Maksimakan Keghairahanmu, Maksimakan Keasyikan si dia!

Tingkatkan keghairahan hingga ke puncak klimaks!

Sesuai untuk semua jenis lelaki tulen yang ingin mendominaso pasangannya!

Tempah Maxi Strong Sekarang dan dapatkan diskaun sebanyak 50% serta merta!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, ayuh dapatkannya segera!

Harga selepas potongan diskaun RM179

Harga sebenar RM358

Cubalah Maxi Strong Hari Ini! Ia Bebas kandungan gluten!

Summary
Review Date
Reviewed Item
MAXI STRONG
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score