Best price

Welltox Mencerahkan Kulit Dan Menjadikannya Awet Muda

Mengapa kita perlu menggunakan Welltox? Setiap wanita tentu bosan kerana kulit semakin kusam dan tidak berseri akibat pencemaran alam sekitar, pancaran sinar UV, kosmetik yang tinggi bahan kimia, dan penjagaan kulit muka yang tidak sempurna. Welltox mengandungi bahan-bahan semulajadi yang berkesan untuk mencerahkan kulit dengan cepat dan anda boleh kelihatan lebih muda dari umur anda. Adakah anda ingin tahu lebih lanjut? Pastikan anda terus membaca disini.

Wellltox Amat Berkesan Mencerahkan Kulit Dari Dalam

Kulit kita akan menjadi rosak akibat terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama, pergi ke spa menggelapkan kulit, ataupun menggunakan banyak kosmetik yang bercampur-campur. Oleh itu, kita semua memerlukan krim, mask muka atau serum yang boleh membekalkan kulit kita khasiat yang diperlukan seperti vitamin, mineral, antioksidan, dan Kolagen. Semua ciri-ciri ini boleh diperolehi dengan menggunakan Welltox, krim yang memutihkan kulit secara semulajadi.

Welltox bukan sahaja amat berkesan mencerahkan kulit, tetapi ia dapat melindungi kulit daripada mengalami tona yang tidak sekata, bintik-bintik hitam akibat penuaan, pigmentasi, kulit yang merah akibat radang kulit, dan kulit yang berkedut akibat terdedah dengan masalah kekeringan kulit yang kronik. Welltox mengandungi bahan-bahan yang membekalkan pelbagai khasiat kepada kulit supaya kulit menjadi cerah, muda, licin, dan menawan dengan serta merta. Yang paling penting, anda tidak perlu menghabiskan banyak wang untuk ke spa dan membuat rawatan kulit yang mahal.

Ada diantara kita juga yang kelihatan tua kerana terlalu letih menjalankan aktivti-aktiviti harian. Untuk memberi tenaga kepada kulit muka, gunakanlah krim Welltox. Krim ini akan melembapkan kulit dengan serta merta. Kulit yang lembap akan mengurangkan kesan kedut, menjadikannya lebih anjal, dan kulit akan kelihatan lebih tegang dan muda.

Welltox
back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Untuk penjimatan 50%, sila dapatkan Welltox anda dilaman web utama produk ini. Produk ini berharga RM198/kotak namun kepada pengunjung yang bertuah, anda boleh memiliki Welltox dengan harga RM99 sahaja.

Selain daripada itu, anda juga boleh memastikan krim Welltox yang anda beli itu asli. Jika produk yang dibeli tidak asli, tidak mungkin anda boleh menerima hasil yang memuaskan apabila menggunakan produk palsu. Kami tidak mempunyai jaminan wang dikembalikan sekiranya produk yang anda gunakan bukan dari laman web kami yang rasmi.

Untuk pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi pegawai khidmat pelanggan kami.

back to menu ↑

Kandungan Penting Didalam Welltox

Mari kita lihat apakah kandungan utama didalam krim Welltox. Seperti yang kita tahu, krim ini terdiri daripada beberapa bahan semulajadi untuk merawat masalah kulit kusam. Yang paling penting, krim ini tidak mengandungi bahan kimia merbahaya ataupun pengawet tiruan. Bahan utama didalam Welltox memberikan kesan positif yang amat diperlukan oleh kulit.

Mikro Alga: Alga merupakan sejenis superfood yang memberi banyak manfaat pada kulit. Ia mengandungi kandungan asid amino dan antioksidant yang tinggi. Mikro alga laut merupakan sejenis organism yang berevolusi sejak beribu-ribu tahun oleh itu ia mempunyai kuasa penyembuhan yang amat memberi manfaat kepada kulit. Dengan kandungan antioksidan yang tinggi, mikro alga membantu dalam mengekalkan kulit yang muda.

Ekstrak Lemon: Ekstrak lemon adalah bahan yang paling banyak digunakan dalam industri kosmetik kerana ia mampu menyihatkan kulit secara semulajadi. Pati lemon mengandungi antioksida dan vitamin C yang penting untuk kulit. Ia menjadikan kulit lebih cerah dari dalam dan menegangkan kulit yang kendur. Antioksidan semulajadi lemon boleh menganjalkan kulit secara semulajadi kerana ia meningkatkan penghasilan kolagen. Dengan penggunaan yang kerap, kulit akan menjadi lebih muda dan berseri.

Pati Likoris: Untuk mengatasi kulit yang mengalami masalah tona tidak sekata, mata panda, kulit berbintik, dan kulit yang sensitif pati likoris ialah bahan yang amat membantu. Ia mempunyai sejenis bahan aktif yang dipanggil ‘glabridin’ dan bahan ini memperbaiki struktur kulit dan menjadikan kulit kebih cerah dari dalam.

Welltox

Minyak Zaitun: Minyak zaitun mengandungi Antioksidan yang tinggi dan apabila dipakai secara berterusan ia boleh membantu melindungi kulit dari penuaan kulit pramatang. Ia juga mengandungi Vitamin E yang melindungi kulit daripada rosak akibat pancaran matahari yang berlebihan.

Sweet Almond Oil: Minyak badam ataupun sweet almond oil penuh dengan vitamin E, vitamin A, dan mineral lain yang diperlukan oleh kulit. Ia mencegah kulit daripada menjadi kering dan mengelakkan formasi garis-garis halus. Selain daripada itu, Vitamin A pada sweet almond oil dapat mencegah kulit daripada jerawat.

back to menu ↑

Welltox Boleh Digunakan Dimana Sahaja Dengan Mudah

Terdapat cara yang amat mudah untuk menggunakan Welltox setiap hari dirumah. Anda Cuma perlu melakukan langkah-langkah speerti berikut:

1. Sebelum menggunakan Welltox, sila bersihkan kulit muka. Cuci muka dengan pembersih muka yang lembut dan bilas dengan air suam sehingga bersih.

2. Selepas mencuci muka, lapkan dengan tuala yang lembut.

3. Ambil krim Welltox dengan amaun yang cukup. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat. Elakkan kawasan yang sensitif seperti mata.

4. Krim akan meresap kedalam kulit dan melembapkan kulit dari dalam. Dalam masa 24 jam, anda boleh merasakan kulit sentiasa terhidrat dan anjal.

5. Gunakan setiap hari untuk hasil yang baik dan kulit yang sentiasa lembut.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Welltox

Welltox terdiri daripada bahan-bahan aktif yang diperolehi dari bahan semulajadi. Welltox ideal untuk merawat kulit yang bermasalah. Secara klinikal, sukarelawan yang menggunakan Welltox dalam masa seminggu mengalami perubahan seperti berikut:

1. Welltox menghentikan proses penuaan kulit dan menghasilkan sel-sel kulit yang baru.

2. Sel-sel kulit terlindung daripada masalah kerosakan dari radikal bebas terutamanya pancaran UV yang mengeringkan dan menyebabkan kulit berkedut.

3. Bahan semulajadi didalam Welltox mengandungi antioksidan yang mencegah daripada kerosakan kulit dan mengekalkan kulit yang muda.

4. Untuk hasil yang lebih maksimum dalam melembapkan kulit, Welltox mempunyai sweet almond oil dan pati ekstrak likoris yang melembapkan kulit dari dalam.

Welltox

5. Kandungan vitamin didalam bahan aktif semulajadi menggalakkan penghasilan kolagen yang membuatkan kulit lebih anjal dan lebih muda daripada umur yang sebenar.

6. Kulit yang mengalami masalah sensitif boleh menggunakan Welltox tanpa masalah kerana ia tidak mempunyai bahan kimia merbahaya yang boleh mencetuskan keradangan kulit. Selain itu, ia mempunyai sweet almond oil yang sesuai untuk kulit sensitif.

7. Ia mengandungi asid amino dan peptide yang penting untuk memperbaiki struktur kulit dari masa ke semasa.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Welltox Selama 7 Hari

Apabila menggunakan Welltox sehingga 7 hari, kulit akan lebih anjal, kurang berkedut, dan lebih cerah daripada biasa. Ini adalah kerana ia mengandungi pelbagai khasiat yang diperlukan oleh kulit untuk menghalang penuaan kulit, menghalang kulit daripada menjadi kering, menghalang kulit daripada berkedut.

Kulit sensitive juga menjadi lebih stabil kerana Welltox tidak mengandungi sebarang bahan kimia merbahaya. Ia menghalang kulit sensitif daripada menjadi merah kerana terdedah dengan bahan kimia dan kerosakan radikal bebas. Oleh itu Welltox selamat untuk kulit sensitif.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Welltox

Doktor Sarah dari Institut Perubatan Awam memberi pendapatnya mengenai Welltox. Amat penting untuk kita menjaga kulit kerana ia merupakan penentu kepada keyakinan diri kita. Apabila kulit muka menjadi kusam, berjeragat, ataupun bermasalah, kita akan berasa kurang keyakinan pada diri untuk bekerja dan bersosial.

Untuk mengekalkan kulit yang muda dan sihat, perkara paling penting yang harus dipraktikkan ialah membekalkan kulit dengan khasiat yang penting. Selain daripada itu, jauhkan diri daripada menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi kerana ia memberi kesan sampingan kepada kulit. Kulit kita berbeza dan bahan kimia menunjukkan kesan sampingan yang berbeza.

Dengan menggunakan Welltox, anda boleh dapati tekstur kulit muka akan menjadi anjal, lembut, dan kelihatan lebih muda. Ia adalah kerana Welltox mengandungi khasiat-khasiat penting yang amat diperlukan oleh kulit. Welltox boleh digunakan oleh wanita muda dan juga wanita yang berumur 40an untuk menyihatkan kulit secara semulajadi.

Welltox dapat memperbaiki struktur kulit, boleh menyihatkan kulit, dan juga ia membantu mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi. Dengan cara ini, kulit anda akan terpelihara dengan selamat. Saya mengesyorkan supaya anda menggunakan Welltox kerana ia juga mengandungi bahan-bahan semulajadi yang amat penting untuk kesihatan kulit.

Welltox
back to menu ↑

Testimoni Dari Penguna Welltox

Tiara, 25, Saya ingin menggunakan krim muka yang bebas bahan kimia. Oleh itu, saya menggunakan Welltox. Saya tidak mahu menjejaskan kulit saya dengan mendedahkannya kepada bahan kimia didalam set penjagaan kulit.
Suzy, 37, Saya kelihatan jauh lebih muda seperti yang dikatakan oleh kawan-kawan saya. Rahsia saya ialah Welltox. Saya menggunakan Welltox setiap hari dan ia memberikan saya khasiat yang penting untuk kulit setiap hari.
Zura, 29, Saya suka menggunakan Welltox kerana saya ia membantu kulit saya menjadi sentiasa lembap. Saya mengalami masalah kulit kering oleh itu produk seperti Welltox amat penting buat saya.
Paridah, 34, Tidak penting menjadi cantik kerana yang paling penting ialah mempunyai kulit yang sihat. Oleh itu, menggunakan Welltox setiap hari sudah menjadi amalan saya kerana ia membekalkan khasiat yang penting supaya kulit saya sentiasa muda dan berseri.
Liani, 30, Saya perlu menjaga kulit kerana saya sudah berada di umur 30an. Saya memilih Welltox kerana ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang penting untuk kesihatan kulit.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Welltox
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Untuk mendapatkan yang asli, sila lawati laman web Welltox hari ini.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score