Best price

Spirulina My Hair Untuk Rambut Menawan!

Hari ini rambut seorang wanita tetap menjadi simbol kewanitaan paling utama. Identiti wanita yang utama: Tidak hairanlah wanita berasa seperti rambut mereka adalah “mahkota,” kerana frasa ini bermula pada zaman dahulu lagi. Manusia telah mencipta pakaian dan cara lain untuk memanaskan badan, rambut yang terdapat pada kepala berfungsi sebagai sumber penebat panas dan penyejukan (apabila peluh menyejat dari rambut direndam) serta perlindungan daripada pendedahan cahaya matahari dan radiasi ultra violet. Fungsi rambut pada kepala memang tidak dapat dinafikan bukan untuk kecantikan sahaja bahkan kesihatan.

“Rambut yang baik” adalah frasa yang digunakan dalam sesetengah komuniti untuk menggambarkan prestij yang dirasakan rambut yang pelbagai tekstur, warna, dan rupa yang telah dipengaruhi secara genetik oleh keturunan Caucasoid — berbeza dengan rambut bertekstur Afro. Bergantung pada konteksnya, “rambut yang baik” dapat mewakili kesihatan rambut itu sendiri seperti mudah diurus, tiada kelemumur, tidak gugur, halus, dan bersinar.

Spirulina My Hair Produk Supplemen Rambut Masakini!

Adakah anda mempunyai rambut panjang ataupun pendek? Inilah sebabnya (dan bagaimana) anda harus berhati-hati menjaga helaian rambut anda untuk mengelakkan kerosakan, hujung berpecah, dan banyak lagi masalah lain! Pada wanita, kebotakan pada kepala boleh mengakibatkan rambut menjadi kurang padat, kadang-kadang membolehkan kulit kepala menjadi kelihatan nipis, tetapi biasanya tidak termasuk garis rambut bahagian tepi yang dialami oleh lelaki. Penyebab umum keguguran rambut pada kulit kepala termasuk: perubahan hormon semasa kehamilan, tekanan stress, dan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi. Ingin rambut lebat bersinar? Mengapa perlu mencuba Spirulina My Hair yang terbaik ini? Sila baca selanjutnya disini:

1) Menghentikan keguguran rambut

Terdapat pelbagai keadaan atau faktor yang boleh membawa kepada keguguran rambut, dengan beberapa kehamilan yang paling biasa, gangguan tiroid, dan anemia. Lain-lain termasuk penyakit autoimun, sindrom ovarium polikistik (PCOS), dan keadaan kulit seperti psoriasis dan dermatitis seborrheic, kata Rogers, pakar penjagaan rambut wanita. Spirulina My Hair akan menghentikan keguguran rambut yang berasal dari berlainan faktor ini.

Spirulina mask

2) Memulihkan folikel rambut

Terdapat masalah rambut yang biasanya kekal, yang bermaksud bahawa rambut tidak akan tumbuh kembali jika gugur. Folikel itu sendiri semakin tidak berkualiti dan tidak mampu menghasilkan rambut semula. Ramai lelaki menjadi botak kerana masalah kerosakan folikel. Kehilangan rambut pola rambut wanita boleh menyebabkan rambut menjadi nipis, tetapi jarang menyebabkan kebotakan. Namun masalah tersebut berpunca dari folikel yang lemah. Spirulina My Hair akan memulihkan folikel rambut.

3) Menguatkan rambut

Kulit kepala yang sihat bermaksud rambut pada kepala yang kuat dan sihat. Gunakan Spirulina My Hair selepas mencuci untuk merangsang peredaran darah dalam kulit kepala, yang seterusnya menggalakkan pertumbuhan rambut. Ia akan melebat dan menguatkan rambut dengan lebih berkesan.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan supplemen hebat Spirulina My Hair yang asli dilaman web pengedar rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan makanan supplemen ini dengan harga RM179 sahaja dari harga sebenar, RM358. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan kami yang terlatih akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat rumah anda.

back to menu ↑

Lihat Bagaimana Spirulina My Hair Menguatkan Rambut Dengan Berkesan

Amar mudah untuk menggunakan produk ini. Setiap kali mencuci rambut, biarkan Spirulina My Hair selama 1-3 minit pada rambut sebelum bilas. Rambut akan menyerap khasiat yang diperlukan dan menjadi kuat dari akarnya. Mengapa Spirulina My Hair begitu berkesan? Kerana bahan aktifnya yang telah dirumus khas secara saintifik untuk menguatkan dan menyihatkan rambut. Berikut ialah bahan-bahan didalam Spirulina My Hair.

Ekstrak Spirulina: Ia dapat menggalakkan pertumbuhan rambut dengan cepat. Menurut Simpson, “Dengan protein 70%, asid lemak dan besi, spirulina menawarkan sinergi nutrien yang diperlukan untuk menggalakkan pertumbuhan rambut.” Dan salah satu cara terbaik untuk meraih manfaat keupayaan pertumbuhan rambut spirulina ialah dengan menggunakan produk yang diformulasikan dengan alga biru-hijau ataupun spirulina.

Cetearth-25: Bahan ini ialah sejenis alkohol berlemak yang berfungsi sebagai pengemulsi dan surfaktan dalam kosmetik. Ia mempunyai fungsi pembersih didalam syampoo untuk menyegarkan rambut. Rambut yang bersih akan bebas dari kotoran yang boleh menyebabkan rambut rosak dan gugur.

Spirulina mask

Dimethicone: Dimethicone adalah bahan yang boleh didapati dalam kosmetik seperti juga produk penjagaan rambut. Untuk rambut, dan anda mungkin tahu ini, ia membantu rambut anda kelihatan berkilat, yang dikaitkan dengan “bersih” dan kesegaran, ia menjadikan rambut lebih mudah untuk diuruskan, menjadi lembut, dan ia membantu menanggalkan helai rambut sehingga merasakan lebih halus.

Glycerine: Glycerine adalah sejenis penarik lembapan, yang bermaksud ia menarik kelembapan dari alam sekitar di sekitarnya. Menggunakan gliserin untuk khasnya rambut kering boleh membantu rambut anda mengekalkan kelembapan. Anda boleh membuat semburan gliserin, membuat mask rambut gliserin, atau menambah gliserin ke perapi rambut anda. Spirulina My Hair menambahkan glycerine supaya rambut mendapat lembapan yang seimbang.

Carotene: Tubuh anda dapat menukarkan beta carotene menjadi vitamin A. Ia membantu melindungi daripada rambut bertambah kering dan kusam. Ia juga menggalakkan kelenjar di kulit kepala anda untuk membuat cecair berminyak dipanggil sebum yang menghalang rambut daripada menjadi sangat kering. Anda juga boleh mendapati beta carotene dalam sayur-sayuran oren lain seperti wortel, labu, cantaloupe, dan mangga. Namun, dengan menggunakan Spirulina My Hair, amat mudah untuk menambah khasiat pada rambut setiap kali mencuci.

back to menu ↑

Kebaikan Spirulina My Hair

Hasilnya telah terbukti! Hanya 4 Minggu diperlukan untuk merubah rambut kusam ke rambut yang lebat dan bermaya!

Cara menggunakan:

Ikuti 3 langkah berikut:

 1. Sapukan mask pada rambut yang bersih dan basah
 2. Sebarkan mask pada rambut dan pastikan rata. Dalam 7 minit, biarkan mask meresap pada rambut sebelum dibilas dengan air.
 3. Selepas bilas, keringkan rambut dengan tuala. Anda dapat melihat perbezaan rambut serta merta.

Sekiranya anda mengamalkan penggunaan Spirulina My Hair, rambut anda akan bertambah sihat, lebat, lembut, bersinar, kuat, dan tidak mudah gugur. Setiap kali mencuci rambut anda dengan syampu, elakkan air yang terlalu panas. Lapkan rambut dengan tuala kering. Kemudian ambillah jumlah kondisioner yang banyak dan sapukan dengan tepat pada akar rambut anda. Gunakan sikat rambut yang lebar dan luncurkannya melalui rambut anda untuk memastikan perapi itu sampai ke rambut dengan rata.

Spirulina adalah cara semulajadi untuk membantu rambut anda tumbuh lebih lama, lebih tebal, dan lebih cepat. Vitamin dan asid lemak penting secara semulajadi yang terdapat dalam Spirulina menyuburkan kulit kepala dan membantu menghilangkan sebum pembentukan dari folikel rambut. Mengapa boleh semakin nipis dan gugur? Beberapa punca biasa mengenai jenis keguguran rambut termasuk peningkatan tahap stres, sinaran radiasi untuk kemoterapi, penyakit tertentu, kekurangan nutrisi dan sebagainya. Tekanan penyakit atau perubahan dalam diet menyebabkan lebih banyak rambut anda menjadi lemah dan gugur.

Spirulina My Hair ialah produk yang mengandungi bahan semulajadi untuk menguatkan rambut dari dalam tidak memberi kesan sampingan akibat bahan-bahan kimia merbahaya lagi terlarang untuk digunakan. Inilah kelebihan produk ini dalam meningkatkan kesihatan dan melebatkan rambut! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Spirulina My Hair

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan produk Spirulina My Hair. Satu kajian dan saringan kesihatan kesihatan diadakan bersama sukarelawan yang berusia 20 hingga 30 tahun dan semua sukarelawan diberikan produk Spirulina My Hair sebagai percubaan. Seramai sekumpulan sukarelawan diantara 20 hingga 30 tahun diberikan percubaan supplemen ini secara percuma selama 4 minggu.

Spirulina mask

Kajian keberkesanan Spirulina My Hair dimulakan dengan membuat pemeriksaan kesihatan kepada semua sukarelawan. Sukarelawan yang terpilih merupakan sukarelawan yang tidak menggunakan apa-apa produk selama 7 hari dan semua masalah kesihatan mereka direkodkan yang berpunca daripada gejala-gejala akibat masalah rambut rosak dan gugur. Semua sukarelawan perlu menggunakan Spirulina My Hair mengikut arahan pada label.

Selepas 4 minggu, kesemua sukarelawan dikumpulkan dan ditemubual. Diantara hasil yang ditemukan ialah:

 1. Rambut kurang gugur dan dapat dilihat dari sisir rambut yang bersih.
 2. Rambut amat mudah diuruskan dan menjadi lebih lembut dari biasa.
 3. Rambut lebih lembap dan tdak kering.
 4. Masalah kelemumur dapat diatasi.
 5. Rambut menjadi lebih kuat dan tidak mudah putus.
 6. Amat mudah untuk mencuci rambut kerana rambut lebih mudah terurus.
 7. Sukarelawan tidak perlu membeli banyak produk lain untuk penjagaan rambut oleh itu wang dapat dijimatkan.
 8. Sukarelawan tidak perlu lagi ke salon rambut.
 9. Sukarelawan tidak merasa gatal pada kepala akibat rambut kering.
 10. Sukarelawan dapat melihat rambut menjadi lebih tebal dalam masa beberapa minggu.
 11. Sukarelawan dapat menyelesaikan masalah rambut nipis.
 12. Rambut lebih bersinar dan lembut.

Terbukti seseorang yang mengambil Spirulina My Hair selama 4 minggu akan dapat membantu pengguna untuk mengekalkan kesihatan diri yang baik dan merawat masalah yang disebabkan oleh rambut gugur, kering, dan kusam.

back to menu ↑

Tips Rambut SIhat

 1. Diet Seimbang: Ia amat diperlukan untuk mempromosikan pertumbuhan rambut yang lebat. Telur adalah sumber protein dan biotin yang hebat, dua nutrien yang boleh menggalakkan pertumbuhan rambut. Buah beri sarat dengan sebatian dan vitamin yang bermanfaat yang boleh menggalakkan pertumbuhan rambut. Makanan yang lain ialah seperti Bayam, Ikan, Lemak, Ubi keledek, Avocado dan kekacang.
 2. Urut Kulit Kepala anda: Mengurutkan kerja dengan melancarkan peredaran darah didalam arteri yang sangat kecil di dalam kulit kepala, meningkatkan aliran darah ke folikel rambut dan dengan itu memanjangkan kitaran pertumbuhan rambut. Juga, gunakan minyak khas seperti minyak kelapa dan minyak zaitun untuk mengurut rambut. Urut kulit kepala untuk keguguran rambut juga mengurangkan tekanan, yang boleh memburukkan lagi keguguran rambut.
 3. Melindungi Rambut Anda: Kepada wanita muslimah mereka tidak mengalami masalah rambut kecuali kelemumur. Rambut mereka lebih lebat dan sihat kerana terlindung daripada panas matahari dan UV. Menggunakan tudung, topi, dan penutup kepala dapat melindungi rambut dari faktor luaran yang merosakkan rambut. Ia juga akan menjaga rambut daripada pencemaran yang terdapat didalam udara.
back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Rambut Botak Dan Spirulina My Hair

Pakar Perubatan, Dr. Ayani yang bertugas di Hospital kerajaan mementingkan rakyat melaysia untuk menyedari rambut gugur boleh menyebabkan rambut botak sekiranya tidak dirawat dari awal. Amalan pemakan yang sihat amat penting untuk menjaga rambut dan kita juga perlu menggunakan produk yang betul untuk kesihatan rambut kita.

Terdapat banyak bahan kimia yang boleh merosakkan rambut kita. Oleh itu kita hendaklah bijak memilih produk untuk penjagaan rambut. Memilih syampu yang betul adalah kunci menjaga kesihatan rambut kerana syarikat syampu begitu banyak berbohong tentang bagaimana produknya dihasilkan dengan bahan semulajadi. Apabila membeli syampu dan perapi, elakkan bahan-bahan berikut:

Klorin: Pendedahan kepada klorin dalam air paip, pancuran, kolam renang, produk dobi, agen pembersih, pemprosesan makanan, sistem kumbahan dan banyak lagi, boleh memberi kesan kepada kesihatan. Klorin tidak akan ditunjukkan pada label produk penjagaan diri, penting bagi anda untuk menyedari keperluan untuk melindungi kulit anda ketika mandi dan mencuci rambut anda. Oleh itu anda perlu mencari tahu syarikat yang telah dikenalpasti menggunakan klorin didalam produknya.

Isopropyl Alkohol: Juga digunakan dalam antifreeze dan sebagai pelarut dalam produk kecantikan, bahan ini jika dicampur pada produk rambut ini tidak baik untuk pertumbuhan semulajadi rambut. Rambut akan menjadi nipis dan lambat tumbuh.

Minyak Mineral: Bahan yang biasanya digunakan ini diperolehi dalam bahan petroleum. Ia dsapukan pada rambut kulit. Ia menghentikan kulit melepaskan toksin dan boleh melambatkan perkembangan sel-sel normal pada kulit dan juga rambut. Oleh itu, jangan beli produk yang menggunakan minyak mineral sebaliknya guna minyak yang bagus seperti minyak kelapa, minyak zaitun, dan minyak avokado.

Menjelaskan fungsi suplemen, Dr. Ayani berkata, Spirulina My Hair berfungsi untuk melindungi tubuh badan kita daripada gejala rambut gugur dan masalah botak yang tidak dikehendaki. Dengan mengamalkan cara hidup yang sihat dan pemakanan yang baik, kita pasti dapat menghindarkan diri dari masalah rambut dan gejalanya yang tidak menyenangkan. Spirulina My Hair merupakan pembantu dalam memastikan tubuh badan bebas dari lemak berlebihan. Anda boleh menggunakan produk yang dihasilkan dengan bahan semulajadi ini kerana ia tidak memudaratkan pada rambut, kulit, dan badan.

Spirulina mask
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Gemoris

Sara, 19, Rambut saya semakin lebat dan bersinar!
Danila, 29, Saya amat sukakan produk ini!
Rini, 24, Memudahkan saya menjaga rambut tanpa perlu ke salon lagi.
Polly, 28, Amat mudah menggunakan Spirulina mY Hair dan harganya berpatutan.
Lizzi, 27, Saya menggunakan selama 4 minggu dan ia amat berbaloi dengan harga dan kesannya.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Spirulina mask
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan supplemen hebat ini dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan dan mengelakkan kerosakan rambut, rambut, gugur, rambut kusam, dan melebatkan rambut dengan mudah dan berkesan. Jangan segan silu untuk hubungi kami disini.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score