Best price

Vigimin Gel — Kunci Klimaks Wanita, Harga Promosi Untuk Tempoh Terhad, Testimoni Wanita Setelah Menggunakannya.

Nikmati Orgasma Kuat Setiap Malam!

Kini dengan harga PROMOSI RM179

Harga Asal RM358

[PESAN] Cepat sebelum promosi tamat!

  •  100% Semula Jadi & Selamat Digunakan
  •  Rasai Kesannya Serta-Merta
  •  Orgasma Menjadi Lebih Intesif
  •  Keghairahan Semakin Buas di Ranjang

Capai Kepuasan Seks Hari Ini!

Vigimin Gel dihasilkan daripada bahan mentah semulajadi dengan gabungan formulasi yang khusus untuk membantu golongan wanita mencapai orgasma setiap kali melakukan hubungan seks. Hanya dengan menggunakan sedikit sahaja gel daripada produk ini, mana-mana wanita boleh mencapai orgasma beberapa kali dalam satu sesi aktiviti seks.

Pastikan gel ini digunakan dengan cermat dan mana-mana wanita akan mencapai kepuasan seks hasil dari orgasma tanpa henti setiap kali melakukan hubungan seks dengan pasangan mereka. Vigimin Gel juga akan membantu dari segi meningkatkan sensasi dalam zon erogen di samping memastikan kepuasan seks pada tahap maksimum.

Nak Klimaks Kuat dan Lama?

Gunalah Vigimin Gel, pasti aktiviti seks anda tidak lagi muram dan sendu seperti sebelumnya. Hari-hari mesti puas nak layan dan tunggang batang si dia! Siap minta tambah satu pusingan lagi!!

Mahu Lebih Belaian Dari Pasangan?

Bila suara dah makin kuat mengerang, lagi-lagi dengan klimaks yang bertalu-talu setiap kali melakukan hubungan seks, siapa yang tak saying kan? Raih belaian dari pasangan anda dengan menggunakan Vigimin Gel dan anda akan mendapat belalai yang takkan pernah puas membelai anda.

Hendak Jadi Dominan di Atas Katil?

Ramai perempuan sering didominasi oleh kaum lelaki setiap kali melakukan hubungan seks dan perubahan corak permainan sangat jarang berlaku lagi-lagi jika mereka sudah ‘selesa’ dengan corak permainan tersebut. Akan tetapi, lelaki juga suka jikalau didominasi oleh pasangan mereka sekali sekala. Gunakan Vigimin Gel dan lihat bagaimana tidak keruan pasangan anda sewaktu berada di bawah dominan anda.

Bagaimana Cara Guna Vigimin Gel

Ada 3 cara sahaja untuk menggunakan gel hebat dari produk Vigimin Gel, cukup mudah bukan? Tak perlu susah-susahkan diri nak hafal langkah yang banyak dan penuh dengan kecelaruan, cukup sekadar 3 langkah ini sahaja.

Langkah pertama: Sapukan gel ini ke atas batang zakar pasangan anda sambil melakukan sedikit gosokan berupa urutan lebih kurang 10 minit sebelum melakukan aktiviti seks.

Vigimin gel

Langkah kedua: Biarkan selama 2-3 minit untuk memastikan gel betul-betul telah meresap masuk ke dalam batang zakar pasangan anda sebelum mula melakukan aktiviti seks. Apabila masa sudah berlalu, anda boleh teruskan aktiviti seks anda seperti biasa.

Langkah ketiga: Sebaik saja pasangan anda mula mendayung, ia akan mengambil masa 2-3 minit sebelum anda mula merasai kesan ‘Vigimin’ yang akan menjadikan nafsu anda semakin membuak pantas dan keghairahan anda meningkat secara ketara bersama aura sensasi yang bukan kepalang.

Teruskan aktiviti seks anda seperti biasa untuk pusingan yang seterusnya, lama-kelamaan anda akan perasan permainan pasangan anda akan turut berubah untuk merasai kenikmatan klimaks sambil mendengar anda mengerang kesedapan saat melakukan hubungan seks bersamanya.

back to menu ↑

Kenapa Wanita Hari Ini Perlukan Vigimin Gel?

Kajian yang dijalankan ke atas wanita telah mendapati seramai 89% wanita daripada hasil dapatan kajian sangat tidak berpuas hati dengan kualiti seks yang dirasai oleh mereka. Kesemua wanita yang terlibat dalam kajian ini merupakan wanita yang bergiat aktif dalam aktiviti seks iaitu antara 25 tahun sehingga 45 tahun dan golongan lingkungan umur ini merupakan golongan yang paling tidak berpuas hati dengan pencapaian kehidupan seks mereka.

Hasil kajian mendapati seramai 16% daripada 89% wanita merasa tidak puas dengan aktiviti seks kerana bagi mereka hubungan seksual adalah tidak selamat. Ini boleh didorong daripada faktor penyakit kelamin, komitmen rumah tangga dan juga rasa tidak selesa sewaktu melakukan hubungan seks. Kejadian ini tidak akan berlaku sekiranya peratusan wanita ini hanyut di dalam keasyikan melayari bahtera nafsu sambil mencapai orgasma berkali-kali dalam satu sesi sahaja.

Kajian itu juga menyatakan bahwa seramai 31% daripada 89% wanita mengakui bahwa mereka merasa sukar untuk mencapai keserasian dengan pasangan terutamanya pada waktu klimaks. Kejadian ini bukanlah satu kehairanan kerana wanita yang sukar mendapat klimaks agak susah untuk dibaca walaupun pasangan mereka mungkin berpengalaman dalam aktiviti seks. Dalam kejadian lain, ia juga mungkin disebabkan kejantanan pasangan mereka yang semakin kurang kerana tidak mendapat respon yang diinginkan sewaktu melakukan hubungan seks.

Vigimin gel

Tetapi tidak semua hasil dapatan kajian bersifat emosi semata-mata, hasil dapatan kajian juga mendapati seramai 8% daripada 89% wanita menghadapi masalah berkait frigiditi ataupun anorgasmia. Frigiditi adalah kondisi di mana wanita tidak mempunyai nafsu untuk melakukan aktiviti seks manakala anorgasmia bermaksud sifat tubuh badan wanita yang tidak mampu mencapai orgasma walaupun telah dirangsang dengan stimulasi seksual. Walaupun ia tidak dilaporkan dalam jumlah yang banyak tetapi ia juga merupakan sesuatu yang serius kerana ia boleh menjejaskan keseronokan rumah tangga dengan aktiviti seks.

Peratus paling banyak dalam dapatan kajian ini adalah sebanyak 45% daripada 89% wanita yang didapati mengalami keletihan dan tekanan sekaligus membuatkan mereka sangat tidak berpuas hati dengan kualiti seks yang dilakukan bersama pasangan. Tekanan dan penat bukan perkara remeh, selain menghilangkan nafsu terhadap aktiviti seks, ia juga boleh menjadi salah satu sebab kematian dan kemandulan baik bagi pihak lelaki mahupun wanita.

Jadi, untuk menghangatkan kembali hubungan seks yang sekian lama menjadi suram dan tidak bermaya, sedikit sentuhan manja daripada Vigimin Gel sudah pasti mampu menyerikan kembali aktiviti seks anda dengan desahan yang penuh kesedapan dan orgasma bagi kedua-dua belah pihak.

Cepat Sementara Stok Masih Ada!

back to menu ↑

Capai Orgasma Demi Kesihatan Tubuh Badan Anda

Mengurangkan Stress

Hanya dengan melakukan aktiviti seks yang diselangi dengan orgasma di ranjang katil, seorang wanita boleh menghilangkan stress sekaligus menenangkan fikiran daripada tekanan yang melandanya. Ini berlaku kerana sewaktu mencapai orgasma, wanita yang mengalami orgasma tersebut akan kehilangan kesedaran dalam tempoh yang singkat, seolah-oleh dia berada di awang-awangan sebelum kembali ke alam realiti. Hasilnya, setiap hubungan seks diakhiri dengan kepuasan yang tidak terhingga bagi kedua-dua pihak sambil fikiran bebas dari tekanan luar.

Bebas Risiko Penyakit Kronik

Jika nafsu seksual dipendam dan dikongkong, berkemungkinan besar ia akan memakan diri kerana tidak dilepaskan langsung, bahkan diperam dengan begitu lama, sangat lama sehingga boleh membunuh tuan badan. Kalau dibiarkan berterusan, wanita yang mengalami masalah ini akan mula terdedah pada jangkitan yang berkait dengan ginekologi. Selain itu, penyakit kronik seperti penyakit jantung akan mula hinggap dan sebelum anda sempat bertindak, ia kini menjadi pembunuh dalam senyap. Semua ini terjadi hanya kerana anda sebagai seorang manusia biasa, enggan mengeluarkan nafsu seksual dari tubuh badan anda walaupun untuk mencapai orgasma sendiri.

Mencapai Orgasma

Kebanyakan wanita mengalami masalah yang sangat normal iaitu untuk mencapai orgasma setiap kali melakukan hubungan seks walaupun dengan pasangan kesayangan mereka. Kajian yang diperolehi daripada perangkaan perubatan menunjukkan lebih kurang 30% ke 40% wanita tidak berhasil mencapai orgasma langsung daripada aktiviti seks dan ada di antara mereka yang hampir mencapainya tetapi amat jarang sekali berlaku.

Vigimin gel
back to menu ↑

Apa Kata Pakar Mengenai Produk Vigimin Gel

Mike Joan, 43 tahun, Pakar Perubatan Sains & Seksologi Manusia

“Ramai wanita mengalami masalah untuk mencapai kepuasan seksual dalam hubungan seks mereka bersama pasangan tetapi kebanyakan daripada mereka lebih rela memilih untuk berdiam diri walaupun sudah mendiami dunia moden yang diberikan pelbagai jenis kemudahan. Ada yang cuba berkongsi masalah peribadi mereka tetapi bilangan mereka dari segi peratus adalah sangat sedikit dan biasanya mereka juga segan untuk berterus-terang dengan situasi sebenar yang melanda diri mereka.

Kami dapati ada pelbagai sebab yang mendorong sikap tidak selesa mahupun kepuasan dalam melakukan aktiviti seks, ia boleh jadi dari segi tekanan, penyakit dan juga beberapa faktor lain yang mungkin kedengaran sangat mustahil untuk ia menjadi punca. Tetapi usah risau kerana penyelesaian kepada masalah ini pun sebenarnya sudah lama ada dan ia terdapat di sekeliling kita dalam bentuk tumbuh-tumbuhan. Apa yang diperlukan hanyalah sedikit kudrat dan usaha untuk mencari kombinasi yang sesuai bagi menghasilkan rumusan yang paling sesuai untuk digunakan kepada mereka bagi merangsang erangan seksual sekaligus mencapai klimaks setiap kali melakukan hubungan seks.

Kesemua rumusan yang diperkatakan tadi terdapat pada produk Vigimin Gel yang merupakan kunci kepada kehidupan berlandaskan seks yang kaya dengan zat dan nutrient berkhasiat dan mampu melonjakkan kegembiraan wanita untuk mencapai orgasma walaupun sudah berumur lewat senja. Hanya dengan menggunakan produk ini sahaja, mana-mana wanita yang mengalami kesukaran untuk mencapai orgasma pasti dapat mengatasinya semudah itu sahaja.

Saya juga selaku doktor sering mencadangkan produk ini kepada pesakit-pesakit saya lagi-lagi pesakit yang menunjukkan tanda-tanda sukar untuk mencapai orgasma. Apabila mereka menggunakannya, maklum balas mereka sangat memberangsangkan. Tidak pernah lagi ada pesakit saya yang kembali dan berkata produk ini tidak memuaskan dan saya sangat menyarankan anda menggunakannya jika anda mengalami masalah yang sama.”

Vigimin gel
back to menu ↑

Mereka Telah Pun Menggunakannya, Apa Kata Mereka!?

Janny, 27 tahun, Kuala Lumpur

Tak sia-sia saya guna produk Vigimin Gel! Ini kisah saya. Seperti anda semua, saya juga mengalami masalah untuk mencapai kepuasan seks melalui orgasma jadi sedikit sebanyak saya amat memahi perasaan anda.

Pasangan saya boleh dikatakan sangat mementingkan diri sendiri, dia bukanlah seorang yang begitu sebenarnya tapi dari segi seks dia tak berapa mudah untuk bertolak ansur melainkan untuk kepuasan dia sahaja. Pada asalnya, saya cuba bertolak ansur kerana ia cuma hubungan seks dan lambat laun ia bukanlah sesuatu yang akan memberikan impak kepada saya tetapi saya salah. Kami makin kerap bergaduh dan lama-kelamaan hubungan kami menjadi semakin renggang.

Jujur saya katakan, dia bukanlah orang yang pentingkan diri sangat di luar hubungan seks, dia sangat baik sebenarnya kalau dikira dari segi lain. Jadi, demi menjaga hubungan ini saya cuba gunakan produk Vigimin Gel, dia pun tak kisah kerana dia kekal dengan cara dia. Kali pertama saya menggunakannya saya sangat terkejut sehingga terbeliak biji mata saya. Keenakan merasai orgasma sangat luar biasa sampaikan saya tidak tahu mana realiti dan mana fantasi. Yang saya tahu saya cuma ingin melakukan hubungan seks sahaja dengannya tak kira bila-bila masa, termasuklah sekarang!”

Lisa, 44 tahun, Melaka

Saya sangat sayangkan suami saya, siapa yang tak sayang suami mereka kan? Tapi semuanya berubah bila melibatkan hal di atas katil, saya tak berapa suka nak kongsikan hal rumah tangga saya tapi kalau bukan kerana produk Vigimin Gel mungkin kami dah bercerai sekarang. Siapa sangka produk yang kelihatan biasa seperti ini mampu mngeratkan hubungan kami suami isteri sehingga tiap malam tak keruan saya dibuatnya.

Pada asalnya saya fikir nikmat seks ni bukanlah benda yang boleh dirasai semua wanita kerana saya sendiri tak pernah capai orgasma dan saya sering kaitkan ini semua dengan masalah hormone ataupun masalah marginal yang saya sendiri tak berapa pasti. Mula-mula, saya dapat atasi kehidupan seks yang hambar dan tanpa orgasma tapi selepas beberapa tahun kami asyik lakukan benda sama tanpa kepuasan, saya akhirnya merujuk kepada pihak pakar bahagian sakit puan. Selepas melalui pemeriksaan yang dipanggil sebagai ginekologi, saya disahkan menghidap keletihan yang sangat letih dan tidak mempunyai sebarang tenaga tambahan untuk melakukan seks.

Saya agak terkejut mendengarnya tetapi doktor yang menguruskan say amula mencadangkan pada saya untuk menggunakan Vigimin Gel. Hasilnya, WOW! Sejak hari pertama saya kehilangan dara melakukan hubungan seks, inilah kali pertama saya berasa sangat bertenaga dan keasyikan melakukan seks sangat sedap sehinggakan jeritan saya mungkin boleh buat pecah rumah! Saya dulu pernah fikir mungkin saiz batang mainkan peranan tapi lepas gunakan ini saya rasa ia bukan dari saiz batang langsung kerana kesedapannya membuatkan otak saya berdenyut-denyut kesedapan seolah-olah terkena renjatan elektrik yang mengasyikkan!

Kalau anda mengalami masalah seperti saya, saya sangat cadangkan anda menggunakan produk ini kerana ia memang dijamin berkesan dan saya salah seorang yang menggunakannya dengan aktif.“

Ansy, 37 tahun, Pulau Pinang

“Saya menggunakan produk Vigimin Gel ini sewaktu menyambut ulang tahun perkahwinan kami, makan malam romantic yang diiringi dengan seks, benda biasa. Tapi suami saya sangat terkejut bila lihat saya lain dari sebelumnya, saya rasa diri saya sangat bertenaga sekali. Ia terasa sangat-sangat luar biasa dari aktiviti seks yang sebelum ini.

Saya ni kalau diikutkan adalah wanita yang jenis pendiam, ala-ala introvert sebab tak suka bergaul dengan orang luar dan kurang memberikan reaksi. Orang pun rata-rata lihat say ani jenis yang selalu tegang dan keras, belum dikira dengan tekanan di tempat kerja dan juga di rumah selaku seorang isteri yang sediakan segalanya dari sekecil-kecil buang sampah sehinggalah ke aktiviti penukulan rumah. Dengan semua ini, jujur saya katakan saya tak bertenaga langsung untuk meneruskan aktiviti seks dengan suami saya untuk bertahun lamanya.

Suami saya bukanlah seorang yang pentingkan diri sendiri, dia cuba juga memastikan saya boleh mencapai orgasma dengan caranya tersendiri tetapi entah kenapa kami tak pernah berjaya mencapainya apatah lagi memperbaikinya. Jadi, di amula cadangkan produk Vigimin Gel kepada saya dan entah kenapa, saya rasa kelainan yang amat setelah menggunakannya. Aktiviti seks kami berasa sangat bertenaga dan saya sangat menghayati setiap saat kami melakukan hubungan seks tersebut. Apa yang saya tahu, saya capai kenikmatan yang tak dapat diperkatakan dengan perkataan semata-mata.

Saya sangat berpuas hati dengan produk ini, begitu juga suami saya. Buktinya, hari-hari kami kembali melakukan hubungan seks dengan penuh bertenaga. Untuk anda, saya sangat sarankannya, majulah seks untuk kebahagiaan rumah tangga!”

Nikmati Orgasma Kuat Setiap Malam!

Kini dengan harga PROMOSI RM179

Harga Asal RM358

[PESAN] Cepat sebelum promosi tamat!

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vigimin gel
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

— 100% Semula Jadi & Selamat Digunakan — Rasai Kesannya Serta-Merta — Orgasma Menjadi Lebih Intesif — Keghairahan Semakin Buas di Ranjang

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score