Best price

Intoxic Cara Berkesan Menghapuskan Parasit!

Parasit memang membahayakan kesihatan. Banyak kempen kesedaran seperti mengamalkan kebersihan diri dan amalan mencuci tangan diadakan untuk mencegah pembiakan parasit didalam badan. Dalam kebanyakan kes, parasit usus disebabkan oleh sentuhan dengan kotoran yang mengandungi telur atau parasit (biasanya melalui makanan, tanah, atau air yang tercemar). Faktor risiko mengalami jangkitan parasit didalam usus ialah apabila tinggal di atau melawat kawasan yang diketahui mempunyai parasit, keadaa sanitasi yang kurang baik, tahap kebersihan yang rendah, pendedahan kepada kanak-kanak dan institusi penjagaan seperti taska dan tadika.

Pendedahan parasit dipersekitaran menyebabkan kita berisiko untuk dijangkiti parasit pada bila-bila masa. Parasit didalam usus biasanya merupakan organisma mikroskopik yang menyerang saluran pencernaan pada manusia di mana mereka tinggal bersama bakteria dan kulat lain yang mempunyai fungsi baik dan buruk. Dalam istilah perubatan, parasit adalah sejenis mikroorganisma yang hidup dan bertumbuh dalam tubuh badan seseorang dan lebih banyak mendatangkan bahaya daripada yang baik kepada perumahnya. Inilah masanya untuk mencuba Intoxic untuk mencegah masalah kesihatan akibat parasit!

Intoxic Supplemen Yang Mengatasi Masalah Parasit

Terdapat banyak produk yang telah diperkenalkan dipasaran untuk menghapuskan parasit berbahaya didalam badan kita. Untuk mengekalkan kesihatan diri dan menguatkan sistem imun badan, disyorkan untuk mencuba Intoxic yang berkesan ini. Intoxic membina sistem pertahanan yang asli dan kukuh, menghindarkan daripada jangkitan parasit disamping menghapuskan telur parasit yang berada didalam badan atau usus. Mengapa perlu mencuba Intoxic yang terbaik ini? Sila baca selanjutnya disini:

1) Cepat Membasmi Parasit

Tujuan utama Intoxic adalah melindungi badan anda daripada jangkitan parasit dan telurya. Sistem imun anda berfungsi dengan mengenali perbezaan di antara sel-sel badan anda dan sel-sel asing, yang membolehkan ia memusnahkan apa-apa parasit dan telur parasit yang berbahaya. Intoxic mampu membasmi parasit didalam badan dan menghapuskan telur parasit secara semulajadi dengan cepat.

Intoxic

2) Melindungi Organ Badan Dari Parasit

Organ didalam badan juga boleh dijangkiti parasit. Oleh itu Intoxic membantu dalam membersihkan organ daripada jangkitan parasit dan telur parasit. Disamping membersihkan parasit, ia juga memulihkan kesihatan organ seperti hati, jantung, paru-paru, kulit, dan organ lain yang dijangkiti.

3) Menghapuskan Telur Parasit Didalam Badan

Cacing parasit, juga dikenali sebagai helminths, adalah makroparasit bersaiz besar; orang dewasa umumnya boleh melihat parasit ini dengan mata kasar. Semua cacing parasit menghasilkan telur semasa pembiakan. Telur-telur ini mempunyai cangkerang yang kuat yang melindungi mereka daripada pelbagai keadaan persekitaran. Intoxic mempunyai sistem degradasi bio didalam usus. Fungsi sistem ini ialah untuk menghilangkan telur parasit daripada menetas dan menghentikan pembiakkan lebih banyak parasit didalam badan. Bahan aktif didalam Intoxic berkesan untuk menghentikan pembiakan telur parasit.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan supplemen hebat Intoxic yang asli dilaman web pengedar rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan makanan supplemen ini dengan harga RM169 sahaja dari harga sebenar, RM338. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat rumah anda.

back to menu ↑

Lihat Bagaimana Intoxic Membuang Parasit Di Dalam Badan Dengan Berkesan

Sesetengah jangkitan parasit boleh hilang sendiri, terutamanya jika sistem imun anda sihat dan anda amalkan makanan seimbang. Bagi parasit yang membiak secara kronik, doktor anda biasanya akan menetapkan ubat oral. Sesetengah pesakit tidak berminat untuk mengambil ubat dalam dos dan kekerapan tertentu. Oleh itu mereka perlu berubat dengan alternatif yang lain. Oleh itu, anda boleh dibantu dengan mengambil suplemen Intoxic. Berikut ialah bahan-bahan didalam Intoxic yang membantu meningkatkan sistem imun badan anda dan menyingkirkan parasit dengan berkesan dan mudah.

1) Dark Plum

Pati Dark Plum boleh membantu melindungi tubuh anda daripada jangkitan parasit. Pakar kesihatan menyifatkan kesan ini, sebahagian besarnya disebabkan oleh kandungan antiparasit yang tinggi. Ia adalah sebatian tumbuhan yang bermanfaat dan boleh menguatkan sistem imun anda dengan meningkatkan daya tahan terhadap penyakit dan menghalang jangkitan parasit didalam usus.

Intoxic

2) Buah Labu

Pakar kesihatan menyenaraikan biji labu sebagai rawatan untuk parasit usus pada tahun 1863-1936. Pati buah labu membantu sistem imun meningkat dan menyingkirkan parasit didalam badan dengan lebih berkesan. Ia juga mempunyai kandungan antibakteria dan antiparasit.

3) Kulit Kayu Manis

Ekstrak kayu manis memberi kesan yang baik dalam menghapuskan parasit didalam badan. Asid amino yang dipanggil l-glutamin dapat membantu mengurangkan pengambilan karbohidrat, dan polinikotin kromium, dan ekstrak kayu manis dapat membantu mengurangkan paras gula didalam darah. Bahan ini akan membantu anda membunuh parasit didalam usus dengan pantas.

Intoxic amat mudah digunakan kerana ia mudah larut dalam air. Anda cuma perlu mengambilnya dalam bentuk minuman dan kadarnya cuma 3ml Nutribion dicampur dengan 180ml air. Ianya sesuai untuk seisi keluarga tidak kita peringkat umur.

back to menu ↑

Bahaya Pembiakan Parasit Didalam Badan

Banyak produk di kedai atau famasi merupakan suplemen untuk meningkatkan atau menyokong kesihatan diri yang baik. Parasit merupakan salah saru masalah kesihatan utama di dunia oleh itu pengeluaran produk untuk membasmi masalah ini telah meningkat. Kempen kesedaran terhadap bahaya parasit didalam badan juga giat dijalankan untuk kebaikan orang awam.

Parasit, biasanya jauh lebih kecil daripada tuan rumah mereka dan mereka menghasilkan telur dan membiak dengan kadar yang cepat. Parasit hidup di dalam organisma lain dan berkembang pesat didalam perumah mereka yang juga merupakan benda hidup seperti manusia. Banyak parasit yang berbeza boleh menjejaskan manusia, dan mereka boleh menyebarkan penyakit seperti malaria dan trichomoniasis.

back to menu ↑

Secara kesimpulan, terdapat banyak penyakit yang disebabkan oleh parasit seperti:

Acanthamoebiasis

Ameba kecil ini boleh menjejaskan mata, kulit, dan otak. Ia wujud di seluruh dunia dalam air dan tanah. Individu boleh menjadi dijangkiti jika mereka membersihkan kanta sentuh dengan air paip.

Blastocystosis

Ini memberi kesan kepada usus. Blastosisis memasuki manusia melalui laluan fecal-oral. Seseorang boleh mendapatkannya dengan memakan makanan atau minuman yang tercemar dengan najis manusia atau haiwan di mana parasit hadir.

Giardiasis

Giardia, atau “demam memerang” menjejaskan lumen usus kecil. Jika manusia menelan makanan atau air yang tercemar dengan najis, sista tidak aktif mungkin menjangkiti tubuh.

Malaria

Spesis plasmodium yang berlainan mempengaruhi sel darah merah. Ia wujud di kawasan tropika dan disebarkan oleh nyamuk Anopheles.

Trichomoniasis

Juga dikenali sebagai “trich” ini adalah jangkitan seksual (STI) yang disebabkan oleh parasit Trichomonas vaginalis. Ia menjejaskan saluran urogenital wanita. Ia boleh wujud pada lelaki, tetapi biasanya tanpa gejala.

Trypanomiasis (Penyakit tidur)

Ini disalurkan apabila tetse fly memancarkan parasit keluarga Trypanosoma. Ia menjejaskan sistem saraf pusat, darah, dan limfa. Ia membawa kepada perubahan dalam tingkah tidur, antara gejala lain, dan ia dianggap membawa maut tanpa rawatan. Ia boleh menyeberangi plasenta dan menjangkiti janin semasa kehamilan.

Intoxic ialah produk yang mengandungi bahan semulajadi ini tidak memberi kesan sampingan akibat bahan-bahan kimia merbahaya lagi terlarang untuk digunakan. Inilah kelebihan produk ini dalam meningkatkan kesihatan melawan parasit yang ideal secara semulajadi! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

Intoxic
back to menu ↑

Mengenalpasti Gejala Parasit Didalam Badan

Apabila parasit memasuki badan kita, parasit akan memulakan kitar hidup baru dan mengubah persekitaran didalam badan kita untuk menjadi tempat yang sesuai untuk ia hidup. Badan manusia sesuai untuk menjadi tempat tinggal parasit terutamanya di usus kerana sistem pencernaan tersebut akan membekalkan makanan untuk parasit.

Apabila anda dijangkiti parasit, anda akan merasa gejala-gejala seperti dibawah:

  • Kekurangan darah ataupun anemia. Kulit akan menjadi lebih pucat dan anda kelihatan tidak bermaya. Sepanjang hari, anda akan merasa pening, mual, muntah, dan bahagian dubur menjadi gatal.
  • Anda akan merasa seperti sesak nafas akibat salur nafas tersumbat. Anda akan mudah menerima alahan atas sebab-sebab yang anda tidak ketahui. Sakit perut juga timbul dan disertai dengan cirit-birit.
  • Anda tidak mempunyai sistem penghadaman yang sempurna apabila parasit membiak didalam badan. Ia mengganggu berat badan anda dan kitaran tidur anda. Anda susah mendapatkan tidur yang berkualiti dan sering sakit kepala.
  • Terdapat parasit yang boleh menyebabkan anda demam, menggigil, letih sepanjang hari, sakit kepala, jaundis, dan terkena sawan. Anda merasa demam panas dan badan menggigil berhari-hari dan menyebabkan anda tidak dapat melakukan kerja harian dengan baik. Anda tidak mempunyai selera makan dan anda tidak bertenaga untuk bangun mahupun ke tandas.
back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Intoxic

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan Intoxic. Satu kajian dan saringan kesihatan kesihatan diadakan bersama sukarelawan yang berusia 20 hingga 30 tahun dan semua sukarelawan diberikan Intoxic sebagai percubaan. Seramai sekumpulan sukarelawan diantara 20 hingga 30 tahun diberikan percubaan supplemen ini secara percuma selama 2 minggu.

Kajian keberkesanan Intoxic dimulakan dengan membuat pemeriksaan kesihatan kepada semua sukarelawan. Sukarelawan yang terpilih merupakan sukarelawan yang tidak menggunakan apa-apa produk selama 3 hari dan semua masalah kesihatan mereka direkodkan yang berpunca daripada gejala-gejala akibat jangkitan parasit. Semua sukarelawan perlu menggunakan Intoxic mengikut arahan pada label.

Selepas 1-2 minggu, kesemua sukarelawan dikumpulkan dan ditemubual. Diantara hasil yang ditemukan ialah:

1. Semua sukarelawan menunjukkan perubahan pada kesihatan diri. Mereka mempunyai selera makan yang baik dan berat badan pada paras yang normal.

2. Semua sukarelawan merasai perbezaan pada kitaran tidur dan mereka dapat berehat dengan lebih baik dan tidur yang lebih berkualiti.

3. Sukarelawan mendapati tubuh badan dapat menyerap nutrient dengan lebih baik dengan melihat kulit menjadi lebih halus dan sihat dari biasa.

4. Kulit lebih berseri kerana peredaran darah yang lebih lancar dan kulit menjadi lebih cerah.

5. Sukarelawan yang mengikuti eksperimen ini juga mendapati cara ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak dikehendaki seperti muntah-muntah atau cirit birit.

6. Sukarelawan dapat mengekalkan berat badan yang ideal tanpa gangguan selera.

7. Tekanan darah tinggi hilang serta merta dan mereka sentiasa bertenaga.

8. Sukarelawan dapat bersenam dengan terjadual dan tidak mudah merasa letih. Mereka dapat melakukan aktiviti harian dengan penuh bertenaga dan lancar.

9. Dengan tiada masalah keletihan, sukarelawan dapat menghindarkan diri dari stress dan mereka menjadi lebih aktif, produktif, dan bersemangat di tempat kerja.

10. Intoxic dapat menyingkirkan parasit seawal 1 minggu dan mereka mendapati sistem pencernaan mereka menjadi lebih baik.

Terbukti seseorang yang menggunakan Intoxic sekurang-kurangnya 1 kali sehari akan dapat membantu pengguna untuk mengekalkan kesihatan diri yang baik dan sistem imun badan yang kuat dengan mudah dan berkesan disamping mencegah pembiakan parasit secara berterusan. Produk ini amat membantu dalam meningkatkan kesihatan dan sistem imun untuk golongan dewasa dan juga kanak-kanak.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Bahaya Parasit Dan Intoxic

Pakar Perubatan Dalaman, Dr. Jeremy mementingkan rakyat melaysia untuk menyedari bahaya parasit ini dan bagaimana ia boleh membiak didalam badan. Persekitaran yang tidak bersih dan pengendalian makanan yang kurang bersih juga menyebabkan badan dimasuki parasit yang merbahaya.

Apabila parasit memasuki badan seseorang, badan akan berisiko untuk menjadi kurang sihat. Terdapat banyak gejala yang tidak selesa akan di alami oleh seseorang. Tubuh badan kita secara semulajadi akan bertindak untuk menyingkirkan parasit ini namun akibat sistem imun yang lemah dan faktor penjagaan diri yang kurang bersih, parasit dapat mengalahkan diri kita dan menyebabkan penyakit.

Parasit yang memasuki badan kita akan menyebabkan zat didalam badan akan terganggu dan berkurangan. Badan kita akan sakit akibat kekurangan zat yang penting kerana terhalang oleh pembiakan parasit. Oleh itu, penting untuk kita melawan parasit ini daripada menyebabkan masalah kesihatan kepada kita.

Menjelaskan fungsi suplemen, Dr. Jeremy berkata, suplemen Intoxic berfungsi untuk melindungi tubuh badan kita daripada serangan parasit yang tidak dikehendaki. Dengan mengamalkan cara hidup yang sihat dan kebersihan diri yang baik, kita pasti dapat menghindarkan diri dari parasit merbahaya. Intoxic merupakan pembantu dalam memastikan tubuh badan bebas dari parasit. Anda boleh menggunakan produk yang dihasilkan dengan bahan semulajadi kerana ia tidak memudaratkan.

Intoxic
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Intoxic

Jenny, 25, Intoxic merupakan sebuah alternative hebat supaya kita dapat meningkatkan kesihatan diri. Harganya berpatutan dan saya meyakini produk ini amat membantu dalam mengekalkan badan yang bebas parasit.
Sam, 39, Kita amat berhati-hati dalam menjaga kesihatan diri. Untuk mencegah parasit, saya syorkan Intoxic. Ia boleh digunakan untuk seisi keluarga.
Arnie, 24, Intoxic sesuai untuk seisi keluarga. Oleh itu sebagai langkah menjaga kesihatan, saya memberikannya kepada semua ahli keluarga saya.
Zain, 38, Kita perlu menjaga kesihatan diri dan menghindarkan diri dari apa-apa punca penyakit berjangkit. Intoxic amat mudah untuk digunakan dan harganya juga berpatutan.
Salman, 29, Intoxic mengandungi khasiat yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan diri. Dengan kesibukan harian, kita cenderung memilih gaya hidup yang tidak sihat. Oleh itu, Intoxic diperlukan untuk menjaga tubuh badan kita daripada pembiakan parasit merbahaya.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Intoxic
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan supplemen hebat ini dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan dan mengelakkan bahaya penyakit bawaan parasit dengan mudah dan berkesan. Jangan segan silu untuk hubungi kami disini.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score