Best price

Krim Goji – Krim anti-kedut organik yang terbaik di Malaysia

Ramai wanita telah mencuba pelbagai cara untuk kekal cantik dan remaja untuk melawan tanda penuaan yang seiring dengan peningkatan usia. Walaupun terdapat langkah mudah dalam mendapatkan wajah yang cantik, pastinya akan memberi kesan pada masa akan datang dan terpaksa mengubah struktur sedia ada pada wajah. Pelbagai produk kecantikan yang mengandungi bahan semula jadi yang dapat mencantikkan wajah, namun tidak semuanya memberi keberkesanan yang saintifik kepada pengguna untuk terus menggunakan produk tersebut. Pemilihan produk krim kecantikan yang sesuai juga perlu diambil kira dari segi kandungan dan formula yang dihasilkan bagi megelakkan jika terdapat kesan sampingan atau alergi pada pengguna.

Beli Krim GOJI yang original di Malaysia

Krim Goji adalah krim kecantikan yang melambatkan proses penuaan wajah. Ekstrak Goji yang terkandung di dalamnya sebagai komponen utama menjadikan ia adalah krim kecantikan yang berkesan merawat tanda penuaan. Salah satu punca utama yang menyebabkan penuaan kulit dan munculnya garis-garis halus pada wajah adalah disebabkan jumlah kolagen yang terdapat dalam kulit semakin berkurang. Pengurangan kolagen di dalam kulit meyebabkan kurangnya perlindungan pada kulit yang bertanggungjawab memelihara kulit dan tisu untuk kekal anjal dan lembut. Penurunan kolagen dalam kulit boleh berlaku disebabkan faktor-faktor berikut:

 • Radiasi UV yang berlebihan membahayakan kulit
 • Gangguan metabolism
 • Kekurangan nutrient seperti vitamin dan mineral
 • Tekanan seperti pekerjaan dan kehidupan memberi kesan kepada kesihatan tubuh
Goji cream
back to menu ↑

Cara untuk menempah Krim GOJI

 1. Bagaimana Krim GOJI berfungsi?

Krim Goji merupakan krim kecantikan yang berkesan yang dapat meremajakan kulit. Ia sangat efektif dalam mempengaruhi kulit dengan melembap dan memelihara kulit daripada sebarang debu dan kotoran. Menjadikan kulit lebih cerah dan sekata. Kandungan semula jadi di dalam krim Goji dapat menyerap hingga ke lapisan epidermis kulit dan memperbaiki struktur kulit yang rosak. Secara tak langsung memberikan lindungan sinar uv yang efektif bagi menghindarkan kulit jadi kering yang menjadi punca utama kedutan pada wajah.

Krim Goji berupaya merangsang sejumlah kolagen pada kulit wajah bagi memastikan kulit lebih anjal dan lembut. Kesan dari penggunaan harian ia dapat mengatasi masalah kedutan dan garis halus dan kasar di tepi mata dan mulut. Bahan yang terkandung di dalam krim Goji mampu memberikan daya tahan kepada kulit dari kerosakan akibat daripada cuaca yang terlalu panas dan cuaca sejuk yang menyebabkan kekeringan kulit. Individu yang semakin berumur atau meningkat usia berupaya untuk kehilangan kolagen dari hari ke hari, oleh itu penggunaan krim Goji yang kaya dengan khasiat anti-penuaan wajah dapat mengelakkan kulit kelihatan kusam dan tua dari usia yang sebenar.

back to menu ↑

Berapa harga Krim GOJI

Harga krim GOJI dan di mana boleh di dapati? [Krim GOJI hanya boleh di dapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Krim kecantikan GOJI adalah kombinasi formula yang dapat merawat tanda-tanda penuaan. Produk ini tidak dijual di mana-mana farmasi atau laman web jual beli online seperti di Amazon, ebay mahupun Lazada. Krim GOJI hanya boleh didapati melalui belian di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%.

Goji cream

Promosi terhad sedang dijalankan bagi produk Krim GOJI yang dapat menyelesaikan masalah kulit kering dan kusam di samping melawan tanda penuaan. Harga sebenar Krim GOJI adalah RM358.00 sebotol. Selepas diskaun harga melalui laman web rasmi, anda boleh dapatkan Krim GOJI hanya pada RM179.00 sahaja! Tertakluk kepada tempoh promosi terhad yang dijalankan!

back to menu ↑

Komposisi kandungan Krim GOJI

Komposisi utama yang terkandung di dalam Krim Goji ialah Goji Beri. Goji beri mengandungi khasiat yang sihat dalam rawatan untuk mencantikkan kulit di samping memberikan wajah yang kelihatan muda dan remaja. Ramuan lain yang ditambah di dalam krim Goji juga telah menjadikan ia kombinasi formula yang efektif menjadikan kulit lebih cantik dan sihat. Antaranya ialah minyak biji anggur, minyak jojoba dan ekstrak buah-buahan yang kaya dengan antioksida yang tinggi serta berkhasiat kepada kulit.

 • Ekstrak Beri Goji – Kaya dengan nutrisi dan mempunyai khasiat yang untuk kecantikan dan kesihatan. Mengandungi vitamin, mineral, protein dan antioksidan serta mengandungi kandungan beta karoten yang lebih tinggi. Khasiat yang terkandung di dalam buah goji beri dapat melawan tanda-tanda penuaan atau pembentukan garis karis pada wajah. Sering digunakan sebagai masker untuk mendapatkan wajah yang bersih, bersinar serta awet muda.
 • Minyak Biji Anggur – Diekstrak daripada pati biji buah anggur. Ia merupakan rahsia dalam bidang kosmetik dan kecantikan menjadikan kulit lebih lembut, mulus dan menyerap ke dalam kulit. Minyak biji anggur berkesan dalam memelihara kelembapan kulit dan merawat kulit kering yang terdapat pada wajah. Minyak biji anggur mempunyai agen pencerah kulit, melawan tanda penuaan serta menngecutkan jerawat.
 • Minyak Jojoba – Kandungan minyak jojoba kaya dengan vitamin E, Vitamin B kompleks, iodin dan mineral dan sesuai digunakan pada kulit yang sensitive pada alergi. Minyak jojoba dapat mengatasi masalah kulit yang berminyak. Ia dapat menyerap lebihan lembapan minyak pada wajah dan bertindak sebagai pelembap semula jadi.
 • Ekstrak Buah-buahan – Ekstrak buah-buahan seperti kiwi, buah delima, tembikai, avocado mempunyai pelbagai vitamin dan mineral yang dapat menghakang penuaan dan mengekalkan keremajaan awet muda.

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan Krim GOJI yang meremajakan kulit anda

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Krim GOJI?

Krim GOJI berkesan dalam memberi kesan yang positif pada kulit dan efektif selepas beberapa kali penggunaan. Kondisi kuit akan peroleh kesan perubahan yang ketara dengan efek kulit jadi lebih lembut dan anjal. Untuk mendapatkan hasil dan kesan yang maksimum bagi penggunaan krim GOJI, ikuti beberapa langkah di bawah:

 • Amalkan penggunaan Krim GOJI pada waktu dan malam
 • Sebelum sapukan Krim GOJI, lakukan proses pembersihan wajah dengan pembersih muka dan menanggalkan mekap sedia ada pada muka.
 • Lap muka menggunakan tuala bersih dan keringkan muka.
 • Sapukan sedikit Krim GOJI pada dahi, pipi kanan dan kiri, hidung dan dagu. Kemudian sapukan pada keseluruhan pada wajah dengan rata dengan gerakan lembut.
 • Elakkan dari terkena bibir dan kawasan sekitar mata.
Goji cream
back to menu ↑

Krim GOJI krim keremajaan kulit yang Sebenar

Kajian Klinikal Krim GOJI

Krim GOJI telah menjalankan kajian klinikal selama 15 tahun dengan hasil 90% testimony pengguna berpuas hati dengan hasilnya yang dapat memelihara kecantikan kulit dan meremajakan kulit wajah. Hasil kajian klinikal yang sentiasa diperbaharui dari tahun ke tahun menjadikan Krim GOJI adalah krim yang berkesan melawan tanda-tanda penuaan malah ia sesuai digunakan dengan tanpa memberikan efek sampingan alergi atau kesan yang membahayakan.

Adakah Krim GOJI merupakan produk tiruan?

Krim GOJI adalah krim kecantikan kulit yang diformulasi khas daripada ekstrak Goji Beri. Sebarang peniruan produk oleh pihak tidak bertanggungjawab hendaklah dilaporkan kepada pihak berkuasa. Bagi mengelakkan sebarang pembelian produk yang tiruan. Pengguna digalakkan untuk membeli Krim GOJI yang asli daripada laman web rasmi. Kami jamin akan keberkesanan krim GOJI yang asli dapat memberi kesan yang menakjubkan untuk kelihatan lebih cantik dan kelihatan awet muda.

Hasil penggunaan Krim GOJI

Hasil selepas penggunaan anda akan mendapati keadaan kulit tampak lebih licin dan anjal. Kesan-kesan kedutan dan garis halus pada tepi mata dan mulut semakin hilang kerana krim GOJI dapat memberikan kesan yang dapat melicinkan kedutan di samping menyerlahkan bentuk muka wajah lebih ayu dan berseri. Khasiat yang terdapat di dalam krim GOJI melindungi kulit anda dari kelihatan tua dan kusam dan juga melindungi kulit dari faktor-faktor persekitaran yang memudaratkan kesihatan kulit anda.

back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Krim GOJI Krim Kecantikan Kulit

Ulasan Doktor

Saya mengesyorkan Krim GOJI sebagai krim kecantikan yang berkesan merawat garis halus pada wajah, tanda gelap tepi hidung dan mulut serta mengurangkan masalah jeragat. Ia bertindak aktif memulihkan kesan penuaan pada wajah di samping memelihara kulit agar kelihatan lebih remaja. Ramai pesakit saya yang telah mencuba krim GOJI dan hampir kesemua berpuas hati dengan hasil kulit mereka selepas sebulan penggunaan.

Dr. Rozmi Talib

Pakar Dermatologi Hospital Ampang

Goji cream
back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna krim kecantikan KRIM GOJI

Ulasan pengguna Krim GOJI

Sudah 2 tahun saya jadi pengguna setia Krim GOJI dan hasilnya sangat memuaskan. Malah rakan-rakan sendiri tegur kulit saya semakin cantik! Memang berbeza daripada kulit 2 tahun yang lepas. Sebelum ni, kulit saya terlalu banyak jeragat hingga wajah saya kelihatan gelap dan kusam. Selepas menggunakan Krim GOJI kulit saya bertambah baik dan makin cerah! Terima kasih GOJI CREAM!

Alina Hasan, Kuala Pilah

Rugi saya tak guna Krim GOJI lebih awal, ibu saya dah gunakannya selama 6 bulan dan sekarang wajah saya dan ibu macam adik-beradik! Ibu saya nampak lebih muda dari usianya! Saya pula baru menggunakannya selama 2 bulan dan hasilnya memang terbaik. Suami saya semakin suka dengan tona wajah saya nampak lebih cerah dan glowing! Saya amat berpuas hati dengan hasilnya! Terima kasih Goji Krim!!

Shahida Hamzah, Alor Setar, Kedah

Saya baru menggunakan Krim GOJI atas saranan kawan-kawan yang risau dengan keadaan kulit saya nampak teruk dan mengelupas. Selepas guna seminggu, memang best pakai GOJI krim ni, rasa sejuk dan kulit saya dah tak mengelupas. Saya akan terus menggunakan krim GOJI untuk dapatkan hasil kulit wajah yang lebih cantik! Sekarang ke mana-mana pun memang saya bawak krim GOJI ni, kalau tak pakai rasa tak konfiden pulak hahaa!!

Natasha Azira, Kuala Lumpur.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goji cream
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Kelebihan dan manfaat penggunaan krim kecantikan Krim GOJI bertindak pantas dan berkesan kerana mengandungi vitamin dan antioksidan yang berkhasiat kepada kulit. Ia tidak mempunyai sebarang kesan sampingan malah telah diuji secara klinikal dan terbukti keberkesanannya dalam mencantikkan kulit wajah dan merawat tanda-tanda penuaan. Ia adalah produk semula jadi yang benar-benar selamat dan berkesan walaupun kepada pengguna kulit yang sensitif. Kebanyakan wanita telah memilih krim GOJI untuk mencantikkan kulit serta memelihara keremajaan kulit awet muda sentiasa.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score