Best price

Fresh Feet Spa Untuk Kaki Yang Segar dan Menawan!

Sudah berapa lama anda mengalami masalah kaki berpeluh? Kaki anda berpeluh kerana punca-punca yang tertentu. Adalah biasa untuk mempunyai kaki berpeluh pada masa-masa yang tertentu setiap hari, tetapi berpeluh berlebihan boleh menunjukkan keadaan yang disebut hyperhidrosis. Kaki berpeluh juga boleh membawa kepada masalah kesihatan lain yang kurang menyenangkan, seperti bau kaki, kaki atlet, dan kulat kuku jari kaki.

Reaksi atau tindakbalas terhadap bahan kasut yang tertentu boleh menyebabkan kaki berbau dan berpeluh adalah salah satu reaksinya. Salah satu keadaan yang paling umum mengapa kulit berpeluh dengan luar biasa ialah hiperhidrosis. Gejala hiperhidrosis yang paling jelas adalah kaki yang berpeluh berlebihan tanpa kawalan. Sesetengah orang berpeluh begitu banyak sehingga kaki mereka boleh tergelincir di dalam kasut mereka sendiri! Mereka yang menderita hyperhidrosis juga mungkin mengalami tekanan emosi dan bimbang tentang kaki mereka yang mengeluarkan bau yang memalukan. Anda ingin tahu mengapa Frest Feet Spa ialah pilihan yang tepat untuk menyelesaikan masalah ini? Sila baca lanjut disini!

Fresh Feet Spa Menghilangkan Masalah Kaki Berpeluh Dengan Berkesan

Jika mengalami masalah kaki berpeluh berlebihan, cara untuk mengembalikan kesihatannya ialah dengan cara merawat menggunakan krim yang mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk mengawal proses perpeluhan di kaki. Gel Fresh Feet Spa merupakan produk penjagaan kesihatan kombinasi herba dan bahan tambahan yang semula jadi. Dihasilkan dalam bentuk gel supaya mudah disapu, ia menyasarkan untuk menyingkirkan bakteria punca bau kaki dan peluh. Oleh itu, ianya penyelesaian untuk menghapuskan masalah kaki berpeluh buat selama-lamanya untuk pengguna. Tambahan lagi, gel tersebut terbukti berkesan menentang kesan sampingan isu-isu peluh yang disebabkan oleh jangkitan kulat Berikut ialah penerangan Fresh Feet Spa dalam memberikan kaki yang sihat dengan sempurna:

1) Mengandungi asid Tanik

Asid tanik dapat menyelesaikan masalah kaki berpeluh dan berbau. Asid tannic dalam teh hitam yang kuat membunuh bakteria dan menutup liang-liang untuk membantu kaki anda kurang berpeluh. Atau, ia membantu dalam mengawal perpeluhan luar biasa yang berlaku pada kaki akibat jangkitan bakteria. Pada masa yang sama, ia menghilangkan bau pada kaki.

FreshFeetSpa

2) Mengandungi Pati Minyak Lavender

Minyak pati Lavender boleh membantu dalam meningkatkan kesihatan diri termasuk menyembuhkan tekanan stress akibat insomnia dan bau kaki yang tidak menyenangkan. Selain bau lavender yang menenangkan, minyak ini juga membantu membunuh bakteria yang menyebabkan punca bau busuk. Gosok pasangan jatuh pada kaki anda sebelum anda tidur, dan tidur di kaus kaki. Lavender telah lama digunakan untuk rasa, aroma, dan faedah perubatannya. Minyak pati ini mempunyai ciri-ciri anti-mikrobial dan apabila digunakan pada kulit ia boleh membunuh bakteria yang membawa banyak masalah kesihatan termasuk menjadikan kaki berbau.

3) Mengandungi Minyak Calendula

Minyak Calendula adalah minyak semula jadi yang diekstrak dari bunga marigold (Calendula officinalis). Ia sering digunakan sebagai rawatan traditional atau alternatif. Minyak Calendula didapati mempunyai ciri-ciri antikulat, anti-radang, dan antibakteria yang mungkin berguna untuk menyembuhkan luka, menghilangkan ekzema dan menghilangkan ruam lampin. Ia boleh menghentikan perpeluhan berlebihan pada kaki kerana ia mempunyai ciri-ciri antikulat yang menghilangkan masalah bau kaki dengan berkesan.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan Fresh Feet Spa yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan gel Fresh Feet Spa ini dengan harga diskaun 50% dari laman web rasminya. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses penghantaran ke alamat anda yang sudah disahkan.

back to menu ↑

Cara Untuk Mencegah Masalah Kaki Berpeluh

Terdapat 4-5 juta kelenjar peluh pada tubuh manusia. Lebih 250,000 daripada kelenjar peluh itu berada di bahagian kaki anda. Tidak hairanlah bahawa peluh dan bau busuk mencari jalan antara jari kaki dan kasut harian anda. Anda akan merasa gejala berikut apabila mengalami kaki berpeluh yang tidak normal:

1) Kaki cepat basah dan berpeluh

2) Kasut akan berbau kerana basah kerana peluh

3) Tidak dapat menjalankan aktiviti dengan baik kerana kasut basah

4) Anda rasa stress dengan bau kaki yang tidak menyenangkan

5) Anda merasa malu untuk bersosial

6) Anda tidak suka dengan bau kasut yang busuk

7) Bau kaki boleh dihidu diseluruh rumah

Seseorang yang menghidap obesiti akan mengalami tekanan perasaan kerana dia merasa malu dengan bentuk badan yang berbeza dengan orang lain. Dia juga berasa tidak bersemangat untuk melakukan kerja dan sentiasa dalam kemurungan. Keadaan ini amat mengganggu perasaan seseorang.

FreshFeetSpa

Masalah kaki berbau, tergelincir, gelongsor, lepuhan dan jangkitan hanya beberapa kesan sampingan dari kaki berpeluh. Bagi mereka yang menderita dengan penyakit hyperhidrosis (peluh kaki yang berlebihan), perkara-perkara ini hanya menjadikan kesihatan diri lebih teruk.

Bagaimana cara untuk menghindarkan masalah kaki berpeluh? Terdapat beberapa cara untuk menghindarkan masalah ini secara semulajadi. Apa yang perlu dilakukan ialah amalan cara hidup yang sihat. Sekiranya anda bosan dengan kasut dan stokin yang basah dan bau kaki yang memalukan, kami mempunyai beberapa petua untuk membantu anda menghentikan masalah peluh dan bau pada kaki.

1. Basuh kaki anda setiap hari

Basuh kaki anda setiap hari dengan sabun antibakteria. Kaki yang kotor dan berpeluh akan menarik lebih banyak bakteria yang boleh menyebabkan bau kaki.

2. Gunakan Antiperspirant untuk Kaki

Dengan semua kelenjar peluh yang tergantung di kaki anda, peluh boleh terhasil dengan cepat dan lebih banyak dari biasa. Antiperspirant kaki yang kuat adalah salah satu cara terbaik untuk menghentikan peluh yang tidak diingini.

3. Gunakan Spray Deodoran Kaki

Anda meletakkan deodoran pada ketiak anda untuk menghentikan bau. Mengapa tidak melakukan perkara yang sama dengan kaki anda? Semburan deodorant pada kaki berpotensi menghilangkan kaki dan kasut anda kerana ia juga berfungis untuk menghentikan perpeluhan yang berlebihan dan mencegah jangkitan kulat. Mungkin ada produk atau deodorant yang sebenarnya juga boleh digunakan pada bahagian kaki.

Dengan cara ini, anda akan dapat mengawal bau busuk pada kaki tanpa menggunakan kaedah yang mahal. Namun, anda perlu pastikan kesemua bahan ini ada dirumah pada bila-bila masa. Leceh juga kan? Oleh itu, gunakanlah penyelesaian cepat seperti Fresh Feet Spa ini!

back to menu ↑

Fresh Feet Spa Berfungsi Dengan Berkesan Dan Cepat

Kelebihan Fresh Feet Spa dapat dilihat dengan keberkesanannya untuk menghentikan perpeluhan dengan cepat. Kelebihan Fresh Feet Spa yang ketara ialah:

1. Perpeluhan kaki dihentikan dalam masa beberapa minit sahaja.

2. Produk ini sesuai untuk kaum lelaki dan wanita.

3. Diperbuat dari teknologi baru yang menghasilkan formula berkesan dalam mencegah perpeluhan dan bau kaki tanpa kesan sampingan.

4. Dengan penggunaan yang konsisten, perpeluhan pada kaki dapat dirawat untuk selama-lamanya.

Amat mudah untuk menggunakan Fresh Feet Spa kerana ia hanya perlu disapu pada bahagian kaki. Bagaimanakah cara gel Fresh Feet Spa ini mengawal peluh dan bau kaki? Sebelum menjawab persolan tersebut, kita perlu kenalpasti mengapa kaki berpeluh dan mengeluarkan bau busuk.

Punca bau busuk adalah sekiranya di kaki terdapat lembapan yang berlebihan. Ini kerana, apabila basah, kulit menjadi lebih lembut dan lapisan atas kulit akan menjadi lembap dan sehingga mudah terkoyak. Kaki kita merupakan habitat asal kepada beberapa jenis bakteria dan kulat yang berkembang hidup dengan memakan sel kulit mati dan peluh. Sisa kegiatan ataupun pengeluaran bakteria pada kaki ialah bau busuk yang boleh dihidu langsung pada celah kaki, stokin dan kasut.

Peluh terdiri daripada 99% air, 1% hasil pembuangan nitrogen, kolesterol dan asid lemak. Penguraian bakteria daripada elemen mikro ini dan lanjutan oksidasi udara merupakan keadaan yang sempurna untuk perkembangan mikroorganisma.

Gel FreshFeetSpa merupakan produk dari kombinasi herba dan bahan tambahan yang semula jadi. Ia mudah digunakan dan senang dibawa kemana-mana sahaja. Ia juga boleh digunakan oleh kaum lelaki dan wanita.

Dengan cara ini, anda dapat mengawal masalah bau kaki dan kaki berpeluh pada masa yang sama. Inilah kelebihan produk ini dalam menyelesaikan masalah tersebut dengan mudahnya! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Fresh Feet Spa

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan Gel Fresh Feet Spa. Satu temubual secara terbuka diadakan bersama sukarelawan dan mendapati kesemua mereka mempunyai masalah kaki berpeluh yang menyebabkan bau kaki.

Kajian ini dimulakan dengan mengambil gel Fresh Feet Spa dan diberi masa 1 minggu untuk melihat keberkesananannya Mereka boleh bersenam atau tidak pada masa yang sama. Selepas satu minggu, mereka semua dipanggil semua untuk mendapatkan hasil penggunaan.

Keputusan sukarelawan dipecahkan kepada dua bahagian. Sukarelawan didalam kumpulan A merupakan sukarelawan yang bersenam dan sukarelawan dalam Kumpulan B ialah sukarelawan yang tidak bersenam.

Kedua-dua kumpulan menunjukkan maslah kaki berpeluh selepas bersenam ataupun semasa menjalankan aktiviti harian dapat diselesaikan dengan baik. Mereka juga menyatakan gel Fresh Feet Spa menghentikan perpeluhan dengan serta merta. Selepas bersenam, mereka tidak mengalami masalah kaki basah atau busuk apabila berada dirumah. Oleh itu, gel Fresh Feet Spa terbukti berkesan untuk mengatasi masalah mereka.

FreshFeetSpa

Gel Fresh Feet Spa berkesan untuk mencegah perpeluhan sebelum terjadi. Dengan cara menggunakan gel ini selepas mandi sebelum memulakan aktiviti harian boleh mencegah perpeluhan secara berterusan dengan mudah.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Gel Fresh Feet Spa Secara Berterusan

Punca tepat bagi kebanyakan kes kaki berbau adalah bakteria dan kelembapan yang berlebihan pada kaki. Orang secara semulajadi mempunyai bakteria yang hidup di atas kaki. Apabila bakteria menyingkirkan bahan buangan daripada memecahkan minyak dan sel-sel kulit mati, bau busuk boleh ditimbulkan selepas beberapa minit.

Bromodosis, atau kaki berbau, adalah masalah kesihatan yang sangat biasa terjadi oleh lelaki dan wanita. Ia disebabkan oleh peningkatan peluh, yang menyebabkan pertumbuhan bakteria pada kulit dikaki tersebut. Bakteria ini menyebabkan bau yang tidak menyenangkan sesiapa pun. Jangkitan kulat seperti kaki atlet juga boleh membawa kepada bromodosis.

Walau bagaimanapun, peluh yang disebabkan oleh tekanan stress juga menyebabkan peluh dikeluarkan dalam jumlah yang luar biasa. Tekanan emosi juga perlu diatasi sekiranya anda ingin bebas dari masalah kaki berbau kerana stress mempengaruhi hormone yang boleh mengeluarkan peluh disemua kelenjar peluh pada badan.

Oleh itu, gel Fresh Feet Spa amat membantu keadaan ini supaya anda boleh mengatasi masalah bau kaki dan kaki berpeluh yang tidak menyenangkan. Penggunaan Fresh Feet Spa secara berterusan dapat mencegah daripada kaki berpeluh dan berbau. Bahan-bahan didalam gel Fresh Feet Spa amat berkesan untuk menghentikan perpeluhan, membunuh kulat dan bakteria, serta mempunyai aroma yang wangi.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Fresh Feet Spa

Doktor Roslan, yang memiliki klinik swasta di ibu negara mengesyorkan sesiapa yang mengalami masalah kaki berbau tidak perlu risau kerana kita boleh mencari cara yang sesuai untuk menguruskan masalah itu.

Gel Fresh Feet Spa membantu anda untuk mecegah kaki berbau dengan saintai. Ia dapat membantu anda untuk mengawal proses perpeluhan sepanjang hari. Kelebihan Fresh Feet Spa ialah produk ini berfungsi selama 24 jam selepas digunakan. Oleh itu, proses pencegahan perpeluhan sentiasa berlaku sepanjang hari.

Anda juga boleh membantu menjaga kebersihan kaki supaya kaki tidak berbau. Basuh dan keringkan kaki anda setiap hari dan tukar atau cuci stokin anda (idealnya bulu atau kapas, bukan nilon) sekurang-kurangnya sekali sehari. Pastikan jari kaki anda pendek dan bersih dan keluarkan kulit keras pada kaki. Kaki yang tidak bersih dan kuku yang panjang akan memberikan peluang kulat untuk tumbuh dan membiak. Terdapat juga petua lain dalam mencegah bau kaki seperti taburkan baking soda / tepung bubuk / tepung jagung di dalam kasut anda atau gosokkannya di kaki anda. Anda juga boleh meletakkan sachet baking soda di kasut. Selain mengurangkan bau busuk, ia membantu menyerap peluh berlebihan dan menjaga kaki supaya sentiasa kering.

Gel Fresh Feet Spa amat berkesan dan mudah untuk digunakan. Kepada sesiapa yang ingin mencegah bau kaki, gunalah gel ini dari sekarang. Ia mudah dibawa ke pejabat atau disimpan di rumah. Kepada sesiapa yang sudah mencuba pelbagai petua tetapi masih tidak berkesan, gunalah gel ini. Ia pasti tidak mengecewakan anda kerana ia telah diuji secara klinikal.

FreshFeetSpa
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Gel Fresh Feet Spa

Welly, 25, Betul! Gel ini amat berkesan! Ia menghentikan kaki berpeluh dengan cepat.
Jackey, 32, saya menjadi yakin untuk ke gym kerana bau kaki saya tidak lagi mengganggu aktiviti senaman saya.
Hiruan, 20, Bagi saya, gel ini perlu digunakan selepas mandi kerana ia boleh mencegah kaki berpeluh sepanjang hari.
Laura, 25, Gel ini mudah menyerap kedalam kulit. Ia mempunyai aroma yang harum yang saya sukai.
Jeremy, 30, Apabila menggunakan gel ini setiap hari, saya dapati kaki saya tidak mudah berpeluh apalagi mengeluarkan bau. Ia juga menjimatkan wang kerana saya beli ketika harga diskaun ditawarkan.
Summary
Review Date
Reviewed Item
FreshFeetSpa
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan gel Fresh Feet Spa dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk mengatasi masalah kesihatan anda dengan berkesan.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score