Best price

Losyen Estelle Yang Menjadikanmu Lebih Terserlah

Selalu terasa rendah diri kerana berkulit gelap yang tidak menarik? Tujuan kita bukanlah untuk menarik perhatian sesiapa. Tetapi apabila melihat tubuh badan kawan atau ahli keluarga yang lain amat sihat dan normal, kita pun tertarik hati untuk menjaga kesihatan dan inginkan potongan yang ideal, betul kan? Kita lakukan untuk diri sendiri pada mulanya. Namun, apabila menggunakan losyen Estelle, jangan terkejut dengan pujian demi pujian yang diterima oleh kawan, keluarga, dan suami tersayang.

Mengapa losyen ini berkualiti? Sebenarnya, Estelle merupakan losyen badan yang membantu dalam memberikan potongan badan yang sempurna untuk wanita. Sila baca lanjut disini.

Menyerlahkan Penampilan Bersama-sama Losyen Estelle

Kita amat berhati-hati apabila memilih produk kerana produk yang salah boleh menyebabkan kulit kita yang menerima padahnya. Untuk mencerahkan kulit secara semulajadi, losyen Estelle dapat mencerahkan kulit anda dengan berkesan. Losyen ini amat mudah untuk digunakan, senang dibawa kemana-mana, dan mudah disimpan. Mengapa perlu gunakan losyen yang terbaik ini? Sila baca selanjutnya disini:

1) Tidak Perlu Menanggung Stress

Kadang-kadang, keluarga sendiri atau keluarga mertua pun komplen kalau kita berdada leper. Nanti tidak dapat membekalkan susu yang secukupnya untuk anak, kononnya. Memang pahit untuk mendengar keluarga sendiri berkata begitu, namun apa boleh buat, ditelan juga. Apalagi kalau suami sendiri yang berkata ada seseorang yang berdada besar ditemui atau semasa kita berjalan-jalan, matanya melirik ke perempuan lain. Kalau begitu, tidak perlu menanggung stress, anda sendiri boleh memiliki dada besar sepuas hati dengan menggunakan losyen ini.

2) Tampak Lebih Menarik

Menjadi persediaan setiap wanita untuk kelihatan cantik apabila melangkah kea lam perkahwinan bersama sang suami. Pada malam pertama, sudah tentu pakaian malam yang menarik akan cuba dikenakan untuk pertama kali. Namun, apabila berada dihadapan cermin, dada kecil pula yang mengurangkan serlah. Tidak mengapa, losyen Estelle amat berguna untuk anda. Inilah sebabnya anda perlu mencuba losyen ini dari sekarang untuk tujuan-tujuan mendapatkan perhatian suami.

3) Kulit menjadi lebih tegang dan anjal

Dada besar tapi kendur, itu pun tidak kurang membuatkan kita pengsan. Kekenduran ini berlaku akibat proses post-penyusuan bayi. Apabila bayi sudah mengalami proses cerai susu, anda tidak perlu pergi ke klinik pembedahan untuk menegangkan dada seperti sebilangan artis. Bukan sahaja pembedahan ini menelan kos perbelanjaan yang tinggi, ia juga tidak dapat lari dari kesan sampingan ataupun risiko semasa pembedahan. Oleh itu, jika inginkan cara yang lebih selamat, gunakan sahaja losyen Estelle. Jangan fikir-fikir lagi. Jimatkanlah wang dan nikmati hasil yang lebih memuaskan.

Estelle

4) Menghindarkan diri dari parut

Semua pembedahan mempunyai parut kecuali anda teruskan dengan rawatan laser untuk membuang parut. Apabila membuat pembedahan, kita perlu berani menghadapi risiko untuk mendapat parut yang kekal. Sekiranya anda tidak mahu mempunyai badan yang berparut, baiklah, losyen Estelle ialah ikhtiar yang mudah dan selamat. Belum cuba belum tahu. Sudah cuba, jangan lupa khabarkan kepada yang memerlukan.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan losyen Estelle yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan makanan supplemen ini dengan harga RM139 sahaja dari harga sebenar, RM 278. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat anda.

back to menu ↑

Cara Untuk Membesarkan Dada Dan Mengekalkannya Dengan Mudah

Sebenarnya tidak mustahil supaya dada dikekalkan menjadi sihat dan muda. Kita perlu menjaga kesihatan diri dengan cara menjalankan cara hidup yang sihat. Dengan bantuan losyen Estelle, kita dapat membesarkan payudara dengan semulajadi disamping mengekalkan bentuknya. Adakah anda tahu tips lain untuk membesarkan payudara? Sila ikuti tips disini.

1) Lukis saja dengan mekap

Terdapat cara melukis menggunakan alat solekan untuk memberikan hasil 3D kepada dada anda untuk kelihatan lebih besar. Anda tidak perlu risau, kerana terdapat banyak tutorial mengenainya dilaman web mahupun Youtube. Video ini bukan sahaja dinaikturun oleh model-model, bahkan jurumekap amatur lelaki pun boleh melakukannya. Hasilnya sungguh mengagumkan. Peralatan yang digunakan adalah seperti berus, countour stik, dan mekap biasa.

2) Menggunakan bra yang berpush-up

Sebab itulah ada push-up bra dijual dipasaran. Untuk menjadikan yang kecil bertambah besar. Untuk menjadikan yang leper, kelihatan gebu. Bra seperti ini akan memberikan saiz yang diidamkan secara sementara sahaja. Tetapi untuk kaedah yang cepat, anda boleh mencuba bra ini. Bila saiz dada sudah semakin besar dengan menggunakan losyen, boleh bertukar saiz bra yang lain.

3) Pakaian yang memberi impak

Salah satu cara yang paling cepat untuk digunakan ialah sila cari pakaian yang sesuai. Gunakan pakaian yang mempunyai bentuk leher V. Pakaian ini akan memberikan ilusi dada yang lebih besar. Pakaian yang mempunyai bentuk hati juga memberi impak yang sama.

4) Pita pelekat

Jangan terkejut, selebriti barat kebanyakannya tidak suka memakai bra. Manalagi dengan pakaian yang menonjolkan lurah dada yang sudah tentu tiada bra diperlukan. Supaya dada tidak Nampak kendur, mereka menggunakan pita pelekat. Gaffer tape merupakan pita yang biasa digunakan tetapi tidak sesuai untuk kulit sensitif. Oleh itu, Sports tape lebih sesuai. Ingin cuba? Terpulang.

Estelle

5) Menyumbat tisu pada bra

Ini tips yang selalu digunakan sebelum mana-mana teknologi kecantikan wujud. Pada masa dahulu, tips ini digunakan dan ia juga teknik yang berkesan untuk menyerap peluh yang berlebihan untuk mengelakkan daripada ruam. Tips ini juga masih lagi digunakan oleh remaja-remaja kita disini.

back to menu ↑

Losyen Estelle Yang Amat Ditunggu-tunggu Oleh Semua

Kita semua memang mahukan penyelesaian yang termudah untuk apa-apa sahaja yang kita lakukan. Dengan menggunakan losyen ini, anda dapat mengelakkan hilang ribuan ringgit untu membuat pembedahan. Kos pembedahan tidaklah murah, hamper sama dengan harga membeli sebuah kereta yang mahal jika anda ingin membuat pembedahan diluar negara. Selain itu, wang akan terus mengalir keluar kerana anda juga memerlukan perbelanjaan untuk pemulihan diri anda.

Setelah membaca banyak tips diatas, losyen ini jugalah pilihan yang termudah akhirnya Cuma memerlukan sedikit masa untuk menunjukkan hasil. Anda Cuma perlu sapu sebanyak 2 kali sehari untuk melihat kesannya seawall 2 minggu. Anda tidak perlu menghadiri sebarang kelas atau latihan kerana anda Cuma perlu membaca arahan yang disertakan didalam label.

Kebanyakan teknik pembesaran dada mempunyai kesan sampingan. Silikon yang dimasukkan kedalam badan kita semasa pembedahan tidak tahan lasak jika ada memilih gred yang murah. Ia juga membawa penyakit sekiranya pecah. Selain daripada itu, badan kita boleh dijangkiti kuman jika peralatan atau persekitaran di klinik tersebut tidak bersih. Dengan menggunakan losyen ini, tiada kesan sampingan sedemikina yang anda perlu risaukan. Cuma perlu berada dirumah dan sapukan setiap hari tanpa ragu-ragu dengan kesan sampingan.

Dalam beberapa minggu sahaja, saiz dada akan menjadi lebih besar 2 kali ganda. Menarik bukan? Bukan semua wanita mempunyai bentuk dada yang sama. Ada yang kecil dan ada yang besar. Oleh itu, dengan menggunakan losyen ini ia merupakan penyelesaian termudah untuk anda memiliki dada yang bersaiz besar. Banyak manfaatnya bukan?

Mari kita lihat kepada bahan-bahan yang digunakan didalam menghasilkan losyen ini.

  1. Ekstrak Centella Asiatica
  2. Enstrak Akar Ginseng
  3. Ekstrak Hamamelis Virgiana
  4. Enstrak Pueraria Mirifica

Dengan cara ini, anda dapat memiliki dada yang ideal (bukanlah besar secara berlebih-;ebihan sekiranya tidak perlu) seperti yang selalu diidamkan. Inilah kelebihan produk ini dalam menjaga bentuk badan yang ideal secara mudah tanpa perlu pembedahan! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Losyen Estelle

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan losyen Estelle. Satu temubual secara terbuka dan pemeriksaan kesihatan kulit diadakan bersama sukarelawan yang berusia 20 hingga 30 tahun dan semua sukarelawan diberikan losyen Estelle sebagai percubaan. Seramai 10 orang sukarelawan diantara 20 hingga 30 tahun diberikan percubaan losyen secara percuma selama 3 minggu.

Kajian ini dimulakan dengan membuat pemeriksaan kesihatan kepada semua sukarelawan. Sukarelawan yang terpilih merupakan sukarelawan yang tidak pernah mencuba apa-apa produk dan tidak melakukan pembedahan plastik. Semua sukarelawan perlu menggunakan losyen ini selepas mandi sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Kepada yang tidak menggunakannya secara kerap, masa dan tarikh perlu direkodkan.

Estelle

Selepas 3 minggu, sebanyak 10 orang menggunakan losyen ini secara tetap. Selebihnya menggunakan 1 atau 2 kali sehari. Diantara hasil yang ditemukan ialah:

1. Semua sukarelawan menunjukkan perubahan saiz pada dada.

2. Semua sukarelawan menggunakan bra yang lebih besar berbanding 3 minggu yang lepas.

3. Sukarelawan yang menggunakan losyen ini 2 kali setiap hari menunjukkan perubahan yang paling ketara iaitu saiz menjadi lebih besar sehingga 50%

4. Sukarelawan yang menggunakan losyen ini 1-2 kali sehari menunjukkan peningkatan sebanyak 10% hingga 25% sahaja.

5. Sukarelawan yang mengikuti eksperimen ini juga mendapati cara ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak dikehendaki seperti kesan sensitif pada kulit ataupun ruam. Ianya selamat digunakan dank rim ini tidak berminyak.

Terbukti seseorang yang menggunakan losyen Estelle sekurang-kurangnya 2 kali sehari akan dapat membesarkan saiz dada dengan berkesan.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Produk Ini Secara Berterusan

Dengan gabungan bahan-bahan yang disebutkan tadi, losyen ini mampu memberikan kesan yang memuaskan kepada pengguna. Anda ingin tahu kelebihan losyen ini lebih lanjut? Baca disini!

1) Mengandungi Centella Asiatica

Losyen ini penuh dengan Phytoestrogen yang diperolehi oleh bahan Centella Asiatica. Bahan ini akan menyebabkan penambahan saiz kerana mengaktifkan peningkatan sel-sel disamping menjadikan dada tidak kendur dan kembali berisi. Ekstrak ini juga mempunyai wangian floral yang menyegarkan. Ia juga tidak berminyak dan mudah diserap oleh kulit.

2) Mengandungi Akar Ginseng

Mengapa akar ginseng membantu dalam pembesaran saiz dada? Akar ginseng mengandungi androgen receptor dan estrogen receptor alpha. Dua bahan ini membantu dalam pembesaran dan penambahan berat badan, bergantung kepada dibahagian mana ianya digunakan. Oleh itu, losyen ini mampu menambahkan berat pada dada sekaligus membesarkannya.

3. Mengandungi ekstrak Hamamelis virginiana

Jangan keliru, itu hanya nama saintifiknya. Bahan ini lebih dikenali sebagai Witch hazel. Satu ramuan semulajadi yang amat terkenal dalam dunia kecantinkan. Selain daripada berkesan menjadi toner muka, pencegah jerawat, dan memutihkan muka, ekstrak ini juga dapat menyokong penambahan saiz dada. Ia melancarkan pengaliran darah dan membenarkan nutrient dalam akar ginseng dan centela asiatica untuk diserap dibahagian dada dengan mudah. Ekstrak ini tidak berminyak dan mudah menyerap pada kulit. Oleh itu, ia menjadi agen yang penting dalam penyerapan khasiat penting pembesaran dada.

4. Mengandungi ekstrak Pueraria Mirifica

Ekstrak tumbuhan ini akan membantu dalam penyimpanan lemak dibawah kulit. Dalam dunia kecantikan, ekstrak ini sering dijadikan bahan untuk membesarkan dada dan juga punggung. Ia juga boleh menambah berat keseluruhan badan. Ekstrak ini meningkatkan penghasilan hormon estrogen dan meningkatkan penyimpanan lemak. Apabila menggunakannya dikawasan dada, anda boleh melihat perubahan saiz dalam masa beberapa hari sahaja.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Losyen Estelle

Doktor Lia, yang memiliki klinik swasta di ibu negara mengesyorkan sesiapa yang mengalami masalah kurang keyakinan diri tidak perlu risau kerana penyelesaian mudah adalah losyen Estelle. Formulanya yang lembut dan terdiri dari bahan-bahan semulajadi merupakan faktor utama losyen ini bertindak dengan berkesan.

Ia mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang membantu perkembangan dan penambahan berat pada kawasan dada. Losyen ini tidak memberi kesan sampingan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.

Bagi seseorang yang melakukan pembedahan plastic untuk membesarkan dada, terdapat banyak risiko kesihatan yang boleh berlaku. Diantaranya ialah pendarahan, jangkitan, parut yang berlebihan, implan rosak dan pecah didalam badan, ataupun bentuk dada yang tidak sekata. Pendarahan yang tidak terkawal menyebabkan pengguna perlu ditambah darah dan menjadi kes kecemasan semasa berada diklinik.

Oleh itu, pembedahan plastik bukanlah seindah yang disangka. Satu kes lagi ialah jangkitan. Jangkitan yang teruk akan menyebabkan dada menjadi hitam dan sel-sel akan mati. Ini menyebabkan dada kita perlu dipotong untuk mengelakkan sel-sel lain terjangkit sama.

Walaupun pembedahan berjaya, tetapi 50% pembedahan selalu berakhir dengan bentuk dada yang tidak sekata. Ini disebabkan kesilapan semasa membuat ukuran ataupun pembedahan dijalankan oleh doktor yang kurang berpengalaman.

Daripada anda mendedahkan diri kepada risiko-risiko yang disebutkan sebentar tadi, lebih selamat sekiranya anda menggunakan losyen Estelle yang berkesan. Anda tidak perlu menanggung beban perbelanjaan yang banyak kerana anda boleh mengawal pemakaian losyen ini sendiri dirumah. Anda boleh menentukan saiz yang diingini dengan menggunakan losyen dan berhenti apabila saiz dada sudah memuaskan.

Estelle
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Losyen Estelle

Nurul, 25, Saya rasa kurang yakin apabila adik beradik semuanya berdada besar. Saya ada kekurangan sedikit dari segi genetik berbanding adik-beradik. Namun, apabila menggunakan losyen Estelle, saya semakin berkeyakinan kerana dada saya standing dengan mereka semua. Ini saja yang saya dapat katakan, saya gembira dan amat berpuashati.
Amelina, 37, Selepas mempunyai 2 orang anak, dada saya tidak anjal seperti dulu. Kini, anak-anak sudah menjejakkan kaki ke sekolah dan bolehla saya menumpukan kepada kecantikan diri semula. Saya pada mulanya ingin membuat pembedahan plastic tetaoi saya tidak mahu menanggung risiko kegagalan. Saya juga tidak mahu kehabisan banyak duit simpanan. Losyen ini bagaikan penyelamat. Saya sungguh berpuashati dengan hasilnya.
Tushee, 34, Mungkin bagi orang lain dada kecil itu normal tetapi dada saya sungguh rata! Saya tidak tahu apa puncanya tetapi saya memiliki tubuh seperti lelaki. Saya sudah memakan pil estrogen tetapi kesannya lambat. Saya menggunakan losyen Estelle baru-baru ini dan hasilnya amat memberangsangkan.
Azza, 41, Saya Cuma ingin mencuba kerana ia berbaloi untuk dibeli. Saya mencuba sendiri dirumah untuk mengetahui hasilnya. Tidak sangka pula yang losyen ini bertindak begitu cepat dan dada menjadi lebih anjal dan lebih menarik.
Abby, 29, Saya tidak mencadangkan anda untuk menjalankan pembedahan plastik. Pilihlah jalan yang lebih selamat. Losyen Estelle senang digunakan. Dan hasilnya dapat dilihat dalam masa yang singkat.Cubalah dulu, baru tahu.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Estelle
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan losyen hebat ini dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk mendapatkan bentuk tubuh idaman anda dengan berkesan. Jangan malau-malu hubungi kami.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score