Best price

Krim Keremajaan Bioxelan: akan menghilangkan kedut selama 10 hari

Krim BIOXELAN adalah krim pembaharuan sel kulit yang terbaik. Satu-satunya krim anti-penuaan yang memberikan solusi kepada mereka yang mengalami tanda-tanda penuaan pada usia muda dan juga mereka yang semakin berusia. Masalah dan tanda penuaan ini normal bagi semua orang, kerana semua orang pasti akan mengalami penuaan seiring meningkatnya faktor usia. Mengetahui hakikat bahawa semua orang ingin tampil muda, cantik dan awet muda pelbagai cara yang mereka lakukan untuk memastikan mereka kelihatan 10-20 tahun lebih muda, cantik agar tampil kelihatan yakin dengan diri sendiri. Terutamanya kaum wanita yang sangat prihatin dengan penampilan diri mereka dan sedaya-upaya memastikan kulit mereka cantik tanpa sebarang cela.

Beli Krim Keremajaan Bioxelan yang Original di Malaysia

Secara amnya, tanda-tanda penuaan yang awal boleh terjadi pada mereka yang masih di awal usia muda disebabkan faktor pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat mempengaruhi keadaan kulit kita. Sekiranya seseorang itu mengamalkan gaya hidup sihat dan cara pemakanan yang teratur, contohnya dengan pengambilan air kosong yang cukup untuk memastikan kulit dan badan kita tidak terhidrasi dengan cuaca dan keadaan sekeliling. Tanda penuaan pada kulit akan mudah terjadi pada mereka yang mengalami kulit kering, kurangnya kelembapan kulit akibat daripada faktor hidrasi. Apabila seseorang mengalami keadaan kulit kering yang berterusan, kadar kelembapan kulit yang dapat melindungi lapisan kulit dari pencemaran akan berkurang. Seterusnya akan merosakkan lapisan kulit yang terdedah dengan pencemaran. Pada keadaan yang lebih teruk, ia boleh menyebabkan kulit mengelupas, bersisik dan kasar. Penghasilan krim BIOXELAN dihasilkan dengan formulasi yang dapat merawat masalah kulit kering bersisik dan kasar. Malah ia bertindak sebagai agen pelembap yang dapat meremajakan kulit agar tampak lebih segar dan sihat.

Bioxelan
back to menu ↑

Cara untuk menempah Krim BIOXELAN

Bagaimana Krim BIOXELAN berfungsi?

Krim BIOXELAN adalah krim pembaharuan kulit dengan formula rawatan kulit yang direka untuk menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru bagi menggantikan lapisan kulit yang rosak dan mengurangkan kedutan pada wajah yang mana sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur. Ia dirumuskan daripada sebahagian elemen anti-penuaan yang dapat meremajakan kulit dan meningkatkan tahap kesihatan kulit untuk lebih cantik dan segar. Krim BIOXELAN adalah produk yang disyorkan dalam membantu mengatasi masalah penuaan dan menyihatkan kulit. Dengan kandungan formula yang terkandung di dalam krim BIOXELAN bersama penggunaan setiap hari, ia mampu memaksimumkan tahap kesihatan kulit pada tempoh waktu yang singkat.

Antara fungsi-fungsi krim BIOXELAN yang dapat mengatasi masalah penuaan kulit:

  • Mengurangkan kedutan dan garisan halus yang dalam pada wajah
  • Memulihkan keanjalan dan ketegangan lapisan kulit dalam
  • Menggalakkan regenerasi kulit agar kulit tampak lebih remaja
  • Mengandungi kolagen pelembap yang dapat merawat kulit secara efektif
  • Melembutkan struktur kulit dan melawan pembentukan kedutan wajah
back to menu ↑

Berapa harga Krim Keremajaan BIOXELAN

Harga krim BIOXELAN dan di mana boleh di dapati? [Krim BIOXELAN hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Bioxelan

Krim Keremajaan BIOXELAN berasal dari U.S ini merupakan inovasi formula yang terhasil daripada kandungan tumbuh-tumbuhan semula jadi. Ia adalah krim anti-penuaan yang paling laku terjual hasil daripada keberkesanan formula ini. Produk ini tidak dijual di mana-mana farmasi atau laman web jual beli online seperti di Amazon, ebay mahupun Lazada. Krim BIOXELAN hanya boleh dibeli melalui laman web rasmi pada kadar diskaun 50%.

BIOXELAN kini sedang menjalankan promosi terhad yang mana tertakluk pada tempoh promosi yang dijalankan. Harga sebenar krim BIOXELAN ialah RM358.00. Selepas harga diskaun promosi melalui laman web rasmi BIOXELAN anda boleh dapatkannya pada harga RM179.00 sahaja! Tertakluk kepada tempoh promosi yang dijalankan!

back to menu ↑

Komposisi kandungan Krim BIOXELAN

Krim keremajaan kulit BIOXELAN mengandungi lima bahan utama yang menjadikan krim ini sangat efektif dalam melawan masalah penuaan kulit di samping meremajakan sel-sel kulit:

Hydrolyzed Elastin – Sejenis kolagen aktif yang digunakan untuk menjadikan kulit lebih tegang dan lebih anjal. Hydrolyzed elastin mempunyai kandungan lembapan yang tinggi. Ia membantu memperbaiki struktur kulit yang rosak di samping meningkatkan keanjalan kulit dengan serapan yang mendalam.

Ekstrak Rosmary – Selain daripada manfaat rosemary yang sering dijadikan sebagai minyak aromaterapi, kehebatan ekstrak rosemary ini mempunyai khasiat yang terbaik dalam aspek penjagaan kulit. Ekstrak rosemary dapat meremajakan kulit, mengecutkan jerawat dan mencegah penuaan, ia membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan kasar pada kulit wajah.

Gel Aloe Vera – Aloe vera adalah sejenis tumbuhan yang mempunyai pelbagai khasiat dalam mengekalkan kecantikan kulit. Ia juga berfungsi sebagai agen pelembap kulit yang sangat berkesan yang dapat menjadikan kulit kelihatan lembap dan segar. Kandungan lembapan yang tinggi dalam aloe vera adalah sangat berkesan bagi mereka yang mempunyai masalah kulit dan dehidrasi badan. Penggunaan aloe vera pada wajah tidak akan menyebabkan liang pori pada wajah tersumbat tetapi ia akan merawat dan memulihkan lapisan kulit yang rosak.

Ekstrak Teh Hijau – Menyingkirkan tanda-tanda penuaan kulit dan merawat kulit dengan menghindarkan kulit dari kesan penuaan seperti munculnya garis halus pada wajah dan menghilangkan kekusaman wajah.

Minyak Isirung Aprikot – Berperanan sebagai agen regenerasi yang dapat meremajakan kulit kelihatan lebih muda dan sihat dengan memelihara kulit dengan khasiatnya yang kaya dengan vitamin E dan vitamin A. Kulit yang dirawat dengan minyak isirung aprikot akan menjadikan kulit lebih anjal dan mulus.

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan Krim keremajaan BIOXELAN

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Krim BIOXELAN?

Krim keremajaan BIOXELAN boleh digunakan sebagai amalan harian pada waktu pagi dan petang sebagai rutin penjagaan kulit harian. Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, anda dikehendaki menggunakan produk ini selepas membersihkan kulit anda. Sila ikuti langkah-langkah berikut:

  • Cuci muka atau bahagian yang ingin anda sapu dengan pencuci dan bersihkannya dari sebarang kotoran.
  • Keringkan dengan tuala bersih.
  • Sapukan Krim BIOXELAN dan sapu dengan cara mengurut sehingga meresap ke dalam kulit.
Bioxelan

Sentiasa pastikan kulit anda dilindungi dengan sapuan krim BIOXELAN tidak kira di mana anda berada untuk mendapatkan hasil kulit yang cantik.

back to menu ↑

Krim Keremajaan BIOXELAN sebenar

Kajian Klinikal Krim BIOXELAN

Kajian klinikal ke atas krim keremajaan BIOXELAN telah dijalankan oleh pakar dermatologi. Hasil kajian menunjukkan bahawa yang Krim BIOXELAN adalah terbukti selamat digunakan dan keberkesanan BIOXELANCE dalam merawat masalah penuaan terutamanya dalam kalangan kaum wanita. Krim ini merangsang pengeluaran kolagen dan regenerasasi kulit bagi membolehkan kulit kelihatan tampak muda dan remaja.

Adakah Krim BIOXELAN merupakan produk tiruan?

Krim merawat penuaan ini adalah terkandung bahan semula jadi yang dapat menangani masalah kulit. Tiada bahan kimia yang didapati di dalam krim ini yang menjadikan produk ini adalah produk tiruan. Bagi mengelakkan pengguna dari membeli produk yang tiruan, pengguna hendaklah membeli krim BIOXELAN ini hanya dari laman web rasmi produk untuk mengelakkan diri dari menjadi mangsa pihak yang tidak bertanggungjawab.

back to menu ↑

Krim merawat BIOXELAN Tiruan

Hasil penggunaan Krim BIOXELAN

Pelbagai manfaat yang diperolehi melalui penggunaan krim BIOXELAN yang digunakan secara konsisten dan berterusan. Hasil selepas penggunaan krim BIOXELAN, ia bertindak memelihara dan meremajakan kulit atas faktor bahan yang terkandung di dalam BIOXELAN dapat memperbaharui sel kulit baru pada kadar lebih cepat. Memberi kesan kelembutan pada kulit dengan meningkatkannya kandungan lembapan dan memulihkan hidrasi kulit dengan ideal agar dapat mengatasi masalah kekeringan kulit. Krim BIOXELAN juga dapat meningkatkan proses penyembuhan semula jadi pada kulit anda dan menghilangkan kedutan di samping menjadikan kulit anda lebih licin dan mulus.

Bioxelan
back to menu ↑

Ulasan doktor tentang krim BIOXELAN

Ulasan Doktor

Sebagai pakar di dalam bidang dermatologi dan rawatan kulit. Kaedah pembedahan ataupun suntikan adalah perkara terakhir yang pesakit perlu mengambil kira untuk merawat masalah kulit dan tanda penuaan, dan saya sendiri akui akan risiko dan kesan sampingan yang terjadi. Sebagai seorang wanita yang sukakan kulit yang nampak remaja, apa yang wanita di luar sana perlukan adalah krim BIOXELAN sebagai krim yang dapat memelihara kulit anda daripada kerosakan dan ia adalah satu-satunya kaedah alternatif yang semula jadi yang selamat dan berkesan.

Dr. Irin Jasmin

Pakar Dermatologi (14 Tahun Pengalaman)

 

back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna krim BIOXELAN

Ulasan pengguna Krim BIOXELAN

Krim BIOXELAN memang berkesan untuk kulit saya. Saya baru amalkannya beberapa minggu dan nampak perubahannya sendiri sebab hari-hari saya pakai krim ni. Matlamat saya memang nak cantikkan kulit dan sentiasa nampak awet muda. Sahabat baik saya mula tertarik dengan krim yang saya guna dan dia pun ingin mencubanya. Saya syorkan supaya dia membeli di laman web yang sah untk dapatkan produk yang original dari Bioxelan.

Khairiah, Sepang

Saya pengguna setia krim Bioxelan dan hampir tiga tahun saya menggunakannya untuk mengekalkan kulit untuk lebih sihat. Di samping itu, saya banyak amalkan minum air kosong untuk memastikan kulit tak kering. Saya percaya dengan apa yang saya amalkan, hanya dengan krim Bioxelan dan amalkan gaya hidup sihat untuk kekalkan kecantikan dan memelihara kulit. Kalau ada yang tanya apa rahsia saya untuk kulit nampak lembap dan cantik. Hanya dua perkara itu saja yang saya komen. Terima kasih, Bioxelan ☺

Dina Amir, Perak

Beberapa tahun kebelakangan ni, kulit saya bermasalah. Sering mengelupas walaupun dah banyak minum air. Makin saya kopek makin teruk kulit saya. Saya dah cuba macam-macam jenis krim kulit, tapi tak satu yang berkesan pada saya. Saya cuba Bioxelan selama sebulan dan ternyata masalah kulit saya dah hilang. Kesan kemerahan pada kulit yang mengelupas pun dah kurang, dan sekarang saya akan terus jadi pengguna setia Bioxelan untuk jaga kulit saya supaya tak rosak. Saya baru sahaja beli beberapa botol di laman web rasmi untuk kegunaan harian.

Salinah Fairos, Kelantan

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bioxelan
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Produk krim Bioxelan adalah krim yang meningkatkan kesihatan dan penampilan kulit. Ia memberi tumpuan kepada fungsi penghasilan kolagen yang memberikan kebaikan dan manfaat kepada kulit. Keberkesanannya telah dibuktikan secara klinikal bagi memastikan kesan krim ini kepada pengguna dapat mengatasi kulit yang bermasalah dan selamat daripada kesan sampingan. Dapatkan krim rawatan keremajaan Bioxelan untuk penjagaan kesihatan kulit anda yang berpanjangan dan tampil muda dengan penuh yakin. Dapatkan krim Bioxelan di laman web produk rasmi segera!!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score