Best price

Rambut Lebat Menawan Kerana Menggunakan Asami

Pengenalan

Sudah tentu anda ingin rambut yang sihat dan lebat lebih-lebih lagi apabila sudah berusia 40-an. Dengan menggunakan Asami, dalam masa seminggu sahaja anda boleh memiliki rambut yang lebat seperti yang diinginkan. Ucapkan juga selamat tinggal kepada rambut gugur yang menyakitkan hati. Asami memberi khasiat yang diperlukan untuk rambut anda sentiasa sihat dan menghindarkan keguguran rambut.

Asami Amat Berkesan Melawan Rambut Gugur

Ya, Betul! Asami mampu melawan rambut gugur untuk mengekalkan rambut anda yang lebat dan sihat. Bagaimana Asami membantu anda? Asami dirumuskan khas untuk bertindak pantas dalam mempercepatkan pertumbuhan keseluruhan rambut anda. Ia memberikan khasiat sepenuhnya kepada rambut anda supaya sihat sentiasa. Dengan menggunakan Asami, rambut anda akan menjadi lebih sihat dan tidak gugur lagi.

Rambut yang lebat dan sihat amat penting kerana ia menambahkan keyakinan diri apabila berjumpa dengan orang ramai. Anda tidak perlu malu berhadapan dengan kawan-kawan ditempat kerja atau ditempat awam disebabkan oleh keguguran rambut atau kesan botak dikepala.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan Asami dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk Asami palsu dipasaran. Dengan melanggan Asami di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Rawatan rambut amat mahal dan anda perlu membelanjakan wang untuk pengangkutan, tempat bermalam, dan perbelanjaan makan minum semasa menjalankan rawatan. Dengan menggunakan Asami, anda boleh menjimatkan banyak wang kerana Asami boleh dibawa ke mana sahaja dan digunakan dengan mudah.

back to menu ↑

Kandungan Penting Didalam Asami

Terdapat beberapa bahan yang penting didalam produk Asami untuk mencegah keguguran rambut. Setiap bahan mempunyai fungsi yang tersendiri untuk menjadikan rambut lebih sihat dan kuat.

 1. Minyak Jarak: Minyak Jarak amat berkhasiat pada rambut. Ia membantu anda melebatkan rambut. Selain daripada itu, minyak jarak dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut. Rambut yang tumbuh juga lebih kuat dan sihat.
 2. Ginseng dan Urtica Dioica: Ginseng merupakan bahan yang digemari dalam perubatan Cina. Ginseng mengandungi pelbagai khasiat untuk kesihatan termasuklah rambut. Ia membantu menyuburkan rambut dan menjadikannya lebih sihat. Selain itu, Ginseng juga merupakan bahan aktif didalam syampu yang memberi khasiat sepenuhnya kepada rambut supaya ia tumbuh lebih cepat.
 3. Tussilago Farfara: Ini merupakan sejenis herba yang bertindak aktif dalam membersihkan kulit kepala. Sekiranya pori di kulit kepala tersumbat, kulit kepala boleh menjadi gatal dan timbul jerawat. Oleh itu, bahan aktif seperti Tussilago Farfara dapat membersihkan kulit kepala dan memelihara pori-pori daripada tersumbat. Kulit kepala yang bersih dapat menggalakkan proses pertumbuhan rambut yang baru.
 4. Vitamin Dan Mineral: Rambut kita memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk menjamin pertumbuhan rambut yang sihat dan mengelakkannya daripada gugur. Kekurangan nutrien pada kulit kepala boleh menyebabkan keguguran rambut dan kelemumur. Vitamin dan mineral yang mencukupi juga membantu menguatkan akar rambut. Rambut akan menjadi lebih bermaya. Kulit kepala juga tidak kering dan sentiasa bersih.

back to menu ↑

Asami Boleh Digunakan Dimana Sahaja Dengan Mudah

Asami ialah sejenis serum yang boleh dikatakan bertindak seperti tonik yang boleh menyihatkan dan melebatkan rambut. Serum ini baik digunakan selepas mencuci rambut supaya ia dapat diserap dengan lebih sempurna. Urutkan pada kulit kepala dan ratakan pada rambut supaya memberikan kesan penyerapan yang lebih cepat.

Untuk mengatasi masalah rambut gugur, amat penting untuk memastikan rambut dan kulit kepala anda sentiasa dalam keadaan yang sihat dan bersih. Serum rambut Asami dirumuskan khas dengan bahan-bahan semulajadi yang membantu mengekalkan kesihatan rambut dengan lembut dan berkesan.

Simpan serum rambut Asami ditempat yang kering dan dingin. Cara penyimpanan yang betul dapat mengelakkan serum daripada menjadi rosak. Ia mudah disimpan didalam beg tangan anda dan dibawa kemana sahaja.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Asami

Satu kajian yang teliti telah dijalankan di sebuah makmal Kimia di St. Petersburg. Kajian tersebut ialah untuk mencari rawatan untuk kanser. Semasa membuat pemerhatian terhadap kesan sampingan ke atas satu sebatian ubat yang dihasilkan dimakmal, salah satu penemuan dikenalpasti. Sebatian ini mampu menumbuhkan dan menyuburkan rambut dengan cepat.

Sebatian ini ditemui pada tahun 1983. Namun, kajian tersebut ditamatkan tidak lama kemudian. Pada tahun 2011, sebatian ini dicipta semula didalam makmal klinikal Amerika Syarikat kerana kajian baru mengenai kesihatan rambut telah dijalankan. Sebatian ini difromulasikan dengan teliti dan dilahirkan dalam bentuk serum rambut untuk:

 • Melebatkan dan menyuburkan rambut
 • Menguatkan akar rambut supaya menghalangnya daripada gugur
 • Mengurangkan rambut beruban
 • Mendorong pertumbuhan rambut yang sihat dan kuat

Setelah kajian dibuat dan serum ini telah diformulasikan dengan sempurna, hasilnya amat berkesan untuk menyokong pertumbuhan rambut yang sihat. Ia mengatasi masalah keguguran rambut tanpa prosedur yang merumitkan.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Asami Secara Berterusan

Mengapakah rambut boleh menjadi botak? Terdapat beberapa faktor yang menyebabkan rambut anda bermasalah sedemikian iaitu:

 • Masalah genetik
 • Mengalami tekanan perasaan atau stress
 • Bekalan darah atau pengaliran darah yang tidak lancar ke akar rambut
 • Terdedah dengan pencemaran dari alam sekitar
 • Masalah hormon yang menyebabkan keguguran rambut
 • Bahan kimia merbahaya pada syampu dan produk rambut yang lain

Dengan menggunakan Asami secara berterusan, kulit kepala dan rambut anda dapat dibekalkan dengan nutrient yang secukupnya. Dengan menyalurkan nutrien yang mencukupi, rambut akan berupaya menjadi lebih sihat. Pertumbuhan rambut yang sihat dan cepat juga dapat disokong dengan baik. Serum rambut Asami juga sesuai untuk lelaki dan wanita. Formulasinya yang tepat dan berasaskan bahan semulajadi tidak memberi kesan yang memudaratkan kepada penggunanya. Inilah yang menjadikan serum Asami pilihan terbaik untuk mengatasi masalah rambut.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Asai

Doktor Alisa, yang memiliki klinik swasta di ibu negara mengesyorkan sesiapa yang mengalami masalah rambut gugur untuk menggunakan serum rambut Asami. Amat penting untuk menggunakan produk kecantikan yang tidak mengandungi bahan kimia merbahaya supaya kita tidak terdedah dengan kesan sampingan yang memudaratkan.

Selain daripada itu, Doktor Alisa menegaskan bahawa penggunaan serum dapat membantu dalam menyalurkan khasiat yang diperlukan oleh rambut. Rambut dan kulit kepala kita bergantung kepada nutrient yang mencukupi untuk terus sihat dan dapat tumbuh dengan sempurna. Sekiranya tidak memperolehi nutrien yang mencukupi setiap hari, ia akan mempengaruhi kadar pertumbuhannya yang sihat.

Nutrien yang penting untuk kesihatan rambut boleh diperolehi melalui makanan. Namun penggunaan serum Asami yang membekalkan khasiat terus kepada rambut akan memudahkan pengguna untuk menjaga kesihatan rambut mereka. Pada masa yang sama, masalah seperti kebotakan dan keguguran rambut dapat diatasi.

back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Asami

Anita, 25, Saya selalu mengalami masalah rambut gugur. Saya seorang pelajar di sebuah kolej swasta dan tekanan semasa belajar mungkin menyebabkan rambut saya selalu gugur. Saya mengelak daripada menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi. Sepanjang menggunakan serum rambut Asami, saya dapati rambut saya kurang gugur dan menjadi lebih kuat. Saya akan terus menggunakan serum ini setiap hari untuk kesihatan rambut saya.
Randi Lee, 32, Saya perlu lakukan sesuatu untuk mencegah masalah rambut nipis atau botak. Oleh kerana saya selalu menggunakan gel rambut, saya risau rambut saya akan memerangkap debu dari persekitaran yang boleh menyumbat pori-pori pada kulit kepala saya. Dengan mengamalkan kebersihan rambut dan menggunakan serum Asami setiap hari, saya dapat memastikan rambut saya sentiasa sihat dan kulit kepala sentiasa bersih. Itulah rahsia memiliki rambut yang lebat dan sihat dari serum rambut Asami.
Kamariah, 40, Apabila diperkenalkan dengan serum rambut Asami beberapa minggu yang lalu, saya dapati rambut saya lebih sihat dan kuat berbanding biasa. Dulu, rambut saya mudah gugur dan amat rapuh. Saya bertukar-tukar syampu untuk memberikan khasiat yang terbaik untuk rambut saya tetapi akhirnya saya telah menemui serum rambut Asami yang memenuhi keperluan rambut saya. Saya cuma perlu menggunakannya setiap hari selepas mencuci rambut untuk mendapatkan kesan yang terbaik. Saya amat mengesyorkan anda untuk mencuba Asami kerana ia amat berkesan dan menyihatkan rambut serta merta.
Alias, 45, Saya mempunyai rambut yang semakin nipis. Ramai yang berpendapat faktor usia telah menyebabkan kita semakin kehilangan rambut. Untuk menyembunyikan rambut saya, saya selalu menggunakan topi apabila keluar dari rumah. Kawan saya menghadiahkan serum rambut Asami dan memberitahu saya ia amat berkesan untuk melebatkan rambut. Saya menggunakan serum rambut ini selama sebulan. Ia tidak berminyak dan meresap terus ke dalam rambut. Saya dapat lihat perbezaan rambut saya yang semakin lebat dan hitam. Saya amat berterimakasih kepada kawan saya yang menghadiahkan serum ini. Ia amat berkesan.
Lizzah, 30, Bukan lelaki sahaja boleh mengalami masalah rambut botak. Wanita juga mengalaminya. Sebagai seorang ibu, saya amat sibuk menjalankan tugasan dirumah sehingga diri sendiri tidak terurus. Saya dapati rambut saya selalu gugur dan saya amat sedih melihat rambut-rambut saya berguguran dilantai. Saya cuba untuk menggunakan produk yang berkesan tetapi harganya amat mahal. Serum rambut Asami mempunyai harga yang berpatutan. Setelah mencuba serum rambut Asami selama beberapa minggu, saya dapati rambut saya kurang gugur. Saya amat gembira kerana saya menemui produk yang berkesan dalam harga yang mampu milik.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Asami
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan serum rambut Asami dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untukmendapatkan rambut yang sihat lagi menawan.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score