Best price

Berhenti Merokok Dengan RealQUIT!

Merokok membahayakan kesihatan. Itu yang kita denganr setiap hari. Bagaimana untuk berhenti merokok dengan mudah? RealQUIT jawapannya!

RealQUIT adalah satu kaedah yang berfungsi dengan sempurna dalam usaha untuk berhenti merokok. Ia merupakan sejenis alat yang mempunyai satu set magnet bioaktif, dilapisi dengan emas 24 karat yang berfungsi sebagai konduktor semula jadi. Apabila magnet dipasang pada titik telinga tertentu, hormone dapat diaktifkan untuk memberikan rasa yang kuat untuk berhenti merokok.

Apabila diikuti dengan betul, teknik ini mengurangkan peluang untuk prokok tegar dan juga membantu menenangkan diri anda semasa sedang dalam proses berhenti merokok.

RealQUIT Mudah Dan Jimat

Kita semua tahu risiko keburukan tabiat merokok, tetapi itu tidak menjadikannya lebih mudah untuk meninggalkan tabiat merokok yang telah dilakukan bertahun-tahun. Sama ada anda seorang perokok seorang remaja atau perokok yang telah merokok seumur hidup, proses berhenti boleh menjadi sangat sukar untuk dilakukan pada mulanya.

Nikotin dalam rokok menawarkan cara yang cepat untuk menyegarkan diri, melegakan tekanan, dan berehat. Untuk berjaya berhenti merokok, anda perlu bukan sahaja menukar tingkah laku anda dan mengatasi gejala ketagihan nikotin, tetapi juga mencari cara yang lebih sihat untuk menguruskan mood dalaman anda.

RealQUIT

Dengan cara dan prosedur yang tepat, anda boleh mencegah ketagihan dan menyertai berjuta-juta orang yang telah Berjaya berhenti merokok. Oleh itu, RealQUIT diperkenalkan untuk anda kerana ia mudah digunakan dan ia amat menjimatkan. Begini caranya untuk menggunakan RealQUIT.

RealQUIT adalah set terdiri daripada dua magnet, masing-masing berbeza dari segi saiz. Untuk menggunakan alat ini, hanya perlu ikut kaedah yang mudah berikut:

· Ambil magnet dengan hujung jari anda.

· Letakkan magnet yang lebih kecil di hadapan telinga terlebih dahulu.

· Masukkan magnet yang lebih besar di belakang telinga anda dengan cermat.

Ia akan merangsang hormone anda untuk menjadi lebih focus, tenang, dan tidak memikirkan kehendak untuk merokok. Dalam jangka masa yang singkat, anda boleh melawan ketagihan merokok secara semulajadi.

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan RealQUIT dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk yang palsu dipasaran. Dengan membuat pesanan di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 20% semasa tawaran istimewa dilancarkan. Apa tunggu lagi, sila buat pesanan hari ini.

back to menu ↑

Bagaimanakah RealQUIT Berfungsi?

Menghisao rokok tembakau adalah masalah ketagihan fizikal dan tabiat psikologi. Nikotin dari rokok memberikan kelegaan yang sementara dan ketagihan. Menghapuskan ketagihan nikotin secara berkala menyebabkan badan mengalami gejala dan gejala perubahan fizikal. Kerana kesan yang melegakan dari nikotin kepada otak, ramai di antara kita merasakan merokok sebagai cara mengatasi tekanan, kemurungan, kebimbangan, atau kebosanan. Untuk berhenti anda perlu mencari cara yang berbeza dan sihat untuk mengatasi perasaan itu yang pernah dialami semasa merokok.

Merokok juga banyak diamalkan sebagai ritual harian. Ia mungkin merupakan tindak balas automatik untuk perokok yang merokok sambil minum kopi semasa bersarapan, semasa berehat di tempat kerja atau sekolah, atau di rumah pulang anda pada akhir hari yang sibuk selepas bekerja. Atau mungkin kawan, keluarga, atau rakan anda merokok, dan ia menjadi sebahagian daripada cara anda bersosial dengan mereka.

RealQUIT

Untuk berjaya berhenti merokok, anda perlu menangani kedua-dua ketagihan dan tabiat semasa anda merokok. Anda boleh mencari jalan yang mudah seperti menggunakan RealQUIT. Dengan penggunaan yang betul dan motivasi diri, mana-mana perokok boleh menghentikan ketagihan merokok.

RealQUIT melibatkan titik akupunktur untuk membantu perokok berhenti merokok. Dalam kes perokok, di mana terdapat kerengsaan jelas di dalam paru-paru, mata-mata ini sepatutnya mudah didapati dengan menekan objek tumpul kecil (seperti hujung penulisan pen yang tidak lagi berfungsi) di kawasan itu sehingga anda mendapati yang tempat yang paling lembut. RealQUIT menggantikan peralatan tumpul itu dengan magnet yang lebih selamat dan mudah dilekatkan.

Perlu diingat bahawa semua titik akupunktur terletak di luar telinga kecuali titik “Subkorteks”, yang terletak di permukaan dalam telinga telinga. Sebaik sahaja anda telah menentukan tempatnya, lekatkan RealQUIT yang berbentuk subang magnet disitu dan ia membantu anda dalam proses berhenti merokok.

back to menu ↑

Amat Mudah Menggunakan RealQUIT

Amat mudah untuk menggunakan produk ini. Anda Cuma perlu ikuti 3 langkah yang mudah:

1) Cari titik akupunktur pada telinga seperti yang ditunjukkan pada label.

2) Keluarkan subang magnet.

3) Lekatkan dibahagian depan terlebih dahulu dan dikiuti dengan bahagian belakang

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai RealQUIT

Satu kajian makmal telah dijalankan untuk merekodkan kebersanan teknik akupunktur menggunakan RealQUIT untukmembantu sukarelawan yang ketagih merokok. Secara amnya, sukarelawan telah menunjukkan hasil yang positif selepas menggunakan alat ini selama seminggu.

Menurut kajian sains, kaedah Akupunktur berpotensi mempengaruhi aspek sistem saraf dan keupayaannya untuk mengawal perkara seperti stres, denyutan jantung dan mood kepada pengguna. Akupunktur, secara amnya, adalah satu teknik yang boleh berfungsi untuk menahan ketagihan dan bukan hanya penagihan tembakau semata-mata. Kaedah ini Berjaya untuk mendorong seseorang untuk berhenti merokok tanpa kesan sampingan yang merbahahya. Ketagihan memberi kesan kepada mental, emosi dan fizikal seseorang. Oleh itu, RealQUIT merupakan jalan selamat untuk berhenti merokok.

Subang magnet RealQUIT dilekatkan pada titik akupuntuk di telinga. Apabila titik-titik ini dirangsang, ia boleh memberi tindakbalas untuk rasa yang lebih tenang dan fikiran yang lebih fokus. JIka menggunakan alat ini secara berterusan, anda boleh berhenti merokok dengan selamat.

RealQUIT

Akupunktur berfungsi dengan baik apabila ia digunakan bersama-sama kaedah alternatif lain seperti herba dan hipnoterapi. Hipnoterapi adalah rawatan minda di mana seseorang akan diberi kata-kata maotivasi dan seterusnya dilatih untuk mengatakan Saya tidak suka merokok atau saya tidak merokok setiap hari. Dengan gabungan kaedah lain dan RealQUIT, proses berhenti merokok menjadi lebih lancar.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan RealQUIT

Anda akan merasa perubahan fizikal yang ketara apabila berhenti merokok seperti:

· Orang yang menggunakan RealQUIT tidak mempunyai keinginan untuk merokok

· Tidak merasa sesak nafas atau kesukaran untuk bernafas

· Penglihatan akan menjadi lebih jelas apabila berhenti merokok

· Gigi akan menjadi lebih putih berbanding orang yang merokok

Apabila anda telah Berjaya berhenti merokok, anda tidak mempunyai banyak masalah terutamanya dari segi pernafasan. Anda juga mempunyai sistem imuniti yang lebih kuat terhadap selsema dan virus. Satu lagi kelebihan besar selepas berhenti merokok menggunakan RealQUIT ialahanda tidak perlu risau tentang mendapatkan kanser kerana badan tidak lagi diracuni oleh toksin-toksin yang dibawa oleh rokok. Hati dan paru-paru anda juga akan terselamat dari toksin rokok.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai RealQUIT

Doktor Andy dari sebuah Klinik khas untuk sukarelawan yang ingin berhenti merokok amat bersetuju untuk mencadangkan perokok menggunakan RealQUIT sebagai langkah untuk berhenti merokok. Jika anda cuba berhenti merokok, akupunktur adalah cara yang semulajadi untuk membantu anda mengatasi ketagihan nikotin yang berada dalam rokok. Akupunktur merupakan teknik yang boleh digunakan bersama dengan herba Cina dan hipnoterapi. JIka anda cuba berhenti merokok dengan menggunakan akupunktur sahaja pun sudah memadai.

Cara lain yang mungkin tidak begitu terkenal sebagai patch nikotin.Tetapi RealQUIT lebih mudah untuk digunakan dan ia boleh digunakan sepanjang masa tanpa sebarang kesan sampingan. Ia membantu anda untuk mengawal ketagihan dan menghilangkan rasa untuk merokok sepanjang hari.

RealQUIT
back to menu ↑

Testimoni Dari PenggunaKri FreshDepill

Azmil, 25, Saya ingin berhenti merokok untuk mengelakkan penyakit jantung. Keluarga saya mempunyai sejarah sakit jantung oleh itu saya segera menggunakan RealQUIT. Saya amat berpuashati kerana ia amat berkesan.
Daud, 21, Merokok amat merbahaya dan saya perlu berhenti dengan segera. Bermacam cara telah saya cuba tetapi saya masih gagal. Dengan menggunakan RealQUIT saya dapat mengawal kehendak untuk merokok dan kini saya bebas dari asap rokok.
Sabry, 23, Dengan menggunakan RealQUIT, tiada cara yang lebih mudah untuk berhenti merokok selain ini. Anda tidak perlu membelanjakan banyak wang kerana ia mampu milik.
Jeffry, 24, Berhenti merokok amat mencabar tetapi untuk kesihatan diri, kita perlu mengambil langkah bijak dan berhenti segera. Untuk mereka yang masih gagal berhenti merokok, anda boleh mencuba produk ini. Ia murah dan berkesan.
Fauzi, 26, JIka anda menghadapi kesukaran untuk merokok, anda boleh mencuba RealQUIT dengan segera kerana ia amat berkesan. Ia tidak mahal dan anda boleh berjimat sambil berusaha untuk berhenti merokok. Alat ini boleh digunakan sepanjang masa dan tiada kesan sampingan.
Summary
Review Date
Reviewed Item
RealQUIT
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan produk hebat ini, yang original dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Inilah masanya untuk menjadi lebih sihat disamping menjaga kesihatan anda dan juga keluarga anda dirumah.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score