Best price

Tidak Ketat? NeoVirgin Boleh Mengetatkan Semula!

Tahukan anda ibu yang bersalin mengalami perubahan fizikal? Sesetengah perubahan ini adalah seperti payudara anda yang penuh dengan susu dan kendur selepas bayi menyusu. Yang lain adalah emosi, seperti merasa stres tambahan. Banyak ketidakselesaan dan perubahan badan selepas melahirkan adalah normal. Ibu juga perlu menjalani pemeriksaan kesihatan selepas mengandung untuk memastikan anda pulih dengan baik selepas melahirkan anak.

Salah satu yang amat dirisaukan ialah faraj yang tidak ketat. Bagaimana untuk mengetatkannya semula? Memperkenalkan NeoVirgin! Sila baca selanjutnya disini!

Mengelakkan Masalah Faraj Tidak Ketat

Suami komplen faraj tidak ketat? Takut ke hospital untuk jahitan mengetatkan faraj? Apakah pilihan semulajadi yang anda? Tentulah NeoVirgin.

Berdasarkan Allure.com, terdapat 5 cara untuk mengetatkan vagina atau faraj selepas bersalin:

1. “pil pengetatan”.

Penjualan pil pengetatan vagina di laman web sudah berleluasa dan serendah $50. Sebagai contoh, IsoSensuals TIGHT Pil ialah pil pengetat vagina yang memberi kesan dari bahagian dalam badan dengan hasil jangka panjang.. Setelah mengambil pil IsoSensuals TIGHT Vaginal Tightening selama 6 bulan, pengguna akan mengalami pengetatan kekal dari vagina. Secara statistik, pil ini mempunyai maklumbalas hampir lima bintang. “Kesan plasebo adalah tinggi,” kata ahli terapi seks yang disahkan Holly Richmond. “Bagaimanapun, ia memberi masalah kemurungan kepada wanita kerana mereka dinilai dengan kualiti faraj.” Oleh itu pil ini mungkin membantu secara fizikal tetapi tidak pada emosi.

2. Squats.

Senama ini memang banyak yang masih ragu keberkesanannya. Squats hebat jika anda ingin menguatkan pantat dan paha, tetapi ia memberi sedikit kesan kepada pengetatan vagina. Squat mempunyai peraturan supaya ia berkesan untuk mengetatkan vagina anda. “Kecuali jika anda melakukan Kegel pada waktu yang sama, atau tanpanya, squats anda tidak dapat membantu sama sekali,” kata Hutcherson. (Dan sekali lagi, squats dan kegel mengetatkan vagina: Kegel sahaja tidak membuat vagina lebih ketat, mereka menjadikan pinggul lebih kuat.)

3. Krim

Sebagai peraturan umum, jangan pernah mempercayai apabila suami anda berkata vagina anda masih dalam keadaan yang sama selepas bersalin. Sudahlah, kita semua tahu tidak akan sama. Terdapat krim yang berfungsi untuk mengetatkan vagina seperti NeoVirgin salah satunya. Lebih-lebih lagi, bahan utama dalam penipuan produk ini adalah gliserin, sebatian yang sering dijumpai dalam pelincir. Lube adalah hebat, tetapi pakar berhati-hati terhadap menggunakan pelincir yang dibuat dengan gliserin kerana terdapat bukti yang boleh menyebabkan jangkitan yis atau bakteria. Oleh itu, krim boleh membantu mengetatkan vagina seperti anda masih 18 tahun. Mereka yang memilih cara ini sememangnya tidak suka ke hospital untuk pembedahan atau cara yang ekstrem. Mereka suka cara yang santai dan tidak perlu berbelanja besar.

Sekiranya masalah vagina anda tidak dapat diselesaikan kerana kesibukan diri, langkah yang paling udah sudah tentu dengan menggunakan krim NeoVirgin. Ia mudah digunakan dimana sahaja, ditempat kerja atau dirumah, ataupun semasa anda berada di luar negara bersama keluarga. NeoVirgin boleh membantu anda untuk mendapatkan vagina yang ketat seperti masih remaja! Anda tidak perlu berubat di sana sini kerana inilah penyelesaian yang terkini dan fleksible untuk semua wanita.

back to menu ↑

Kesihatan Vagina Yang Anda Perlu Tahu?

Berdasarkan Health Living India Times, Faraj adalah kawasan pada badan wanita yang halus, yang memerlukan banyak perhatian kesihatan dan kebersihan. Faraj boleh kehilangan keanjalan, mengembangkan jangkitan dan bau busuk. Tetapi tabiat dan tip sihat tertentu boleh dilakukan setiap hari untuk mencegah masalah faraj.

Apabila bahagian pinggul kuat, organ disokong dengan baik dan kukuh. Sama dengan sebuah bakul, jika anda ingin mengisi buah-buahan, pastikan bakul itu kukuh dan kuah menampung berat buah-buahan anda. Lantai pelvik biasanya kuat apabila kita masih muda, dan lemah ketika kita semakin berusia. Ia juga boleh dipengaruhi oleh proses kelahiran, menopaus, pembedahan tertentu, berat badan, angkat berat, batuk kronik dan proses menolak kerana sembelit.

NeoVirgin

Apa terjadi jika otot vagina atau pelvik kita lemah? Otot pelvik yang lemah boleh menyebabkan organ anda jatuh dari tempatnya iaitu rahim dan pundi kencing. Ini juga boleh membawa kepada inkontinensia: masalah mengendalikan pundi kencing anda, atau lebih jarang, usus anda. Satu keadaan yang disebut “pelvik prolaps” di mana satu atau lebih organ pelvis mula jatuh di dalam rongga pelvis kerana otot yang menyokong telah lemah.

Amat penting untuk mengekalkan keanjalan otot pelvik bukan? Keanjalan ini bukan sahaja membantu dalam hubungan intim tetapi ia memainkan peranan penting pada kesihatan diri wanita. Apakah yang perlu anda lakukan sekiranya anda ingin memastikan kesihatan vagina dan otot pelvik?

Elakkan Aktiviti Yang Membebankan: Itulah cara yang anda boleh amalkan supaya anda sentiasa menjaga badan anda daripada terlibat dengan tekanan yang tidak boleh ditanggung oleh badan sendiri.

Menjaga otot pelvik lebih baik apabila anda mengehadkan kerja-kerja bertekanan berat yang tidak perlu. Berikut adalah beberapa tabiat pencegahan yang anda boleh amalkan:

— Makan makanan yang sihat yang tinggi serat untuk mengurangkan kemungkinan sembelit yang kerap. Ia mengurangkan tekanan pada pelvik semasa meneran.

— Squat lebih disaranakan dan jangan duduk apabila mempunyai pergerakan usus. Anda boleh melakukan ini dengan menyimpan bangku kecil di sebelah tandas anda, untuk membantu meningkatkan lutut anda. Squatting membolehkan otot yang menjaga kawalan usus (puborectalis) untuk berehat sepenuhnya.

— Disamping mengambil makanan yang seimbang, kita juga perlu menjaga berat badan yang ideal. Berat badan yang ideal akan membantu mengurangkan tekanan pada otot pelvik.

— Apabila mengangkat sesuatu yang berat, anda perlu mengangkat dengan postur badan yang betul.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan NeoVirgin yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk NeoVirgin palsu yang dijual dengan harga yang amat rendah dipasaran. Dengan membuat pesanan di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan Zevs, ia boleh mencegah daripada masalah hubungan intim antara pasangan dan ia juga akan mengekalkan faraj yang ketat seperti remaja atau anak dara.

back to menu ↑

Gunakan Zevs Setiap Malam

Zevs ialah sejenis supplemen yang boleh disapu. Walaupun anda menggunakan NeoVirgin pertama kali, anda sudah boleh merasa perbezaannya. Ia tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. Bahan-bahan semulajadinya akan merangsang kesihatan diri dan mengetatkan vagina secara alami.

Lebih baik memilih NeoVirgin yang mengandungi bahan semulajadi. Memang ada ubat lain seperti pil ketat yang dihasilkan dengan bahan kimia tetapi ia mempunyai kesan sampingan yang memudaratkan kepada kesihatan. Ia juga tidak mempunyai kesan yang lama seperti NeoVirgin dan kita tidak mahu mengalami apa-apa masalah pada bahagian yang penting ini.

Dengan menyelesaikan masalah faraj longgar selepas bersalin, anda akan menjadi lebih yakin dan tidak ragu pada pendapat pasangan anda. Cara untuk menggunakan NeoVirgin ialah:

  • Bersihkan kawasan faraj
  • Ambil krim yang mencukupi seperti saiz kacang pea
  • Sapu di bahagian faraj
  • Hentikan penggunaan sekiranya berlaku iritasi
  • Faraj akan terasa perbezaan selepas 1 minggu
  • Penggunaan boleh diteruskan kerana keanjalan akan dikekalkan ditahap yang normal
NeoVirgin
back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Zevs

Kajian saintifik telah dijalankan dengan teliti terhadap keupayaan bahan-bahan herba didalam produk ini untuk memberikan keanjalan pada otot faraj. Ia dihasilkan dalam bentuk ubat krim kerana ia mudah disapu dan diserap oleh sel.

Beberapa sukarelawan dipilih untuk menguji keberkesanan NeoVirgin. Terdapat 10 sukarelawan yang menawarkan diri dan mereka mempunyai masalah berikut:

  • Faraj longgar
  • Kurang keyakinan diri
  • Sibuk untuk bersenam
  • Mahu kepuasan pasangan

Dengan menggunakan NeoVirgin selama 2 minggu, mereka memberi maklumbalas yang positif. Masalah yang dinyatakan diatas telah selesai dengan baik. Mereka juga berkeyakinan untuk menjalankan aktiviti harian dan proses mengandung dan melahirkan bukanlah satu memori yang mengerikan lagi.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan NeoVirgin Secara Berterusan

Vagina ’ketat’ tidak semestinya sesuatu yang baik sekiranya ia bukan hasil semulajadi. Adalah penting untuk mengetahui bahawa vagina “ketat” mungkin merupakan tanda kebimbangan asas, terutama jika anda mengalami ketidakselesaan semasa hubungan intim. Otot vagina anda secara semula jadi berehat apabila anda terangsang oleh pasangan. Ketegangan vagina yang melampau juga boleh menjadi tanda vaginismus.

Sekiranya anda mengalami kesakitan atau ketidakselesaan semasa hubungan intim, anda mungkin bimbang vagina anda terlalu kecil atau terlalu ketat untuk seks. Sebenarnya, keadaan ini tidak wujud. Hampir tiada vagina terlalu ketat untuk hubungan seksual kerana otot vagina ini elastik. Tetapi apabila anda terangsang, vagina anda menjadi semakin relax, mengembang dan mempunyai pelincir untuk memudahkan hubungan intim.

NeoVirgin

Perkara-perkara lain yang penting untuk diketahui: Kekeringan faraj boleh disebabkan oleh faktor fizikal atau psikologi. Pelinciran faraj secara berkait rapat dengan tahap hormon estrogen, yang berubah sepanjang kitaran haid dan pada pelbagai tahap kehidupan termasuklah stress. Ubat (termasuk kawalan kelahiran hormon) boleh menyebabkan kekeringan faraj pada wanita oleh itu ubat-ubatan kimia amat merbahaya untuk diamalkan.

Selepas melahirkan anak, pihak perubatan selalunya menjahit bahagian vagina supaya mengelakkan berlaku prolapse. Prolapse ialah seperti masalah kekenduran yang boleh dirasai sekiranya tidak dicegah awal. Bagi sesetengah wanita, mereka dapat rasakan seolah-olah ada benda yang terjatuh dari perut dan tekanan itu boleh dirasakan dibahagian pelvis. Sekiranya anda mempunyai keadaan ini, anda perlu berhubung dengan ginekologist anda.

Menggunakan NeoVirgin secara berterusan dapat mengetatkan faraj ke tahap normal dan ia boleh digunakan sebagai pencegah kekenduran. Bagi mereka yang sibuk, ini adalah alternative penjagaan diri kerana anda tidak perlu menghadiri kelas senaman yang jauh dan mengambil banyak masa di perjalanan. Krim ini mudah dibawa kemana sahaja dan anda boleh berhubung dengan ginekologist bila-bila masa supaya anda dapat memeriksa kesihatan diri.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Zevs

Doktor Sharon, yang memiliki klinik persendirian mencadangkan wanita supaya menjaga kesihatan faraj. Faraj perlu sentiasa bersih dan bebas dari jangkitan. Faraj yang kendur akibat melahirkan tidak perlu dirisaukan kerana banyak cara yang moden telah wujud untuk mengatasi masalah ini.

Memang betul otot pelvik mejadi lemah selepas bersalin tetapi anda boleh mengetatkannya semula. Terdapat cara khas supaya anda dapat kembali normal. Anda boleh bermula semasa mengandung dan teruskan cara ini selepas melahirkan. Ia adalah sejenis senaman yang mudah iaitu hanya Cuma perlu duduk dan bersandar sedikit dengan belakang lurus. Tarik nafas dan angkat otot seolah-olah anda cuba menghentikan sesak nafas. Tetap dalam postur ini dan cuba kira hingga 8 saat; berehat selama 8 saat sebelum mengulangi set yang sama.

Ubat boleh merawat beberapa masalah yang mempengaruhi kesihatan vagina. Rawatan untuk mengetatkan faraj juga termasuk ubat-ubatan topikal seperti krim lidocaine atau krim hormon; ubat-ubatan seperti ubat penahan sakit, antidepresan, atau anticonvulsant; biofeedback boleh digunakan untuk membantu mengurangkan rasa sakit pada pelvik. Ada juga klinik yang menawarkan terapi fizikal untuk melegakan otot lantai pelvik secara berpeeringkat. Anda mempunyai pelatih untuk membantu anda bersenam untuk mengetatkan pelvik pada program tersebut. Selain itu, suntikan steroid atau anestetik untuk pelvik juga diberikan sekiranya perlu.

Bolehkah Berjalan untuk menguatkan otot pelvik? Ya, jawapannya sudah tentu sekali.

Adalah disyorkan bahawa semua wanita bersenam untuk kesihatan diri. Ia juga untuk mengelakkan kelemahan atau meningkatkan kekuatan badan selepas bersalin. Latihan lembut (tidak lasak) yang dijalankan secara kerap, seperti berjalan juga boleh membantu menguatkan otot pelvik anda. Cara mudah ialah anda boleh berjalan kaki ke tempat kerja sekiranya rumah anda berdekatan. Pada hujung minggu, anda boleh membawa anak anda keluar bersiar-siar ditaman sambil anda menolak troli. Ia adalah amalan yang baik untuk mengembalikan kesihatan.

Oleh itu, apakah peranan NeoVirgin? NeoVirgin ialah sejenis krim estriol untuk faraj. Ia membantu wanita untuk pulih dari pembedahan prolapse organ pelvik dengan cepat. Selain itu, ia membantu ibu yang baru bersalin normal untuk mengetatkan semula faraj. Ia digunakan secara luaran dan bukan untuk ditelan. Krim topical ini dapat menyerap dengan cepat melalui dinding vagina dan dengan demikian boleh digunakan pada kuantiti yang kecil seperti besar kacang pea. Krim seperti ini telah terbukti berkesan dalam mengubati beberapa masalah faraj yang biasanya dikaitkan dengan menopause dan juga kekenduran faraj.

Bolehkah faraj yang kendur ketat sendiri? Jawapannya boleh tetapi prosesnya memakan masa. Bagi mereka yang ingin kesembuhan cepat, rawatan yang betul diperlukan. Oleh itu, anda boleh menggunakan krim NeoVirgin supaya anda boleh kembali sihat seperti dulu.

NeoVirgin
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Zevs

Ziana 40, Terbaik! Terasa badan menjadi muda semula.
Amalina, 30, Saya amat yakin dengan diri dan suami pun merasa seperti badan saya kembali remaja.
Bella, 35, Hubungan intim sekarang tidak lagi terasa malu dan bosan seperti dulu. Saya mengalami perbezaan pada faraj setelah melahirkan anak pertama dan mujur NeoVirgin membantu.
Lofa, 29, Anda perlu mencuba untuk merasainya sendiri. Bagi saya, ia memang berkesan tanpa kesan sampingan.
Fazura, 28, Saya berpuashati selama menggunakan NeoVirgin kerana ia produk yang berkesan.
Summary
Review Date
Reviewed Item
NeoVirgin
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan NeoVirgin yang original dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Inilah masanya untuk menjadi lebih sihat disamping mendapatkan badan yang muda dan kembali dara.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score