Best price

Lemah Libido? Zevs Boleh Meningkatkannya!

Masalah lemah syahwat atau Erectyle Disfunction, atau ED, adalah masalah seks paling biasa yang dilaporkan pasangan kepada doktor mereka. Ia menjejaskan sebanyak 30 juta lelaki didunia ini. ED ditakrifkan sebagai masalah mendapatkan atau mengekalkan ereksi yang cukup tegas apabila menjalankan hubungan intim. Masalah lain dalam hubungan intim pasangan ialah kesukaran mendapat zuriat kerana jumlah sperma yang rendah. Jumlah sperma yang rendah bermakna bahawa cairan (air mani) yang diejakulasi semasa orgasme mengandungi sperma yang lebih sedikit daripada paras normal. Selain itu, mungkin juga kecacatan sperma yang dipanggil azoospermia. Kiraan sperma anda dianggap lebih rendah daripada biasa jika anda mempunyai kurang daripada 15 juta sperma setiap mililiter air mani.

Namun begitu, terdapat penyelesaian untuk masalah ini. Memperkenalkan Zevs! Sila baca selanjutnya disini!

Mengelakkan Masalah Mendapatkan Zuriat Dengan Mudah

Ketiadaan kanak-kanak membawa kepada kesepian dalam rumahtangga dan sekurang-kurangnya 66 peratus pasangan yang bercerai di Amerika Syarikat tidak mempunyai anak berdasarkan sumber yang diambil oleh Smart Marriages. Sekiranya anda mempunyai dua anak lelaki, anda mempunyai peluang 36.9 peratus mendapat perceraian.

Sesebuah perkahwinan menjadi sunyi kerana kecemburuan pasangan melihat keluarga lain yang dikurniakan anak. Pada zaman kini, terdapat banyak sebab mengapa pasangan yang berkahwin sukar mendapatkan zuriat. Berikut ialah beberapa sebab kesukaran mendapat zuriat selepas berkahwin menurut Involuntary Childlessness:

— Kiraan sperma yang rendah boleh menghalang kehamilan yang normal. Jika tidak ada sperma yang mencukupi atau jika sperma tidak dapat berenang sehingga ke dalam tiub falopio, kehamilan tidak mungkin berlaku.

— Keadaan keturunan dan mungkin keadaan alam sekitar memainkan peranan dalam kesihatan dan kualiti sperma. Beguk atau penyakit dalam skrotum juga boleh menurunkan jumlah sperma yang dihasilkan. Perubahan dalam serviks, misalnya catarrh serviks atau penurunan pengeluaran mucus atau lendiran boleh menjadi punca sperma tidak dapat berenang ke tiub falopio dan menyuburkan telur.

— Masalah kesihatan wanita juga menjadi punca iaitu kurangnya ovulasi. Ia boleh menghalang proses kehamilan. Selalunya, ini disebabkan oleh keadaan hormon, keadaan kesihatan keturunan atau obesiti.

Selain daripada itu, kesibukan kerja juga penyebabnya. Pasangan yang bekerja tidak dapat menumpukan perhatian kepada hubungan intim kerana keletihan mengatasi keinginan untuk membuat hubungan. Oleh itu, mereka focus pada kerja harian dan tidak menghiraukan hubungan intim kerana keharmonian dalam rumahtangga dan pekerjaan lebih utama dalam kehidupan harian mereka.

Sekiranya masalah anda ialah disebabkan kesibukan atau masalah kesihatan seperti kekurangan syahwat dan sperma, Zevs boleh membantu anda untuk mendapatkan zuriat! Anda tidak perlu berubat di sana sini kerana inilah penyelesaian yang terkini dan fleksible untuk semua.

back to menu ↑

Mengapa Pasangan Berkahwin Boleh Bercerai Kerana Masalah Hubungan Intim?

Berdasarkan At Claw Firm, Kekurangan keintiman dalam perkahwinan mungkin sukar untuk dijangka bila akan berlaku, tetapi ia boleh menjadi alasan untuk perceraian, dan ia merupakan salah satu sebab penceraian yang difailkan di mahkamah. Ia merupakan kes yang tidak berasaskan jenayah tetapi ia cuma menunjukkan pasangan tersebut tidak lagi serasi untuk bersama.

Pasangan berkahwin tidak dinafikan memerlukan hubungan mesra dan keintiman. Sekiranya kemesraan antara pasangan tidak dipelihara samada keintiman fizikal atau keintiman emosional, hubungan antara pasangan perlahan-lahan akan layu dan mati yang menjurus kepada penceraian. Jika anda tidak boleh intim dengan pasangan anda, sama ada secara fizikal atau emosi atau kedua-duanya, anda tidak boleh mengharap untuk mempunyai hubungan yang kekal dengan pasangan kerana anda dan pasangan tidak mempunyai hubungan yang baik untuk meneruskan ikatan perkahwinan.

Zevs dicipta khas untuk mengatasi masalah hubungan intim diantara pasangan dan formula Zevs telah diuji secara klinikal. Ia bukan sahaja untuk menjamin hubungan intim yang baik, tetapi ia juga bertujuan untuk memudahkan pasangan mendapatkan zuriat dan menjadikan perkahwinan lebih baik dan mesra.

Selain daripada itu, anda juga boleh mengekalkan hubungan yang baik terhadap pasangan supaya kemesraan sentiasa mekar dengan cara memberikan hadiah dihari istimewa, berbual dan bergurau, mengambil berat ketika sakit atau penat, mengucapkan kata-kata yang baik, dan sentiasa memberi perhatian kepada pasangan masing-masing.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan Zevs yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk. Zevs palsu yang dijual dengan harga yang amat rendah dipasaran. Dengan membuat pesanan di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan Zevs, ia boleh mencegah daripada masalah hubungan intim antara pasangan dan kesukaran kehamilan.

back to menu ↑

Bahan-Bahan Utama Didalam Zevs

Zevs dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi. Tubuh badan kita tidak sesuai diberikan bahan kimia apalagi untuk menguruskan soal kesihatan seperti ini. Berikut ialah bahan-bahan utama Zevs:

L-Arginine: L-arginine merupakan khasiat tambahan kesuburan untuk membantu wanita hamil. L-arginine paling terkenal kerana kesannya terhadap sistem vascular tubuh manusia. Asid amino berfungsi melalui laluan oksida nitrous untuk mempromosikan pelebaran saluran darah dan aliran darah yang lebih baik. Oleh itu, ia mempunyai kaitan dalam meningkatkan syahwat dengan lebih cepat dan menjadikan proses hubungan intim menjadi lebih lancar.

Damiana: Juga dikenali sebagai Turnera Diffusa dan merupakan sejenis herba. Faedah Damiana dalam hubungan intim termasuk meningkatkan libido, melawan kemurungan dan memberi ketenangan minda. Damiana (Turnera diffusa dan Turnera aphrodisiaca) adalah tumbuhan ubat yang telah digunakan sejak turun temurun. Ia amat bermanfaat dalam rawatan kemandulan, dan juga boleh melawan penambahan berat badan untuk lelaki dan wanita.

Horny Goat Weed: Secara saintifuk, rumpai Horny Goat meningkatkan kesuburan dan fungsi seksual pada lelaki sekiranya diambil dengan dos yang betul. Horny Goat Weed boleh meningkatkan paras testosterone lelaki supaya lebih cergas semasa hubungan intim dan membantu membina dan mengekalkan jisim otot tanpa lemak. Ia mampu meningkatkan tahap testosteron dapat membantu meningkatkan jisim otot, dan meningkatkan libido anda secara semulajadi.

Panax Ginseng: Herba telah digunakan ratusan tahun lamanya untuk memberi manfaat kepada kesihatan manusia dan termasuklah dalam memberi kesuburan. Herba ini membantu kelancaran sistem peredaran darah dan mencergaskan badan dari keletihan. Oleh itu, ia menyumbang dalam memberi tenaga kepada pasangan yang berkahwin untuk berusaha mendapatkan zuriat.

back to menu ↑

Gunakan Zevs Setiap Malam

Zevs ialah sejenis supplemen yang boleh diminum. Walaupun anda menggunakan Zevs pertama kali, anda sudah boleh merasa perbezaannya. Ia tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. Bahan-bahan semulajadinya akan merangsang kesihatan diri dan menenangkan emosi supaya anda lebih mudah berehat dan hubungan intim lebih mudah untuk dilakukan.

Lebih baik menggunakan Zevs yang mengandungi bahan semulajadi. Memang ada ubat perangsang yang dihasilkan dengan bahan kimia tetapi ia mempunyai kesan sampingan yang memudaratkan kepada kesihatan. Ia juga tidak mempunyai kesan yang lama seperti Zevs.

Dengan menyelesaikan masalah syahwat anda, anda dan pasangan dapat berikhtiar untuk mendapatkan zuriat dengan lebih baik. Cara untuk menggunakan Zevs ialah

 • Titiskan pada lidah
 • Ambil antara 3 hingga 5 titis setiap hari
 • Pengambilan diambil secara berterusan selama 5-15 hari untuk meningkatkan kesan
 • Selepas 15 hari, anda perlu hentikan pengambilan selang 1-2 hari sebelum mengambilnya semula

Zevs boleh memberi kesan selama 3 hingga 6 bulan. Sekiranya anda ingin meneruskan penggunaan, ia boleh diulang dan tiada kesan sampingan didapati.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Zevs

Kajian saintifik telah dijalankan dengan teliti terhadapt keupayaan bahan-bahan herba didalam produk ini untuk memberikan kesuburan dan meningkatkan libido. Ia dihasilkan dalam bentuk ubat cecair kerana ia mudah ditelan dan hanya perlu beberapa titis semasa penggunaan.

Beberapa sukarelawan dipilih untuk menguji keberkesanan Zevs. Terdapat 10 sukarelawan yang menawarkan diri dan mereka mempunyai masalah berikut yang menyebabkan mereka sukar melakukan hubungan intim:

 • Keletihan
 • Pancutan pra-matang
 • Sperma yang rendah
 • Kurang Libido

Dengan menggunakan Zevs selama 2 minggu, mereka memberi maklumbalas yang positif. Masalah yang dinyatakan diatas telah selesai dengan baik. Mereka juga berkeyakinan untuk mendapat zuriat tidak lama lagi.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Zevs Secara Berterusan

Mempunyai anak ialah keinginan semulajadi dan bermanfaat untuk pasangan yang berkahwin. Setiap perkahwinan pasti pasangannya sudah berangan-angan untuk menjadikan anak-anak mereka hidup gembiran dan matlamat itu menjadi keutamaan yang tinggi. Kadang-kala, ada pasagan yang tidak sabra untuk mendapatkan zuriat dan sanggup menghabiskan ribuan ringgit untuk perubatan kesuburan.

Walau bagaimanapun, tidak semua perubatan kesuburan memberi kesan yang memuaskan. Ia juga kadang-kala mengandungi bahan kimia yang merbahaya yang boleh mempengaruhi emosi dan fizikal kita. Ia juga boleh menyebabkan kita sukar tidur, kesukaran untuk bekerja, dan berat badan menjadi meningkat.

Oleh itu, Zevs dicipta dengan bahan semulajadi supaya masalah sampingan tidak timbul. Ia juga membantu pasangan untuk mempunyai hubungan intim yang sihat dan berkualiti tanpa menjejaskan kesihatan atau aktiviti harian. Kelebihan Zevs ialah ia mempunyai bahan-bahan semulajadi sebagai bahan utama. Oleh itu, ia berkesan dalam menjaga kesihatan luar dan dalam.

Bahaya ubat perangsang adalah seperti berikut:

 • Kesan sampingan dadah yang terkandung didalam pil kesuburan adalah seperti perut kembung, sakit kepala, kekenduran payudara, sakit perut yang mengganggu, panas badan yang mengejut, dan perubahan mood. Risiko lain ubat kesuburan ialah anda boleh mengalami kehamilan berganda (seperti kembar atau kembar atau lebih) dan membangunkan sindrom hiperimulasi ovari (OHSS).
 • Kesan sampingan yang seterusnya ialah sakit kepala seperti migrain, sakit bahagian kemaluan, dan pening yang akut. Ramai lelaki tidak dapat mengawal rangsangan dan ia menyebabkan masalah emosi. Ia juga menyebabkan tekanan darah tinggi dan stress kerana bahan kimia telah menguasai proses didalam badan yang normal.
 • Ubat perangsang tidak sesuai diambil setiap hari kerana ia boleh menyebabkan masalah kesihatan kepada penggunanya. Oleh itu ia perlu diambil atas nasihat doktor. Dos yang berlebihan boleh mengancam kesihatan dan nyawa.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Zevs

Doktor Wilfred, yang memiliki klinik persendirian mencadangkan Zevs. Tanda utama ketidaksuburan lelaki ialah ketidakupayaan untuk mendapatkan zuriat atau anak. Walaupun isterinya memunyai tubuh badan yang subur dan sihat. Dalam beberapa kes, bagaimanapun, masalah yang berpunca dari masalah keturunan, ketidakseimbangan hormon, urat dilipat di sekeliling testis atau keadaan yang menghalang sperma menjadi sihat juga menyebabkan ketidaksuburan pada lelaki.

Zevs ialah penyelesaian yang baik untuk beberapa masalah kesuburan. Ia membantu dalam meningkatkan ketidaksuburan lelaki yang kronik. Ini termasuk juga pengeluaran atau fungsi sperma yang tidak normal disebabkan oleh buah zakar yang tidak berfungsi dan kekurangan sperma. Namun begitu, perubatan yang berbeza diperlukan sekiranya masalah ketidaksuburan atau susah mendapat zuriat disebabkan oleh masalah kesihatan seperti diabetes atau jangkitan seperti klamidia, gonorea, gondok atau HIV. Rawatan untuk kanser juga punca seorang lelaki tidak dapat menghasilkan sperma yang mencukupi kerana radiasi boleh menjejaskan pengeluaran sperma, kadang-kadang teruk.

Ubat boleh merawat beberapa masalah yang mempengaruhi kesuburan lelaki, termasuk ketidakseimbangan hormon dan masalah kelemahan tenaga batin. Pembedahan khas boleh memperbaiki penyumbatan dalam tiub yang mengangkut sperma. Pembedahan juga boleh digunakan untuk pembaikan varicocele supaya kehamilan lebih tinggi peratusannya. Namun begitu, bukan semua ubat yang berada dipasaran sesuai untuk anda. Anda perlu berjumpa doktor untuk mengenalpasti masalah kesihatan barulah dapat mengenalpasti rawatan yang diperlukan.

Sebab-sebab lain yang menghalang anda mendapatkan zuriat ialah mengenai jumlah sperma yang rendah. Faktor ini mungkin kerana penggunaan ubat. Steroid anabolik yang diambil untuk merangsang kekuatan otot dan pertumbuhan dapat menyebabkan testis mengecut dan pengeluaran sperma berkurang. Masalah ini sering berlaku pada ahli sukan dan ahli bina badan. Penggunaan kokain atau marijuana dapat mengurangkan jumlah dan kualiti sperma anda kerana ia menyebabkan penghasilan sperma tidak dapat dirangsang.

Seorang lelaki yang kiraan sperma yang rendah tidak bermakna isterinya tidak boleh hamil. Cuma dengan menggunakan Zevs, kadar kehamilan atau kemungkinan isteri akan mengandung menjkadi lebih tinggi. Jika jumlah sperma sangat rendah atau terdapat faktor lain, seperti kelainan dalam bentuk sperma atau motilitas yang rendah, atau jika keluarga anda mempunyai masalah kesuburan juga, IVF dengan suntikan sperma intracytoplasmik (ICSI) mungkin kesuburan rawatan untuk dipertimbangkan. IVF ialah prosedur yang mahal dan memerlukan banyak penelitian ulangan di Hospital. Oleh itu, untuk menjimatkan kos, pilihan semulajadi yang lebih baik ialah Zevs.

Kaedah perubatan dari bahan semulajadi amat disyorkan kerana kita dapat menghindarkan kesan sampingan yang merbahaya. Untuk mereka yang ingin mencuba, anda boleh mendapatkan khidmat nasihat doktor terdekat untuk memeriksa keadaan anda dan dos yang anda perlukan sebelum mengambil apa-apa ubat perangsang atau ubat kehamilan. Zevs merupakan kaedah alterntif untuk merawat masalah kesuburan dan hubungan intim.

Cara lain yang mungkin anda boleh amalkan ialah dengan mengamalkan pemakanan yang baik untuk kesuburan seperti buah-buahan, tiram, telur, dan elakkan makanan bergoreng.

back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Zevs

Azamat, 40, Terbaik! Terasa badan menjadi muda semula.
Erlan, 30, Isteri saya dapat merasa kelainan dalam hubungan intim dan langsung tidak merasa bosan.
Zainal, 35, Hubungan intim sekarang tidak lagi terasa penat dan bosan seperti dulu.
Razman, 29, Anda perlu mencuba untuk merasainya sendiri. Bagi saya, ia memang berkesan.
Johan, 28, Saya berpuashati selama menggunakan Zevs kerana ia berkesan.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Zevs
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan Zevs yang original dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan hebat. Tawaran diskaun adalah terhad. Inilah masanya untuk menjadi lebih sihat disamping mendapatkan waktu tidur dan rehat yang mencukupi.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score