Best price

Krim VarySan akan membuang varises selama 17 hari

Pengenalan

Produk VarySan merupakan produk yang berkesan dalam menyelesaikan masalah vena varikos atau masalah urat simpul yang sering melanda kaum wanita. Ia merupakan krim anti vena varikos yang sangat efektif! Urat simpul yang terdapat di bawah kulit dan ia adalah salur darah yang jelas berwarna biru atau ungu di kaki. Oleh itu kemunculan produk VarySan ini merupakan penyelesaian yang efektif dalam menangani masalah vena varikos. Masalah vena varikos atau urat simpul ini adalah berpunca daripada peningkatan tekanan darah di dalam salur vena yang terlalu tinggi.

Kerosakan pada sistem injap vena menyebabkan salur darah menjadi lemah dan menjadikan darah terkumpul di situ hingga menghasilkan vena varikos, urat simpul bergelembung yang berwarna biru atau ungu. Vena varikos juga sering dihidapi oleh mereka yang sedang dalam tempoh kehamilan dan mengalami masalah berat badan berlebihan serta mereka yang sudah berusia. Menurut sumber kesihatan kerajaan Malaysia, faktor-faktor yang mungkin menjadi penyebab vena varikos antaranya adalah faktor keturunan, kehamilan, obesiti, postur badan yang berdiri atau duduk terlalu lama, pengambilan pil perancang keluarga bagi wanita serta pengambilan pil rawatan hormon.

Bagi wanita yang sedang hamil, seperti mana bayi dalam kandungan semakin membesar akan mendorong plasenta (uri) dan uterus (rahim) untuk menekan salur darah di bahagian pelvik dan memberi kesan kepada salur darah di bahagian kaki seterusnya menjadikan salur darah anda bengkak. Amalan Krim VarySan di sepanjang tempoh kehamilan dapat mengurangkan simptom vena varikos yang melanda kaum wanita.

Obesiti atau masalah pertambahan berat badan yang mendadak juga salah satu faktor yang menyumbang kepada vena varikos, dengan menggunakan Krim VarySan di samping mengamalkan pemakanan yang seimbang serta gaya hidup yang sihat pasti dapat mengurangkan kesan vena varikos pada bahagian kaki.

Varysan

Beli Krim VarySan yang original di Malaysia

Diagnosis simptom vena varikos ini tidak memerlukan penyelidikan atau analisis lanjut, semua tanda-tanda awal atau gejala dapat dilihat dengan jelas. Antara gejala-gejala awal petanda vena varikos, seseorang itu sering kali lenguh-lenguh dan sakit kaki, gatal-gatal di tempat berkenaan, mengalami masalah bengkak kaki, kekejangan otot kaki dan kekejangan otot setempat. Kemunculan gejala-gejala awal ini pastinya mengehadkan penampilan seseorang untuk tampil cantik dan berkeyakinan di pejabat mahupun bersama insan tersayang. Sudah tentu faktor ini amat meresahkan kaum wanita yang nyata amat menitikberatkan soal kecantikan dan kesihatan kulit mereka terutamanya di bahagian kaki atau mana-mana bahagian yang bermasalah. Apa pun, jangan bimbang! Kerana krim anti vena varikos iaitu VarySan sememangnya terbukti keberkesanannya untuk mengatasi masalah urat simpul secara profesional!

Walaupun penyakit vena varikos tidak mendatangkan mudarat kepada pesakit, namun ia tidak boleh diabaikan begitu sahaja. Sekiranya diabaikan tanpa sebarang tindakan pencegahan yang diambil, boleh menyebabkan bengkak kaki dan kesukaran untuk berjalan. Saluran darah yang bengkak menjadikan salur darah menjadi mendak seterusnya bertukar menjadi racun. Untuk jangka masa pendek, pesakit akan kerap merasa tanda-tanda seperti kejang otot dan kegatalan kulit.

Jika simptom berterusan, warna kulit akan bertukar menjadi gelap dan kehitaman akibat dari aliran darah yang perlahan di bahagian kaki. Seterusnya darah tidak akan dapat mengalir ke bahagian kulit sehingga terjadinya kudis atau penyakit ulser. Perlu diingatkan bahawa penyakit ulser tidak dapat dirawat sekiranya penyakit vena varikos tidak dicegah terlebih dahulu. Oleh itu, sangat penting untuk orang ramai mengetahui akan kewujudan krim anti vena varikos iaitu VarySan agar dapat memperoleh manfaat dan kelebihan dari amalan pemakaian krim ini secara berterusan.

back to menu ↑

Cara untuk menempah krim VarySan

Bagaimana Krim VARYSAN berfungsi?

Krim VarySan dihasilkan daripada formula yang unik di samping memberi kesan yang selamat dan berkesan. Krim VarySan berfungsi menghilangkan gejala keradangan di samping dapat melegakan kesakitan. Melalui amalan penggunaan yang berterusan, krim ini boleh meningkatkan serta memperbaiki peredaran. Justeru, ia mampu menguatkan salur darah dan merawat urat yang tersimpul, iaitu vena varikos. Selain daripada itu, Krim VarySan juga dapat menghilangkan masalah gejala-gejala lain seperti benjolan angsa yang terdapat pada kaki serta tangan dan kaki yang mudah berasa sejuk.

Varysan

Kesan daripada penggunaan Krim VarySan untuk jangka masa yang lama ianya dapat membantu menyembuhkan ulser, membantu melancarkan peredaran darah dengan betul, mengelakkan dinding pembuluh darah jadi sempit dan menguatkan dinding pembuluh darah, membantu mengurangkan kesan teruk vena varikos pada kaki, membantu mencegah pembekuan darah, membantu meningkatkan fungsi injap vena dan memperbaiki saluran tisu di bahagian yang bermasalah.

back to menu ↑

Berapa harga krim VarySan

Harga Krim VarySan dan boleh beli di mana? [Hanya boleh didapati di laman web rasmi pengilang pada kadar diskaun 50%]

Untuk maklumat semua pembaca, Krim VarySan ini tidak terdapat di sebarang farmasi, atau mana-mana laman web jual beli online seperti Amazon, Lazada, ataupun Ebay. Krim VarySan hanya boleh didapati di laman web rasmi pengilang. Tujuannya adalah untuk mengelakkan daripada sebarang usaha produk tiruan yang dilakukan oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Harga Krim VarySan yang asal ialah RM358.00. Namun anda boleh dapatkan diskaun pada kadar 50% apabila anda membeli terus daripada laman web rasmi pengilang Krim VarySan.

back to menu ↑

Komposisi serta kandungan Produk Krim VarySan

Krim VarySan dihasilkan daripada 100% formula semula jadi. Formula semula jadi ini mengandungi khasiat vitamin B1, B5 dan C yang membantu menguatkan dinding urat. Komponen utama yang terkandung di dalam produk Krim VarySan adalah Menthol, Buah jeruk, Ruscus Aculeatus dan Arnica.

Menthol – Memberi kesan yang menenangkan, menghilangkan keletihan dan pembengkakan kaki serta bertindak sebagai bahan menyejukkan di samping kesan yang menyegarkan.

Varysan

Buah Jeruk – Buah Jeruk mengandungi khasiat Vitamin (B1, B5 dan C) yang menguatkan dinding urat dan membantu pertumbuhan semula tisu. Ia juga mempunyai kesan anestetik dan vasodilasi.

Ruscus Aculeatus – Tanaman semak yang tersebar di Iran, Mediteranian dan Amerika, keunikan pokok ini adalah buah yang tumbuh dari daunnya. Kebaikan Ruscus Aculeatus ialah mempunyai sifat regeneratif dan hemostatik.

Arnica – Merupakan tumbuhan herba dari keluarga bunga matahari. Khasiatnya yang terkandung di dalam Krim VarySan dapat mengurangkan bengkak dan kesakitan pada sendi, menpunyai kesan tonik pada dinding vascular. Di samping turut bertindak menghilangkan pembekuan darah dalam urat.

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan krim VarySan

  1. Arahan – Bagaimana untuk menggunakan Krim VarySan?

Cara penggunaan Krim VarySan:

  • Krim VarySan sesuai di bawa ke mana sahaja untuk digunakan di rumah mahupun di tempat kerja. Tidak memerlukan sebarang kemahiran khusus untuk menggunakannya.
  • Krim VarySan perlu disapu secara menyeluruh di tempat atau bahagian yang bermasalah dengan urutan secara menaik sehingga krim kering.
  • Krim ini hendaklah disapu tiga kali sehari secara konsisten setiap hari untuk mendapatkan manfaat daripada khasiat krim ini.
back to menu ↑

Krim VarySan Sebenar

Kajian Klinikal Krim VarySan

Kajian klinikal mendapati masalah vena varikos berlaku seiring dengan peningkatan umur yang semakin lanjut. Malah golongan wanita adalah lima kali ganda berpotensi untuk mendapat penyakit vena varikos berbanding lelaki. Hasil daripada kajian klinikal daripada penggunaan krim VarySan mendapati hampir 97% kaum wanita berpuas hati dengan hasil penggunaan krim anti vena varikos iaitu Krim VarySan. Tidak semua pesakit vena varikos memerlukan rawatan yang agresif seperti rawatan pembedahan. Lebih-lebih lagi jika peringkat vena varikos yang masih awal dan tidak serius. Namun kesannya pada kaki adalah jelas kelihatan dan menganggu penampilan seseorang. Bagi rawatan vena varikos yang tidak agresif, krim VarySan adalah krim yang bersesuaian untuk mencegah vena varikos daripada menjadi ke tahap yang lebih serius. Mencegah adalah lebih baik daripada membiarkan pesakit tanpa sebarang tindakan.

Adakah Krim VarySan merupakan produk tiruan?

Krim anti vena varikos iaitu Krim VarySan dihasilkan daripada komponen bahan 100% semula jadi. Tiada istilah penipuan mahupun produk tiruan yang kami hasilkan. Dengan keberkesanan khasiat bahan yang terkandung dalam Krim VarySan sememangnya terbukti dapat merawat masalah pesakit vena varikos dari mengalami tahap yang serius. Kualiti penghasilan Krim VarySan ini adalah dijamin berkualiti mutu pengeluaran daripada pengilang kami. Penggunaan Krim VarySan yang kerap dan konsisten dapat menghilangkan masalah di bahagian kaki atau dibahagian yang bermasalah. Risiko untuk pengguna membeli produk tiruan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab juga dapat dielakkan memandangkan pihak kami hanya menjualnya melalui laman web rasmi pengilang.

back to menu ↑

Krim VarySan Tiruan

Hasil penggunaan Krim VarySan

Hasil daripada penggunaan Krim VarySan, pengguna telah memperoleh kesan dan hasil yang sangat memuaskan. Kesan penggunaan sebelum dan selepas menggunakan Krim VarySan memang ketara. Selepas menggunakan secara berterusan Krim VarySan ini pengguna akan dapat memperoleh manfaat daripada khasiat krim ini, antaranya, krim ini dapat membantu menyembuhkan ulser, menggalakkan perjalanan peredaran darah yang betul, membantu menghalang daripada dinding pembuluh salur darah menjadi sempit sekali gus menguatkan lagi dinding pembuluh darah. Selain daripada itu, hasil penggunaan krim ini dapat membantu mengurangkan kesan vena varikos yang semakin jelas pada bahagian kaki, dapat membantu mencegah pembekuan darah, membantu meningkatkan fungsi injap vena serta membaiki saluran tisu dalam darah. Paling memuaskan, pengguna dapat merasai semula dengan penampilan kaki yang cantik tanpa sebarang kesan vena varikos yang kelihatan buruk pada kaki. Pengguna krim VarySan kini tampil lebih yakin dan cantik melihatkan pada kulit kaki mereka.

Varysan
back to menu ↑

Ulasan doktor tentang KrimVarySan

Ulasan Doktor

Saya mengesyorkan kepada pesakit-pesakit yang mengalami vena varikos untuk menggunakan krim merawat vena varikos untuk kesan yang memuaskan. Khasiat daripada kandungan produk ini mampu merawat urat simpul yang timbul di kaki. Saya percaya dengan formula eksklusif 100% daripada bahan semula jadi dapat membantu pesakit saya mengatasi masalah vena varikos. Krim VarySan telah diuji secara klinikal dan mampu memberikan kesan penggunaan yang ketara selepas menggunakannya.

Dr. Zahidi Arsyad

Pakar Pembedahan dan Kesihatan Kulit (15 Tahun Pengalaman)

back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna krim VarySan

Ulasan pengguna Krim VarySan

Semasa hamil anak pertama pada usia muda, saya langsung tidak mengalami masalah vena varikos. Tetapi pada kehamilan yang kedua kesan urat timbul biru atau ungu kian jelas di kaki, malah sering berasa sakit pada bahagian tersebut. Menurut doktor mungkin disebabkan usia saya yang semakin meningkat di samping simptom kehamilan menyebabkan saya mengalami vena varikos pada kehamilan yan kedua. Saya mencuba produk krim VarySan, kawan saya yang syorkan. Saya gunakannya secara konsisten sapu 3 kali sehari, dalam masa seminggu kesan urat simpul mula beransur hilang. Paling memuaskan sebaik sahaja sapu, sakit-sakit dibahagian urat rasa lega.

Zahirah Ahmad

 

Saya mengalami masalah urat simpul yang teruk sehingga terjadinya ulser. Doktor kata ini berpunca daripada penyakit vena varikos. Disebabkan saya tidak mengambil langkah pencegahan awal untuk merawat urat simpul di bahagian kaki saya, lama-kelamaan ia jadi teruk. Doktor mencadangkan kepada saya Krim VarySan untuk merawat vena varikos terlebih dahulu. Apabila saya menggunakan krim tersebut, sakit-sakit dibahagian memang rasa lega dan dapat berjalan dengan selesa. Terima kasih kepada doktor yang telah syorkan kepada saya krim VarySan!

Izzati Yahya

 

Bapa saya mempunyai penyakit vena varikos, apabila saya lihat kesan urat seakan kehijauan saya semakin risau dan cuba mencari jalan dan cara untuk mencegah dari menjadi kesan vena varikos yang teruk. Sebelum ni ada makcik saya bercerita, urat hijau yang tersimpul di kaki boleh dirawat dengan ubat krim yang bersesuaian. Makcik saya tunjukkan laman web rasmi yang menjual Krim VarySan dan membaca testimoni-testimoni dari pengguna dan saya terus membeli dari laman tersebut. Apabila bapa saya mengguna krim VarySan, tak sampai seminggu urat yang timbul tu beransur-ansur hilang! Syukur sangat! Bapa saya tidak mengadu sakit-sakit kaki lagi. Terima kasih ☺

Nabil Mustapa

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Varysan
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Secara keseluruhan, produk Krim VarySan amat bersesuaian bagi mereka yang cuba mengatasi masalah vena varikos dan mengelakkan urat kehijauan yang timbul di kaki justeru menjejaskan penampilan seseorang untuk tampil cantik. Bukan itu sahaja, dengan sapuan dan penggunaan yang konsisten dapat memperbaiki peredara darah agar lancar, mengurangkan ketegangan dan urat kejang, memulihkan dengan cepat kapilari darah, mengurangkan edema, meningkatkan keanjalan urat dan membersihkan dan menyembuhkan urat. Ulasan daripada pengguna terbukti krim VarySan sangat berkesan dan mereka mendapat manfaat selepas membeli dan menggunakannya secara berterusan.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score