Best price

Varius Menjadikan Kaki Licin Berseri Secara Semulajadi

Salur darah yang tersumbat berisiko memberi masalah kepada anggota badan. Salah satunya ialah varicose vein ataupun vena varikos. Vena verikos boleh muncul dibeberapa bahagian badan. Dinding pembuluh darah yang lemah dan peredaran darah yang tidak sempurna menyebabkan kecacatan ini berlaku. Apabila keadaan ini berlaku, terutamanya di bahagian kaki, bahagian itu kelihatan hodoh dan tidak sempurna. Jika anda seorang yang suka memakai skirt atau seluar pendek, anda perlu melupakan hasrat untuk bergaya itu kerana tidak sanggup melihat kaki yang hodoh seperti ini.

Adakah anda tercari-cari produk yang sesuai untuk melegakan menghilangkan vena varikos?Cubalah Varius yang mampu merawat vena varikos, melicinkan kulit, dan memperbaiki urat varikos. Sila baca lanjut disini.

Menyembuhkan Vena Varikos Dengan Mudah Dan Pantas

Kita amat berhati-hati apabila memilih produk kerana produk yang salah boleh menyebabkan vena varikos pada kaki akan menjadi lebih teruk. Untuk merawat masalah kesihatan yang dialami, disyorkan untuk mencuba Varius yang berkesan ini. Krim ini amat mudah untuk digunakan, senang dibawa kemana-mana, dan mudah disimpan. Mengapa perlu gunakan krim yang terbaik ini? Sila baca selanjutnya disini:

1) Krim Anti Vena Varikos

Krim ini melawan pembentukan vena varikos. Apabila simptom vena varikos muncul, krim ini adalah penyelesaian segera untuk mengelakkan daripada masalah itu semakin teruk. Ia menggalakkan peredaran darah dan membawa nutrient penting untuk merawat masalah vena varikos. Selain itu, penggunaan semasa kemunculan simptom boleh mengelakkan daripada pembuluh darah ini pecah dan menyebabkan kesakitan. Krim ini boleh mencegah daripada keadaan menjadi bertambah teruk oleh itu ia sesuai digunakan dalam proses pencegahan pembentukan masalah vena varikos.

2) Memperbaiki saliran darah didalam urat

Saluran darah yang tersumbat menyebabkan aliran darah terganggu. Aliran darah yang terganggu menyebabkan pembentukan darah beku. Pada kaki, satu kawasan yang berbonjol dan berwarna ungu akan kelihatan kerana urat mengembang dan tersumbat. Kaki akan terlihat seakan-akan tidak sekata dan pelik. Krim ini memperbaiki keadaan ini dengan melancarkan semula peredaran darah dan memecahkan darah beku. Apabila masalah sudah diselesaikan, kaki akan kembali kelihatan normal tanpa sebarang cela yang hodoh dan menyakitkan.

3) Mengelakkan vena varikos menjadi pecah

Vena varikos yang teruk tersumbat akan pecah. Apabila keadaan ini berlaku, bahagian yang terlibat akan terasa sakit dan berlaku pendarahan. Rawatan di hospital diperlukan kerana amat penting untuk menghentikan pendarahan tersebut. Untuk mengelakkan daripada pendarahan yang tidak diingini berlaku, krim ini perlu digunakan dari awal.

4) Menggalakkan peredaran darah yang betul

Peredaran darah yang normal amat penting. Oleh itu, krim ini dapat memastikan peredaran darah dibahagian kaki tidak terganggu. Salur darah yang sempit dan tersumbat dapat dirawat dengan menggunakan krim ini. Anda dapat menjimatkan wang ringgit kerana mengelakkan perbelanjaan yang besar sekiranya keadaan vena varikos bertambah teruk dan memerlukan rawatan rapi di hospital.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan krim Varius yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan makanan supplemen ini dengan harga RM147 sahaja dari harga sebenar, RM 294. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat anda. Pembungkusan dan penghantaran akan diproses dalam tempoh 15 jam selepas pengesahan pembelian.

back to menu ↑

Cara Untuk Merawat Vena Varikos Dengan Mudah

Krim Varius merupakan krim yang telah diuji keberkesanannya. Krim ini menghilangkan kesakitan pada kaki yang disebabkan oleh salur darah tersumbat. Itu ialah kesan sampinyan apabila mengalami masalah vena varikos. Krim ini merawat masalah vena varikos dan menggalakkan aliran darah yang lancar dan normal semula. Dengan cara ini, vena varikos bukan sahaja dapat dirawat tetapi dapat dicegah dengan selamat. Krim ini boleh digunakan setiap hari dan mencegah daripada kesakitan pada kakir daripada menjadi pendarahan yang lebih serius. Ingin lebih tips untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kaki? Sila ikuti tips disini.

1) Mengekalkan keseimbangan hormon

Wanita lebih cenderun mendapat penyakit ini berbanding lelaki kerana wanita mengalami perubahan hormone setiap bulan. Mengekalkan keseimbangan hormone amat penting supaya aliran darah tidak terpengaruh. Semasa datang haid atau mengandung, amalkan pemakanan yang sihat yang membantu dalam mengimbangi hormone.

2) Elakkan obesiti

Obesiti boleh menyebabkan masalah urat bersimpul. Fakta menerangkan bahawa berat badan yang berlebihan menyebabkan banyak tekanan pada urat telah berlaku. Urat yang tidak dapat ruang untuk saluran darah yang betul boleh berubah bentuk, bersimpul, dan mengandungi darah beku. Oleh itu, senaman dan pemakanan yang seimbang boleh membantu dalam mengelakkan obesity. Jauhkan makanan ringan atau makanan fast food supaya lemak berlebihan tidak berkumpul didalam badan terutama bahagian perut dan kaki. Anda juga digalakkan supaya bersenam ringan setiap hari untuk membantu melancarkan lagi peredaran darah.

3) Elakkan pengambilan garam berlebihan

Apabila menyediakan makanan, elakkan daripada mencampur garam secara berlebihan. Garam berlebihan didalam badan mendorong kerapa pembentukan urat tersimpul. Ia juga mengurangkan jumlah air didalam badan kita dan menyebabkan darah semakin pekat dan mudah membeku. Sila amalkan makanan yang kurang garam, kurang gula, dan kurang lemak. Inilah peraturan pemakanan sihat yang perlu diamalkan.

4) Bersenam secara teratur

JIka anda mempunyai jadual senaman, ianya lebih baik kerana ia membantu dalam memastikan anda sentiasa bersenam. Bersenam secara teratur boleh mengelakkan daripada pembentukan vena varikos kerana senaman akan mengelakkan daripada aliran darah daripada terganggu.

back to menu ↑

Krim Varius Yang Dinanti-nantikan

Kita semua memang mahukan penyelesaian yang termudah untuk apa-apa sahaja yang kita lakukan. Dengan menggunakan krim ini, anda dapat mengelakkan hilang ribuan ringgit untu membuat pembedahan. Kos pembedahan tidaklah murah, hampir sama dengan harga membeli sebuah kereta yang mahal jika anda ingin membuat pembedahan diluar negara. Selain itu, wang akan terus mengalir keluar kerana anda juga memerlukan perbelanjaan untuk pemulihan diri anda.

Setelah membaca banyak tips diatas, krim ini jugalah pilihan yang termudah akhirnya. Cuma memerlukan sedikit masa untuk menunjukkan hasil. Anda Cuma perlu sapu sebanyak 2 kali sehari untuk melihat kesannya seawal 2 minggu. Anda tidak perlu menghadiri sebarang kelas atau latihan kerana anda Cuma perlu membaca arahan yang disertakan didalam label.

Krim Varius telah diuji keberkesanannya. Adakah anda tahu bahawa ia menyerap dengan cepat kedalam kulit dan melegakan kesakitan yang dialami dengan pantas? Apabila anda menggunakan krim ini setiap hari, anda boleh mencegah kesakitan mahupun pembentukan vena varikos daripada berulang.

Dalam beberapa minggu sahaja, krim ini dapat menyembuhkan penyakit dan pembentukan vena varikos. Kepada pengguna yang ingin mencegah penyakit ini juga boleh mengunakan krim ini pada kaki dan lengan. Menarik bukan? Krim ini juga tidak mempunyai kesan sampingan dan selamat untuk digunakan berulang kali. Tujuan utamanya ialah untuk merawat penyakit sendi yang mengganggu aktiviti harian anda. Ia dapat meningkatkan keadaan kesihatan dan mengurangkan kesakitan pada kaki atau bahagian lain dengan sapuan yang mudah sepantas beberapa. Banyak manfaatnya bukan?

Selain daripada itu, 100% bahan didalam krim ini adalah dari komponen tumbuh-tumbuhan herba. Ia tidak mengandungi bahan kimia merbahaya oleh itu anda tidak perlu risau mengenai kesan sampingan menggunakan krim ini.

Krim yang mengandungi bahan semulajadi ini tidak memberi kesan sampingan akibat bahan-bahan kimia merbahaya lagi terlarang untuk digunakan. Inilah kelebihan produk ini dalam menjaga kesihatan dan kecantikan tubuh badan yang ideal secara mudah tanpa perlu pembedahan! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Krim Varius

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan krim Varius Satu temubual secara terbuka dan pemeriksaan sendi diadakan bersama sukarelawan yang berusia 30 hingga 40 tahun dan semua sukarelawan diberikan Krim Varius sebagai percubaan. Seramai 10 orang sukarelawan diantara 30 hingga 40 tahun diberikan percubaan krim secara percuma selama 1 minggu.

Kajian ini dimulakan dengan membuat pemeriksaan kesihatan kepada semua sukarelawan. Sukarelawan yang terpilih merupakan sukarelawan yang tidak pernah mencuba apa-apa produk dan tidak melakukan pembedahan pada masalah vena varikos mereka. Semua sukarelawan perlu menggunakan krim ini selepas mandi sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Kepada yang tidak menggunakannya secara kerap, masa dan tarikh perlu direkodkan.

Selepas 1 minggu, sebanyak 15 orang menggunakan losyen ini secara tetap. Selebihnya menggunakan 1 atau 2 kali sehari. Diantara hasil yang ditemukan ialah:

1. Semua sukarelawan menunjukkan perubahan aliran darah. Pengaliran darah pada kaki khasnya menjadi lebih lancar.

2. Semua sukarelawan merasai perbezaan pada warna ungu dibahagian kaki. Warna tersebut semakin pudar dan hilang.

3. Sukarelawan yang menggunakan losyen ini 2 kali setiap hari menunjukkan perubahan yang paling ketara iaitu rasa sakit pada kaki akibat darah beku dan saluran tersumbat telah hilang dan tidak berulang.

4. Sukarelawan yang menggunakan losyen ini 1-2 kali sehari mengalami perubahan pada kaki dimana kulit menjadi lebih licin tanpa bonjolan nyata.

5. Sukarelawan yang mengikuti eksperimen ini juga mendapati cara ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak dikehendaki seperti kesan sensitif pada kulit ataupun ruam. Ianya selamat digunakan dan krim ini tidak berminyak.

Terbukti seseorang yang menggunakan krim Varius sekurang-kurangnya 2 kali sehari akan dapat merawat masalah varikos dengan pantas, selamat, dan berkesan.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Produk Ini Secara Berterusan

Dengan manfaat yang telah disebutkan tadi, krim ini mampu memberikan kesan yang memuaskan kepada pengguna. Anda ingin tahu cara menggunakan krim ini dan mengelakkan masalah varikos dengan lebih lanjut? Baca disini!

1) Sapuan yang ringan sudah mencukupi

Krim ini perlu disapukan pada kulit dengan cara bulatan secara perlahan-lahan. Tidak perlu menunggu selepas atau sebelum mandi kerana krim ini boleh disapu pada bila-bila masa sahaja. Teruskan menggosok pada bahagian kulit yang kering sehingga krim ini diserap sepenuhnya. Dalam masa 1-2 minit, anda dapat merasakan perbezaannya.

2) Mudah sahaja untuk digunakan 2 hingga 3 kali sehari

Sebaik-baiknya, gunakan krim ini sebanyak 2 atau 3 kali sehari untuk mengelakkan kesakitan yang kerap. Apabila rasa sakit sudah cukup dirawat, anda Cuma perlu menggunakan krim ini 1 atau 2 kali sehari. Ia juga boleh disapu bila perlu. Krim ini Cuma perlu disapukan mengikut kadar yang mencukupi sahaja. Jadi anda tidak perlu risau krim ini akan habis cepat kerana amaun yang mencukupi sudah mampu menghilangkan rasa sakit pada lengan ataupun kaki.

3. Cuba elakkan daripada kawasan yang disapu terkena air

Krim ini tidak perlu dibilas kerana ia perlu dibiarkan meresap ke dalam kulit. Pada satu jam yang pertama, krim ini akan meresap dan merawat bahagian yang diiginkan. Bahagian yang disapukan krim tidak boleh tededah dengan air atau dibilas. Biarkan krim ini memberikan kesan dan tunggu sehingga 1 jam sebelum boleh dibilas atau mandi.

4. Simpan ditempat yang dingin dan kering

Sila simpan produk ini di tempat yang dingin dan kering untuk mengekalkan kandungannya daripada rosak. Suhu yang terlalu sejuk atau terlalu panas boleh menangguhkan keberkesanan krim ini apabila digunakan. Selain daripada itu, krim ini tidak boleh terdedah dengan cahaya matahari kerana sinar UV boleh merosakkan kandungan dan antioksidan didalam krim.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai krim Varius

Doktor Mahani, yang memiliki klinik swasta di ibu negara mengesyorkan sesiapa yang mengalami masalah urat bersimpul atau vena varikos tidak perlu risau kerana penyelesaian mudah adalah krim Varius. Formulanya yang lembut dan terdiri dari bahan-bahan semulajadi merupakan faktor utama krim ini bertindak dengan berkesan dan meresap ke dalam kulit dengan mudah.

Ia mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang membantu penyembuhan masalah vena varikos yang kronik. krim ini tidak memberi kesan sampingan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya. Ia selamat digunakan oleh para belia dan veteran.

Krim ini berfungsi sebagai rawatan harian dan pencegahan vena varikos. Formulanya yang berkesan menghilangkan kesakitan dan simptom yang dialami oleh pesakit. Setiap hari, krim ini perlu disapu untuk menggalakan lagi pengaliran darah dibahagian kaki dan tangan untuk mengelakkan daripada pembentukan darah beku.

Dari masa kesemasa, krim ini menguatkan saluran urat dan melancarkan peredaran darah. Cara ini mengelakkan daripada pembentukan darah beku yang tidak dingini. Oleh itu, vena varikos tidak dapat terbentuk lagi pada masa hadapan. Untuk mengetahui jika anda mempunyai masalah vena varikos, perhatikan sekiranya anda mengalami benjolan pada kaki, tangan dan kaki terasa sejuk, aliran darah tidak memuaskan, sering keletihan, dan tompok biru/ungu pada kaki semakin banyak. Setelah berjumpa dengan doktor dihospital terdekat, gunakanlah krim ini sebagai rawatan rutin anda.

back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Krim Artropant

Maria, 25, Saya mengalami vena varicose semasa mengandung. Kata doktor, tekanan pada bahagian perut menyebabkan bahagian paha dan betis mengalami masalah ini dengan ketara. Selepas bersalin, kaki saya kelihatan mengerikan. Saya menggunakan krim ini untuk merawat masalah vena varikos dengan serta merta. Saya amat gembira kerana kaki saya kembali kelihatan normal.
Isna, 37, Saya jarang bersenam dan bergelut dengan masalah berat badan. Semasa menjalankan pemeriksaan kesihatan, saya mendapati tangan dan kaki saya berwarna ungu di sesetengah tempat. Doktor mengatakan simpton vena varikos telah muncul dibeberapa kawasan. Selain daripada bersenam, saya mengamalkan krim ini. Dalam masa beberapa minggu, simptom semua hilang.
Diana, 34, Krim ini mengandungi bahan semulajadi yang berkesan. Oleh itu, saya mencubanya setiap hari tanpa keraguan. Saya tidak suka pada produk bahan kimia, oleh itu saya menggunakan bahan ini.
Lily, 41, Saya berjaya menurunkan berat badan tetapi masalah urat simpul saya belum hilang sepenuhnya. Akhirnya, kawan saya memperkenalkan krim ini. Krim ini mudah menyerap dan tidak berminyak. Saya gunakan sebagai krim untuk mengurut kaki disamping menghilangkan urat simpul.
Zuridah, 29, Kaki saya sungguh hodoh dan memalukan. Saya menggunakan kain dan seluar panjang dirumah untuk menyembunyikan kaki sendiri. Apabila terbaca mengenai krim ini didalam iklan internet, saya tidak berfikir dua kali. Saya terus memesan krim ini untuk mengatasi masalah kaki saya.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Varius
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan krim hebat ini dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk mengelakkan masalah urat simpul dan kaki menjadi lebih teruk lagi dimasa hadapan. Jangan malau-malu hubungi kami.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score