Best price

Krim Varikossete Berkesan Untuk Menyelesaikan Masalah Urat Simpul

Pengenalan

Urat simpul atau dikenali sebagai verikose veins merupakanmasalah yang sering dihadapi oleh kaum wanita. Masalah ini boleh timbul dikalangan wanita dan lelaki seawal umur belasan tahun. Urat simpul dianggap sebagai sesuatu yang tidak disenangi dan ia boleh memberi kesan kepada kesihatan.

Krim Varikossete diperkenalkan untuk mengatasi masalah urat simpul. Ia bertindak untuk melancarkan peredaran darah, menghalang pembentukan darah beku, menghilangkan rasa sakit, menganjalkan semula kulit dan mencegah rasa iritasi. Krim ini mudah digunakan dan cepat meresap kedalam kulit. Ia juga tidak member kesan berminyak kepada pengguna. Krim Varikosette hanya untuk kegunaan luaran dan berkesan untuk menyelesaikan masalah urat simpul yang membimbangkan.

Bagaimanakan Krim Varikossete Berfungsi?

Krim Varikossete mempunyai beberapa jenis bahan aktif yang berkesan untuk mengatasi masalah kesihatan tersebut. Ia mengandungi ekstrak buah horse chestnut yang memberi kesan teraputik kepada urat. Ia juga mengandungi troxerutin yang membantu dalam mencairkan darah supaya menghalang oembentukan darah beku didalam urat. Ektrak ini juga mengandungi komponen organik yang boleh menghentikan proses thrombosis.

Varikosette

Untuk makluman pengguna, Krim Varikossete tidak menghilangkan urat simpul dalam masa 24jam. Ia lebih kepada menghalang daripada pembentukan urat simpul yang baru dan memulihkan keadaan kulit yang terdedah dengan masalah urat simpul. Krim ini juga mencegah pengguna daripada mengalami symptom dari urat simpul iaitu kepedihan, bengkak, dan stress. Krim ini akan menguatkan dinding salur darah dan menjadikannya lebih elastik. Dengan cara ini, pembentukan urat simpul dapat dicegah dari awal. Tiada komplikasi dilaporkan oleh pengguna krim dan produk ini dapat bertahan selama beberapa jam sebelum penggunaan krim yang seterusnya.

back to menu ↑

Harga Krim Dan Outlet

Krim ini hanya boleh didapati melalui laman web rasmi produk tersebut. Anda boleh membuat pembelian secara online dan mendapatkan 50% diskaun untuk pembelian secara terus melalui pengeluar rasmi. Dukacita dimaklumkan, ia tidak didapati di laman online yang lain seperti ebay, amazon, dan lazada. Sila berhati-hati sekiranya terjumpa produck ini dilaman web yang lain kerana ia mungkin produk yang palsu.

Krim ini juga tidak terdapat difarmasi. Sila kelaman web rasmi Krim Varikosset untuk membuat pembelian secara online. Krim ini mempunyai kapasiti sebanyak 75ml dengan harga yang berpatutan. Sebotol krimVarikossete sudah memadai untuk menyelesaikan masalah urat simpul anda.

Krim Varikossete amat mudah digunakan dan disimpan. Anda Cuma perlu menyimpannya di tempat yang gelap dan dingin seperti didalam almari atau pun laci meja solek. Produk ini merupakan produk yang mencegah penyakit berkaitan urat simpul daripada berlaku. Oleh itu, ia amat digalakkan kepada pengguna supaya mengamalkan krim Varikossete untuk mencegah dan merawat urat simpul atau vericose vein.

back to menu ↑

Bahan-Bahan Utama Didalam Produk

Berikut merupakan bahan-bahan semulajadi yang digunakan untuk menghasilkan krim Varikosette:

Troxerutin: Sebagai bahan untuk merawat masalah urat. Ia melegakan alahan, bengkak pada urat, dan menguatkan dinding salur darah.

Ekstrak buah Horse Chestnut: Ekstrak buah ini dapat mengurangkan rasa pedih pada urat, menghilangkan bengkak, dan memberikan kelegaan minda. Ia juga menghilangkan lebam pada kawasan yang mempunyai masalah urat simpul.

Varikosette

Ginkgo BIloba: Ekstrak daripada daun Ginkgo Biloba mempunyai bahan antioksidan, flavonoids, alkaloids, dan memberikan kelegaan yang cepat kepada urat-urat yang bengkak. Bahan ini mengurangkan risiko keradangan pada urat, menghalang bengkak, dan menguatkan salur darah.

Witch Hazel: Ekstrak daripada daun Witch Hazel mengurangkan kesan bengkak pada salur darah dengan berkesan. Ekstrak ini kaya dengan tannin dan flavonoids iaitu bahan yang dapat merawat kesan bengkak secara semualjadi dan segera.

Minyak Bunga Matahari dan Minyak Jagung: Minyak tersebut merawat kulit yang rosak akibat kesan urat simpul.

Menthol: Sebagai bahan pewangi semulajadi dan memberikan ketenangan kepada minda.

Produk ini juga mengandungi beberapa bahan aktif yang lain iaitu gliserin, dimethicone, dan pewangi sintetik.

back to menu ↑

Cara Penggunaan

Cara untuk menggunakan krim ini amat mudah, Cuma perlu sapukan dibahagian yang bermasalah sehingga krim meresap sepenuhnya. Seperti krim yang lain, krim varikosette perlu disapu dikulit yang bersih dan kering. Oleh itu, krim ini amat sesuai digunakan selepas mandi.

Krim ini boleh digunakan 2-3 kali sehari. Satu botol krim Varikosette boleh digunakan sehingga 2minggu. Sekiranya anda menghadapi masalah urat simpul semasa hamil, krim ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan sampingan terhadap kandungan. Anda juga boleh berhubung dengan pihak doctor sekiranya terdapat bahan semulajadi pada krim tersebut yang boleh menyebabkan alahan semasa mengandung.

back to menu ↑

Kajian Klinikal

Kajian klinikal menunjukkan kesan urat simpul dan lebam dapat dipulihkan seawal 2 minggu. Krim ini dapat mencegah masalah urat simpul terutamanya pada bahagian kaki semasa hamil. Formulasinya amat berkesan untuk mencegah urat simpul dan mengelakkan daripada anda melakukan pembedahan untuk merawat masalah ini.

Varikosette

Selain daripada masalah urat simpul, krim ini juga membantu dalam mengurangkan masalah kulit gatal, jerawat, dan selulit. Pemakaian yang berterusan akan membantu mengekalkan keadaan kulit yang sihat, halus, dan bebas masalah urat simpul

back to menu ↑

Adakah Produk Ini Palsu?

Berhati-hati dengan produk palsu dipasaran. Sila dapatkan produk yang asli daripada laman web rasmi dan rakan pengeluar yang sah sahaja. Krim Varikosette ini bertindak sebagai pencegah urat simpul disamping merawat sekiranya simptom urat simpul telah kelihatan.

Krim ini telah dibuktikan melalui kajian makmal bahawa mampu untuk melancarkan darah dan mencegah darah beku yang boleh menjadi punca urat simpul. Dalam masa 2 minggu sahaja anda boleh lihat perbazaan yang amat ketara. Kulit akan menjadi lebih licin dan sihat selepas menggunakan krim Varikosette

back to menu ↑

Hasil Yang Amat Memuaskan

Berikut ialah kebaikan dalam menggunakan Krim Varikossete.

1 minggu penggunaan: Krim ini dapat melegakan rasa sakit pada urat simpul. Kulit akan menjadi lebih lembut dan urat simpul akan kurang kelihatan. Sekiranya simptom urat simpul baru sahaja timbul, penggunaan dari awal dapat menghilangkan kesan urat simpul dengan serta merta.

2 minggu penggunaan: Bergantung kepada tahap urat simpul samaada teruk ataupun sederhana, krim varikossete dapat membantu dalam merawat masalah urat simpul. Peredaran darah pada kawasan yang bermasalahm enjadi semakin lancar. Urat simpul tidak kelihatan dan pemakaian yang berterusan akan mencegah daripada masalah urat simpul daripada berulang.

Kelebihan yang lain: Krim Varikossete tidak terhad untuk digunakan pada bahagian kaki sahaja. Ia boleh digunakan pada bahagian lain yang bermasalah seperti siku, tumit, dan perut semasa hamil. Ia menghalang pembentukan selulit dan kegatalan pada kulit. Ia membantu mengurangkan kesan bengkak pada kaki dan betis.

back to menu ↑

Ulasan Doktor

Doktor Anan Cseorang doctor dari klinik swasta memaklumkan bahawa krim Varikossete berkesan untuk merawat masalah urat simpul dan kaki bengkak semasa hamil. Ia mengandungi ramuan semulajadi yang tidak memudaratkan kesihatan. Oleh itu produk ini selamat digunakan oleh orang dewasa termasuk ibu mengandung.

MAsalah urat simpul selalu diketepikan sehingga memerlukan kaedah pembedahan untuk dirawat. Urat simpul menyebabkan peredaran darah berlaku dan salur darah boleh pecah akibat takanan darah yang tidak stabil. Dengan menggunakan krim Varikossete, masalah ini dapat dihindarkan sama sekali dengan mudah.

Krim ini membantu dengan baik kerana ia mudah digunakan, tiada pembedahan diperlukan, dan kesan yang ketara dapat dilihat dalam masa 2 minggu sahaja. Ia merupakan pilihan yang lebih baik daripada mengambil pil atau menjalankan pembedahan kulit

Varikosette
back to menu ↑

Testimoni Pengguna

Anita, Kuala Lumpur — Saya mengalami masalah urat simpul semasa mengandung. Urat simpul tersebut masih kelihatan walaupun selepas melahirkan anak. Saya menggunakan krim Varikossete selama 2 minggu dan kesannya amat memuaskan. Tiada kesan urat simpul kelihatan setelah menggunakan krim Varikossete yang amat berkesan.
Madam Lee, Johor — Saya mengalami urat simpul dan kaki bengkak sejak 3 bulan yang lalu. Rakan saya memperkenalkan krim Varikossete sebagai krim untuk mengurut kaki yang bengkak. Dalam masa 1 minggu sahaja, kaki saya kembali pulih seperti biasa dan urat simpul menjadi semakin pudar. Saya akan terus menggunakan krim Varikossete untuk merawat masalah urat simpul pada kaki saya.
Puan Siti, Sabah — Saya menggunakan krim Varikossete kerana saya ingin mencegah selulit dan urat simpul semasa mengandung. Saya amalkan krim ini sepanjang kehamilan dan hasilnya amat memuaskan. Saya tidak ada masalah pada kulit malahan kulit saya menjadi lebih halus dan licin.
Neesha P, Perak — Saya tidak pernah menjumpai produk yang lebih berkesan daripada Krim Varikosesete untuk masalah urat simpul. Saya mempunyai masalah urat simpul yang amat teruk dibahagian kaki. Dalam masa dua minggu sahaja kesan urat simpul telah dikurangkan. Saya mengamalkan krim ini disapu sebanyak 3 kali sehari untuk kesan yang lebih cepat. Krim ini juga mempunyai haruman mint yang menenangkan.
Alina, Kuala Lumpur — Saya tidak mahu menjalankan pembedahan untuk merawat urat simpul. Oleh itu saya menggunakan krim Varikossete untuk menyelesaikan masalah urat simpul saya. Saya mendapati krim ini meresap kedalam kulit dengan cepat tanpa rasa berminyak.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Varikosette
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Secara kesimpulannya, krim Varikossete digalakkan untuk menyelesaikan masalah urat simpul atau varicose vein sekiranya anda tidak mahu menjalani pembedahan. Ia mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membantu melancarkan peredaran darah, menghalang darah beku, dan menguatkan salur darah. Krim ini mempunyai wangian mint yang memberi ketenangan minda kepada pengguna. Krim ini tidak meninggalkan kesan minyak dan ia tidak mengotorkan pakaian. Ia meresap dengan cepat terutama sekali apabila digunakan selepas mandi. Produk ini juga mudah disimpan dan memerlukan tempat yang kering jauh daripada matahari sahaja

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score