Best price

KHAS UNTUK PESAKIT PSORIASIS – Krim PSORILAX untuk rawatan psoriasis tanpa kesakitan

Psorilax adalah sejenis krim yang dihasilkan khusus untuk penghidap penyakit Psoriasis. Psoriasis adalah sejenis penyakit keradangan kulit yang mempunyai tanda ruam-ruam merah, kulit mengelupas, menebal, kering dan bersisik kadang-kadang penyakit ini disertai dengan rasa gatal yang amat pedih. Namun begitu, penyakit ini tidak menyebabkan jangkitan antara satu sama lain. Punca penyakit ini adalah tidak diketahui. Tanda-tanda psoriasis kebiasaannya terdapat pada bahagian siku, lutut, kulit kepala, dada, bahagian bawah dan di belakang badan, ia boleh terdapat di mana-mana permukaan kulit. Malah dibahagian sulit. Disebabkan fizikal penghidap psoriasis yang teruk mereka sering disalah anggap sebagai penyakit yang berjangkit. Sesiapa yang melihat pasti akan berasa ngeri untuk melihat dan menjauhkan diri kerana keaadaan pesakit psoriasis kerana rupa bentuk kulit yang kelihatan cacat.

Beli Krim PSORILAX yang original di Malaysia

Berdasarkan penyelidikan perubatan yang dijalankan oleh pakar, teori menunjukkan penyakit psoriasis mempunyai kaitan dengan faktor genetik. Kadang-kadang ia boleh sembuh secara semula jadi, dan ada kalanya penyakit psoriasis boleh menyerang semula penghidap penyakit ini. Antara kemungkinan faktor-faktor lain yang menyebabkan penyakit psoriasis adalah seperti berikut. Faktor-faktor ini boleh mempengaruhi keadaan pesakit psoriasis semakin teruk jika tidak mengambil sebarang rawatan pencegahan:

 • Infeksi – Terkena masalah jangkitan kulit
 • Alergi – Reaksi terhadap sesetengah ubat-ubatan
 • Kecederaan – Kecederaan pada kulit yang sensitif
 • Tekanan – Tertekan dengan pelbagai masalah hingga mempengaruhi faktor kebersihan diri
 • Cuaca – Terdedah pada cuaca panas yang melampau dalam tempoh yang agak lama
 • Lain-lain – Amalan dan gaya pemakanan tidak sihat (Merokok, pengambilan alcohol dsbg)
Psorilax

Krim Psorilax adalah rawatan psoriasis yang khusus untuk penjagaan kulit harian. Krim Psorilax dapat menyingkirkan masalah pengelupasan pesakit psoriasis dan dapat mengurangkan rasa gatal yang pedih. Ia sesuai untuk pengguna pesakit psoriasis untuk penjagaan kulit yang berterusan.

back to menu ↑

Cara untuk menempah Krim PSORILAX

Bagaimana Krim PSORILAX berfungsi merawat Psoriasis?

Krim Psorilax terdiri daripada komponen bahan semula jadi. Krim Psorilax berperanan mengurangkan tanda-tanda penyakit psoriasis seperti ruam-ruam yang kemerahan, kulit yang mengelupas dan menebal dan meredakan kepedihan pada kulit. Penyakit Psoriasis dikategorikan sebagai penyakit yang kronik dan ia tidak boleh disembuh dan dirawat serta-merta. Tetapi Krim Psorilax dapat mengatasi masalah simptom-simptom yang dialami oleh penderita psoriasis. Kesan daripada kulit yang merah akibat ruam, gatal-gatal, kulit tebal dan bersisik dan mengelupas, Krim Psorilax adalah yang terbaik dan berkesan mengurangkan kesakitan yang dialami oleh penghidap penyakit psoriasis. Bagaimana Psorilax berfungsi dalam membantu pesakit psoriasis?

 • Krim Prorilax menghapuskan keradangan kulit, meredakan kegatalan dan menyejukkan kulit
 • Krim Psorilax membantu proses penanggalan kulit yang mengelupas dengan mudah dan lembut tanpa menyakitkan. Bertindak menanggalkan empingan kulit yang mengelupas dan melegakan kulit kering yang teruk
 • Krim Psorilax menyingkirkan ruam, kudis dan plak psoriatik
 • Krim Psorilax bertindak menyuburkan kawasan kulit yang rosak akibat psoriasis dengan vitamin dan nutrien penting yang terkandung di dalam Psorilax, yang dapat menguatkan imuniti kulit pada badan.
 • Bertindak sebagai antiseptik kulit. Menghalang pembiakan agen yang menyebabkan kegatalan dan ruam pada kulit.
 • Mengurangkan simptom-simptom psoriasis dari kembali menyerang.

back to menu ↑

Berapa harga Krim PSORILAX

Harga krim Psorilax dan di mana boleh di dapati? [Krim PSORILAX hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Krim Psorilax adalah krim khusus bagi pesakit psoriasis yang memerlukan rawatan khusus pada kulit. Pencegahan menggunakan krim khusus adalah penting bagi mengurangkan derita sakit yang dialami oleh pesakit psoriasis. Ia hendaklah digunakan sebagai krim rawatan kulit yang khusus sebagai krim penjagaan kulit. Hanya penderita psoriasis sahaja yang tahu apa yang mereka alami. Produk ini tidak dijual di mana-mana farmasi atau laman web jual beli online seperti di Amazon, ebay atau di Lazada. Krim PSORILAX hanya boleh didapati melalui laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%.

Psorilax

Promosi Krim PSORILAX sedang dijalankan pada tempoh yang terhad. Harga sebenar Krim PSORILAX adalah sebanyak RM358.00. Selepas mendapatkan diskaun harga di laman web rasmi Psorilax, anda hanya perlu membeli pada harga RM179.00 sahaja! Tertakluk kepada tempoh promosi yang dijalankan!

back to menu ↑

Komposisi kandungan Krim PSORILAX

Krim PSORILAX dihasilkan daripada ubat-ubatan herba semula jadi yang dapat memberi kesan melegakan kepada penderita psoriasis. Antara bahan-bahan yang terkandung di dalam Krim PSORILAX adalah ekstrak willow, minyak pokok teh, Jus celandine semula jadi, minyak juniper dan ekstrak birch.

 • Ekstrak Willow – Ekstrak kulit kayu Willow digunakan untuk mengubat rasa sakit dan bengkak serta merawat masalah kulit. Ia memberikan kesan antimikrob di samping membasmi kuman pada radang kulit.
 • Minyak Pokok Teh – Dihasilkan daripada daun tumbuhan alternifolia melaleuca. Bertindak sebagai antibakteria semula jadi, antiseptik, antikulat. Menghalang serangan psoriasis daripada berulang. Merawat kuku yang rapuh kesan daripada penyakit psoriasis.
 • Jus Celandine Semula jadi – Menghalang pembentukan patogen, menhapuskan keradangan, melicinkan kulit, menanggalkan kuping yang mengelupas dan ruam kemerahan.
 • Minyak Juniper – Memiliki kandungan yang tinggi flavonoid dan antioksidan polifenil yang berupaya melawan radikal bebas. Bertindak sebagai antiseptik semula jadi. Dapat menyejukkan dan melembutkan kulit, meredakan gatal-gatal dan rasa pedih.
 • Ekstrak Birch – Juga merupakan sejenis antiseptik dan mampu menyingkirkan bakteria yang menyerang kulit. Bertindak dalam membersihkan kulit yang mengelupas dan kering, meningkatkan imuniti badan dan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif dari faktor cuaca, alergi dan sebagainya)

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan Krim PSORILAX

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Krim PSORILAX?

Cara penggunaan yang betul dalam menggunakan Krim PSORILAX akan membolehkan anda mendapatkan hasil penggunaan yang maksimum dalam mencegah penyakit Psoriasis.

 • Bersihkan seluruh badan anda dengan mandi bersama air suam. Lap badan dan semua bahagian dengan tuala yang bersih dan kering.
 • Picitkan krim Psorilax sebesar kacang, kemudian sapukan pada setiap kawasan yang mengalami masalah kulit psoriasis. Sapu dengan sekata disemua tempat.
 • Biarkan seketika sapuan krim selama 15 minit sehingga krim dapat menyerap ke dalam kulit sepenuhnya.
 • Ulangi langkah prosedur di atas sebanyak dua kali sehari secara berterusan dalam tempoh 30 hari atau lebih.
back to menu ↑

Krim PSORILAX Sebenar

Kajian klinikal Krim PSORILAX?

Hasil dari penyelidikan klinikal yang dijalankan oleh pakar, krim Psorilax telah menunjukkan hasil ujian yang positif dalam masa sebulan selepas penggunaan. 90% pesakit yang mengalami psoriasis berpuas hati dengan perubahan positif pada kulit mereka walaupun tidak secara keseluruhan. Namun, ternyata Psorilax berkesan dalam mengurangkan keradangan pada kulit, gatal-gatal dan ruam pada pesakit psoriasis. Rawatan Psoriasis perlu dilakukan secara berterusan bagi membasmi kesakitan secara keseluruhan. Oleh itu, krim Psorilax hendaklah diamalkan secara berterusan dari segi rawatan penjagaan kulit harian.

Psorilax

Adakah Krim PSORILAX merupakan produk tiruan?

Krim Psoriasis dihasilkan daripada bahan-bahan herba dan tumbuhan semula jadi. Kombinasi bahan-bahan ini dihasilkan dengan kandungan antiseptik yang kuat untuk merawat psoriasis dengan berkesan. Sebarang peniruan produk akan dikenakan tindakan undang-undang oleh pihak berkuasa. Oleh itu, bagi mengelakkan dari pengguna membeli produk tiruan yang memudaratkan kesihatan kulit anda, adalah digalakkan anda membeli krim Psorilax yang original hanya melalui laman web rasmi produk psorilax.

back to menu ↑

Krim penjagaan kulit PSORILAX Tiruan

Hasil penggunaan Krim PSORILAX

Hasil selepas penggunaan Krim PSORILAX ternyata berkesan mengurangkan kesan gejala psoriasis kepada pesakitnya seperti menghilangkan gatal-gatal dan rasa pedih pada kulit. Menghapuskan proses keradangan secara beransur-ansur dan memberikan kesan yang sejuk pada bahagian yang mengalami kesakitan. Krim Psorilax juga membantu melembutkan kulit yang menebal akibat daripada psoriasis bagi membolehkan ia mudah tertanggal tanpa rasa yang menyakitkan. Krim ini mengandungi vitamin dan mineral berkhasiat yang dapat membantu menstabilkan peredaran darah pada kulit.

back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Krim Penjagaan Kulit PSORILAX

Ulasan Doktor?

Walaupun punca penyakit PSORIASIS terdapat pelbagai punca sebenar yang utama menyebabkan penyakit ini menjadi semakin teruk. Namun ia masih boleh dirawat secara luaran menggunakan Krim PSORILAX iaitu krim khusus yang dihasilkan untuk merawat psoriasis. Keberkesanan krim Psorilax berupaya melegakan dan meredakan simptom-simptom psoriasis yang dialami oleh penderita penyakit psoriasis untuk mengurangkan kesakitan yang mereka alami. Psorilax juga dapat membantu pesakit meningkatkan imuniti pada tubuh mereka melalui bahan-bahan antiseptik yang terkandung daripada bahan semula jadi yang mana secara perlahan membantu menghilangkan kesan gejala psoriasis.

Dr. Azhar Faisal

Ahli Dermatologi (10 Tahun Pengalaman)[/wpsm_testimonial]

Psorilax
back to menu ↑

Ulasan pengguna Krim PSORILAX

Hanya mereka yang pernah mengalaminya saja tahu bagaimana kesan Psoriasis pada hidup mereka. Keadaan yang sukar dan tidak selesa pada bahagian tertentu pada badan saya. Rasa gatal-gatal yang teruk menyukarkan aktiviti harian. Akibat dari terlalu banyak menggaru, kesannya semakin teruk dan bahagian yang ada psoriasis menjadi lebih besar dan luka. Ayah bawa saya berjumpa doktor pakar kulit. Doktor pakar menerangkan tentang penyakit psoriasis saya semakin teruk dan perlukan penjagaan kulit yang khusus. Doktor mengesyorkan saya PSORILAX yang boleh dibeli melalui laman web rasmi. Saya beli Psorilax secara online dan menggunakannnya selama 2 bulan lebih. Syukur…Psorilax memang berkesan. Walaupun masih ada bahagian yang belum sembuh sepenuhnya, tapi saya amat berpuas hati dengan hasil selepas penggunaan. Saya hanya perlu terus menjaga kulit saya menggunakan Psorilax dengan konsisten untuk pulihkan psoriasis yang saya alami ☺.

Azizah Rahman, Klang, Selangor

Adik saya pun mengalami simptom-simptom yang sama terutamanya pada kulit kepala dan di belakang badan terdapat ruam kemerah-merahan sampai kulit bersisik. Saya bawanya berjumpa doktor. Doktor kata masih boleh dicegah, sebab hanya sedikit sahaja bahagian yang terkena. Tetapi  doktor menasihatkan agar menjaga kebersihan diri dan sentiasa menyapu krim Psorilax bagi mengelakkan dari merebak ke bahagian yang lain. Saya beli Psorilax melalui laman web rasmi atas nasihat doktor untuk elak dari terbeli produk yang tiruan. Selepas sebulan menggunakan Psorilax, gatal-gatal yang adik saya alami dah pun berkurang, keruping pada kulit mudah tertanggal dengan sendiri!. Hasilnya memang sangat berpuas hati walaupun baru sebulan sahaja pakai. Terima kasih PSORILAX!!

Aniza Kassim, Negeri Sembilan

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Psorilax
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Berdasarkan ulasan-ulasan daripada pengguna, ramai pengguna yang telah berpuas hati dengan krim Psorilax yang telah memberikan keselesaan selepas penggunaan yang berterusan. Tak hairanlah ia adalah krim yang menjadi saranan para doktor dalam merawat masalah kulit psoriasis. Krim Psorilax telah menjalani saringan kimia bagi memastikan ia adalah produk yang bebas dari kandungan mikrobiologi berbahaya. Dapatkan Krim yang berkesan dalam merawat penyakit Psoriasis ini dengan segera di laman web rasmi produk! Sementara promosi terhad sedang dijalankan pada kadar 50%, dapatkannya segera!!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score