Best price

Masker Rawatan Wajah PRINCESS MASK: Harga Princess Mask, di mana boleh dapatkan produk yang original di Amazon Malaysia atau Farmasi – testimoni baik dan buruk daripada pelanggan dan doktor – cara penggunaan.

Pengenalan

Memiliki kulit yang sentiasa cantik dan berseri adalah dambaan semua wanita menjadikan mereka adalah makhluk paling gembira apabila kelihatan cantik dan menawan pada penglihatan orang lain. Sememangnya wanita paling suka pada kecantikan. Menjadi cantik dan mempunyai wajah yang menawan menjadikan mereka tampil berkeyakinan untuk mencapai setiap impian mereka. Terdapat pelbagai cara yang boleh dilakukan untuk dapatkan wajah yang cantik dan bersih dari kotoran yang terdapat di persekitaran. Antaranya ialah dengan menggunakan set penjagaan kulit yang bersesuaian dengan kulit atau dengan melakukan rawatan muka di spa untuk manjakan kulit anda agar cantik dan sihat. Rawatan muka juga boleh dilakukan dengan sendiri di rumah. Hanya dengan menggunakan bahan-bahan semula jadi di rumah seperti telur putih, beras, timun dan banyak lagi bahan di rumah yang berkhasiat untuk kulit. Bahan-bahan ini terbukti secara semula jadi dapat melembutkan wajah, memutih dan menganjalkan kulit di samping menjadikan kulit lebih sihat dan bermaya.

Beli Topeng Wajah PRINCESS MASK yang Original di Malaysia

Selain daripada melakukan masker wajah anda sendiri, anda juga boleh dapatkan masker wajah PRINCESS MASK yang dicipta untuk penjagaan wajah menjadikan kulit lembut bak sutera di samping dapat memutihkan kulit serta menjadikan kulit lebih sihat. Masker wajah PRINCESS MASK adalah topeng muka untuk rawatan wajah yang dapat meningkatkan penampilan kulit pada seluruh wajah anda. Ia dihasilkan dengan minyak pati yang memberikan rasa sensasi aroma yang menyenangkan dan merangsang deria yang relaks dan santai apabila menggunakannya. Ia adalah salah satu terapi kulit yang terbaik untuk penjagaan kecantikan kulit wajah. Dapatkan topeng wajah PRINCESS MASK untuk rawatan kulit wajah yang lebih relaks dan tenang dan perolehi hasilnya yang berkesan dan menakjubkan selepas penggunaan.

Princess-Mask
back to menu ↑

Cara untuk menempah Topeng Wajah PRINCESS MASK

  1. Bagaimana Masker Wajah PRINCESS MASK berfungsi?

Antara kelebihan-kelebihan Topeng Wajah PRINCESS MASK dapat dilihat melalui fungsi-fungsinya yang mampu memberikan rawatan wajah umpama anda melakukan rawatan wajah di spa.

  • Merehatkan wajah

Topeng Wajah PRINCESS MASK berfungsi merehatkan kulit dari sebarang partikel bebas seperti asap, debu persekitaran yang merosakkan kulit. Dengan penggunaan topeng wajah PRINCESS MASK ia dapat merawat kulit dengan mengekalkan hidrasi dan mengimbangkan kelembapan kulit agar nampak lebih lembut dan anjal.

  • Pembersihan yang mendalam

Topeng wajah PRINCESS MASK bertindak sebagai pembersih muka yang mendalam. Pembersihan wajah menggunakan topeng wajah Princess Mask membantu anda membersihkan kulit dengan mengeluarkan kotoran dari persekitaran yang terdedah, minyak yang terdapat di muka, dan solekan mekap yang digunakan seharian. Topeng wajah Princess Mask dapat mengeluarkan kotoran yang terlindung hingga di bawah lapisan atas epidermis.

  • Membersihkan pori yang tersumbat

Topeng wajah PRINCESS MASK dapat membantu menghilangkan kotoran dan menyerap lebihan minyak yang terdapat pada wajah. Sekali gus membersihkan liang pori wajah yang tersumbat. Pembentukan liang pori yang tersumbat jika dibiarkan akan menggalakkan pertumbuhan jerawat. Liang pori yang telah dibersihkan akan dapat mengurangkan kesan kulit yang berminyak dan pembentukan bakteria kotor yang ada pada wajah.

  • Menjadikan kulit lebih bersinar

Topeng wajah PRINCESS MASK menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar selepas pemakaian. Kandungan minyak pati yang terdapat di dalam Princess Mask ini membantu merangsang peredaran darah selepas pembersihan. Secara tidak langsung ia bertindak menjadikan tona kulit lebih sekata dan berseri. Anda akan dapat merasai kepuasan yang ketara selepas pemakaian.

back to menu ↑

Berapa harga Topeng Wajah PRINCESS MASK

Harga Masker Wajah PRINCESS MASK dan di mana boleh di dapati? [Masker Wajah PRINCESS MASK hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Topeng wajah PRINCESS MASK adalah formulasi produk daripada Korea yang terkenal dalam industri kecantikan nombor 1 didunia. Topeng wajah ini adalah rawatan wajah yang terbaik yang boleh dilakukan di rumah. Produk ini tidak dijual di mana-mana farmasi kecantikan atau di laman web jual beli online seperti du Amazon, sbay mahupun Lazada. Topeng wajah PRINCESS MASK hanya boleh dibeli melalui laman web rasmi pada kadar diskaun 50%.

Princess-Mask

Promosi Topeng Wajah PRINCESS MASK kini sedang giat dijalankan yang mana ia tertakluk kepada tempoh promosi. Harga sebenar Topeng Wajah PRINCESS MASK ialah RM358.00. Selepas mendapatkan harga diskaun yang boleh didapati di laman web rasmi, anda cuma membayar pada harga sebanyak RM179.00 sahaja! Tertakluk kepada tempoh promosi yang terhad!

back to menu ↑

Komposisi kandungan Masker Wajah PRINCESS MASK

Topeng wajah PRINCESS produk kecantikan wajah buatan Korea ini diformulasi daripada bahan-bahan yang dapat membersihkan wajah daripada segala kotoran, menghilangkan minyak yang berlebihan pada wajah serta bertindak sebagai pelembap dan menjadikan wajah lebih berseri dan bersinar. Antara bahan-bahan yang terkandung dalam topeng wajah PRINCESS MASK adalah:

  • Ekstrak Pati Epal – Merupakan sumber vitamin C dan sihat untuk penjahaan kulit wajah. Ekstrak dan pati epal digunakan di dalam topeng wajah Princess Mask yang mana ia kaya dengan vitamin dan mineral semulakadi. Ekstrak Epal kaya dengan antioksidan dan pelbagai manfaat dalam penjagaan kulit wajah seperti mengurangkan masalah kulit yang berminyak, jerawat, kulit kusam dan menjadikan kulit lebih awet muda.
  • Ekstrak Mutiara – Ekstrak mutiara digunakan untuk penjagaan kulit bagi mencegah penuaan kulit, radang kulit dan mengecutkan jerawat. Selain dari itu, khasiatnya yang lain dapat mencerahkan kulit, mengecilkan liang roma, meningkatkan keanjalan kulit serta memperbaiki kulit rosak akibat daripada cuaca dan sinaran UV.
  • Pati Minyak Ros – Mempunyai khasiat yang bagus dalam membantu mengecutkan jerawat dan bersifat anti-radang. Ia bertindak mengurangkan kemerahan pada wajah dan melembapkan kulit secara alami. Di samping itu, minyak pati ros dapat menjadikan tekstur kulit lebih lembut dan menghaluskan kesan kedutan diwajah, menghalang penuaan dan anti-pgmentasi pada kulit.

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan Topeng Wajah PRINCESS MASK

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Masker Wajah PRINCESS MASK?

Cara penggunaan Masker Wajah PRINCESS MASK senang sahaja. Pertama sekali bersihkan wajah dengan pencuci dan lapkan wajah sehingga kering. Kemudian lekapkan topeng wajah Princess Mask pada kulit anda. Lekapkan topeng selama 15-20 minit sehingga lembapan pada topeng wajah Princess Mask meresap ke dalam kulit. Lakukannya dengan kerap tiap kali sebelum anda tidur. Ia dapat merehatkan kulit wajah, mencerahkan kulit serta menghilangkan tanda penuaan secara awal.

Princess-Mask
back to menu ↑

Topeng wajah PRINCESS MASK Sebenar

Kajian Klinikal Masker Wajah PRINCESS MASK

Produk topeng wajah PRINCESS MASK telah melalui kajian secara klinikal yang dijalankan oleh Institut Pakar Pembedahan dan Dermatologi. Hasil kajian yang dijalankan mendapati selepas penggunaan topeng wajah Princess Mask, hasil yang menakjubkan dengan kesan kulit semakin lembap, bersinar dan anjal selepas pemakaian pertama. Untuk hasil pemakaian selama dua minggu, ia memberikan kesan pemutih menjadikan kulit semakin cerah dengan penggunaan yang berterusan.

back to menu ↑

Topeng Wajah PRINCESS MASK Tiruan

Adakah Masker Wajah PRINCESS MASK merupakan produk tiruan?

Topeng wajah PRINCESS MASK merupakan produk yang merawat wajah agar kelihatan lebih segar, melembap dan mencerahkan kulit. Ia mengandungi bahan-bahan semula jadi aktif yang bertindak untuk memberikan kesan yang sebenar kepada pengguna topeng wajah rawatan muka PRINCESS MASK. Untuk mengelakkan sebarang peniruan produk atau sebarang pembelian produk tiruan, pengguna digalakkan untuk dapatkan topeng wajah yang asli hanya daripada laman web rasmi sahaja untuk mengelakkan sebarang bahaya pengguna ke atas produk tiruan serta daripada pihak yang tidak bertanggungjawab.

Hasil penggunaan Masker Wajah PRINCESS MASK

Topeng Wajah PRINCESS MASK adalah rawatan penjagaan wajah yang sangat mudah dilakukan di rumah. Penggunaan yang berterusan dapat memastikan wajah sentiasa kelihatan awet muda dan lebih cerah bebas dari tanda penuaan. Hasil selepas menggunakan Topeng wajah Princess Mask ia memberikan kesan yang menyejukkan serta-merta dan menjadikan kulit anda lembut dan segar. Dengan penggunaan setiap hari ia dapat mengekalkan kulit anda kembali remaja dan dapat mengelakkan penuaan.

back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Topeng Wajah PRINCESS MASK

Ulasan Doktor

Topeng Wajah ini memang berkesan dijadikan sebagai rawatan kulit wajah yang boleh digunakan di rumah atau di mana-mana sahaja untuk merehatkan kulit dari persekitaran. Ia memberi kelebihan kepada kulit untuk membersih dan membuang sisa-sisa kotoran mekap selepas solekan seharian di tempat kerja. Anda pasti berpuas hati dengan hasil topeng wajah Princess Mask. Saya syorkan kepada mereka yang ingin menjaga kulit agar lebih lembap dan bercahaya. Kesannya anda boleh sendiri selepas menggunakannya!

Dr. Erina Karmila

Pakar Kecantikan Kulit (13 Tahun Pengalaman)

Princess-Mask
back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna Topeng Wajah PRINCESS MASK

Ulasan pengguna Masker Wajah PRINCESS MASK

Saya dah pakai selama sebulan Princess Mask! Hasilnya sangat menakjubkan dan saya amat berpuas hati selepas menggunakannya. Memandangkan saya seorang yang sibuk untuk membuat rawatan muka di Spa, topeng wajah Princess Mask ni memang sangat berguna untuk saya lakukan rawatan muka di rumah. Selepas guna Princess Mask ni kulit saya ternyata nampak lebih segar dan bermaya.

Siti Asmaliza, Kedah

Pada mulanya saya lihat hasilnya pada kawan saya yang dah cuba Princess Mask sebab saya tengok kulit dia nampak ‘glow’! Memang lain sebelum ni kulit dia, Cuma ada sehari tu saya nampak dia kelihatan berseri berbanding hari lain. Saya tanya kenapa hari ni nampak berseri je? Dia pun beritahu saya yang dia guna topeng wajah Princess Mask setiap malam sebelum tidur untuk lembap dan cantikkan kulit. Dia bagi saya beberapa pack Princess Mask dan saya mencubanya di rumah sebelum tidur. Memang seronok sangat lepas saya pakai Princess Mask ni! Saya rasa semua orang patut cuba!! ☺

Khairina Azfar, Pahang

Saya memang suka buat rawatan muka di rumah. Selalunya saya buat masker wajah saya sendiri dari bahan semula jadi guna beras dengan timun sahaja. Saya amalkan hari-hari sebelum tidur untuk rehatkan kulit. Tapi selepas saya jumpa dengan topeng wajah Princess Mask saya terus jatuh cinta! Dah tak payah nak buat masker sendiri di rumah. Hanya perlu lekapkan topeng wajah Princess Mask kat muka dalam 15-30 minit dan kesannya lagi ketara berbanding masker yang saya buat sendiri. Lagipun saya percaya dengan bahan-bahan yang digunakan dalam Princess Mask. Kulit saya lebih anjal, berseri dan nampak segar sentiasa! Terima kasih, Princess Mask!! ☺

Norazita Bahar

Summary
Review Date
Reviewed Item
Princess Mask
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Kini Topeng wajah Princess Mask adalah pelengkap kepada rawatan muka anda walau di mana anda berada. Bawa Princess Mask ke mana-mana sahaja anda pergi dan rehatkan kulit wajah anda untuk dapatkan kulit yang sentiasa segar, lembut dan bermaya. Ia adalah rawatan muka yang selamat digunakan dan pelbagai khasiat semula jadi yang menjadikan kulit lebih cantik dan sihat. Segera dapatkan Topeng Wajah PRINCESS MASK untuk dapatkan kelembapan dan kesegaran kulit wajah yang alami selepas menggunakannya. Rasai sendiri hasilnya dengan dapatkannya di laman web rasmi produk segera!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score