Best price

Bagaimana untuk menghilangkan kulat kaki menggunakan Onycosolve semburan

Adakah anda sedang mencari penyelesaian kepada masalah jangkitan kuman seperti kulat dikuku jari kaki anda? Ia keras dan kehitam-hitaman dan mencengkam kulit, paling tidak boleh diterima ia boleh menghasilkan bau yang busuk dan menyebabkan anda berasa tidak selesa apabila kaki anda berpeluh?? Penyelesaiannya ada pada Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve! Spray kaki Anti Bakteria Onycosolve dihasilkan untuk merawat penyakit yang dipanggil Onychomycosis, iaitu jangkitan kulat kuku yang mudah dijangkiti namun sangat susah dirawat. Ia boleh berjangkit pada kuku di jari tangan dan juga kaki. Tetapi kebanyakannya ia terjangkit pada kuku di jari kaki.

Beli produk Anti Bakteria Spray Foot Onycosolve yang original di Malaysia

Faktor kulat kaki boleh membiak disebatkan anemia atau kekurangan zat besi, sistem pertahanan badan yang rendah, luka pada kulit, pesakit diabetes (mempunyai risiko tinggi untuk dijangkiti), perubahan hormon bagi wanita dan bahagian yang panas dan lembap menggalakkan pertumbuhan kulat. Seseorang itu boleh terkena jangkitan kulat sekiranya tidak menjaga kebersihan diri dengan betul.

Onycosolve
back to menu ↑

Cara menempah produk Onycosolve

Bagaimana produk Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve berfungsi?

Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve adalah produk semburan kaki yang merawat masalah jangkitan kulat kaki, keradangan, melecet dan bau yang tidak menyenangkan. Produk Onycosolve merupakan semburan anti bakteria membantu anda menghilangkan semua jenis kulat. Antara tanda-tanda yang ketara seseorang itu mempunyai jangkitan kulat kaki adalah kulit pada kuku mengeras, perubahan lapisan pada kuku kulit, kuku menjadi retak, semakin kehitaman, di samping menghasilkan bau yang tidak menyenangkan. Produk Anti bakteria Foot Spray Onycosolve dapat mengurangkan masalah gatal-gatal pada kulit kaki, mencerahkan bahagian kulit kaki yang hitam disebabkan jangkitan kulit, menghapuskan kesan jangkitan dan menyekatakan lapisan kulit yang rosak disebabkan kulat kuku. Ia bertindak sebagai pencegahan yang terbaik terhadap penyakit kulat kaki. Rawatan pemulihan kulat kaki mengambil masa beberapa minggu dan kadangkala boleh mengambil masa berbulan-bulan. Oleh itu pemakaian Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve perlu diguna secara berterusan bagi memastikan fungsi produk ini berkesan terhadap pengguna.

back to menu ↑

Berapa harga Produk Onycosolve

Harga Foot Spray Onycosolve dan di mana boleh dibeli? [Produk Foot Spray Onycosolve hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun sebanyak 50%]

Harga Produk Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve adalah berharga RM358.00 sebotol. Walau bagaimanapun, anda boleh dapatkan produk yang original semburan anti bakteria yang mencegah masalah kulat kaki ini di laman web rasmi pada harga diskaun 50%, tertakluk kepada tempoh promosi yang diwar-warkan di laman web pengilang. Produk ini tidak didapati di mana-mana platform jual beli online seperti di ebay, lazada, Amazon mahupun di farmasi kesihatan umum.

Selepas diskaun harga sebanyak 50%, anda cuma membayar RM179.00 untuk sebotol produk Onycosolve.

Onycosolve
back to menu ↑

Komposisi kandungan Produk Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve

Produk Onycosolve dihasilkan daripada ramuan bahan semula jadi dan juga ekstrak tumbuh-tumbuhan yang membantu melegakan kerengsaan pada kulit, menyahkan bau busuk, mencegah penyebaran jangkitan kulat dan secara perlahan mengembalikan keadaan kulit kaki yang bermasalah kembali normal. Kelebihan utama spray Onycosolve adalah bahan yang terkandung di dalamnya termasuk Minyak Tea Tree, ekstrak oak bark, angelica archengelica root extract, and salvia officinalis extract. Kombinasi bahan-bahan daripada tumbuhan ini berfungsi dalam melegakan lecet pada kulit dan peluh yang terhasil daripada keadaan kulit yang lembap. Ia juga dapat menghapuskan pertumbuhan kulat daripada membiak, menghalang penyebaran kulat dan memperbaiki kulit yang rosak dan pecah.

Minyak Tea Tree (Melaleuca alternifolio leaf Oil) – Minyak Tea Tree atau dikenali sebagai Minyak Pohon Teh berasal daripada tanaman asli Australia. Ia digunakan sebagai minyak antiseptic dan anti inflamasi serbaguna yang kaya dengan khasiat untuk merawat tubuh badan manusia. Antara khasiat Minyak Tea Tree berkhasiat dalam merawat jerawat, berfungsi sebagai deodoran badan kerana kandungan antimikrobiotiok yang terdapat di dalam minyak tea tree dapat menghapuskan bakteria pada kulit yang menyebabkan bau badan.

Ekstrak Kulit Pokok Oak (Oak Bark) – Berasal daripada tumbuhan pokok Oak. Kelebihan ekstrak Oak Bark ini mengandungi bahan-bahan astringen yang tinggi dengan kehadiran tannin di dalam kulit pokok oak. Ia berfungsi merawat pendarahan kulit, masalah kulit seperti terbakar, bengkak-bengkak, kedutan dan masalah eczema. Ia bersifat anti-radang dan antiseptic yang bagus pada kulit.

Ekstrak Akar Angelica Archeangelica – Kesemua bahagian di dalam tumbuhan herba ini digunakan dalam makanan mahupun perubatan. Ekstrak Angelica digunakan untuk merawat pedih ulu hati, atritis, masalah dalam melancarkan perjalanan darah dan juga merawat masalah kulit secara langsung.

Salvia Officinalis – Merupakan salah satu tumbuhan perubatan herba dan dikenali dengan nama Sage. Kebaikan Salvia Officinalis mempunyai elemen Anti-radang, bersifat antiseptik dan antibakteria. Gabungan kesemua tumbuhan-tumbuhan herba ini mempunyai elemen yang kuat dan berkesan bagi merawat masalah jangkutan kulat di kaki.

Onycosolve
back to menu ↑

Bagaimana menggunakan Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Foot Spray Onycosolve?

Amalkan dua langkah di bawah bagi cara penggunaan Onycosolve:

  • Bersihkan dan cuci dahulu kulit di kaki anda, lapkan kaki dan kulit anda dengan kain atau tuala yang kering dan bersih.
  • Semburkan Onycosolve ke tapak kaki, jari, dan kuku kaki. Kemudian gosok dan sapu rata ke setiap tapak kaki dan pada setiap kuku dan jari yang rosak. Amalkan langkah ini 2-3 kali sehari secara berterusan.

Kajian Klinikal Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve

Produk Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve telah diuji secara klinikal oleh Pakar Pertubuhan Kesihatan di seluruh dunia. Hasil daripada ujian klinikal didapati ia sesuai diguna semua peringkat umur dan dijamin tidak mempunyai kesan sampingan yang membahayakan. Produk ini dihasilkan daripada ramuan tumbuh-tumbuhan herba dalam bidang perubatan dan berupaya merawat masalah jangkitan kulat di kaki. Melalui amalan pemakaian yang konsisten struktur kaki anda akan kembali normal dan cantik tanpa sebarang jangkitan kulat. Inginkan kulit kaki yang cantik dan sihat? Pastinya semburan anti bakteria Onycosolve adalah jawapan kepada permasalahan anda!

Adakah Foot Spray Onycosolve merupakan produk tiruan?

Bahan yang terkandung di dalam Onycosolve terdiri daripada ramuan bahan tumbuhan herba semula jadi, oleh itu hasilnya bukanlah produk tiruan. Malahan keberkesanannya telah terbukti secara klinikal dalam merawat kulit yang rosak akibat gatal-gatal, jangkitan kulat kaki serta berupaya menghilangkan bau yang tidak menyenangkan. Produk ini boleh di dapati di laman web rasmi sahaja. Oleh itu, sebarang isu terhadap sebarang produk tiruan boleh dikenal pasti melalui laman web rasmi Onycosolve. Sekiranya terdapat barang tiruan yang dijual diharap pengguna dapat laporkannya kepada pihak yang bertanggungjawab.

back to menu ↑

Produk Anti Bakteria Foot Spray Onycosolve Tiruan

Hasil penggunaan produk Foot Spray Onycosolve

Hasil daripada penggunaan semburan kaki anti kulat produk Onycosolve ini sangat berkesan selepas penggunaan yang konsisten. Perubahan sebelum dan selepas penggunaan sememangnya ketara dan ramai pengguna telah berpuas hati dengan hasil Onycosolve. Semburan kaki anti bakteria Onycosolve dapat melegakan kegatalan pada kulit dan mengurangkan peluh di sekitar kulit yang lembap dengan serta-merta. Di samping mengeringkan peluh bagi mengelakkan pertumbuhan kulat yang berjangkit, ia juga bertindak memusnahkan punca pertumbuhan kulat secara efektif. Bertindak membaiki kulit yang rosak dan merekah sehingga 98%.

Onycosolve
back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Spray kaki Onycosolve

Ulasan Doktor

Produk semburan kaki Onycosolve merupakan antara alternatif terbaik dalam merawat masalah jangkitan kulat pada kaki. Ia adalah perubatan moden alternatif yang selamat bagi mendapatkan kulit kaki yang cantik dan sihat. Keupayaan dan keberkesanan dalam merawat kulat kaki secara konsisten telah banyak membantu pesakit saya yang telah lama berusaha memulihkan jangkitan kuman dikaki. Tanda-tanda yang positif selepas penggunaan berterusan boleh dilihat seawal dua minggu seperti gatal-gatal pada kulit mula berkurangan dan tiada lagi bau yang tidak menyenangkan.

Saya sendiri yakin dan percaya dengan hasil penggunaan produk semburan kaki anti bakteria Onycosolve. Pastinya saya syorkan kepada pesakit saya dalam merawat masalah jangkitan kulat yang mereka alami.

Dr. Zanaraihan Azmir

Ahli Dermatologi [16 Tahun Pengalaman]

back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna produk semburan anti kulat kaki Onycosolve

Ulasan pengguna Foot Spray Onycosolve

Punca masalah yang saya hadapi sebelum ini adalah disebabkan faktor kebersihan. Saya jarang ambil kira faktor kebersihan sehinggalah kaki saya mula dijangkiti kulat kaki. Keadaan kaki makin teruk, apabila sering memakai stokin berulang kali. Ibu menegur bau busuk yang terkepam pada kaki saya. Keadaan kuku kaki saya semakin teruk sehingga hampir semua menjadi hitam dan akhir sekali saya tidak tahan lagi cuba menjaga kebersihan diri dengan baik. Stokin yang saya guna cuci setiap hari untuk mengelakkan bau yang tidak menyenangkan. Tetapi masalah gatal-gatal dan jangkitan kulat tidak berkurangan. Agak susah dipulihkan. Saya pergi ke farmasi dan dapatkan krim yang sesuai untuk selesaikan masalah saya. Namun, banyak yang tidak berkesan. Kemudian, ibu saya sampai di rumah dengan sebotol Onycosolve di tangan dan suruh saya guna dan sembur di kaki yang terkena jangkitan kulat setiap hari. Saya amalkan dan guna secara konsisten. Tenyata perubahan selepas penggunaan Onycosolve jangkitan kulat semakin kurang dan tiada lagi bau yang tidak meyenangkan ☺ .

Azlizul Ali, Selangor

Saya teruja nak berkongsi pengalaman saya menggunakan Onycosolve! Spray kaki yang sangat berkesan, kuku saya yang rosak dan kehitaman sebelum ni telah pulih seperti normal. Kuku kaki saya kelihatan cantik dan bersih. Saya sangat gembira dengan hasilnya, terima kasih kepada sepupu saya sebab kenalkan dengan produk Onycosolve. Rupa-rupanya dia memang pengguna Onycosolve dan masalah kukunya yang rosak juga telah kembali pulih.

Anita Bahar, Pahang

Ibu saudara saya selalu mengadu gatal-gatal kaki dan ruam di sekitar kaki dan kuku jari, Dia meminta tolong untuk saya carikan ubat yang bersesuaian. Saya mencari sebarang krim atau ubat di laman web dan Onycosolve di carian yang pertama. Melihat pada ulasan pengguna banyak yang berpuas hati dengan hasil selepas penggunaan. Walaupun pada mulanya kurang yakin. Saya teruskan juga membeli Onycosolve untuk mencuba mana tau dapat menyembuhkan masalah kuku rosak dan gatal-gatal yang dialaim ibu saudara saya. Dalam tempoh 2-3 hari saya membeli, barang pun sampai di rumah. Pada awal penggunaan ibu saudara kata gatal-gatal telah berkurang, dia terus menggunakannya hingga minggu kedua dan ketiga. Kulit dan kuku jari kaki semakin pulih! Kulit yang rosak semakin cerah! Ibu saudara saya sangat gembira dengan hasilnya! Terima kasih Onycosolve!

Suzliyana Halim, Johor Bharu

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Onycosolve
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Secara keseluruhan, produk semburan anti bakteria kaki Onycosolve dapat membebaskan masalah kaki dan kuku anda daripada kegatalan kulit dan jangkitan kulat seawall 7 hari! Dengan semburan yang kerap sebanyak 2-3 kali sehari dapat memulihkan masalah kuku dan kaki yang rosak akibat jangkitan kulat. Kelebihan utama semburan Onycosolve ia mudah dan senang untuk digunakan. Ramuan dari herba tumbuhan yang harum tidak meninggalkan sebarang kesan apabila terkena pakaian. Bau yang harum di samping semburan ke atas permukaan kulit dapat menyerap khasiat-khasiat yang terkandung dalam Onycosolve. Ia dapat mengatasi kelembapan peluh yang menghasilkan jangkitan kuman dan menyegarkan kaki dari bau hapak dan tidak menyenangkan.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score