Best price

NIDORA Cara Semula Jadi Turunkan Berat badan

Pengenalan

Ramai antara kita yang mengalami masalah berat badan yang serius sehingga menyebabkan obesiti terjadi pada mereka. Mereka sedia maklum bahawa obesiti boleh menyumbang kepada pelbagai jenis penyakit yang tidak sihat seperti penyakit jantung, darah tinggi, kencing manis dan sebagainya. Oleh itu, amalan pemakanan yang sihat perlu diamalkan untuk elak penyakit-penyakit ini. Namun tidak semua mampu menahan godaan untuk mencuba pelbagai jenis makanan pada masa yang sama mengekalkan amalan gaya hidup sihat bagi mengelakkan penyakit yang tidak kita sangka boleh menjejaskan kehidupan seharian. Tidak semua orang mampu mengekalkan berat badan mereka pada masa yang sama dapat mengekalkan berat badan mereka pada berat badan yang ideal. Namun terdapat satu produk yang boleh memberikan anda hasil yang sedemikian dengan kaedah yang selamat dengan kandungan bahan-bahannya yang semula jadi berkesan.

Beli Pembakar Lemak NIDORA yang Original di Malaysia

NIDORA ialah sebuah produk baru yang bertindak cepat dan selamat menurunkan berat badan dengan berkesan. 100% dihasilkan daripada bahan semula jadi membantu anda mengembalikan berat badan anda kepada berat badan sedia kala malah menjimatkan. Tablet NIDORA dihasilkan dibeberapa lokasi diseluruh negara. Keberkesanan produk ini dalam menurunkan berat badan terutamanya masalah obesiti telah lama terbukti dan mendapat nasihat daripada doktor dari segi cara penggunaannya. Ia adalah pembakar lemak terbaik yang dapat merangsang metabolism badan agar memproses lebihan makanan dan lemak yang terkumpul di dalam badan menjadikan kesan untuk turunkan berat badan lebih cepat dan selamat digunakan.

back to menu ↑

Cara untuk menempah Pembakar Lemak NIDORA?

Bagaimana NIDORA berfungsi menurunkan berat badan?

Produk ini menggunakan bahan-bahan berkhasiat 100% semula jadi daripada tumbuhan. Bahan-bahan semula jadi ini bertindak ke atas badan anda dengan menghalang berlakunya pembentukan lemak secara berlebihan. Dengan menggunakan produk ini anda mampu menurunkan jumlah kilo berat badan yang banyak dalam tempoh yang terdekat. Malah anda tidak perlu bimbang dengan diet pemakanan yang anda amalkan atau berusaha keras pergi ke gim dan melakukan senaman berlebihan. Hanya perlu jalani rutin pemakanan anda seperti biasa.  NIDORA membantu memberikan anda fungsi-fungsi berikut:

 • Membantu mengurangkan selera makan – Mengamalkan NIDORA akan membantu anda mengawal selera makan terutamanya makanan yang tinggi kalori
 • Merangsang metabolism tubuh – Tubuh anda akan lebih cepat memproses makanan dan rasa lebih bertenaga
 • Pembakar lemak terbaik – NIDORA adalah pembakar lemak terbaik. Hanya perlu melakukan senaman yang ringkas dengan mudah lemak-lemak dibadan akan mudah diproses untuk mengurangkan berat badan
 • Mudah berasa kenyang – Anda akan mudah berasa kenyang dengan pembakar lemak NIDORA dan berhenti makan bila perlu yang mana mengehadkan jumlah kuantiti makanan yang anda ambil
 • Mengurangkan saiz perut anda secara semula jadi kepada saiz normal.

back to menu ↑

Berapa harga Pembakar Lemak NIDORA

Harga NIDORA dan di mana boleh di dapati? [NIDORA hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Produk pembakar lemak NIDORA terbukti berkesan dalam menurunkan berat badan dengan semudah tanpa lakukan apa-apa. Dengan menggunakan dua bungkus NIDORA, anda boleh dapatkan kesan penurunan berat badan secara semula jadi dan berkesan tanpa sebarang kesan sampingan. Produk ini tidak dijual di mana-mana farmasi atau laman web jual beli online seperti di Amazon, ebay atau di Lazada. Tablet pembakar lemak NIDORA hanya boleh dibeli melalui laman web rasmi pada kadar diskaun 50%.

Pembakar lemak NIDORA kini sedang berlangsung promosi terhad tertakluk kepada tempoh promosi yang dijalankan. Harga sebenar pembakar lemak NIDORA ialah RM358.00. Namun, selepas diskaun harga melalui laman web rasmi NIDORA, anda boleh dapatkannya pada harga sebanyak RM179.00 sahaja! Tertakluk kepada tempoh promosi terhad yang masih dijalankan!

back to menu ↑

Komposisi kandungan NIDORA

Bahan yang terkandung di dalam produk pembakar lemak NIDORA adalah kombinasi yang dihasilkan oleh pengeluar untuk menghasilkan produk penurunan berat badan yang ajaib dan berkesan kepada pengguna. Antara ramuan yang terkandung di dalam pembakar lemak NIDORA ini ialah:

 • Maltodextrin Bebas Gluten – Khasiatnya diperolehi daripada biji kentang, gandum atau jagung, salah satu bahan utama di dalam NIDORA. Ia sangat mudah dihadam dan mengandungi kandungan kalori yang kurang dari gula.
 • Kalsium fosfat – Secara asalnya untuk kegunaan gigi dan tulang. Namun bahan ini memberikan kesan yang efektif dalam mengawal selera makan anda. Ia adalah sejenis kalsium dan fosforus yang membenarkan sel-sel dalam badan dapat dipulihkan dan ditukarkan kepada dalam bentuk tenaga untuk diproses dan dibakar.
 • Ekstrak tumbuhan semula jadi – Kebiasaannya diperolehi daripada makanan seperti salad hijau, pelbagai jenis bawang, dil dan parsli. Dengan mengambil tablet NIDORA akan sama seperti mengambil mineral yang terkandung di dalam sumber ekstrak makanan tumbuhan ini.
 • Lesitin – Kajian menunjukkan lesitin soya mempunyai kesan yang signifikan yang dapat merendahkan tahap kolesterol dalam badan namun pada masa yang sama meningkatkat jumlah kolesterol yang baik untuk badan
 • Penambah rasa diekstrak dari produk semula jadi yang terbukti selamat digunakan

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan pembakar lemak NIDORA

Arahan – Bagaimana cara penggunaan NIDORA?

Cara menggunakan pembakar lemak NIDORA mudah sahaja. Jika anda pernah menggunakan serbuk lada pada makanan, maknanya anda tahu bagaimana menggunakan pembakar lemak NIDORA. Hanya dengan taburkan di atas makanan serbuk yang terdapat dalam NIDORA dengan mengoncangnya sedikit di atas makanan. Hanya dengan semudah itu sahaja! Anda dapat mengawal selera makan anda dari membentuk lemak berlebihan. Penggoncang NIDORA mengandungi dua perasa ‘manis’ dan ‘masin’. Ia direka sebagai panduan pada jenis makanan yang perlu ditaburkan. Walaupun direka untuk ‘manis’ atau ‘masin’, ia tidak akan membuatkan rasa makanan jadi lebih manis atau masin atau ia tidak mengubah rasa makanan sama sekali. Malah ia tidak mengandungi natrium mahupun gula.

Berapa banyak yang perlu ditabur?

Pastikan anda taburkan NIDORA di atas semua permukaan makanan ada. Jika anda tabur terlalu sedikit maka hasil penurunan berat anda mungkin sedikit. Jika anda tabur terlalu banyak anda tidak akan dapat hasil yang lebih baik kerana ia direka sebagai sistem pembakar lemak yang membolehkan anda langsing dan kurus secara berperingkat mengikut tahap metabolism semula jadi badan anda. Hanya perlu tabur pada makanan secukupnya. Tidak lebih tidak kurang.

back to menu ↑

Sistem Pembakar Lemak NIDORA Sebenar

Kajian Klinikal NIDORA

Produk NIDORA telah dijalankan kajian secara klinikal oleh pengeluar bagi memastikan keberkesanan dan keselamatannya ke atas penggguna tanpa sebarang kesan sampingan yang membahayakan. Ia telah diuji berulang kali dan melakukan percubaan ujian lanjutan bagi memastikan keaslian produk NIDORA dan hasilnya kepada pengguna. Ramai pengguna telah mencuba sistem pembakar lemak NIDORA dan memperoleh hasil yang memberangsangkan selepas penggunaan.

Sila berhati-hati dengan produk tiruan sebelum membeli. Sebagai langkah berjaga-jaga pastikan anda membaca dulu arahan bungkusan dan arahan penggunaan NIDORA sebelum membeli.

back to menu ↑

Adakah NIDORA merupakan produk tiruan?

Sistem pembakar lemak NIDORA adalah produk yang berkesan dalam menurunkan berat badan dengan kaedah yang selamat. Ia telah diuji secara klinikal bagi memastikan keberkesanan produk ini terjamin dan memberi kesan yang memuaskan kepada pengguna. Produk NIDORA yang asli boleh didapati melalui laman web rasmi sahaja. Sebarang peniruan produk dapat dibezakan pada labelnya. Sekiranya terdapat pihak yang melakukan peniruan produk oleh hendaklah dilaporkan kepada pihak yang berkuasa.

back to menu ↑

Hasil penggunaan Sistem Pembakar Lemak NIDORA

Hasil selepas penggunaan Sistem Pembakar Lemak NIDORA anda secara mudahnya akan dapat merasai manfaat serta kelebihan dalam penurunan berat badan yang mana ia dapat membakar lemak tidak baik yang terdapat dalam badan.

 • Mengurangkan selera makan secara semula jadi
 • Tidak akan terlebih makan dari yang sepatutnya
 • Makan apa sahaja yang anda suka tanpa bimbang dengan kenaikan berat badan
 • Mengurangkan berat badan dengan jelas dan kekal tanpa berasa lapar dan menjadikan badan lebih cergas
 • Membakar kalori 3 kali lebih pantas
 • Meningkatkan tahap kesihatan
 • Lupa pada rasa lapar dan mengelak dari makan berlebihan
 • Makan dengan penuh selera, tanpa perlu menahan diri terhadap makanan kegemaran anda
back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Sistem Pembakar Lemak NIDORA

Ulasan Doktor

Nidora adalah ubat yang berkesan untuk menurunkan berat badan dengan cara yang selamat. Ia adalah kombinasi bahan-bahan semula jadi yang memberikan kesan penurunan berat secara efektif. Ia mengandungi ekstrak semula jadi yang tepat yang dapat merangsang pengeluaran enzim dari menukarnya kepada penghasilan lemak yang terkumpul di dalam badan. Kekurangan enzim dalam badan yang dapat membakar lemak akan menyebabkan berlakunya lemak yang berlebihan. Dengan adanya produk Nidora sebagai pengawal dan pembakar lemak yang efektif, amat mudah pesakit saya mengawal selera makan mereka dan berjaya menurunkan masalah berat badan yang mereka hadapi.

Dr. Redzuan Yusof

Pakar Dietetik dan Perubatan Malaysia

back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna pembakar lemak NIDORA

Ulasan pengguna NIDORA

Produk ni memang bagus! Sebelum ni memang saya selalu diet dan bersenam tapi yang peliknya berat saya tak turun pun. Mungkin cara saya amalkan diet yang salah. Tapi selepas saya mencuba NIDORA dalam masa sebulan, berat saya dah mula turun! Tak sangka yang Nidora memang berkesan. Saya tak perlu amalkan diet pun, saya hanya makan makanan seperti biasa dan taburkan Nidora pada makanan sahaja! Terima kasih Nidora ☺

Aleyna Hassan, 34 Tahun

Antara banyak-banyak suplemen penurunan berat badan yang telah saya cuba, Nidora yang paling senang nak turunkan berat dalam masa yang singkat. Kalau tak percaya, anda boleh cuba sendiri. Saya dah cuba dan hasilnya sangat memuaskan. Saya akan teruskan penggunaan hingga saya capai berat badan yang saya idamkan!

Siti Farina Salleh, 30 Tahun

Dah lama saya teringin nak turunkan berat dan ada bentuk badan yang cantik. Setahun lagi majlis kahwin saya. Saya kena mula jaga pemakanan dari sekarang. Adik saya yang kurus tu cadangkan pada saya amalkan Nidora. Saya pun mencuba selama beberapa minggu dengan makan seperti biasa. Ajaibnya, berat saya dah turun sedikit! Hanya dalam masa beberapa minggu sahaja! Saya akan terus gunakan Nidora. Bila saya amalkan Nidora nafsu makan saya memang terkawal dan saya tak makan secara berlebihan. Senang sangat nak bakar lemak dengan Nidora ni! Anda pun patut cuba ☺

 • Hayati Nazir, 28 Tahun
Summary
Review Date
Reviewed Item
Nidora
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Pembakar lemak terbaik NIDORA adalah produk yang terbukti berkesan dengan ulasan testimoni pengguna yang sangat memberangsangkan dan berpuas hati dengan hasil selepas penggunaan. Walau bagaimanapun matlamat Nidora dalam menurunkan berat badan adalah untuk mencapai tahap kesihatan yang lebih baik. Seeloknya jangan amalkan dos secara berlebihan, amalkan Nidora sebagai pembakar lemak dengan mengikuti arahan penggunaan yang dicadangkan. Anda boleh dapatkan produk pembakar lemak NIDORA di laman web rasmi kami dan dapatkannya pada harga diskaun 50%. Tertakluk pada promosi yang terhad.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score