Best price

Mantap Inggeris Dalam 3 Hari Bersama Language3Days!

Bahasa Inggeris telah melalui beberapa perubahan kerana bahasa ini semakin bercampur aduk dengan gaya bahasa tempatan apabila diajar disebuah negara yang bukan masyarakat asli Inggeris. Kekayaan kosa kata bahasa Inggeris menjadikannya sangat ekspresif untuk bercakap dan menulis tetapi sukar untuk dipelajari oleh masyarakat asing masyarakat di negara-negara Asia. Kita perlu mempunyai seorang kawan yang fasih berbahasa Inggeris, tetapi masalahnya, bagaimana fasih berbahasa Inggeris jika tidak mempunyai panduan yang betul? Inilah masanya untuk menggunakan Language3Days. Sila baca lanjut mengenainyan disini.

Amat Mudah Mempelajari Bahasa Inggeris Bersama Language3Days

Apabila anda bukannya berbangsa Inggeris dan anda ingin meningkatkan Bahasa Inggeris anda, terdapat pelbagai perkara yang boleh anda lakukan dan mencari sumber yang boleh anda gunakan untuk menguatkan kemahiran membaca, menulis dan berbicara. Sekiranya anda tidak menggemari lagu atau buku-buku Inggeris, anda memang tidak terdedah dengan bahasa Inggeris secara meluas dalam kehidupan seharia. Oleh itu, anda tidak dapat mempelajari bahasa ini dengan semulajadi dan hanya mengharapkan pengajaran di sekolah. Mengapa Language3Days amat sesuai untuk anda?

Berikut ialah kepentingan Language3Days dan manfaatnya untuk anda gunakan:

1.Memberikan kaedah pembelajaran yang berkesan tanpa perlu menghabiskan masa bertahun-tahun menghadiri kelas Bahasa Inggeris yang mahal di kelas bahasa Inggeris swasta, tusyen, atau dalam talian.

2. Anda dapat mengingati banyak perkataan baru dalam masa yang singkat. Cara penyampaian Language3Days juga amat ringkas dan cepat. Oleh itu ia memudahkan anda untuk meningkatkan pemahaman dalam masa yang singkat.

3. Tidak mengganggu pembelajaran anda dengan subjek yang lain. Ini kerana bagi seorang pelajar, terdapat banyak subjek yang perlu dipelajari. Jika bahasa Inggeris mengambil masa yang lama, ia akan mempengaruhi masa yang diperlukan untuk subjek yang lain pula. Oleh itu, Language3Days dapat mengimbangkan masa pembelajaran semua pelajar.

4. Meningkatkan pengetahuan dan tahap kerja di pejabat. Ada sesetengah tempat kerja yang wajib untuk bertutur dalam bahasa Inggeris terutamanya di pejabat yang perlu menerima pelanggan seperti perbankan, syarikat swasta, dan restoran bertaraf 5 bintang. Anda tidak dapat lari dari menerima pelanggan dari pelbagai negara. Oleh itu, untuk meningkatkan bahasa inggeris dengan cepat, inilah yang anda perlu gunakan.

5. Memudahkan anda untuk menaip surat atau minit mesyuarat dalam bahasa Inggeris. Inilah mengapa anda perlu menguasai bahasa Inggeris untuk bekerja. Penggunaan Google translation tidak tepat dan membuatkan hasil kerja anda penuh dengan kesalahan tatabahasa. Kesalahan ini akan membuatkan kekeliruan besar di tempat kerja dan kerugian syarikat anda.

Bahasa Inggeris banyak digunakan dalam kehidupan seharian. Seperti yang telah kita lihat, maka bahasa Inggeris agak mencabar untuk dipelajari. Tetapi ia bukan satu-satunya bahasa yang paling susah dipelajari didunia. Lain-lain bahasa yang rumit termasuk bahasa Finland, Rusia, Jepun dan Mandarin juga memeningkan kepala sekiranya anda ingin pelajari. Pada akhirnya, anda perlu menanyakan diri sendiri sekiranya anda berminat atau terpaksa untuk mempelajari bahasa Inggeris.

Untuk situasi zaman sekarang, bahasa Inggeris hanya luas digunakan di industri perniagaan dan pendidikan. Oleh itu, pelajar sekolah akan perlu mempelajari asas bahasa ini. Inilah mengapa Language3Days dapat membantu anda. Ia akan mengajar anda asas yang sebenar supaya anda dapat mengembangkan lagi pengetahuan anda dalam bahasa Inggeris.

Language3Days

Apa yang susah dengan bahasa Inggeris? Sebenarnya, bergantung dengan individu itu sendiri, banyak perkara yang membuat pembelajaran Bahasa Inggeris sukar dan mengelirukan. Struktur tatabahasa, ejaan, makna dan peraturan yang bertentangan dengan peraturan yang ada adalah sulit untuk dikuasai oleh seseorang sekiranya tidak berlatih. Pembelajaran Bahasa Inggeris sudah tentu mencabar tetapi hakikatnya beberapa bahasa lebih sukar untuk belajar daripada bahasa Inggeris sekiranya anda tidak berlatih untuk bertutur ataupun membaca.

Oleh itu, Language3Days menawarkan satu program belajar yang boleh anda gunakan untuk menguasai bahasa Inggeris seawal 4 minggu. Bagaimana? Adakah anda ingin sahut cabaran Language3Days ataupun meneruskan tusyen Inggeris anda yang memakan banyak masa dan tenaga, dan tidak kurang juga mahalnya. Anda perlu beralih kepada Language3Days kerana ia pilihan yang mudah dan berkesan untuk meningkatkan pengetahuan dalam bahasa Inggeris.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Untuk penjimatan 50%, sila dapatkan Language4Days anda dilaman web utama produk ini. Produk ini dijual dengan harga diskaun sebanyak 50% jika anda membuat pesanan di laman web rasminya. Sekarang terdapat tawaran promosi dan anda boleh memiliki Language3Days dengan harga sebanyak RM149 sahaja.

Untuk pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi pegawai khidmat pelanggan kami.

back to menu ↑

Mengapakah Bahasa Inggeris Sukar Dipelajari?

JIka anda tidak tahu puncanya, anda tidak dapat jalan penyelesaiannya. Oleh itu, anda perlu mengetahui mengapa anda tidak dapat menguasai bahasa Inggeris. Berikut ialah beberapa punca seseorang tidak dapat menguasai bahasa Inggeris dengan baik.

1. Diajar oleh seorang yang tidak berkemahiran: Inilah punca utamanya. Anda berminat untuk belajar tetapi ternyata orang yang mengajar itu tidak mempuyai kemahiran dalam bahasa Inggeris. Dia mungkin mengajar apa yang ada pada buku tetapi sekiranya anda mempunyai soalan, dia tidak dapat menerangkannya.

2. Tidak digunakan: Mungkin bagi mereka yang tidak bekerja dibahagian perniagaan mereka tidak melihat kepentingan bahasa ini. Mungkin ada diantara kita yang mahir dalam pertanian dan perikanan ataupun kesenian dan bidang tersebut tidak menggunakan bahasa inggeris sebagai bahasa pengantarnya. Oleh itu tidak mempunyai keperluan untuk belajar dan menggunakan bahasa Inggeris semasa bekerja. Ataupun, dia bekerja disebuah syarikat di jawatan yang rendah. Oleh itu penggunaan bahasa Inggeris dalam kerjanya terbatas.

3. Peribahasa yang mengelirukan: Mengapa perlu mempelajari peribahasa Inggeris? Adakah ia wajib? Bahasa Inggeris adalah bahasa yang sangat tua, dan selama berabad-abad, kata-kata menarik telah dimasukkan ke dalam bahasa sehari-hari yang tidak masuk akal jika anda tidak membesar dengan bahasa ini. “Barking up the wrong tree”, “raining carts and dogs” dan “see you later aligator” adalah semua contoh sastera bahasa yang menambahkan warna kepada bahasa Inggeris tetapi anda tidak pasti bila anda perlu menggunakannya sekiranya anda bukan berbangsa Inggeris.

4. Tatabahasa yang mengelirukan: Begitu banyak perkara yang membuat pembelajaran bahasa Inggeris menjadi amat sukar dan mengelirukan. Struktur tatabahasa, ejaan, makna dan peraturan yang bertentangan dengan peraturan yang ada adalah sulit untuk dikuasai. Kebanyakan negara tidak mempunyai gaya tatabahasa yang sama. Oleh itu, anda pasti amat keliru apabila baru mempelajari bahasa Inggeris.

back to menu ↑

Kelebihan Language3Days

Apakah kelebihan Language3Days berbanding program pembelajaran yang lain di internet? Sekarang terdapat pusat tusyen secara online tetapi ia mungkin tidak menjimatkan dan berkesan seperti Language3Days. Berikut ialah kelebihan dan strategi Language3Days dalam meningkatkan pengetahuan anda dalam bahasa Inggeris.

Meningkatkan pengetahuan dengan serta merta: Tiada lagi buku teks yang membosankan dan teknik pengulangan yang sering anda jumpa di sekolah! Anda juga tidak perlu kekal fokus dengan menggunakan mana-mana kaedah peningkatan ataupun penumpuan yang lain. Apa yang anda perlu lakukan adalah melihat kad-kad frasa yang telah dipilih khas sebanyak dua kali sehari. Dan dengan setiap hari yang berlalu, anda akan melihat sendiri bagaimana mudahnya anda memahami, meningkatkan kosa kata dan memberi maklum balas dan juga berfikir dalam Bahasa Inggeris.

Sesuai dengan semua peringkat umur: Teknik yang digunakan amatlah mudah dan sesuai untuk semua peringkat umur. TIdak kira berapakah umur anda, Language3Days amat sesuai digunakan. Produk ini sesuai untuk golongan muda dan berumur , tanpa mengira usia mereka, mereka yang tidak pernah belajar mana-mana bahasa asing, mereka yang mahu meningkatkan tahap Bahasa Inggeris mereka, dan mereka yang mahu belajar lebih dari satu bahasa.

Language3Days

Mudah diingati: Jika anda mempunyai masalah untuk fokus dalam belajar bahasa Inggeris, kaedah ini akan membantu anda meningkatkan tumpuan dengan mudah. Walaupun hanya selepas hari pertama belajar anda akan melihat bahawa sungguh mudah bagi anda mengingat perkataan dan menggunakannya secara bebas tanpa melupakannya! Tambahan pula, menggunakan kad tersebut akan meningkatkan memori dan pemikiran anda dengan pnatas — anda akan sedar yang anda pantas berfikir, mencari ayat-ayat yang lebih kreatif, dan mengingati lebih banyak daripada biasa secara amnya.

Amat mudah bukan? Ia bukan sahaja bermanfaat untuk pelajar sekolah malahan ia amat bermanfaat untuk mereka yang sedang bekerja!

back to menu ↑

Tingkatkan Kemahiran Berbahasa Inggeris Dalam 2 Minggu

Jangan buang masa belajar tatabahasa atau perbendaharaan kata. Jangan buang masa untuk cuba bercakap dalam bahasa Inggeris. Anda perlu menghabiskan masa anda sama ada mendengar atau membaca buku-buku bahasa Inggeris. Mencari cara untuk mempelajari bahasa Inggeris supaya lancar memang satu kemestian bagi seorang pelajar, tetapi caranya hendaklah berkesan dan memuaskan tanpa kos yang tinggi.

Berdasarkan British Study Centres, ini adalah mengapa anda perlu mahir berbahasa Inggeris:

1. Bahasa Inggeris adalah bahasa yang paling biasa digunakan di dunia. Satu daripada lima orang boleh bercakap atau sekurang-kurangnya memahami bahasa Inggeris didunia ini!

2. Bahasa Inggeris adalah bahasa sains, penerbangan, komputer, diplomasi, dan pelancongan. Mengetahui bahasa Inggeris meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan pekerjaan yang baik di sebuah syarikat multinasional di negara asal anda atau mencari kerja di luar negeri. Ia bermanfaat sekiranya anda meminati bidang sains, kejuruteraan, teknologi maklumat, dan pelancongan.

3. Bahasa Inggeris adalah bahasa rasmi dari 53 negara. Itulah sebabnya mengapa anda boleh kemana-mana sahaja didunia tanpa mempunyai masalah komunikasi.

4. Bahasa Inggeris dituturkan sebagai bahasa pertama oleh kira-kira 400 juta orang di seluruh dunia.

5. Bahasa Inggeris adalah bahasa dalam industri hiburan dan berita. Sekiranya anda berbahasa Inggeris, anda tidak perlu bergantung pada terjemahan dan sarikata lagi untuk menikmati buku, lagu, filem dan rancangan TV kegemaran anda. Anda juga boleh mengetahui berita-berita palsu yang tersebar dan kemudian anda boleh saman dimahkamah kerana golongan yang tidak bertanggunjawab menyebarkan fitnah.

6. Bahasa Inggeris juga adalah bahasa Internet. Banyak laman web yang ditulis dalam bahasa Inggeris — anda akan dapat memahami mereka dan mengambil bahagian dalam forum dan perbincangan. Ini bermanfaat kepada pelajar.

7. Bahasa Inggeris adalah berdasarkan kepada abjad ringkas dan ia agak cepat dan mudah dipelajari berbanding dengan bahasa lain. Oleh itu, amat mudah membaca dengan tulisan bahasa Inggeris.

8. Bahasa Inggeris bukan sahaja berguna — ia memberi anda kepuasan. Ia membantu anda berhubung dengan banyak pakar didunia dan memajukan ekonomi anda. Anda akan menikmati pembelajaran Bahasa Inggeris, jika anda ingat bahawa setiap jam yang anda habiskan akan menjadikan anda lebih dekat dengan kesempurnaan.

9. Oleh kerana Bahasa Inggeris dituturkan di banyak negara yang berbeza terdapat ribuan sekolah di seluruh dunia yang menawarkan program dalam bahasa Inggeris. Sekiranya anda berbahasa Inggeris, terdapat banyak peluang untuk anda mencari sekolah dan kursus yang sesuai untuk memenuhi keperluan akademik anda.

Language3Days

10. Kerana mempelajari bahasa ini menyeronokkan! Dengan belajar Bahasa Inggeris, anda juga akan belajar tentang budaya lain. Beberapa pengalaman akan membuat anda berkembang sebagai orang lebih daripada mempelajari nilai-nilai, tabiat dan cara hidup dalam budaya yang berbeza dari anda.

Dalam masa 2 minggu sahaja, tidak mustahil anda boleh meningkatkan kemahiran anda berbahasa Inggeris dengan menggunakan Language3Days!

back to menu ↑

Penjelasan Kajian Keberkesanan Language3Days

Ia terbukti mempunyai kaedah yang membantu pelajar untuk menguasai bahasa Inggeris dalam 2 minggu. Ini kerana ia menggunakan kaedah yang:

1. Menyeronokkan dan bergambar.

2. Tidak membosankan.

3. Senang dipelajari mengikut masa dan tempat yang dimahukan.

4. Ilustrasi menarik pada gambar meningkatkan ingatan.

5. Banyak perkataan baru dapat dipelajari dalam sehari.

6. Memudahkan membina ayat kerana ia membantu dalam peningkatan kosa kata.

Pelajar-pelajar bukan kumpulan sasar utama dalam Language3Days tetapi program ini boleh dimanfaatkan untuk semua peringkat umur. Caranya mudah dan ringkas untuk membantu meningkatkan bahasa Inggeris dengan mudah.

back to menu ↑

Testimoni Dari Penguna Language3Day

Nurul, 25, Pembelajaran Bahasa Inggeris adalah penting dan orang di seluruh dunia membuat keputusan untuk mengkajinya sebagai bahasa kedua. Banyak negara menggunakan bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua dalam sukatan pelajaran sekolah mereka dan kanak-kanak mula belajar bahasa Inggeris pada usia muda. Ia juga bahasa yang penting sekiranya anda ingin menceburi bidang perubatan dan pendidikan.
Mas, 37, Mengapa Bahasa Inggeris adalah bahasa universal sekarang? Bahasa Inggeris dilihat oleh ramai orang sebagai bahasa universal kerana pengaruh bekas Empayar British dan pengaruh semasa hegemoni politik dan ekonomi Amerika. Namun sekarang, bahasa Inggeris yang digunakan tidak mengikut tatabahasa yang betul. Oleh itu, Language3Days amat membantu kita dalam meningkatkan pemahaman dalam bahasa ini.
Language3Days
Ronie, 29, Sebagai pelajar, amat penting untuk mempelajari bahasa ini kerana ia membantu dalam mencari buku rujukan dan tugasan. Language3Days membantu meningkatkan pemahaman diri.
Asie, 34, Ia sesuai digunakan untuk semua peringkat umur. Kepada yang masih lemah dalam bahasa Inggeris, anda tidak perlu risau lagi. Kerana inilah penyelesaiannya supaya anda dapat bertutur dengan lancar, menjawab soalan peperiksaan dengan lebih baik, dan dapat berkomunikasi dengan pelancong-pelancong.
Ben, 30, Ia juga merupakan bahasa yang paling banyak digunakan di internet, yang menyumbang lebih daripada separuh daripada semua laman web. Bagi ramai orang, belajar bahasa Inggeris adalah cara untuk mendapatkan akses kepada maklumat, sambungan, dan peluang yang lebih luas. Kepentingan bahasa Inggeris adalah jelas lebih-lebih lagi jika anda bekerja dalam bidang teknologi maklumat kerana ia merupakan bidang yang dimajukan oleh teknologi barat.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Language3Days
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Cubalah Language3days Hari Ini Juga. Jangan ketinggalan untuk mendapatkannya dalam harga promosi sekarang.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score