Best price

Mudahnya Kurus Dengan Keto!

BMI boleh berbeza bergantung kepada struktur tulang, saiz bingkai dan jisim otot. Walau bagaimanapun, anda harus berhati-hati untuk jatuh di sekitar 18.5 hingga 24.9 untuk berat badan yang sihat. Jika anda adalah 5 kaki 5 inci tinggi, sepatutnya berat badan yang ideal ialah di antara 111 dan 150 paun. Bagaimana ini mencapai berat badan yang ideal ini? Anda ingin cara yang mudah dan sihat?

Adakah anda tercari-cari produk yang sesuai untuk membantu anda menguruskan badan? Cubalah Keto yang mampu meningkatkan usaha anda dalam proses menruunkan berat badan dengan cepat dan semulajadi. Sila baca lanjut disini.

Mengapa Perlu Menggunakan Keto

Keto membantu untuk mengurangkan berat badan dengan berkesan terutamanya untuk masyarakat pada zaman kini yang amat sibut dengan aktiviti harian sehingga tiada masa untuk memasak makanan sihat dan bersenam.

Mengekalkan berat badan yang sihat adalah penting untuk kesihatan anda dan semua orang. Di samping mengurangkan risiko penyakit yang mengancam nyawa seperti penyakit jantung, angin ahmar, diabetes, dan tekanan darah tinggi, ia juga dapat menurunkan risiko kanser yang berbeza pada lelaki dan wanita.

Oleh itu, adalah penting untuk mengukur lemak badan dan kandungan otot untuk mendapatkan gambaran kesihatan keseluruhan yang lebih baik pada diri kita. Beberapa sebab untuk mengekalkan berat badan yang sihat dalam usia yang lebih tua termasuk: Menurunkan risiko diabetes jenis 2 dan penyakit jantung dan mengurangkan kesan kesakitan pada sendi. Berat badan berlebihan juga menyebabkan anda terpaksa menggunakan banyak tenaga untuk menyokong badan yang berat sehingga anda keletihan setiap hari

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan Keto yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan produk ini dengan harga RM169 sahaja dari harga sebenar, RM 338. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat anda. Pembungkusan dan penghantaran akan diproses dalam tempoh 15 jam selepas pengesahan pembelian.

back to menu ↑

Keto Mencairkan Lemak dan Merampingkan Badan!

Amat hebat manfaat Keto kepada kita apabila digunakan. Anda perlu mengetahui kehebatan produk ini. Ia memudahkan kita untuk menguruskan berat badan dan anda tidak perlu risau dengan sebarang kesan sampingan!

Dalam sebotol Smart Keto, yang berisipadu 800mg, anda boleh mengurangkan berat badan dengan baik sekali! Inilah manfaat Keto yang paling utama:

 • Kurangkan berat badan 5-7 kg* dengan mudah dan santai
 • Komposisi semulajadinya mengelakkan kita daripada bahan kimia
 • Tidak mengganggu sistem kardiovaskular atau saraf anda
 • Membantu mengurangkan lemak badan dan tidak perlu bersusah payah bersenam

Garam BHB dan keton memberikan dorongan tenaga semula jadi kepada anda yang juga memberi manfaat yang besar kepada metabolisme anda! Dalam satu kajian, tambahan dengan kira-kira 12 gram (12,000 mg) garam keton meningkatkan paras ketone darah peserta sebanyak lebih 300%. Yang mengatakan, pelengkap dengan keton dianggap mempunyai banyak manfaat kesihatan yang sama seperti diet ketogenik, termasuk penurunan berat badan. Oleh itu, bahan utama ini amat membantu dalam menguruskan badan.

Mengapa berat badan anda naik walaupun kadangkala anda telah berdiet dengan baik? Banyak faktor lain yang menyumbang kepada kegemukan badan seperti kegagalan hormon, gaya hidup yang tidak aktif dan cara hidup yang modern yang bergantung pada mesin. Sebenarnya, ini semua hanyalah faktor tidak langsung dan juga faktor luaran, tetapi faktor utama, pastilah cara pemakanan yang tidak sihat.

Dalam 90% daripada kes masalah kegemukan pesakit, masalah lebihan berat badan adalah akibat langsung daripada pemakanan yang kurang baik dan dan tidak cekap! Kebanyakan produk yang anda beli di pasar raya yang tidak organik atau segar (daging, susu, sayuran) mengandungi pengawet buatan, perasa, penambah rasa dan pewarna. Komponen kimia didalam makanan diproses ini boleh mencetuskan masalah pencernaan, menggalakkan pemendapan lemak, pengumpulan bahan toksik dan masalah lain didalam badan kita.

back to menu ↑

Gunakan Keto Untuk Memperbaiki Badan Anda

Terdapat banyak cara untuk kehilangan banyak berat badan dengan cepat yang boleh anda cuba.

Walau bagaimanapun, kebanyakan cara yang ada akan membuat anda lapar dan tidak puas hati dengan hasilnya. Sekiranya anda tidak mempunyai daya tahan besi, maka kelaparan akan menyebabkan anda berputus asa dengan program menguruskan berat badan ini.

Cari program yang sesuai untuk diri anda seperti ciri-ciri dibawah ini:

 • Kurangkan selera anda dengan ketara dengan menu yang sihat.
 • Membuat anda menurunkan berat badan dengan cepat, tanpa rasa lapar sepanjang hari.
 • Meningkatkan kesihatan metabolik anda pada masa yang sama supaya anda bertenaga.
back to menu ↑

Bahaya Berat badan Yang Tinggi Dan Berlebihan

Pada mana-mana golongan umur anda boleh mengalami berat badan yang berlebihan jika tidak menjaga kesihatan dan pemakanan dengan baik. Contohnya, Sebagai seorang wanita semakin meningkat usia, dia akan mengalami menopause iaitu dia kehilangan estrogen. Satu akibat yang mengecewakan dari estrogen yang hilang ini ialah pola perubahan tubuhnya dari segi dalaman. Apa yang dia kini mendapati bahawa bukannya berat badan atau lemak berlebihan menetap di pinggulnya, tetapi ia juga terus berlaku ke perutnya. Faktor tertentu menyebabkan postur badan berubah dan besar seperti yang tidak diingini.

Masalah yang lain ialah stress. Mereka mendapati bahawa secara purata, wanita yang mengalami stress dalam 24 jam sebelum dilaporkan membakar 104 kalori yang lebih sedikit daripada wanita yang biasa yang gembira dan sihat. Perbezaan itu mungkin bermakna wanita sihat dan langsing mempunyai emosi yang stabil dan membantu dalam menguruskan badan. Wanita perlu sentiasa berfikiran positif di dalam semua cabaran dan kesibukan diri supaya proses menguruskan berat badan tidak terganggu.

Kegemukan dan obesiti boleh meningkatkan risiko banyak masalah kesihatan, termasuk kencing manis, penyakit jantung, dan kanser merbahaya kepada semua peringkat umur. Jika anda hamil, berat badan yang berlebihan boleh menyebabkan masalah kesihatan jangka pendek yang merbahaya dan jangka panjang untuk anda dan anak anda.

Lembaran fakta ini memberitahu anda lebih lanjut mengenai hubungan antara berat badan berlebihan dan banyak keadaan kesihatan. Ia juga menjelaskan bagaimana menjangkau dan mengekalkan berat badan yang normal boleh membantu anda dan orang tersayang anda lebih sihat ketika anda meningkat umur.

Apakah jenis masalah kesihatan yang dihadapi yang dikaitkan dengan kegemukan dan obesiti?

Berat badan boleh meningkatkan risiko banyak masalah kesihatan, termasuk:

 • diabetes jenis 2
 • tekanan darah tinggi
 • penyakit jantung dan pukulan
 • jenis kanser
 • masalah kehamilan, seperti gula darah tinggi semasa kehamilan, tekanan darah tinggi, dan peningkatan risiko untuk penghantaran sesar (C-section)
 • tidur apnea
 • osteoarthritis
 • penyakit hati berlemak
 • penyakit buah pinggang

Tekanan darah tinggi juga masalah utama jika mengalami kegemukan. Apakah tekanan darah tinggi dan mengapa ia sungguh merbahaya kepada diri kita. Setiap kali jantung anda berdegup, ia mengepam darah melalui arteri anda ke seluruh badan anda. Tekanan darah adalah bagaimana kekuatan darah anda dipam ke dinding arteri anda. Tekanan darah tinggi (hipertensi) biasanya tidak mempunyai gejala dalam kebanyakan masa, tetapi ia boleh menyebabkan masalah yang serius, seperti penyakit jantung, strok, dan kegagalan buah pinggang.

Tekanan darah 120/80 mm Hg (sering dirujuk sebagai “120 lebih 80”) dianggap normal pada manusia. Jika nombor atas (tekanan darah sistolik) secara konsisten 140 atau lebih tinggi atau nombor bawah (tekanan darah diastolik) adalah 90 atau lebih tinggi, anda dianggap mempunyai tekanan darah tinggi dan perlu pemerhatian kesihatan yang lebih lanjut.

Bagaimana masalah tekanan darah tinggi dikaitkan dengan berat badan berlebihan? Tekanan darah tinggi dikaitkan dengan berat badan berlebihan dan obesiti dalam beberapa cara. Mempunyai saiz badan yang besar boleh meningkatkan tekanan darah kerana jantung anda perlu mengepam lebih keras untuk membekalkan darah ke semua sel anda. Lemak berlebihan juga boleh merosakkan organ buah pinggang anda, yang berfungsi mengawal tekanan darah.

Penyakit jantung juga merupakan masalah umum jika mengalami masalah lemak berlebihan. Penyakit jantung adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan beberapa masalah yang boleh menjejaskan hati anda. Jenis masalah yang paling biasa berlaku apabila saluran darah yang membawa darah ke jantung menjadi keras dan sempit. Ini boleh membuat jantung tidak mendapat semua darah yang diperlukan. Masalah lain mungkin menjejaskan seberapa baik pam jantung. Sekiranya anda mempunyai penyakit jantung, anda terdedah dengan serangan jantung, kegagalan jantung, kematian jantung tiba-tiba, angina (sakit dada), atau denyutan jantung yang tidak normal. Penyakit jantung adalah penyebab utama kematian di kebanyakan negara di dunia. Oleh iti, bagaimanakah penyakit jantung dikaitkan dengan berat badan berlebihan?

Orang yang obesitik atau gemuk sering mengalami masalah kesihatan seperti keletihan, jarang bersukan, sesak nafas yang boleh meningkatkan risiko penyakit jantung. Masalah kesihatan ini termasuk tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, dan gula darah tinggi akibat pemakanan yang tidak sihat. Di samping itu, berat badan yang berlebihan boleh menyebabkan perubahan pada organ hati anda yang membuatnya bekerja lebih keras membuang toksin dan merosakkan jantung untuk menghantar darah ke semua sel dalam tubuh anda.

back to menu ↑

Manfaat Berat Bdan Ideal Kepada Kita

Kita mesti menjaga kesihatan dengan baik kerana banyak manfaat yang kita akan perolehi bersama. Kita boleh menjadi lebih positif dan berkeyakinan kerana kita sentiasa menjaga diri. Kesan kesihatan yang baik amat penting untuk diri kita dan orang lain termasuklah menjaga kesihatan diri keluarga dan rakan-rakan.

Anda tahu bahawa tabiat yang sihat, seperti makan dengan baik, bersenam, dan mengelakkan bahan berbahaya, adalah kesan positif kerana menjaga berat badan. Tabiat yang sihat adalah tingkah laku yang memberi manfaat kepada kesihatan fizikal, mental, dan emosi anda. Tabiat ini meningkatkan kesejahteraan keseluruhan anda dan membuat anda berasa kehidupan ini amat tenang dan sempurna.

Tabiat yang sihat perlu dipupuk dan sering memerlukan mengubah minda anda. Tetapi jika anda sanggup membuat pengorbanan untuk kesihatan anda dengan lebih baik, impak itu boleh meluas, tanpa mengira umur, seks, atau keupayaan fizikal anda. Berikut adalah lima manfaat mengekalkan badan yang langsing dan berat tidak berlebihan:

 • Menjauhi penyakit kardiovaskular. Makan dengan betul dan bersenam secara teratur boleh membantu anda mengelakkan berlebihan berat badan dan mengekalkan berat badan yang sihat.
 • Memberi ketenangan minda kerana anda sentiasa dalam keadaan yang positif.
 • Penyakit dapat dicegah terutamanya penyakit jantung, strok, dan tekanan darah tinggi.
 • Anda sentiasa bertenaga kerana makanan yang sihat senang dicerna dan diubah menjadi tenaga.
 • Anda sentiasa berkeyakinan kerana anda tidak perlu risau masalah berat badan.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Keto

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan Keto. Satu temubual secara terbuka dan pemeriksaan sendi diadakan bersama sukarelawan yang berusia 20 hingga 30 tahun dan semua sukarelawan diberikan Keto sebagai percubaan. Seramai 20 orang sukarelawan diantara 20 hingga 30 tahun diberikan percubaan selama 2 minggu.

Kajian ini dimulakan dengan membuat pemeriksaan kesihatan kepada semua sukarelawan. Sukarelawan yang terpilih merupakan sukarelawan yang tidak pernah mencuba apa-apa produk dan mereka mengalami masalah menurunkan berat badan setiap tahun. Kepada yang tidak menggunakannya secara kerap, masa dan tarikh perlu direkodkan.

Selepas 2 minggu, mereka mengambil Keto setiap hari dan secara purata menggunakan 1 atau 2 kali sehari. Diantara hasil yang ditemukan ialah:

 1. Semua sukarelawan berjaya mengurangkan berat badan.
 2. Semua sukarelawan merasai perbezaan pada kesihatan harian mereka.
 3. Mereka tidak perlu bersenam teruk untuk Berjaya menguruskan badan.
back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Keto

Doktor Asdi, yang memiliki klinik swasta di ibu negara mengesyorkan sesiapa yang ingin menguruskan badan secara semulajadi tidak perlu risau kerana penyelesaian mudah adalah Keto. Formulanya yang lembut dan terdiri dari bahan-bahan semulajadi merupakan faktor utama Ketoini bertindak dengan berkesan dan meresap ke dalam sistem badan dan membakar lemak dengan mudah.

Apakah manfaatnya? Anda perlu tahu manfaat yang baik dalam produk ini. Pemakanan yang baik adalah bahagian penting dalam menjalani gaya hidup yang sihat dan tubuh yang ramping. Digabungkan dengan aktiviti fizikal, diet anda dapat membantu anda mencapai dan mengekalkan berat badan yang sihat, mengurangkan risiko penyakit kronik (seperti penyakit jantung dan kanser), dan menggalakkan kesihatan anda secara menyeluruh. Namun apabila menjaga pemakanan ialah subjek yang sukar, Keto ialah jalan penyelesaian anda.

Untuk menguruskan badan, badan anda memerlukan mineral tertentu untuk membina tulang dan gigi yang kuat dan menjadikan makanan yang anda makan menjadi tenaga. Seperti dengan vitamin, diet seimbang yang sihat perlu menyediakan semua mineral yang diperlukan oleh badan anda untuk berfungsi dengan baik. Mineral penting termasuk kalsium, besi dan kalium. Diet ketat tidak akan memberi khasiat yang diperlukan tubuh ini melainkan anda mengambil supplemen. Oleh itu, amat digalakkan untuk mencuba Keto.

back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Keto

Sani, 45, Saya tidak lagi menggunakan baju yang besar!
Davia, 57, Saya tidak sangka betapa mudahnya kurus dengan Keto!
Rashi, 24, Saya tidak lagi mengalami masalah berat badan dan rasa sihat sepanjang hari.
Jaina, 31, Saya syorkan kita semua berjimat dan menggunakan produk yang berkesan seperti ini.
Lisda, 19, Saya amat memuji produk ini kerana ia berkesan dan saya akan sentiasa amalkan.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Keto
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan Keto hebat ini dilaman web rasmi sahaja untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad kepada pelanggan. Jangan tangguh lagi! Inilah masanya untuk berhenti merungut dengan berat badan anda dan menjalankan cara hidup sihat. Jangan malu-malu hubungi kami segera ya.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score