Best price

Hammer of Thor — Harga, beli yang asli di Amazon/Farmasi, ulasan baik dan buruk dari para doktor pakar dan pelanggan serta langkah penggunaan.

Adakah anda sedang mengalami masalah mengekalkan ereksi? Sering tidak tahan lama? Isteri tidak puas? Jangan risau, masalah ini sebenarnya merupakan masalah yang lazim dialami oleh golongan lelaki yang menjangkau usia 30-40 tahun. Namun, masalah ini sebenarnya mempunyai penyelesaian yang mudah. Dengan satu kapsul mudah sahaja anda akan mendapat jawapan bagi segala masalah seks dan ereksi anda. Memperkenalkan kapsul Hammer of Thor yang akan dapat membantu anda untuk mengekalkan ereksi anda untuk lebih lama dan memastikan saiz anda kekal besar agar isteri dan anda sentiasa puas selepas melakukan hubungan intim.

Bagaimana Produk ini Berfungsi?

Hammer of Thor ini sebenarnya mengandungi pelbagai bahan aktif yang mujarab serta berfungsi secara berkesan untuk menghilangkan masalah-masalah ereksi yang anda hadapi. Bahan-bahan aktif yang terdapat dalam kapsul ini merupakan afrodisiak semulajadi yang akan melancarkan lagi peredaran darah anda serta memberikan anda lebih tenaga dan kekuatan. Selain dari itu, fungsi peredaran darah yang lebih baik ini akan turut membantu zakar anda untuk menegang dan membesar dalam sekelip mata sahaja.

Selain dari melancarkan pergerakan darah dalam badan, Hammer of Thor ini juga akan membantu pertumbuhan tisu-tisu penting dalam bahagian zakar. Ini akan dapat membantu untuk meningkatkan saiz batang zakar anda agar ianya berasa dan kelihatan lebih besar berbanding biasa. Tambahan pula, sel-sel tisu zakar baru yang tumbuh akan membantu mengekalkan darah dalam zakar untuk memberikan anda ereksi yang berpanjangan dan hubungan seks yang lebih memuaskan. Ianya juga mampu memanjangkan batang zakar anda sebanyak 2-3 cm, bergantung kepada tahap peredaran darah dalam badan anda.

Hammer of Thor turut membantu untuk mengimbangkan hormon-hormon seks dalam badan anda untuk memberikan anda pengalaman seksual yang lebih mengujakan dan memuaskan. Produk ini juga membantu memperbaiki lagi kesensitifan hujung saraf anda, terutamanya di bahagian zakar. Dengan hujung saraf yang lebih responsif, anda akan merasakan kepuasan hubungan intim yang lebih tinggi dan badan anda akan lebih reaktif kepada mana-mana stimulasi seksual yang anda alami.

Produk ini akan menunjukkan kesan serta-merta dan setelah pengambilan berturut-turut selama 1-2 minggu, anda akan mula melihat kesan-kesan yang lebih berpanjangan dan berkesan. Kesan-kesan ini boleh berkekalan sehingga 6-12 bulan, bergantung kepada tahap metabolism anda.

Hammer Of Thor
back to menu ↑

Harga & Di Mana Anda Boleh Membeli Hammer of Thor Tulen Di Malaysia

Produk Hammer of Thor ini, walaupun dijamin berkesan dan mujarab, tidaklah semahal produk-produk pembesaran zakar di luar sana. Mendengarkannya, anda pasti mahu tahu di mana anda boleh membeli Hammer of Thor, bukan? Anda boleh membelinya pada harga yang cukup berpatutan dan mesra-bajet. Namun, produk ini adalah produk eksklusif dan ianya tidak boleh didapati dengan mudah dari mana-mana sahaja saluran yang menjual suplemen-suplemen, sebagaimana yang anda biasa lihat. Sudah pasti anda ingin tahu sekarang bagaimana caranya untuk memesan produk Hammer of Thor ini. Caranya sangat mudah. Anda hanya perlu melayari laman web rasmi mereka dan membuat pesanan bagi produk ini dari sana. Anda tidak akan dapat menemukan kapsul Hammer of Thor ini di mana-mana farmasi yang berdekatan dengan anda, ataupun membelinya dari laman-laman jualan online seperti Lazada, Shoppee, Amazon ataupun E-bay. Tambahan pula, terdapat kebarangkalian yang suplemen yang dijual di laman-laman jualan terbuka seperti ini adalah tidak tulen. Bagi mendapatkan Hammer of Thor yang tulen, anda hanya boleh mendapatinya pada laman web rasmi mereka. Tambahan pula, laman web rasmi mereka ada memberi anda diskaun 50% untuk setiap pembelian, jadi lekas ke sana dan pesan produk Hammer of Thor ini hari ini juga pada harga berdiskaun. Ingin tahu berapa harga Hammer of Thor setelah diskaun? Hanya RM 139!

back to menu ↑

Komposisi & Bahan Aktif dalam Hammer of Thor

Sebagaimana yang telah kami sebut tadi, bahan-bahan aktif yang terdapat dalam Hammer of Thor ini adalah seratus peratus dari sumber alam dan terbukti tidak membawa sebarang kesan yang buruk terhadap pemakainya. Antara bahan utama yang terdapat dalam kapsul ini adalah campuran minyak pati yang diesktrak dari tumbuhan menggunakan cara-cara saintifik yang bersih dan halal. Setiap dari jenis minyak pati yang digunakan dalam campuran formula khas kami ini akan membantu anda mencapai rangsangan seksual serta kekerasan batang penis yang maksima serta dalam masa 30 saat sahaja.

Antara bahan yang digunakan dalam minyak pati ini termasuklah Lepidium meyenii, Epimedium cabutan, ekstrak Thistle serta ekstrak Maca. Lepidium Meyenii berfungsi untuk menambah lagi kebolehan baddan anda untuk menghasilkan hormone testosterone atau hormone lelaki. Ini akan membantu untuk merangsang lagi pembesaran bahagian kelamin anda serta memberikan anda kecergasan lelaki yang lebih ketara. Bagi Epimedium cabutan pula, ianya merupakan sejenis tumbuhan yang diamalkan untuk merangsang nafsu seks anda serta meningkatkan libido anda secara semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan.

Hammer Of Thor

Ekstrak Thistle membantu untuk menguatkan sistem saraf dalam bahagian zakar anda. Apa sebenarnya kepentingan mempunyai sistem saraf yang bagus di bahagian zakar? Ini adalah untuk memastikan yang bahagian kelamin anda mempunyai sambungan yang bagus ke otak anda. Dengan perhubungan saraf yang bagus, bahagian zakar anda akan sentiasa mempunyai zat-zat yang diperlukan serta bekalan darah yang mencukupi agar anda dapat menikmati ereksi yang berpanjangan. Sistem saraf yang bagus juga meningkatkan sensitiviti zakar untuk memberikan anda kepuasan ketika melakukan hubungan intim bersama pasangan.

Bagi komponen ekstrak Maca pula, ianya berfungsi untuk meningkatkan kekuatan serta stamina andaa tanpa perlu bahan kimia lain. Ianya merupakan salah satu herba yang diamalkan sejak zaman nenek moyang lagi dan seringkali disamakan dengan tongkat ali dari segi kesannya terhadap kesihatan lelaki. Tambahan pula, ekstrak ini akan membantu untuk mengekalkan kecergasan badan dan memberikan anda lebih tenaga untuk kekal melakukan hubungan seks untuk tempoh yang berpanjangan.

Dalam pada itu, campuran unsur-unsur mikro A, C, E dalam komposisi kapsul ini turut membantu anda mendapatkan zakar yang lebih padu dalam masa yang paling singkat. Kehadiran mikrovitamin A dan E akan membantu melancarkan pengaliran darah dalam badan dan juga membantu melencongkan haluan darah untuk lebih tertumpu kepada bahagian kelamin anda. Campuran vitamin E pula membantu meningkatkan penghasilan sperma serta meningkatkan lagi kualiti sperma anda. Dengan ramuan-ramuan ini, anda pasti akan dapat mengekalkan ereksi anda serta mempunyai sperma yang cukup kuat dan sihat untuk menghasilkan zuriat.

Elemen pektin aktif bertindak untuk menambahkan lagi jisim penis anda bagi menampakkan ianya lebih besar serta padat. Ramuan ini bertindak untuk membina lagi tisu-tisu penting dalam bahagian utama kelakian anda bagi meningkatkan lagi pandang serta lilitannya. Ini akan memastikan kepuasan seksual yang terbaik, bukan sahaja untuk anda tetapi juga untuk pasangan anda.

Di samping semua ini, ianya turut diperkaya dengan asid susinik yang bertindak untuk menggalakkan pertumbuhan tisu-tisu zakar dengan cara memperbesarkan pembukaan kapilari-kapilari darah bagi membantu melancarkan persedaran darah ke bahagian kelamin. Ini akan membawa khasiat dari seluruh badan dan menumpukannya di dalam tisu-tisu zakar anda untuk membantu menghasilkan tisu zakar yang padat dan mudah keras. Selain itu, ianya juga akan membantu meningkat penghasilan sperma yang berkualiti.

back to menu ↑

Langkah-Langkah Pemakaian Hammer of Thor Secara Efektif

Cara menggunakan Hammer of Thor yang tersedia dalam bentuk kapsul ini dalah mudah sahaja. Anda perlu mengambil kapsul ini berterusan seama 5-15 hari dan menunggu selama itu juga sebelum mula mengambil kapsul ini. Ramai yang berpendapat yang pemakaian Hammer of Thor in cuma memakan tablet semata-mata sahaja. Walaupun sudah pastinya anda akan dapat melihat kesannya sebaik sahaja memakan tablet ini, anda belum lagi mencapai kebaikan maksima darinya. Untuk membantu anda menggunakan produk ajaib ini dengan lebih berkesan lagi

Jaga Pemakanan Anda

Sentiasa pastikan anda mengamalkan diet pemakanan yang sihat pada setiap masa, terutamanya selama anda menggunakan produk ini. Pemakanan yang sihat akan memberikan khasiat tambahan kepada badan anda seterusnya membolehkan penghasilan komponen-komponen yang penting bagi memastikan kesihatan bahagian kelamin. Ianya juga akan membantu Hammer of Thor untuk bertindak dengan lebih cepat dan berkesan.

Amalkan Urutan Penis

Urutan penis akan membantu melancarkan lagi peredaran darah di sekitar kawasaan kelamin ada dan membolehkan aliran darah ini membekalkan khasiat serta nutrient yang akan meningkatkan penghasilan tisu zakar. Reaksi ini, jika digabungkan dengan aksi pektin aktif dalam produk Hammer of Thor akan memastikan anda akan mendapat hasil yang terbaik.

Dapatkan Tidur Yang Mencukupi

Tidur yang cukup adalah penting untuk mengawalselia pengaturan semulajadi badan anda. Dengan aturan yang lebih teratur, anda akan berasa lebih cergas dan berstamina tinggi. Ini akan membantu penhasilan homon lelaki atau testosterone. Bekalan hormone ini secara berterusan daan teratur akan membantu pembesaran zakar serta meningkatkan nafsu seks anda.

back to menu ↑

Hasil Ujian Klinikal Terhadap Hammer Of Thor

Produk ini bukanlah calang-calang produk. Hammer of Thor ini adalah produk asli yang telahpun dihantar ke makmal untuk menguji keberkesanan serta kemujarabannya dalam membantu anda mendapatkan zakar idaman anda. Tambahan pula, ujian klinkal Hammer of Thor yang dikendalikan atas sekumpulan lelaki dari pelbagai julat usia dan latar belakang telahpun membuktikan yang produk ini dapat meningkatkan panjang zakar sebanyak 35%.

Dan bagi ukur lilit penis pula, hasil ujian ini memberikan hasil lebih 18% peningkatan secara purata. Selain dari itu, lebih dari 50% dari mereka yang mengambil bahagian dalam ujian klinikal ini mendapati yang stamina serta kekuatan mereka semakin bertambah. Mereka .juga melaporkan ada merasa lebih cergas melakukan kerja-kerja seharian dan masih lagi bertenaga untuk melakukan hubungan seksual pada sebelah malam.

back to menu ↑

Adakah Produk Hammer Of Thor ini Palsu?

Sudah pasti ramai dari anda di luar sana mempunyai tanggapan ini terhadap apa sahaja produk yang anda lihat pada skrin anda. Namun, bagi produk Hammer of Thor ini, anda tidak perlu risau sama sekali. Ini kerana bahan-bahan yang digunakan dalam kapsul ini adalah semulajadi semata-mata. Selain dari itu, formulasinya dirumus khas oleh pakar-pakar kesihatan kelamin lelaki untuk memberikan anda hasil yang luar biasa. Ianya juga dihasilkan menggunakan proses yang bertauliah, bersih dan halal. Setiap kapsul yang tiba kepada anda diuji dan diperiksa oleh para saintis untuk memastikan kualitinya.

Tambahan pula, ianya telahpun diuji di beberapa makmal terkemuka dan mendapat lampu hijau dari pihak saintifik. Produk ini juga telah diedarkan kepada sekumpulan lelaki dari pelbagai purata umur dan mereka telahpun membantu dalam mensahihkan kesan-kesan yang akan dibawa kepada anda oleh Hammer of Thor. Antara hasil yang dapat dilihat dari ujian klinikal yang dijalankan termasuklah ketegangan penis yang semakin meningkat serta ukur lilit dan panjang batang zakar yang semakin menaik dengan penggunaan kerap produk ini. Mereka yang diuji juga ada mengatakan yang mereka berasa lebih cergas dan bertenaga setelah mengamalkan kapsul ini secara berterusan.

Hammer Of Thor
back to menu ↑

Kesan-Kesan Penggunaan Hammer Of Thor

Sudah pasti anda mahu tahu apa sahaja kesan yang akan anda dapat daripada penggunaan berterusan produk ajaib ini. Berikut adalah kebaikan dari penggunaaan Hammer of Thor dalam jangka masa panjang :

 • Batang penis yang lebih panjang
 • Ukur lilit zakar menaik
 • Tempoh ereksi yang lebih panjang
 • Zakar keras lebih lama
 • Membantu meredakan zakar melengkung
 • Membantu pemulihan setelah ejakulasi
 • Peningkatan hormon lelaki, testosteron
 • Nafsu seks meningkat
 • Rangsangan libido lebih tinggi
 • Orgasma yang lebih memusakan
 • Penghasilan sperma lebih tinggi
 • Stamina semakin meningkat
 • Lebih cergas sehari-harian

Jadi, apa lagi yang anda tunggu? Dapatkanlah sebotol Hammer of Thor milik anda hari ini pada harga RM139 sahaja!

back to menu ↑

Ulasan Pakar Tentang Hammer of Thor

“Ramai lelaki mengalami masalah dengan kesihatan seksual mereka. Namun, mereka ini bukanlah lelaki yang sudah berumur. Lelaki dalam lingkungan usia 20-40 tahun juga ada mengalami masalah susah keras, ereksi tidak tahan lama dan pelbagai lagi masalah yang lain. Dan mengikut kajian yang dilakukan oleh WHO pada tahun 2011, semakin ramai anak-anak muda yang mengalami masalah-masalah seperti ini dan jika dibiarkan begitu sahaja, mereka berisiko mengalami masalah mati pucuk apabila meningkat usia nanti. Ramai yang gemar mengambil ubatan farmaseutikal untuk membantu dengan masalah mereka, namun tanpa ubat-ubatan ini, masalah mereka akan kembali lagi. Hammer of Thor ini merupakan produk yang diperbuat daripada bahan semulajadi dan dijamin akan dapat memberikan anda kesan yang berpanjangan. Setiap dari bahan aktif yang digunakan dalam produk ini disarankan penggunaannya oleh pakar-pakar kesihatan lelaki sedunia dan telahpun diuji keberkesanannya. Penggunaannya selama lebih kurang dua minggu sahaja akan membantu meningkatkan panjang serta ukur lilit zakar anda sebanyak lebih dari 20%. Cubalah Hammer of Thor hari ini, anda pasti akan berpuas hati dengan kesannya.”

— Dr. Ahmad Ruzaini Rosli, pakar kesihatan urologi dan seks lelaki

Hammer Of Thor
back to menu ↑

Ulasan Baik dan Buruk Pelanggan Tentang Hammer Of Thor

“Saya telah lama mengalami masalah susah mengekalkan ereksi. Seringkali, saya terpaksa menggunakan cara manual untuk membolehkan ejakulasi. Malah, isteri pun tidak lagi gemar intim dengan saya kerana seringkali dikecewakan oleh batang saya yang liat untuk keras. Dalam saya kebuntuan untuk mencari solusi yang baik untuk masalah saya ini, saya terjumpa laman Hammer of Thor. Memandangkan saya sudah banyak mencuba pelbagai cara perubatan lain dan kesemuanya tidak kena dengan saya, saya ada melihat iklan mereka yang menawarkan produk mereka pada harga murah jadi saya pun terus sahaja memesan sebotol. Dalam masa 14 hari sahaja menggunakannya, saya seperti tidak pernah mempunyai masalah ereksi langsung. Memang hebat!” — Khalid Johari, 34 tahun
“Saya dahulunya mengalami masalah kurang kepuasan ketika melakukan hubungan seks dengan suami. Dia cepat sangat mengejakulasi dan tidak tahan lama di ranjang. Di samping itu, dia langsung tidak mahu bersama dengan saya dengan alasan letih dan penat daripada pulang kerja. Saya pun buntu mencari jalan untuk menyelesaikan masalah kami ini. Tambahan pula, ianya menyebabkan kami renggang sebagai suami-isteri. Saya mendapat tahu tentang produk ini dari rakan sekerja saya yang pernah menggunakannya jadi saya pun terus ke laman mereka dan memesannya. Ianya tiba dalam masa yang singkat dan setelah menggunakannya selama seminggu, saya dapat melihat perubahan dalam diri suami. Dia lebih aktif meminta untuk bersama di katil dan langsung tidak mengadu letih. Selepas dua minggu, saya langsung tidak lepas tangan melayan suami.” — Pn Iramaya Alias, 35 tahun
“Saya dahulunya langsung tidak berminat untuk melakukan hubungan intim dengan pasangan. Tambahan pula, sebaik kembali dari tempat kerja, saya hanya mahu makan dan tidur sahaja. Namun, setelah banyak kali diminta oleh isteri, saya memberanikan diri untuk makan suplemen bagi meningkatkan libido dan stamina saya. Sayangnya, semua itu langsung tidak berbaloi. Tiada apapun yang berubah. Ketika itulah, isteri mendapat saranan untuk membelikan saya Hammer of Thor. Saya pun mencubanya dengan penuh was-was. Dalam masa tiga hari sahaja, saya dapat merasai perbezaannya. Keletihan saya hilang begitu sahaja dan tiba hari kelima memakan kapsul ini, saya mula merasa lebih cergas dan penuh tenaga. Dalam masa seminggu saya mula mendapat semula selera seksual dan mahu bersama dengan isteri. Selepas penuh dua minggu saya menggunakannya, saya berasa seperti mahu melakukan hubungan seks setiap masa. Isteri pun penat melayan permintaan saya. Cubalah Hammer of Thor, anda pasti akan puas hati” — Nazmi Mohd., 28 tahun
“Semakin meningkat usia, saya semakin penat dan tidak mahu melakukan hubungan intim. Dan apabila tiba masanya, saya mendapati amat sukar untuk menaikkan batang zakar saya. Kerapkali kami suami-isteri membatalkan sahaja perancangan untuk bersama kerana masalah saya ini. Lama-lama, saya kehilangan terus selera untuk mengadakan hubungan seks. Ketika itulah rakan saya memberitahu saya tentang produk ini. Saya pun memesannya dan mencubanya selama seminggu. Anda tidak akan percaya hasilnya. Saya langsung cergas dan kerapkali mengajak isteri tidur bersama. Masalah ereksi pun tiada lagi. Sebaik sahaja nafsu naik, batang pun naik sama. Hebat!” — Jiang Ern Lee, 45 tahun
“Hammer of Thor ini memang hebat. Saya sebelum ini merana masalah urang stamina dan sperma tidak sihat sehingga sukar untuk saya menimang cahaya mata. Saya dan isteri sudah mencuba setiap solusi yang ada namun tiada satupun yang berkesan. Kami hampir menyerah sehinggalah kami menjumpai produk ini pada laman web. Setelah menggunakannya, saya berasa lebih cergas dan mudah naik nafsu untuk intim dengan isteri. Batang zakar saya pun kelihatan lebih panjang dan besar. Alhamdulillah, saya akan mendapat cahaya mata pertama dalam masa 3 bulan lagi. Terima kasih, Hammer of Thor” — Nazami Jalil, 28 tahun
Summary
Review Date
Reviewed Item
Hammer Of Thor
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Anda tidak perlu ragu dengan kebolehan produk ini untuk memberikan anda kesan dalam masa yang singkat dan bertahan untuk masa yang lama. Ianya disarankan oleh pakar-palar urologi yang terkemuka dunia serta hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi sahaja. Tambahan pula, ujian klinikal yang dijalankan menggunakan produk ini menunjukkan hasil yang cukup ketara dari segi peningkatan ukur lilit dan panjang batang zakar. Para pelanggan kami yang berpuas hati dengan produk Hammer of Thor ini juga ada menyebut tentang kesan tambahan seperti peningkatan stamina dan nafsu seks. Masih tunggu apa lagi? Dapatkan sebotol Hammer of Thor pada potongan harga 50% hari ini!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score