Best price

G-Care: Rawatan Wanita, Testimoni Pengguna Dan Pandangan Pakar

Mengapa sendi otot alat kelamin wanita hilang daya rangsangan?

Proses mengandung dan keguguran

Kebanyakan wanita yang telah bersalin biasanya mengalami kesukaran untuk memulihkan daya rangsangan pada bahagian otot faraj mereka, lebih-lebih apabila mereka telah melalui proses tersebut beberapa kali. Selain daripada itu, kes keguguran pada peringkat awal juga boleh mengakibatkan otot-otot faraj hilang daya rangsangan.

Kurang bersenam atau langsung tidak beriadah

Wanita di masa kini sering sibuk dengan urusan harian sehinggakan mereka tidak mempunyai masa dan kerajinan untuk melakukan apa-apa aktiviti senaman, baik di tempat kerja mahupun di rumah sendiri. Kesannya tidak akan kelihatan dalam masa terdekat tetapi jika dibiarkan berterusan untuk jangka masa yang panjang, tabiat ini akan memberikan kesan negative pada sel-sel otot faraj dengan melemahkan daya rangsangan.

Usia yang meningkat tua

Ramai wanita yang berusia melebihi lingkungan umur 35 tahun mengalami satu fenomena yang mengakibatkan mereka kehilangan tisu anjal pada bahagian faraj mereka. Ia bukanlah perkara yang mengejutkan kerana ramai mengalami masalah ini, tetapi ada sebahagian daripada mereka yang memang dilahirkan dengan masalah genetik seperti ini. Walaubagaimanapun, kajian hari ini juga menunjukkan ada golongan wanita dalam usia 20 ke 25 tahun yang turut mengalami masalah ini.

back to menu ↑

Faktor lain yang mempengaruhi otot faraj untuk menjadi lemah dan tidak kuat

Kerap terkena jangkitan urogenital

Penyakit urogenital merupakan sejenis penyakit yang akan mengganggu salur darah sisa buangan pundi kencing sama ada dari segi buah pinggang, kantung air dan juga organ seksual. Jika tidak dirawat segera, ia boleh menyebabkan rasa tidak selesa yang berpanjangan dan mungkin akan mempengaruhi kesihatan tubuh badan.

Komplikasi sewaktu mengandung

Terdapat pelbagai perkara yang boleh mendorong scenario ini berlaku, antaranya adalah pengambilan bahan jenis ubat-ubatan yang merbahaya pada tubuh badan. Scenario yang lain pula adalah keselamatan dari segi fizikal pada tubuh badan yang sering terjadi akibat sikap cuai manusia sendiri.

Gangguan seksual yang kritikal

Bagi sesetengah orang, rangsangan pada otot faraj mereka berkurangan kerana ia menjadi lemah sebaik sahaja dikaitkan dengan gangguan seksual di mana mereka adalah mangsanya. Walaupun ada di antara kes hanya berlaku dalam jangka masa yang singkat dan tidak begitu lama, tetapi kesan trauma yang dihadapi dan dirasai oleh mangsa boleh menyebabkan kemurungan yang berpanjangan sekaligus mengganggu dan melemahkan kekuatan otot pada faraj.

Prolaps organ pelvik pada faraj

Kejadian ini berlaku apabila otot-otot kudrat dan tisu yang menyokong organ pelvik mula menjadi lemah dan berasa longgar. Dalam beberapa detik tertentu, ia akan menyebabkan organ pelvik menjadi sangat lemah dan memaksa rangsangan daya terus hilang dari persekitaran faraj. Ia masih boleh dirawat, tetapi langkahnya agak merumitkan untuk digunapakai.

back to menu ↑

Ramai wanita di luar sana mengalami masalah kehidupan seks yang sangat serius!

Kajian data yang diperolehi daripada Pusat Penyelidikan Ginekologi mendapati bahwa setiap wanita mempunyai sebab tersendiri mereka merasa kehidupan seks mereka bermasalah. Data kajian ini telah dijalankan ke atas 5,700 orang wanita yang berusia dalam lingkungan 25 tahun hingga 55 tahun.

Hasil kajian telah mendapati bahwa:

75% wanita tidak merasa kepuasan dari hubungan seksual bersama pasangan mereka

87% wanita tidak mencapai orgasma langsung sewaktu melakukan hubungan seks

60% wanita berhasrat untuk membuat kejutan kepada pasangan mereka dalam hubungan seks

93% wanita ingin membina semula hubungan mereka supaya menjadi lebih segar dan bertenaga

78% wanita yang melalui kajian ini mengakui bahwa mereka sering berasa kurang senang dengan kondisi alat sulit mereka seperti rasa tidak selesa dan tak tentera, perkara ini berpunca daripada keinginan mereka yang ingin melepaskan emosi mereka untuk bersama dengan pasangan masing-masing tetapi ia dipendam. Bukan itu sahaja, mereka juga mengakui bahwa mereka mengalami masalah psikologi apabila melibatkan sebarang aktiviti berkait dengan hubungan intim.

back to menu ↑

G-Care pilihan yang terbaik untuk anda!

Kesan dari rasa tidak puas dalam hubungan seks, juga dipanggil deraan batin, telah menyebabkan ramai wanita di negara ini mengambil keputusan untuk mengalah dan meneruskan kehidupan dengan sisa kebahagiaan yang ada. Mereka lebih rela memilih untuk tidak bercerita kerana ia adalah sesuatu yang sangat janggal untuk diceritakan pada orang ramai. Namun, semua ini sudah tidak menjadi mustahil dengan adanya G-Care.

Dengan adanya produk penjagaan G-Care, otot-otot faraj kini kembali menjadi anjal sepenuhnya. Krim G-Care berupaya untuk menguatkan otot vagina, menebalkan lapisan dinding vagina dan terus meningkatkan flora mikro semula jadi di bahagian vagina untuk memastikan keayuan bentuknya kembali menyerlah. Hasilnya, mana-mana wanita yang menggunakan G-Care pasti dapat menambat hati pasangan mereka dan hubungan seksual mereka pasti kembali menjadi lasak seperti waktu pertama kali melakukannya.

Terima kasih G-Care.

back to menu ↑

Kelebihan menggunakan G-Care

Anda adalah orang yang sangat bertuah jika anda menggunakan G-Care kerana ia merupakan produk semula jadi yang mempunyai komponen tumbuhan sepenuhnya. G-Care mampu memberikan pelbagai manfaat kepada pemakainya seperti:

  •  Menyembuhkan keradangan pada vagina sekaligus bertindak sebagai anti-oksidatif yang menenangkan
  •  Menjadikan otot faraj lebih anjal di samping meningkatkan daya tahan otot dan keanjalan untuk jangka masa yang lama
  •  Membantu menguatkan dan mengetatkan dinding faraj dengan cara memulihkan daya tahan faraj dan menebalkan lapisan dinding untuk menjadikan malam anda lebih menghairahkan
  •  Mengembalikan zaman kegemilangan seks anda yang menginginkan keseronokan semasa melakukan hubungan seks

Anda tidak harus risau semasa menggunakan Krim G-Care kerana ia tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan, dijamin selamat dan mudah untuk digunakan!

Seramai 357,000 wanita telah mendapat hasil yang memuaskan aktiviti mereka di ranjang hanya dengan menggunakan krim G-Care, kini giliran anda untuk mencubanya!

 

back to menu ↑

Bayangkan kehidupan harian anda setelah menggunakan produk krim G-Care:

  •  Kehidupan seks anda akan menjadi lebih sensasi dan menarik
  •  Anda akan merasa lebih muda dari sebelumnya
  •  Nafsu serakah anda akan meningkat berkali ganda dari sebelumnya
  •  Masalah psikologi berkaitan makan luar akan hilang serta-merta
  •  Pasangan anda pasti gembira dengan perubahan luar biasa pada vagina anda
  •  Yang paling penting, anda akan menjadi lebih berkeyakinan untuk menerusan kehidupan

 

back to menu ↑

Pastikan ori baru beli!

Di dunia moden ini, banyak produk palsu yang berada di pasaran dan dijual dengan nama G-Care. Untuk memastikan anda tidak tetipu, dapatkan produk ini hanya dari laman web rasmi sahaja.

back to menu ↑

Tempah segera sebelum terlambat!

Nak tempah tapi tak thu bagaimana? Ikuti 3 langkah mudah ini:

1. Buat pesanan segera untuk dapat harga diskaun

2. Tunggu panggilan daripada pegawai jualan untuk mengesahkan butiran anda

3. Bayar apabila barang selamat berada di tangan anda, jangan risau, semua maklumat anda dirahsiakan.

back to menu ↑

Ulasan professional berkenaan produk G-Care ini:

Tina Gin, Pakar sakit puan dengan 12 tahun pengalaman

“Pada zahirnya, untuk membincangkan isu kesihatan berkenaan seksualiti sebenarnya sangat sensitif lagi-lagi pada peringkat umum kerana ramai akan berasa malu. Disebabkan itu, ramai wanita terus menderita dalam diam selepas mencapai usia tertentu yang boleh dikira pra monopaus, di tambah pula dengan bebanan kerja yang berterusan sekaligus menyebabkan otot faraj menjadi lemah yang berpunca dari kurang daya rangsangan pada dinding faraj. Keadaan ini akan menjadi lebih parah dan menyebabkan isu-isu lain seperti psikologi dan tekanan melampau.

Namun, semuanya terbukti dapat dirawat dengan adanya krim G-Care yang cukup berkesan. Sebagai seorang pakar perubatan dalam dunia wanita, saya amat sarankan pesakit-pesakit saya menggunakannya kerana saya tahu keberkesanannya.”

back to menu ↑

Apa kata mereka yang telah mencubanya?

Annie, 24, Penang

“Saya memang ingin mengembalikan keinginan untuk bersama dengan pasangan saya walaupun kami baru saja berkahwin beberapa tahun lalu, ia seolah sudah lama kami tak lakukan apa-apa aktiviti secara berdua. Disebabkan itu, saya ada lakukan sedikit kajian dan terbaca beberapa kaedah gerenti berkesan untuk ketatkan semula otot faraj dekat dalam internet, tapi jujur saya cakap, nak buat lagi susah dari cakap. Saya juga ada tengok forum khas untuk wanita yang cadangkan pada saya supaya cuba krim G-Care ini. Cara penggunaannya sangat mudah dan kesannya juga sungguh luar biasa sampaikan pasangan saya tak percaya saya boleh pergi seketat ini. Saya sangat sarankan anda untuk mencubanya sebab anda pasti takkan menyesal!”

Suhaila, 32, Kuala Lumpur

“Saya tak berapa suka cerita pasal benda peribadi dekat orang tapi bila dah makin teruk, kita terpaksa cari ikhitar untuk rawat masalah ni kan? Ada sorang kawan saya cadang suruh beli satu krim ni, krim G-Care namanya. Atas dasar sahabat, saya pun beli satu untuk cuba dan saya tak sangka ia keputusan paling bijak pernah saya buat dalam hidup saya. Krim ni sangat mudah digunakan, langsung tak rumit dan yang paling penting, saya sangat syorkan kalau ia digunakan pada mak-mak yang baru lahirkan anak, sebab ia memang terbukti berkesan mengetatkan kembali faraj wanita, lagi-lagi yang baru sahaja melahirkan anak, mesti faraj dah jadi longgar sikit masa tu. Apa yang saya baca dan dapat katakan, krim ini memang berkesan untuk mengembalikan semula daya tahan rangsangan pada otot faraj dengan cepat dan selamat!”

Nona, 44, Kuala Lipis

“Walaupun dah berusia, saya kalau boleh masih nak kekalkan kenakalan remaja di dalam kelambu bersama suami saya. Apatah lagi, suami saya pulak lagi muda dari saya, dalam jarak beberapa tahun gitu, jadi mestilah saya nak tarik perhatian dia untuk lebih tertarik dengan saya supaya dia tak makan luar dengan perempuan lain. Bilat ahu pasal krim ni, saya terus gunakannya dan hasil yang saya dapat rasa memang ketara, boleh rasa faraj saya makin menebal padahal baru je guna. Sumpah cakap, saya sangat galakkan korang cuba produk G-Care ni sebab ia memang betul-betul berkesan!”

Summary
Review Date
Reviewed Item
G-Care
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score