Best price

Kapsul For Ex — Merangsang Kejantananmu

Apakah kaitan antara keghairahan dan kepuasan seksual yang dipengaruhi oleh tempoh beraksi?

Dapatan kajian secara purata mengenai tahap testosteron lelaki dalam lingkungan 30-45 tahun yang mempengaruhi tempoh waktu tegang (Hasil perbandingan kajian yang dilakukan oleh 100 orang sukarelawan).

Dr. Haziq Aiman — Pengarah Penyelidikan, Jabatan Urologi di Pusat Perubatan Antarabangsa, Kuala Lumpur.

“Selama ini, kita beranggapan tempoh waktu zakar tegang tidak mempengaruhi kualiti seks, apatah lagi dalam aktiviti yang melibatkan orgasma atau kepuasan seksual yang lain. Namun, apabila kami melakukan kajian perbandingan terhadap dua kumpulan lelaki yang berada dalam lingkungan 30-45 tahun, kami mendapati mereka yang mempunyai tahap testosteron tinggi boleh bertahan lebih lama daripada yang lain (lebih 20 minit secara purata). Kajian selanjutnya juga mendapati mereka lebih aktif dalam hubungan seksual dan secara purata, 90% lebih kerap melakukan aktiviti seks berbanding kumpulan yang lain. Ini juga menunjukkan tahap testosteron rendah menyebabkan kemerosotan fungsi organ seksual lelaki.

Realiti ini pahit untuk ditelan — lelaki dengan zakar lembik takkan dapat merasai nikmat seks yang sebenar, menyebabkan ghairahnya berkurang dan jika dibiarkan dalam jangka masa panjang, aktiviti seks semakin kurang dilakukan, sekaligus merosotkan hormon seksual dan boleh mendorong tanda-tanda awal mati pucuk.

Bagi merawat masalah ini, mengubati ketegangan zakar adalah solusi yang terbaik, asalkan ia dirawat segera dan tak ditangguh-tangguh sehingga menjadi terlambat.”

back to menu ↑

Apakah Itu For Ex?

For Ex adalah penyelesaian yang paling mudah, cepat, efisien dan yang paling penting sekali adalah, ia merupakan cara yang paling berkesan untuk memanjangkan tempoh ereksi anda serta merta! Ramai yang telah mencubanya dan rata-rata memberikan maklum balas yang sangat memberansangkan apabila menggunakan produk ini. Kebanyakan daripada mereka yang memberikan respon ini merupakan pakar urologi dan golongan lelaki di seluruh pelusuk dunia yang amat berpuas hati dengan produk For Ex.

For Ex telah dicipta di Amerika Syarikat pada tahun 2000 dengan tujuan untuk mengatasi masalah ketegangan zakar dalam jangka waktu yang panjang. Sejak dari itu, produk ini telah menjadi popular kerana keberkesanannya yang terbukti sehingga ke hari ini. Saban hari, semakin ramai yang melanggan produk ini dan permintaan terhadap For Ex terus meningkat dari hari ke hari.

Sebuah institusi penyelidikan di Berkeley, Universiti California telah terlibat dalam satu penyelidikan yang merangkumi bidang seksologi secara menyeluruh. Hasil eksperimen dan penyelidikan yang telah dijalankan bertahun-tahun lamanya terhadap tikus makmal telah menemukan cara semulajadi untuk meningkatkan ghairah seksual dan melanjutkan tempoh ereksi sewaktu beraksi. Kajian selanjutnya mendapati hasil uji kaji ke atas tikus-tikus makmal ini menunjukkan pencapaian yang luar biasa dan menakjubkan, sangat berbeza jika nak dibandingkan dengan kaedah lain untuk menegangkan zakar yang sudahpun diketahui umum.

Memandangkan kajian tersebut memakan masa yang lama, tetapi pernantian tersebut sangat berbaloi. Kami juga terpaksa akui bahwa hasil produk yang telah diiktiraf jaminan kualitinya sampai ke tangan kami agak lambat dan ia sangat berbaloi apabila melihat keberkesanannya, sememangnya mencapai tahap ketegangan yang diinginkan. Lagi menarik, produk For Ex ini hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi, secara tak langsung ia bebas dari bahan kimia yang berbahaya. Tapi yang paling penting, hasil penggunaan produk ini akan kekal dengan anda selama-lamanya.

back to menu ↑

Faktor-Faktor yang Menjejaskan Keinginan Seksual

Ekologi: ia adalah cabang sains yang mengkaji hubung kait antara hidupan dengan alam sekitar. Alam sekitar yang tercemar boleh merosotkan sel-sel badan yang berfungsi untuk merangsang nafsu syahwat dan menegangkan zakar lebih lama. Kesannya, tubuh badan menjadi semakin lemah untuk melakukan hubungan seksual dan kecenderungan untuk menikmati seks menjadi semakin rendah.

Tekanan: biasanya berpunca dari paksaan ataupun keinginan untuk mencapai tahap kepujian individu tertentu. Apabila ia diberi dalam dos yang sedikit, tekanan cukup membantu sebenarnya tetapi semua itu berubah bala jika tekanan melebihi paras selamat. Kesannya, emosi akan terganggu dan mempengaruhi seluruh tubuh badan untuk gagal berfungsi dengan baik. Dari segi seksual, keinginan untuk melakukan seks akan hilang sama sekali.

Alkohol: minuman yang memabukkan ini sangat tidak sihat untuk tubuh badan, terutamanya apabila diminum dalam kuantiti yang banyak untuk jangka masa yang panjang. Kesan dari minuman alkohol ini cukup kritikal, selain kerosakan anggota penting tubuh badan seperti ginjal dan hati, ia akan merendahkan tahap testosteron secara mendadak dan menyebabkan zakar susah untuk tegang walaupun sekejap.

Merokok: kepulan asap rokok yang dihembuskan kelihatan tidak merbahaya melainkan untuk paru-paru. Akan tetapi, kandungan tar dan nikotin yang dibawa oleh asap rokok juga boleh menyebabkan pembuluh darah tersumbat sekaligus menyukarkan aliran oksigen ke bahagian zakar. Tanpa oksigen yang mencukupi, zakar tidak mempunyai tenaga yang secukupnya untuk mencapai tahap ereksi dan mendorong perokok tercungap-cungap walaupun sekadar menegangkan zakar selama beberapa minit.

Masalah Jantung: mereka yang mempunyai sakit jantung sukar mendapat ketegangan dalam tempoh waktu yang lama kerana risiko serangan sakit jantung sewaktu ereksi. Tanpa mengambil rawatan yang sebetulnya, ia mungkin sukar bagi penghidap sakit jantung untuk mencapai tahap kepuasan yang diiginkan bersama pasangan lebih-lebih lagi apabila usia semakin lanjut.

[Kesemua faktor yang disenaraikan ini telah dikenalpasti menjejaskan aliran darah ke zakar, sekaligus menjadi punca lemah nafsu syahwat.]

back to menu ↑

For Ex — Pilihan Lelaki Sebenar

100% Jaminan Kepuasan: Usah ragu-ragu, terus guna dan mula beraksi.

Keputusan Pantas: Tidak perlu tunggu lama, guna dan lihat sendiri hasilnya.

Tidak ketagih: Tidak mengandungi agen berbahaya seperti nikotin atau kaffein.

Sesuai Untuk Semua: Tak kira muda ataupun tua, ia boleh diambil.

Tiada Kesan Sampingan: Hanya ereksi yang akan menjadi kesan

Semulajadi: Bebas bahan kimia berbahaya, selamat untuk digunakan.

back to menu ↑

Maklumat Mengenai Pengilang Produk For Ex

Anda akan merasai perubahan pada hari pertama penggunaan:

Nikmat orgasma akan menjadi lebih tinggi daripada sebelumnya.

Anda dapat lihat perubahan pada zakar dalam masa seminggu tanpa perlu menggunakan alat pengukur:

Tahap ereksi akan menjadikan zakar anda lebih keras, lebih mantap dan tahan lebih lama di atas ranjang.

Anda akan kagum dengan kesannya selepas sebulan:

Hubungan seksual anda mencapai tahap seks yang baru dengan zakar yang semakin mantap, padu dan tahan lama.

back to menu ↑

Sedikit Info Mengenai Pengilang Produk For Ex

Formula serum For Ex telah dibangunkan di Amerika Syarikat sebagai salah satu hasil penyelidikan yang bertujuan untuk merawat penyakit berkaitan urologi. Pada asalnya, kajian formula ini adalah bertujuan untuk menguji keberkesanan serum terhadap rawatan anti-radang dan dermatologi dalam bentuk gel yang telah dikhususkan sebagai gel sapu.

Namun, kajian lanjut mendapati formula serum For Ex mampu menjadikan zakar lebih keras dan mengekalkan ereksi untuk jangka waktu yang lebih lama. Hasil kajian juga menunjukkan tiada kesan sampingan yang terhasil walaupun menggunakan serum ini dalam kuantiti yang banyak pada zakar mereka, bahkan ini menjadikan zakar mereka lebih tahan lama apabila beraksi di ranjang bersama pasangan.

Demi mengukuhkan hasil kajian yang telah diperolehi, kajian klinikal telah dilakukan di seluruh dunia secara berperingkat. Pelbagai pusat kajian klinikal yang diiktiraf telah dipilih sebagai pusat uji kaji untuk memastikan bahwa formula serum For Ex ini benar-benar bebas kesan sampingan seperti mana yang telah dicapai di makmal penyelidikan di Amerika Syarikat iaitu Universiti Columbia.

Setelah melakukan pelbagai jenis ujian yang tidak terhad kepada tikus makmal sahaja, kesemua kajian klinikal yang dihantar ke seluruh pelusuk dunia mengesahkan keberkesanan kesan formula serum For Ex untuk menegangkan zakar dalam tempoh waktu yang lama. Laporan selanjutnya juga menunjukkan formula serum For Ex tidak mengandungi kesan sampingan yang merbahaya kerana ia diperbuat daripada bahan semulajadi 100%.

Laporan yang diperolehi daripada pusat kajian klinikal di seluruh dunia telah digunakan untuk mendapatkan permit penghasilan serum For Ex dalam kuantiti yang besar dan dipasarkan kepada orang awam. Setelah diselidik oleh badan berkanun yang berkenaan, formula serum For Ex telah diperakui mematuhi pematuhan undang-undang yang sewajarnya.

back to menu ↑

For Ex — Pilihan Pakar Seksologi

Ramai pakar seksologi yang berpengalaman mengesyorkan produk For Ex kepada pesakit mereka kerana keberkesanannya yang telah terbukti efektif, ditambah dengan hasil penyelidikan makmal yang dilakukan berterusan untuk mencapai keputusan positif. Produk For Ex secara tidak langsung boleh meningkatkan gaya kehidupan seksual anda dalam masa satu bulan dan hasilnya akan dapat dilihat seawal satu minggu pertama!

back to menu ↑

Gunakan Produk For Ex yang Baru dan Unik:

  •  Lanjutkan hubungan seksual sekurang-kurangnya 30-40 minit.
  •  Meningkatkan ketegangan zakar dan tempoh ereksi di ranjang.
  •  Menambahkan sikap ghairah yang menjadikan sesi orgasma lebih mencengkam.
  •  Jika digunakan dengan kerap, ia boleh menambahkan dayungan sehingga 1,800 kali dalam satu sesi.
  •  Dijamin meningkatkan keyakinan diri anda dan pasangan anda pasti mengerang tak henti-henti dek senak dihenjut.
back to menu ↑

Isi Kandungan Produk For Ex

Asid Hyaluronik: Elemen biokompatibel yang terdiri daripada sel-sel badan secara menyeluruh. Asid ini bertujuan untuk melancarkan dan meransang tumbesaran sel yang meliputi gabungan sel dan tisu, di mana ia akan mengeraskan struktur kulit zakar secara sihat.

Asid Succinik: Golongan pantogen yang dinamakan adaptogen, berfungsi untuk menyelenggara jangka waktu pertumbuhan sel badan aktif supaya dapat memberikan tahap nutrien yang diperlukan oleh sel tubuh badan. Asid ini juga berfungsi untuk membaik pulih tisu zakar sekaligus menambahkan jitu pada lapisan kulit zakar dan memanjangkan tempoh ereksi sewaktu beraksi.

Ekstrak Verbena: Ia merupakan ekstrak semulajadi dalam kategori herba tradisional yang berupaya untuk mengatasi penyakit anemia, di samping meningkatkan aliran heamoglobin ke dalam organ pelvis dan membaik pulih lapisan saluran darah yang nazak atau dalam keadaan teruk. Ini kerana, salur darah yang lancar dan efisien bakal menyumbang kepada ketegangan ereksi yang mampu membuatkan pasangan anda menjerit kesedapan sepanjang malam!

Ekstrak Strawberi: Diekstrak dari buah strawberi yang popular sebagai santapan dari pergunungan. Buah strawberi yang kaya dengan vitamin pelbagai jenis dan elemen mikro sihat, amat diperlukan untuk membantu sistem pembiakan berada pada tahap optimum dalam tempoh waktu yang panjang. Menariknya mengenai ekstrak strawberi ini, kesannya telah dikenal pasti oleh tamadun manusia sejak zaman purba lagi, satu fakta yang tidak dapat dinafikan.

back to menu ↑

Lebih Keras, Lebih Lama Semestinya Lebih Hebat!

Pakar seksologi mengakui bahwa pemacu seksual mempunyai kesan secara langsung ke atas kehidupan seksual anda.

88% Wanita menggemari kesan dari pemacu seksual

92% Lelaki yang mampu kekal tegang lebih dari 20 minit dilihat mempunyai kehidupan seksual yang lebih aktif

81% Lelaki mengalami kompilasi untuk merangsang seks kerana kurang yakin dengan kekuatan seksual mereka

79% Wanita akui mereka tidak pernah mencapai tahap orgasma dengan lelaki yang mempunyai zakar lembik

back to menu ↑

Bagaimanakah cara untuk menggunakan produk For Ex & Lihat Hasilnya

1. Sapu produk For Ex ke seluruh bahagian zakar (kali pertama)

2. Sapukan gel For Ex dengan kerap — sehari sekali (selepas 2 minggu)

3. Zakar kelihatan besar dan ereksi lebih lama (selepas 4 minggu)

back to menu ↑

Pandangan Pakar Konvensional Mengenai Gel For Ex

Dr. Tan Song, Pakar Seksologi

“Ini bukan satu rahsia lagi di mana kebanyakan lelaki khususnya dalam pertengahan umur berusaha untuk meningkatkan keghairahan seksual mereka bagi tujuan peribadi. Kebanyakan pesakit saya mengadu masalah kesukaran untuk mendapatkan ketegangan seperti waktu muda-muda dulu dan ramai antara mereka yang mengaku bahwa kudrat untuk memanjangkan tempoh ereksi tidak kena dengan kemahuan mereka. Disebabkan itu, saya mengesyorkan produk For Ex kepada pesakit-pesakit saya setelah mendapati kajian klinikal yang terbukti berkesan dan bebas kesan sampingan yakni dijamin selamat. Ini juga kerana saya dapati produk For Ex megandungi larutan mesodermal yang terdapat dalam gel For Ex mampu meningkatkan peredaran darah pada lapisan atas kulit zakar dan terbukti mampu memberikan kesan positif pada pemacu seksual. Seperti mana yang telah saya beritahu tadi, komponen semulajadi gel juga selamat untuk digunakan pada seluruh badan, malah ia dijamin mampu mengeraskan zakar anda lebih dari 20 minit. Setakat ke hari ni, lebih 96% pesakit saya sangat berpuas hati menggunakan produk For Ex yang terbukti mampu melancarkan hubungan seks mereka.

back to menu ↑

Mereka telah menggunakan produk For Ex!

Fazli M, 27

Disebabkan rasa tidak yakin, saya berhenti melakukan hubungan seks untuk satu jangka waktu yang agak lama. Saya berasa sangat takut untuk mendekati mana-mana wanita kerana saya tahu, jika dia mahu melakukan hubungan seks dengan saya — saya pasti akan mengecewakan dia sekelip mata. Tetapi, produk For Ex telah menambahkan keyakinan saya sekarang, zakar saya kini super duper keras sehingga mampu mendayung berjam-jam lamanya, dan tiada seorang wanita pun yang boleh menahan keenakan tujahan saya!

Adam Dani, 35

Apabila umur saya menjengah 30 tahun, saya mengalami masalah alat sulit yang dipanggil disfungsi erektil. Saya berasa sangat terkejut dan sedih kerana sebagai lelaki yang menjadi tumpuan wanita, seks merupakan keutamaan. Tetapi, keyakinan saya untuk menarik wanita ke pangkuan saya kembali semula setelah saya menggunakan produk For Ex. Dengan For Ex, saya berjaya merubah kehidupan seks saya 180 darjah dan kini lebih baik dari dulu. Saya mampu mengekalkan ereksi sehingga 3 jam dan zakar saya keras macam batu sampai senak wanita yang dikerjakan oleh saya!

Haidar Y, 53

Saya dan isteri saya agak intim apabila melakukan hubungan seks di kamar bilik, tetapi faktor usia menjadikan aktiviti seks kami semakin hambar dan ini menyebabkan saya sedih sangat. Saya nak cuba guna pam atau pil kuat tapi saya risau ia akan membahayakan kesihatan tubuh badan saya yang dah makin uzur ni. Nasib saya cukup baik apabila berjumpa dengan produk For Ex, sudahlah tak ada kesan sampingan, bila guna je saya rasa macam kuda yang tengah meluap-luap nafsu untuk melakukan hubungan seks! Isteri saya pun sangat gembira dengan perubahan ini, lagi-lagi apabila melihat zakar saya yang kembali keras macam batu dan boleh mendayung sampai dia tersenak-senak.

Shazwan K, 41

Bila kamu ada banyak kerja, banyak masa dihabiskan di hujung minggu untuk melepaskan lelah penat berbanding memuaskan isteri. Saya mula sedar kerenggangan ini semakin bertambah dari hari ke hari. Mujurlah rakan saya ada beritahu berkenaan satu laman web ni yang menjual produk For Ex , jadi saya ambil keputusan untuk cuba. Saya sumpah, demi zakar saya yang tegang, tak pernah saya dengar isteri saya mengerang dengan penuh ghairah! Bukan sekali dua saya dapat buat dia klimaks dalam satu malam, sampai ke pagi kami beraksi. Sejak dari tu, isteri saya makin intim dengan saya, zakar saya pun dah tak lembik seperti dulu. Lagi best, sekarang saya dapat lupakan semua masalah kerja di atas katil setiap kali balik kerja.

Summary
Review Date
Reviewed Item
For Ex
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score