Best price

Senyuman Berseri Kerana Denta Seal Yang Hebat

Pengenalan

Rasa malu untuk bercakap dan ketawa kerana gigi yang kekuningan? Tentu ada telah mencuba pelbagai produk pemutih gigi tetapi masih tidak dapat hasil yang diinginkan. Oleh itu, kami memperkenalkan kepada anda DentaS eal. DentaSeal ialah penyelesaian hebat untuk memberikan anda senyuman yang lebih berseri dan gigi yang putih bak marmar.

Denta Seal Berkesan Memutihkan Gigi Dengan Semulajadi

Tiada orang suka pergi ke klinik untuk berjumpa doktor gigi. Pemeriksaan gigi yang menyakitkan, keputusan yang tidak menentu dan perbelanjaan masa yang tidak perlu adalah sahabat tetap jika berjumpa doktor gigi. Walau bagaimanapun, ramai yang mempunyai masalah dengan kerosakan gigi, luka gigi, kecacatan enamel gigi dan lubang. Lebih tertanya-tanya lagi mengapa tidak lebih awal produk seperti Denta Seal ini dicipta. Semua masalah ini dapat diatasi segera sekiranya kita semua tahu kewujudan Denta Seal ini lebih awal.

Pada dasarnya, Denta Seal berfungsi seperti rawatan doktor gigi yang sebenar. Bahan aktif asas, yang boleh dimasukkan ke dalam enamel, sebagai contoh, dan dibaiki di peringkat mikro, dipanggil hydroxyapatite. Ini adalah bahan semulajadi yang sudah wujud dalam enamel setiap manusia. Untuk pengetahuan anda ubat gigi Denta Seal mengandungi ciri-ciri ini. Nanopartikel boleh menembusi secara mendalam dan menghapuskan kerosakan. Oleh itu, dengan menggunakan Denta Seal setiap hari, ia boleh membaiki kerosakan pada gigi dari peringkat awal. Gigi juga akan menjadi lebih sihat, lebih putih, dan lebih kuat.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Dapatkan stok DentaSeal anda dilaman web rasminya disini. Kepada pengunjung yang bertuah, anda boleh menikmati 50% diskaun. Cara memesan produk ini juga amat mudah. Setelah membuat pesanan dan bayaran, Denta Seal akan dihantar terus kerumah anda dalam masa 2-7 hari bergantung kepada alamat tempat tinggal. Jangan tunggu lagi, pesanlah hari ini.

Denta Seal
back to menu ↑

Apakah Bahan-Bahan Utama Didalam Denta Seal?

Gigi yang putih dan bersinar adalah idaman setiap orang. Tetapi, cara penjagaan gigi yang kurang sempurna akan memberikan kesan yang tidak diingini berlaku. Jika anda tidak mempunyai gigi yang sihat dan bersih, anda akan berasa kurang yakin untuk bercakap dengan orang ramai.

Situasi ini akan menjejaskan pekerjaan dan kehidupan social anda. Denta Seal berkesan untuk memutihkan gigi kerana ia mempunyai bahan-bahan yang amat mujarab. Berikut ialah bahan-bahan didalam Denta Seal:

Papain: Papain ialah ekstrak dari buah papaya. Papain dilaporkan mempunyai sifat penyembuhan yang mengurangkan keradangan dan baik kepada enamel kerana ia bukan bersifat asid. Papain ialah bahan yang selamat untuk pemutihan gigi sensitif. Selain itu, pemutihan ubat gigi dengan enzim papain dilaporkan mempunyai kesan pemutihan lebih lama selepas 2 bulan daripada produk yang menghakis untuk menjadikan gigi lebih putih. Oleh itu, Papain ialah bahan yang lebih selamat digunakan dan berkesan.

Nano-Hydroxapatite: Ia juga dipanggil sebahai Nano-HA Dari segi pergigian dan pencegahan pergigian, nano-hydroxyapatite mempunyai kesan remineralisasi penting pada bahagian enamel gigi. Jika dibandingkan dengan fluorida konvensional, Nano-HA lebih berkesan dalam memperbaiki struktur gigi seperti gigi berlubang, gigi kuning, dan plak gigi. Ia juga selamat dan bukan sejenis bahan kimia merbahaya. Oleh itu ia sesuai digunakan oleh semua lapisan umur.

back to menu ↑

DentaSeal Boleh Digunakan Dimana Sahaja Dengan Mudah

Amat mudah untuk menggunakan DentaSeal. Seperti ubat gigi biasa, sila gunakan DentaSeal setiap hari pada waktu pagi, sebelum tidur, dan selepas makan. Anda akan melihat hasilnya dan gigi akan menjadi lebih putih dan kuat.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai DentaSeal

Enamel gigi ialah bahagian didalam gigi yang mengandungi mineral yang tinggi. Komposisinya adalah 96% bahan bukan organik dan 4% bahan organik dan air. Denta Seal memutihkan gigi secara selamat dan semulajadi kerana menggunakan bahan semulajadi.

Denta Seal

DentaSeal ialah ubat gigi tanpa fluorida yang bukan sahaja menjadikan gigi putih berseri, tetapi juga menguatkan gigi. Produk ini sesuai untuk semua lapisan umur kerana ia mengandungi bahan-bahan yang selamat.

Dari kajian yang dijalankan, Denta Seal berjaya memutihkan gigi kepada mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut:

  • Gigi yang kuning kerana gemar minum minuman berkafein seperti Kopi
  • Perokok yang merokok setiap hari dan mempunyai nafas berbau
  • Gigi yang kuning akibat minum minuman beralkohol setiap hari

Setelah menggunakan Denta Seal, perubahan yang amat ketara ialah:

1) Keyakinan diri bertambah kerana anda dapat senyum tanpa perlu menunjukkan gigi yang kunung dan rosak.

2) Gigi menjadi lebih putih dan bersinar

3) Gigi yang rosak dapat dibaiki dari dalam dan menjadi lebih kuat seperti ditampal oleh doktor gigi.

4) Tiada lagi masalah nafas berbau

5) Masalah gigi sensitif hilang

Denta Seal
back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Denta Seal

Terdapat banyak faktor yang menyebabkan gigi menjadi rosak dan berwarna kuning. Antara penyebab gigi rosak dan kuning ialah:

  • Memakai pendakap gigi kerana ia memerangkap makanan pada celah-celah gigi.
  • Merokok kerana asap rokok dapat melunturkan warna putih semulajadi gigi dan mengubahnya kepada kuning atau hitam.
  • Jarang memberus gigi juga menyebabkan plak melekat pada gigi dan menjadikan gigi berwarna kuning dan hitam.
  • Diet yang mengganggu warna gigi yang putih seperti alcohol, kopi dan kicap.
  • Orang yang menjalankan perubatan kemoterapi dan radiasi juga menyebabkan gigi menjadi kuning.

Dengan menggunakan Denta Seal, anda boleh mengekalkan gigi yang putih setelah menggunakannya secara berterusan. Apabila anda menggunakan Denta Seal selama 7 hari, anda akan mendapati gigi anda akan menjadi lebih putih dan berseri.

Gigi juga akan menjadi lebih kuat dan tidak berasa sensitive kerana ia mempunyai bahan yang meresap jauh ke dalam gigi dan menguatkannya dari dalam. Inilah kelebihan Denta Seal yang bertindak sama seperti rawatan gigi didalam klinik.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Kepentingan Denta Seal

Doktor Kevin yang merupakan seorang doctor gigi di Klinik kerajaan telah menemui ramai pesakit yang berpuashati selepas menggunakan Denta Seal. Denta Seal dapat mengatasi masalah gigi sensitif dan menjadikan gigi menjadi lebih putih dari biasa.

Gigi kelihatan kuning apabila enamel nipis dan dentin di bahagian dalam telah kelihatan. Dentin adalah berwarna kuning dan teletak dibawah enamel. Apabila gigi semakin terhakis, gigi akan menjadi lebih kuning. Selain daripada itu, gigi juga menjadi kuning akibat Fluorida yang berlebihan. Fluorida baik untuk gigi, tetapi fluorida yang berlebihan boleh menyebabkan bintik kuning kuning atau kecoklatan dipanggil fluorosis. Air berflorida, ubat gigi berfluorida, dan pil fluorida adalah sumber fluorida terbesar anda. Jika anda bimbang telah mengambil terlalu banyak flurida melalui cara ini anda perlu bertukar kepada Denta Seal kerana ia tidak mengandungi fluorida.

Memberus gigi, pembersihan profesional, dan rawatan pemutihan gigi mestilah penyelesaian terbaik untuk gigi kuning. Memberu gigi anda dua kali sehari untuk mengelakkan kesan permukaan kuning adalah tindakan yang bija dan Denta Seal mencerahkan gigi kuning dalam tiga hingga tujuh hari dengan penggunaan biasa. Berus gigi anda tiga kali sehari untuk menangani kesan intrinsik yang lebih mendalam, lawati pakar penjagaan pergigian anda, yang boleh membersihkan bakteria dan karang ini secara lebih professional.

Walau bagaimanapun, apabila terdapat kesan kotoran pada enamel, pencegahan adalah lebih baik daripada merawat. Jangan merokok, dan kurangkan penggunaan makanan dan minuman yang menyebabkan gigi menguning. Akhirnya, bilas mulut dengan air bersih setelah makan atau minum.

Iya, memang banyak produk dipasaran yang boleh memutihkan giig. Jika anda ingin memutihkan gigi dengan cara semulajadi, menguatkan gigi sensitif, dan berjimat, anda boleh menggunakan Denta Seal hari ini. Ia berkesan dan tidak mempunyai kesan sampingan.

back to menu ↑

Testimoni Dari Penguna Denta Seal

Burhan, 30, Minuman kegemaran saya ialah kopi. Saya telah meminum kopi sebagai sarapan selama bertahun-tahun. Gigi saya menjadi kuning dan saya tidak selesa apabila berhadapan dengan teman wanita saya kerana malu. Oleh itu saya menggunakan DentaSeal. Ia amat berkesan.
Denta Seal
Roslan, 29, Saya tidak mahu menggunakan ubat gigi berfluorida kerana ia boleh menyebabkan fluorosis. Banyak ubat gigi dipasaran mengandungi fluoride. Oleh itu saya menggunakan Denta Seal. Ia lebih selamat.
Ariani, 39, Saya menggunakan Denta Seal kerana saya mempunyai gigi sensitif. Setelah menggunakan Denta Seal, saya telah dapat menikmati makanan kegemaran saya iaitu ais krim.
Farhana, 28, Ramai kawan saya menggunakan Denta Seal kerana ia mujarab memutihkan gigi bak artis. Saya pun mencubanya. Denta Seal ternyata berkesan.
George, 21, Sebagai seorang model, saya perlu menjalani sesi penggambaran setiap hari. Saya menggunakan Denta Seal untuk mengekalkan gigi yang putih dan senyuman yang berseri.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Denta Seal
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Dapatkan yang asli dari laman web rasmi Dentaseal. Tiada lagi masalah gigi kuning selepas ini. Anda mesti berkeyakinan semasa bekerja dan tidak malu bersosial kerana gigi anda lebih putih dan bersinar selepas menggunakan Denta Seal.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score