Best price

Krim Boobs PRO testimoni baik dan buruk daripada pelanggan dan doktor

Pengenalan

Sebagai wanita yang memiliki payudara merupakan aset kebanggaan wanita dan aset ini perlu dijaga sebaiknya untuk membolehkan wanita kelihatan anggun, menarik dan kekal cantik pada usianya. Memiliki payudara yang anjal dan montok merupakan keinginan semua wanita dan pastinya dengan memiliki payudara yang anjal dan menawan dapat memikat semua mata yang melihat pada lekuk tubuh wanita terutamanya yang melihatnya adalah daripada kaum lelaki. Sudah menjadi lumrah aset payudara yang dimiliki oleh wanita menjadi tumpuan pertama kaum lelaki untuk melihat dan menjadi suatu kebanggan kepada kaum wanita. Walau bagaimanapun, payudara wanita boleh menjadi kendur dan tidak lagi mantap seperti mana pada usia muda seiring dengan pertambahan usia.

Terdapat beberapa faktor yang menjadi penyebab kepada masalah payudara kendur dalam kalangan wanita. Antara faktor-faktornya adalah berpunca daripada masalah genetik, faktor kehamilan, faktor umur, gaya pemakanan dan amalan hidup yang tidak sihat, kekurangan nutrisi kolagen dalam badan dan penggunaan jenis bra yang tidak sesuai. Punca masalah genetik merupakan masalah normal yang berlaku dalam kalangan wanita yang mengalami masalah payudara kendur. Masalah ini boleh berlaku, namun jika diambil langkah penjagaan yang betul, anda dapat mengekalkan bentuk payudara yang anjal dan montok.

Ramai yang menyangka penyusuan susu ibu merupakan faktor yang menyebabkan payudara wanita menjadi kendur, namun yang sebenarnya faktor kehamilan merupakan punca utama payudara wanita menjadi lembik dan kendur. Hal ini kerana semasa dalam tempoh kehamilan, tubuh wanita cenderung untuk menghasilkan hormon yang tidak stabil hingga mempengaruhi saiz dan akhirnya menjadi kendur. Perubahan ini adalah normal kerana tubuh wanita dalam proses mempersiapkan dirinya untuk menghasilkan susu badan. Perubahan ini akan kembali ke bentuk yang asal sebaik sahaja selesai tempoh kehamilan. Penggunaan krim yang bersesuaian untuk mengembalikan keanjalan payudara juga dapat membantu wanita mendapatkan bentuk payudara yang asal seperti penggunaan produk krim Boobs Pro yang ternyata keberkesanannya.

Beli Krim Boobs PRO yang original di Malaysia

Terdapat masalah kaum wanita yang gagal beroleh bentuk payudara yang asal kesan daripada kehamilan mereka, namun dengan penggunaan krim Boobs Pro ia dapat menggalakkan keanjalan dan penegangan di kawasan payudara di samping dapat mengembalikan keremajaan payudara wanita. Peningkatan faktor usia yang semakin meningkat juga merupakan penyebab utama masalah payudara lembik, kendur dan tidak anjal seperti remaja. Seiring dengan pertambahan usia, payudara wanita akan mengendur. Sememangnya ia adalah faktor yang memang kita tidak dapat nafikan, tetapi dengan amalan sapuan krim penegang payudara sejak dari awal secara konsisten, payudara yang kendur akan kembali anjal dan montok.

Boobs PRO

Penggunaan bra yang sesuai dengan bentuk payudara anda juga dapat menyokong kepada pembentukan bentuk payudara agar kelihatan lebih cantik dan mantap dilihat. Amalan pemakanan dan juga gaya hidup yang sihat perlu diamalkan bagi memastikan tubuh wanita kelihatan cantik sentiasa. Amalan gaya hidup seperti merokok merupakan amalan yang tidak sihat untuk kesihatan wanita kerana ia boleh menyumbang kepada risiko kanser payudara. Amalan merokok akan menjejaskan kesihatan payudara wanita sekiranya tidak dicegah dari awal. Oleh itu penting untuk wanita mengamalkan pemakanan dan gaya hidup yang sihat seperti bersenam dan bersukan 2 kali setiap minggu.

back to menu ↑

Cara untuk menempah krim Boobs PRO

Bagaimana produk Krim Boobs Pro berfungsi?

Krim Boobs PRO adalah krim penegangan dan meremajakan payudara adalah 100% dihasilkan daripada bahan semula jadi yang terbukti memberi kesan penegangan dan peremajaan pada payudara wanita. Fungsi krim Boobs PRO berperanan dalam tiga kali ganda memperlambatkan proses kekenduran kulit sekitar payudara, malah ia mempunyai fungsi penegangan yang mengembalikan bentuk payudara wanita kembali anjal. Penggunaan Krim Boobs PRO adalah sesuai digunakan untuk semua wanita tanpa mengira faktor usia. Ramai pengguna dalam kalangan wanita yang sudah melewati usia senja mencuba krim Boobs PRO dan berpuas hati dengan hasil penggunaan Krim Boobs PRO. Krim Boobs PRO juga dapat menghilangkan regangan yang lembik di sekitar payudara dan menjadikan bentuk payudara semakin montok dan bulat. Di samping penggunaan bra wanita yang sesuai, payudara wanita akan kelihatan semakin menarik dan cantik terletak apabila dilihat.

Kesan daripada selepas penggunaan seminggu, payudara anda akan kembali anjal dan tegang. Masalah payudara kendur dan lembik dapat diatasi! Pada mereka yang mengalami masalah payudara yang kecil, Boobs PRO berfungsi membesarkan payudara anda secara semula jadi. Tanpa perlu mengambil sebarang suplemen tambahan. Penggunaan selama seminggu dapat mengembalikan bentuk payudara yang lebih montok dan bulat. Ini adalah kesan yang terhasil daripada bahan-bahan yang terkandung di dalam krim Boobs PRO! Hampir 95% wanita yang telah menggunakan krim Boobs PRO telah mengesahkan sendiri keberkesanannya! Anda harus mencubanya!

back to menu ↑

Berapa harga Krim Boobs PRO

Harga Krim Boobs PRO dan di mana boleh di dapati? [Produk Boobs PRO hanya boleh didapati di laman web rasmi dengan kadar diskaun 50%]

Produk ini tidak dijual di mana-mana farmasi kesihatan atau laman web jual beli online yang terkenal seperti di ebay, lazada, mahupun di Amazon. Hal ini adalah untuk mengelakkan dari para pengguna tertipu dari membeli produk krim penegang payudara yang tiruan. Oleh itu sebarang pembelian produk tiruan dapat dielakkan. Penjualan produk krim Boobs PRO ini hanya boleh didapati melalui laman web rasmi pengilang dengan kadar diskaun 50%.

Boobs PRO

Harga sebenar Krim Boobs PRO adalah RM358.00, sebelum harga diskaun pengilang 50%. Selepas ditolak diskaun krim ini berharga RM179.00 hanya untuk hari ini.

back to menu ↑

Komposisi kandungan Produk Krim Boobs PRO

Terdapat 3 bahan ramuan semula jadi utama yang terkandung dalam Krim Boobs PRO. Ketiga-tiga bahan ini merupakan gabungan ramuan yang berkesan dalam memberikan kesan keanjalan, pembesaran dan penegangan payudara yang berkesan. Antara bahan-bahan yang terkandung dalam Krim Boobs PRO ini adalah Mentega Koko, Minyak Badam dan Minyak Biji Anggur.

Mentega koko merupakan mentega yang diekstrak daripada biji koko atau kekacang koko. Mentega koko yang asli adalah daripada mentega koko yang mentah dan kaya dengan khasiat. Mentega koko mempunyai fungsi yang sangat baik kepada kulit, terutamanya mereka yang memiliki masalah kulit sensitif di samping berkhasiat dalam melembut dan menganjalkan kulit di sekitar kawasan yang kendur.

Minyak badam berasal daripada kacang almond kering. Penggunaan minyak badam telah digunakan sebagai ubat tradisional untuk kesihatan dan dalam merawat tubuh dan kulit wanita. Kandungan minyak badam mengandungi banyak nutrisi dan vitamin yang baik untuk tubuh kita antaranya glikosida, vitamin E, A dan D, di samping juga kaya dengan mineral dan protein. Vitamin-vitamin ini yang terkandung di dalam minyak badam menjadikan minyak ini sangat berkesan dalam mencegah penuaan dan mengelakkan pengenduran. Ia dapat merangsang pengeluaran estrogen, yang dapat membesar dan menganjalkan payudara.

Minyak Biji Anggur mengandungi phytonutrient khusus yang didapati pada buah anggur yang dikenali sebagai Polyphenols. Polyphenols yang terkandung di dalam buah anggur dan bijinya mempunyai lebih Oligomere Proanthrocyanidin (OPC) mengandungi bahan antioksida yang utama, ia bertindak melindungi tisu-tisu dan memulihkan pelbagai kecederaan oksidatif. Minyak biji anggur juga mempunyai kekuatan 50 kali lebih tinggi daripada vitamin E dan 18.4 kali lebih kuat dari vitamin C. Keupayaannya yang menghalang radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel menjadikan krim Boobs PRO ini sangat berkesan dalam menyelesaikan masalah payudara kendur dan memejalkan payudara.

back to menu ↑

Bagaimana menggunakan krim Boobs PRO

Arahan – Bagaimana cara penggunaan Krim Boobs PRO?

Terdapat empat langkah penggunaan Krim Boobs PRO:

  • Langkah pertama: Menyapu krim Boobs PRO pada kulit yang bersih dan kering. Kemudian mengurut sebelah payudara sehingga krim diserap sepenuhnya dari 5 hingga 10 minit. Ulanginya selama beberapa kali.
  • Langkah kedua: Menyapu krim pada payudara yang kedua, ulangi langkah pertama sehingga krim diserap sepenuhnya hingga kering.
  • Langkah ketiga: Mengurut kedua-dua belah payudara secara urutan membulat dan ulanginya dari bawah ke atas dan dari atas ke bawah secara gerakan membulat.
  • Langkah empat: Amalkan langkah-langkah di atas sebanyak dua kali sehari pada sebelah pagi dan petang.
Boobs PRO

back to menu ↑

Krim Boobs PRO Sebenar

Kajian Klinikal Krim Boobs PRO

Krim Boobs PRO telah diuji secara klinikal oleh Pakar Pertubuhan Kesihatan Sedunia di 14 buah negara di seluruh dunia. Ia telah diuji ke atas beribu-ribu wanita yang menghadapi masalah payudara kecil, payudara lembik dan kendur. Dan terbukti mereka telah meletakkan keyakinan dan kepercayaan yang tinggi ke atas produk krim Boobs PRO. Hanya dalam tempoh 3-4 minggu penggunaan harian secara konsisten dapat meningkatkan isi padu kepejalan payudara agar kelihatan lebih mantap, montop dan pejal. Bentuk payudara kelihatan lebih bulat, menegang dan lembut. Kini hampir semua wanita mampu memiliki bentuk payudara yang menawan dan menjadi perhatian semua lelaki.

Adakah Krim Boobs PRO merupakan produk tiruan?

Hasil daripada kajian klinikal telah membuktikan bahawa Krim Boobs PRO adalah produk yang dihasilkan daripada bahan-bahan semula jadi. Hasil yang ketara dapat dilihat selepas pemakaian krim ini dalam tempoh 3-4 minggu dengan penggunaan yang konsisten. Anda akan mendapat produk Krim Boobs PRO yang original hanya daripada laman web pengilang sahaja. Tidak ada tempat lain mahupun farmasi kesihatan yang boleh didapati melainkan ia adalah produk tiruan yang dihasilkan oleh pihak tidak bertanggungjawab. Sekiranya terdapat Krim Boobs PRO yang tiruan diharap pengguna dapat mengesahkannya dengan laman web pengilang kami. Oleh itu, untuk mendapatkan krim Boobs PRO yang asli yang terbukti keberkesanannya kepada pengguna, sila dapatkan produk krim Boobs PRO hanya di laman web pengilang sahaja dan anda boleh mendapatkannya pada harga 50% harga diskaun.

back to menu ↑

Krim Boobs PRO Tiruan

Hasil penggunaan Krim Boobs PRO

Selepas penggunaan yang konsisten secara harian krim Boobs PRO, hasil dan kesannya akan nampak lebih ketara selepas beberapa minggu penggunaan. Pengguna krim Boobs PRO akan merasai perbezaannya sebelum dan selepas. Antara kesan-kesan ketara yang dapat diperolehi adalah pembesaran payudara secara semula jadi. Payudara akan membesar tanpa memerlukan sebarang suntikan atau melakukan pembedahan implant pada payudara anda. Payudara anda akan menegang dengan lembut secara semula jadi, payudara yang leper tidak lagi menjadi masalah utama dengan adanya krim Boobs PRO.

back to menu ↑

Ulasan doktor tentang Krim Bobs PRO

Ulasan Doktor

Sebagai pakar dalam membantu menyelesaikan masalah utama wanita yang mengalami payudara yang kendur dan leper, saya menyarankan kepada pengguna untuk mencuba Krim Boobs PRO. Ia merupakan salah satu krim alternatif kepada pembesaran dan penegangan serta menganjalkan payudara dalam cara dan kaedah paling selamat tanpa memerlukan suntikan ataupun pembedahan. Pengalaman saya dalam bidang perawatan dan pemulihan payudara yang menawan menjamin bahawa krim Boobs PRO memberikan kesan penggunaan yang ketara dan mampu memberikan senyuman kepada wanita untuk mendapatkan bentuk payudara yang menawan, bulat dan montok selepas penggunaan yang kerap.

Dr. Zafril Razali

Pakar Rawatan dan Pemulihan Payudara (15 Tahun Pengalaman)

Boobs PRO
back to menu ↑

Ulasan baik dan buruk pengguna krim Boobs PRO

Ulasan pengguna Krim Boobs PRO

Saya baru memasuki usia 30-an, tapi payudara saya leper dan kendur disebabkan faktor kehamilan lepas. Dalam keadaan usia yang semakin meningkat dan bentuk payudara yang kendur menjadikan saya kurang keyakinan terutamanya pada suami. Malu dengan payudara sendiri. Nak cantikkan payudara macam artis tak mampu nak bayar rawatan pembedahan dan suntikan yang beribu-ribu. Kawan saya menyuruh saya mencuba krim Boobs PRO, harganya agak berpatutan pada harga diskaun dan saya terus membeli. Memang nampak sangat perubahan pada payudara saya. Syukur sangat! Suami saya pun nampak perubahan yang positif pada diri saya dan saya tampil lebih yakin dengan suami ☺

Zuraida Ali

Kawan-kawan sebilik menegur payudara saya macam papan. Tak nampak langsung payudara. Sememangnya payudara saya leper dan hampir tidak kelihatan. Sebelum ni saya tak kisah sangat apa orang kata, tapi lama-kelamaan terkesan juga dengan cakap sekeliling. Saya cuba mencari krim yang boleh membesarkan payudara. Saya tidak inginkan payudara yang terlalu besar, sederhana dan sesuai dengan saiz badan saya pun sudah mencukupi. Makcik saya merupakan pengguna Boobs PRO, saya lihat saiz payudaranya yang bulat dan cantik terletak. Dia menghadiahkan saya krim tersebut untuk saya mencuba. Minggu pertama pakai krim payudara ni dah nampak perubahan ketara iaitu payudara makin pejal dan membulat. Saya akan terus pakai krim Boobs PRO sehingga saya dapat saiz yang saya mahukan.

Shida Rashid

Saya lihat ramai wanita yang mengadu pada lewat usia tentang masalah payudara mereka. Saya sangat yakin ini disebabkan mereka tidak mengambil langkah penjagaan payudara bagi mengelakkan payudara leper dan kendur. Walaupun usia saya masih muda, saya amat mementingkan penjagaan dan kecantikan payudara. Bagi saya, payudara adalah aset yang sangat penting bagi wanita. Oleh itu, saya memilih krim Boobs PRO sebagai penjagaan awal untuk memelihara kesihatan payudara saya. Hasil selepas penggunaan sangat mengejutkan saya! Payudara saya semakin lembut dan pejal. Saya tidak fikir ada produk lain yang mampu hasilkan kesan ajaib seperti ini. Saya akan terus menggunakan krim Boobs PRO!

Laili Izzati

Summary
Review Date
Reviewed Item
Boobs PRO
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Produk krim Boobs PRO mampu merawat dan memulihkan masalah utama wanita iaitu masalah payudara yang kendur, leper, kecil dan memberikan kurang keyakinan sebagai seorang wanita. Ia adalah produk yang sesuai digunakan oleh wanita yang meningkat usia remaja hinggalah lewat usia. Produk ini dihasilkan daripada 100% ramuan bahan tumbuhan semula jadi serta memberikan kesan yang ketara sebelum dan selepas penggunaan. Untuk mendapatkan kesan penegangan dan pembesaran payudara yang ketara, krim Boobs PRO adalah penyelesaian kepada masalah anda!

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score