Best price

Blueronica Aadalah Asas Ideal Untuk Semua Jenis Solekanmu!

Inilah serum yang perlu dicuba oleh semua wanita yang inginkan kulit yang muda. Kulit yang licin, bersih, dan tanpa noda semestinya impian setiap wanita mahupun lelaki. Gunakan Bluronica setiap hari sebagai rutin kecantikan dan penjagaan kulit anda. Kulit yang sihat merupakan keperluan utama apabila ingin menggunakan mekap. Ini kerana, kulit yang halus dan bersih lebih mudah dikenakan mekap berbanding kulit yang rosak. Anda pasti sudah tahu betapa tebalnya lapisan mekap yang perlu digunakan sekiranya ingin menutup parut, bekas jerawat dan masalah lain pada muka.

Kita boleh memiliki kulit yang cantik berseri dengan mengamalkan penggunaan serum Bluronica yang berkesan ini! Mengapa produk ini begitu berkesan? SIla baca lebih lanjut untuk mengetahui rahsianya.

Serum Bluronica Amat Berkesan Untuk Kesihatan Kulit

Dengan menggunakan serum Bluronica, terdapat banyak manfaat yang boleh anda nikmati! Serum Bluronica ini menjadikan kulit sihat, anjal, dan berseri dengan penggunaan yang konsisten. Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan serum ini juga merupakan bahan tanpa paraben, tanpa pewarna tiruan, dan tanpa bahan kimia yang dilarang oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Inilah manfaat serum ini kepada kulit anda:

1) Tanpa bahan kimia merbahaya

Kulit ialah organ terbesar badan kita. Dengan menggunakan serum Bluronica yang tidak mempunyai bahan merbahaya, anda tidak perlu risau dengan kesan sampingan bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit kita semakin rosak dan susah untuk dirawat kemudian hari. Bahan-bahan semulajadi yang terdapat didalam serum ini menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk menyihatkan setiap sel yang berada dilapisan kulit.

2) Sel-sel kulit dapat diperbaharui dengan cepat

Ekstrak blueberry yang digunakan sebagai bahan utama didalam serum Bluronica ini mengandungi kandungan Hyaluronic Acid yang tinggi. Hyaluronic acid ini penting dalam memperbaharui sel-sel kulit supaya ia menjadi lebih anjal, sihat, dan parut-parut dapat dihilangkan dengan lebih cepat hasil dari pertukaran sel lama kepada sel yang baru. Serum ini dapat menembusi lapisan kulit dengan mudah oleh itu kulit akan menjadi lebih cerah, muda, dan lebih sekata.

3) Kulit menjadi lebih tegang dan anjal

Hyaluronic acid didalam serum ini bertanggungjawab untuk memperbaharui sel kulit. Sel-sel kulit yang diperbaharui bukan sahaja menjadikan kulit menjadi cerah dan sihat, tetapi meningkatkan lagi penghasilan kolagen supaya kulit kembali tegang tanpa kedutan halus. Dengan menggunakan serum ini secafra berterusan, anda pasti akan kelihatan jauh lebih muda dari usia yang sebenar. Selain dari itu, ia memberikan manfaat kepada kulit supaya kekal anjal tanpa perlu menggunakan suntikan botox.

Bluronica

4) Sesuai untuk kulit sensitif

Sebenarnya, badan kita sendiri mampu menghasilkan Hyaluronic acid kerana ia juga diperlukan untuk kesihatan mata, sendi, dan bahagian-bahagian lain didalam badan kita. Namun, apabila kita semakin berusia, badan kita kurang menghasilkan hyaluronic acid dengan secukupnya. Oleh itu, kulit kita menjadi kering, kusam, dan tidak anjal. Dengan menggunakan Seum Bluronica, masalah ini dapat diatasi kerana ekstrak blueberry dapat membantu untuk membekalkan hyaluronic acid yang mencukupi untuk kulit kita. Yang paling utama, kulit sensitif juga sesuai untuk menggunakan serum ini tanpa sebarang kesan sampingan. Serum ini sesuai untuk kulit sensitif kerana ianya dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi sahaja.

back to menu ↑

Harga Yang Berpatutan dan Pembekal Utama

Sila dapatkan Serum Bluronica yang asli dilaman web rasminya (klik disini). Anda perlu mendapatkannya dilaman web rasmi untuk mengelakkan produk palsu yang dijual berleluasa dipasaran. Dengan membuat pembelian secara online di laman web rasminya, anda boleh memperolehi diskaun sebanyak 50% semasa tawaran istimewa dilancarkan.

Dengan memesan secara online, anda boleh mendapatkan makanan supplemen ini dengan harga RM179 sahaja dari harga sebenar, RM 358. Pegawai Perkhidmatan Pelanggan akan menghubungi anda untuk membuat pengesahan pesanan dan seterusnya akan memproses pembelian dan penghantaran ke alamat anda.

back to menu ↑

Cara Untuk Mengakalkan Kulit Awet Muda

Sebenarnya tidak mustahil supaya kulit dikekalkan menjadi sihat dan muda. Kita perlu menjaga kesihatan diri dengan cara menjalankan cara hidup yang sihat. Amalan yang tidak baik seperti merokok, minum minuman beralkohol, atau mengambil makanan yang tidak berkhasiat menyebabkan kulit menjadi rosak dan berkedut. Sila ikuti tips ini untuk mengekalkan kulit yang awet muda:

1) Dapatkan rehat yang mencukupi

2) Elakkan menggunakan set penjagaan kulit yang mengandungi bahan kimia yang tinggi

3) Makan lebih buah-buahan dan sayur-sayuran

4) Elakkan stress dirumah ataupun tempat kerja

5)Minum air putih yang mencukupi setiap hari

6) Gunakan krim pelindung sinar UV apabila keluar dari rumah

7) Amalkan kebersihan kulit setiap masa

8) Elakkan menggunakan mekap semasa tidur

Kita perlu mendapatkan rehat yang mencukupi. Apabila kita mempunyai rehat atau tidur yang cukup, kesihatan kulit dan kesihatan keseluruhan juga boleh ditingkatkan. Ini adalah kerana waktu tidur kita merupakan waktu untuk kulit memperbaharui sel-sel yang rosak. Pada waktu pagi, anda boleh melihat perubahan kulit daripada kusam menjadi berseri-seri jika mendapat rehat yang mencukupi, disamping menggunakan produk yang bersesuaian seperti serum Bluronica ini!

Bluronica

Serum Bluronica tidak mengandungi bahan kimia merbahaya. Adakah anda tahu bahawa set penjagaan muka dipasaran kebanyakkannya mengandungi bahan kimia yang cukup tinggi? Terdapat juga bahan kimia merbahaya yang merosakkan kulit seperti mercury, agen pengupas kulit, dan paraben yang membahayakan kesihatan. Oleh itu, serum ini amat selamat jika dibandingkan dengan kebanyakan produk dipasaran. Kulit yang rosak boleh dirawat tetapi pleh kerana membeli produk yang mempunyai bahan kimia yang tinggi, ia hanya membazir wang anda.

Selain menggunakan serum yang berkesan seperti serum Bluronica ini, anda sudah semestinya perlu mengamalkan pemakanan yang sihat. Khasiat dari buah-buahan dan sayur-sayuran terutamanya amat penting untuk kecantikan kulit. Buah-buahan dan sayur-sayuran mengandungi antioksidan yang tinggi. Antioksidan ini akan melindungi kulit daripada kerosakan akibat selaran sinar UV yang menghitamkan kulit ataupun menyebabkan jeragat yang teruk. Dengan mengamalkan pemakanan yang sihat, kulit akan sentiasa mempunyai cukup nutrient untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan.

Tahukah anda air putih atau air biasa amat penting untuk diambil secara mencukupi? Jika tidak mencukupi, kulit kita akan menunjukkan kesan yang negative. Anda akan mendapati kulit akan menjadi kering dengan mudah. Inilah penyebab kulit kehilangan kelembapan dan menjadi semakin berkedut. Jangan pernah abaikan mengambil air putih dengan cukup setiap hari untuk mengekalkan kelembapan kulit dan menghindarkan kulit berkedut.

Selain itu, amalkan juga tips lain yang disebutkan diatas. Kulit kita bukan sahaja mudah untuk rosak, tetapi cara penjagaan juga tidaklah sesukar yang disangkakan. Dan jangan lupa, gunakan serum Bluronica sebagai serum harian anda.

back to menu ↑

Serum Bluronica Menjadikan Kulit Lebih Muda dari Usia

Jangan terkejut jika melihat kulit pengguna serum ini tampak berseri-seri dan muda dari umur sebenar mereka. Anda sememangnya memerlukan serum ini seawall di umur 20-an. Seperti yang selalu diingatkan oleh pengamal kecantikan traditional dahulu, jika ingin awet muda, jagalah kulit ketika anda masih muda. Sekiranya duah berumur lanjut, prosesnya tidak akan semudah yang dimahukan.

Semasa kita berumur 20 tahun, kehidupan kita lebih kepada social dialam pra-pekerjaa. Oleh itu, kita tidak akan berada dirumah kebanyakan masa. Pada masa yang sama, kita akan terdedah dengan panas matahari dan kita menggunakan pelbagai mekap setiap hari. Keadaan ini menjadikan kulit kita terdedah dengan pelbagai pencemaran dan kelihatan lebih tua. Oleh itu, dengan menggunakan serum ini, kita boleh mengelakkan kerosakan kulit berlaku diawal umur 20-an.

Semasa kita berada di umur 30-an, kita sedang sibuk dengan kerja dan keluarga. Masa terasa tidak cukup dalam sehari kerana pelbagai kerja perlu dijalankan serentak. Disinilah tanda-tanda keletihan amat ketara diwajah kita. Umur 30-an sebenarnya peringkat usia yang masih muda tetapi kita kelihatan amat tua kerana kita amat keletihan. Selain berehat dengan cukup, gunakan serum Bluronica untuk menyokong keperluan kulit kita setiap hari. Serum ini akan menghindarkan tanda-tanda keletihan seperti lingkaran gelap bawah mata, mata sembap, kulit berkedut, dan kulit yang amat kendur.

Serum Bluronica juga memberi manfaat kepada penggunanya yang mengalami kulit kering dan berminyak. Kulit jenis ini tidak dapat menggunakan produk yang sembarangan kerana akan menyebabkan alahan ataupun menyebabkan kulit menjadi merekah. Serum Bluronica akan mengimbangkan pH kulit dan mengembalikan keseimbangan kulit agar sentiasa anjal dan sihat.

Dengan cara ini, anda dapat memiliki kulit yang cantik berseri dan sihat seperti yang selalu diidamkan. Inilah kelebihan produk ini dalam menjaga kesihatan kulit secara semuljadi! Oleh itu, jangan tunggu lagi, sila buat pesanan anda disini.

back to menu ↑

Penjelasan Pihak Makmal Mengenai Serum Bluronica

Satu kajian yang teliti telah dijalankan untuk mengkaji keberkesanan serum Bluronica. Satu temubual secara terbuka dan pemeriksaan kesihatan kulit diadakan bersama sukarelawan yang berusia 30 tahun sahaja dan mendapati kesemua mereka berpendapat cara utama untuk mempunyai kulit yang kekal muda ialah dengan menggunakan krim malam.

Kajian ini dimulakan 50% sukarelawan menggunakan serum Bluronica dan 50% lagi menggunakan krim malam pilihan mereka. Dengan menggunakan alat pengukur kesihatan kulit yang khas digunakan untuk merekodkan keadaan kulit sebelum dan selepas kajian.

Bluronica

Keputusan sukarelawan dipecahkan kepada dua bahagian. Sukarelawan didalam kumpulan A merupakan sukarelawan yang menggunakan serum Bluronica dan sukarelawan dalam Kumpulan B ialah sukarelawan yang menggunakan krim malam. Selepas 7 hari, mereka berkumpul semula untuk pemeriksaan kesihatan kulit.

Kedua-dua kumpulan memberikan keputusan seperti berikut. Sukarelawan yang menggunakan krim malam setiap hari menunjukkan kulit yang lembap dan tidak mempunyai garis halus dan apabila menggunakan alat mengukur kesihatan kulit, kulit mereka didalam lingkungan 28-30 tahun. Apabila pemeriksaan kesihatan kulit dijalankan kepada sukarelawan yang menggunakan serum Bluronica, kulit mereka seperti kulit seseorang yang masih berusia 20-21 tahun.

Terbukti seseorang yang menggunakna serum Bluronica sekurang-kurangnya 2 kali sehari akan mengekalkan kesihatan kulit dan menjadikannya lebih muda dari usia sebenar.

back to menu ↑

Rasai Perbezaannya Selepas Menggunakan Serum Bluronica Secara Berterusan

Serum Bluronica merupakan serum yang menggabungkan khasiat utama dari ekstrak buah blueberry dan hyaluronic acid. Ia memberikan khasiat yang diperlukan kulit untuk menjadi sihat dan berseri dengan berkesan. Ia melembapkan kulit jauh didalam kerana serum ini mampu untuk menembusi semua lapisan kulit. Formulanya yang ringan membolehkan pengguna menggunakan alat solekan dengan lebih mudah. Pengguna serum ini amat berpuashati dengan hasil yang mereka perolehi seawal 1 minggu kerana amat mudah untuk memiliki kulit yang cerah berseri dengan hanya mengamalkan penjagaan kulit yang baik.

Anda ingin tahu kelebihan serum ini lebih lanjut? Baca disini!

1) Cepat melembapkan kulit dan kulit sentiasa lembap walaupun dalam cuaca panas.

2) Melindungi kulit daripada kering akibat terdedah dengan cahaya matahari.

3) Kulit tidak menunjukkan sebarang alahan walaupun anda mempunyai kulit sensitif.

4) Anda semakin bertenaga untuk menjalankan aktiviti harian

5) Mengaktifkan peredaran darah dan kulit kelihatan lebih cerah berseri.

6) Kedutan halus dan lingkaran hitam dibawah mata dapat dihilangkan dengan mudah.

7) Boleh digunakan pada bibir supaya bibir merah secara semulajadi

8) Kulit bermasalah seperti pori-pori tersumbat, kulit bersisik, kulit berjeragat dan parut jerawat dapat diatasi dengan mudah.

Serum ini juga boleh digunakan semasa mencuci muka dengan menambahkan beberapa titik kepada buih pembersih muka supaya akan menambahkan lagi kesan rawatan muka semasa mencuci. Kuoit akan mudah menyerap nutrient ketika masih basah oleh itu serum ini boleh digunakan pada awal pagi dan sebelum tidur setiap hari. Anda juga boleh menggunakan serum ini seawall usia 20 tahun. Jangan tunggu lagi, inilah masanya untuk menjaga kulit dan mengawet muda.

back to menu ↑

Pendapat Doktor Mengenai Sweet Shape

Doktor Amalina, yang memiliki klinik swasta di ibu negara mengesyorkan sesiapa yang mengalami masalah penuaan kulit tidak perlu risau kerana penyelesaian mudah adalah serum Bluronica. Formulanya yang lembut dan terdiri dari bahan-bahan semulajadi merupakan faktor utama serum ini adalah serum yang boleh dipercayai.

Ia mengandungi Hyaluronic acid yang membantu perkembangan kulit yang sihat. Serum ini dapat menghilangkan masalah kulit seperti masalah tona kulit tidak sekata, jeragat kronik, kekeringan kulit, kulit kusam, dan penuaan kulit di awal 20-an. Serum ini mengandungi ekstrak blueberry yang mengandungi kebaikan antioksidan yang tinggi. Kesan daripada bekalan antioksidan yang mencukupi, kulit akan sentiasa kelihatan muda tanpa cela.

Cara penggunaan serum ini juga cukup mudah dan boleh digunakan setiap hari tanpa kesan sampingan. Inilah kelebihan produk ini jika dibandingkan dengan set penjagaan kulit diluar sana. Penggunaan serum secara selamat menjanjikan kulit yang sihat tanpa sebarang masalah kesihatan yang boleh berlaku serta merta ataupun jangkamasa panjang.

Jika anda ingin memiliki kulit wajah yang sempurna dengan cepat, mudah, dan dengan harga yang berpatutan, serum Bluronica merupakan pilihan terbaik untuk anda. Ianya memberi kesan yang cepat dan mengekalkan keremajaan kulit tanpa mengira usia.

Bluronica
back to menu ↑

Testimoni Dari Pengguna Serum Bluronica

Marsah, 25, Saya tidak suka menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia merbahaya. Tetapi, saya mesti menjaga kulit muka dari sekarang. Atas nasihat pakar kulit, serum Bluronica menjadi pilihan saya. Serum ini cepat meresap kedalam kulit, tidak rasa berminyak langsung! Inilah yang menyebabkan saya tertarik dengan serum ini. Ia tidak berminyak seperti serum biasa yang lain.
Andy, 37, Saya bertugas sebagai pegawai polis trafik yang selalu terdedah dengan cuaca panas. Oleh itu, saya perlu menjaga kesihatan kulit sendiri dirumah. Sebelum tidur, saya menggunakan serum ini setiap malam. Ia mengekalkan kulit yang lembap dan saya boleh keluar bekerja dengan baik setiap hari.
Railana, 34, Saya sudah mencuba banyak produk tetapi mengecewakan. Disaat hampir putus asa, baru saya berjumpa dengan serum Bluronica atas cadangan kawan baik. Serum ini amat ringan, walaupun baru mencuba selama sebulan, Nampak ketara perbezaan kulit saya berbanding sebelum ini. Saya amat berpuas hati!
Nurul, 41, Saya risau kerana kulit saya menunjukkan penuaan. Selain daripada mengamalkan masker muka buatan sendiri dirumah, saya menggunakan serum Bluronica setiap hari sebelum menggunakan solekan. Saya amat mementingkan kelembapan kulit untuk mengelakkan kulit menjadi kering dan semakin berkedut. Saya yakin dengan pilihan saya yang tepat.
Kris, 29, Saya akan berumur 30 tahun tidak lama lagi. Sebelum ini, saya tidak menjaga kulit muka kerana saya tidak mempunyai sebarang masalah kulit. Tetapi, amat penting untuk mengawet muda. Oleh it, saya akan menjaga kulit mulai sekarang. Pilihan saya ialah serum Bluronica kerana ia berkesan mengekalkan kesihatan kulit.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Bluronica
Author Rating
51star1star1star1star1star
9.8 Total Score
Ringkasan

Sila dapatkan serum hebat ini dilaman web rasmi untuk menikmati penjimatan yang menarik. Tawaran diskaun adalah terhad. Jangan tangguh lagi. Inilah masanya untuk mengawet muda kulit anda dengan berkesan.

Keberkesanan
10
Ulasan doktor
10
Keputusan selama 1 bulan
10
Pengeluar yang boleh dipercayai
10
Harga adalah tinggi
9
Komposisi semula jadi
10
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score